Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "Η ΠΤΩΣΗ", Τόνια Λαλαούση, εκδόσεις ΠΗΓΗ



Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Δύο άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους που η ζωή όμως θα τους φέρει αντιμετωπους.
Ο Πέτρος Δεληγιάννης, ένας εγκριτος και αυστηρος εγκληματολογος που βρίσκεται στο "πικ "της καριέρας του γνωρίζει την Άννα Ηλιοπουλου,μια τολμηρη και ετοιμολογη αστυνομικό και υφιστάμενη του η οποία διεκδικεί ακόμα μια ευκαιρία στη ζωή μετά από μια προσωπική της απώλεια. Στη σύγχρονη Αθήνα οι δυο τους συνεργάζονται για την εξιχνιαση του θανάτου μιας φοιτητριας.Όμως τα λάθη και οι παρεξηγησεις τους δυσκολευουν στην επίλυση της υπόθεση ς.
Η Άννα θα γοητευτει από τον έξυπνο, αυταρχικο και απόλυτο χαρακτήρα του εγκληματολογου και την επιβλητικη του παρουσία, ενώ κι εκείνος θα προσπαθήσει να της αντισταθεί μαχόμενος τον ίδιο του τον εαυτό για να ξεπεράσει τους φοβους του παρελθόντος.
Η γνωριμία τους θα είναι ένα νέο ξεκίνημα γι"αυτούς η η ένωση με το παρελθόν τους;
Θα μπορέσουν ν"αντεξουν την αλήθεια;
Μια ιστορία μυστηρίου γεμάτη όμως ανατροπες,έρωτα και πάθος.
Το πρώτο βιβλίο της Τονιας Λαλουση με ενθουσίασε και μου άρεσε πολύ. Με εξυπνους διαλόγους, απλή γραφή που ρέει και δεν κουραζει έχοντας ως πρωταγωνιστές δύο εκρηκτικους και εκ διαμέτρου αντιθετους χαρακτήρες !!Νιωθεις ότι ζεις ότι κι εκείνοι.. .Την δράση και το μυστήριο να επιλυσουν την υπόθεση αλλά και τον έρωτα που βιώνουν και δυσκολευονται να παραδεχτουν...
Πολλά συγχαρητηρια στη συγγραφέα! !!Ανέβασε τον πυχη ψηλά! !!
Περίμενω εναγωνιως το επόμενο! !!
Εννοείται ότι σας το προτείνω ανεπιφυλακτα!!!
 

10/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου