Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12/05/2018 Ο εκδοτικός οίκος Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή προσφέρει στα μέλη της ομάδας μας 1 αντίτυπο του βιβλίου "διχασμένη καρδιά" της Αγγελικής Μακαντάση.


ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12/05/2018
  Ο εκδοτικός οίκος Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή  
 
προσφέρει στα μέλη της ομάδας μας 1 αντίτυπο του βιβλίου 
"διχασμένη καρδιά"
της Αγγελικής Μακαντάση.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδες Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή
  3.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΠΑΝΤΗΣH στην ερώτηση του διαγωνισμού μας:
Μπορεί ένας δυνατός έρωτας να σταθεί αφορμή για να 
εμποδίσει μια εκδίκηση που φωλιάζει χρόνια στην καρδιά;

H Ρόζαλιν Τέρλινγκτον επιστρέφει στον τόπο της ύστερα από 12 χρόνια παραμονής στην Αγγλία, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άντρα που οδήγησε την αγαπημένη μητέρα της και μοναδική της συγγενή στην αυτοκτονία, παίρνοντας πίσω την περιουσία που δικαιωματικά της ανήκει. 
Θα τα καταφέρει ή κάτι άλλο πιο δυνατό απ’ την εκδίκηση θα φωλιάσει τελικά στην πληγωμένη της καρδιά;
Ένας μεγάλος έρωτας, ένας γάμος και μια συγγενής που δεν περίμενε ποτέ, ήρθαν για να ταράξουν τα σχέδιά της. Η τελική απόφαση είναι δική της! Θα επιλέξει τον δρόμο της καρδιάς ή εκείνον της εκδίκησης;



Συγγραφέας

Η Αγγέλικα Μάσι (λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Αγγελικής Μακαντάση) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βόρεια Εύβοια, ζώντας εκεί ως τα 20 χρόνια της. Σπούδασε ξενοδοχειακά και μέσα απ’ το επάγγελμά της γνώρισε τον σύζυγό της.
Αθεράπευτα ρομαντική από μικρή, της άρεσε να διαβάζει ιστορίες αγάπης με ιδιαίτερη αδυναμία στις ιστορίες εποχής. Λάτρης των μυθιστορημάτων της Όστεν και της Μπροντέ, δεν είχε τολμήσει ποτέ να γράψει το δικό της μυθιστόρημα. Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα, όταν με τη βοήθεια της έφηβης κόρης της ανακάλυψε την εφαρμογή του wattpad.
Εκεί, με το ψευδώνυμο Angelika Masi, παρουσίασε την πρώτη της ιστορία με τίτλο Ρόζαλιν, που πλέον βρίσκεται στα χέρια σας με τίτλο «Διχασμένη καρδιά».
Συνεχίζει να συγγράφει ιστορίες που τη μεταφέρουν σε άλλους κόσμους, εκεί όπου η αγάπη και η ελπίδα κυριαρχούν.
Η Αγγελική Μακαντάση ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.

3 σχόλια: