Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΉ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΜΊΣΟΣ", ΚΑΡΙΔΑΔ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΑΜ, εκδόσεις Ωκεανος, με την ματιά της Βασω Π.‎

Η ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ 📙📘
Ένα ακόμη ταξίδι έφτασε στο τέλος του.Ομολογω ότι το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το γνώριζα καθόλου.Ομως κατάφερε να με ταξιδέψει στο εξωτικό και μακρυνό Μαρόκο και να μου μεταφέρει τη μαγεία μιας άλλης χώρας και εποχής με άλλα ήθη και έθιμα...Με γέμισε αρώματα, εικόνες και συναισθήματα!
Ο Ουλεντ Ράφα,ο αρχηγός των φυλών της ερήμου, ξεσηκώνει όλες τις αραβικες φυλές σε εξέγερση εναντίον των γαλλικών αποικιακών δυνάμεων.
Στο μεταξύ,η κόρη του Γάλλου διοικητή των αραβικών δυνάμεων,η πανέμορφη Ανδριάνα Ντορέ,απαγαγεται από τον πανίσχυρο και δυναμικό αρχηγό των επαναστατών.Ο Ασαμ Αλ Κεμπιρ,το"λιοντάρι της Ερήμου"όπως είναι γνωστός,ο ατρόμητος και περήφανος σειχης που πολεμάει κατά του γαλλικού στρατού,θ'αναγκαστει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα που θα τον συνεπάρει για την πανέμορφη αιχμάλωτη του Ανδριάνα και στην αγάπη και το χρέος προς το λαό του.
Όπως θα της πει και ο ίδιος"μας χωρίζουν ποτάμια αίματος,των δικών μου και των δικών σου..."Η καταγωγή, η πατρίδα ,η θρησκεία και η διαφορετική φυλή στα σταθούν εμπόδια στο δρόμο τους...
Θα καταφέρει άραγε η αγάπη τους να είναι πιο δυνατή και να υπερνικήσει το μίσος που φωλιάζει και κυριαρχεί στις συνειδήσεις των δικών τους ανθρώπων; Αυτό θα το ανακαλύψετε μόλις το διαβάσετε!Το προτείνω στους λάτρεις του αισθηματικου είδους!!!❤️❤️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου