Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

"ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ " της Ερωδίτης Παπαποστόλου

"ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ "

Συγγραφέας : Ερωδίτης Παπαποστόλου
Εκδότης :  ΕΟΕ, ΣΚΕΨΙΣ

Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Εδώ και δυο μήνες περίπου, μια σειρά αποτρόπαιων φόνων έχει συγκλονίσει τη μικρή επαρχία του Μέλβιλ. Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες, στις οποίες έχει προβεί η αστυνομία, δεν μπορεί να καταλήξει πουθενά. Έτσι λοιπόν, ο διεθνούς φήμης ντετέκτιβ Τζακ Κάρτερ καλείται να δώσει λύση στο μυστήριο.
Τα απρόοπτα αρχίζουν να τον ακολουθούν πριν ακόμα φτάσει στην μικρή επαρχία, κι όταν ο πάμπλουτος επιχειρηματίας Μπεν Σαντάρι προσφέρεται να τον φιλοξενήσει στον πύργο του, θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και ότι όλοι οι κάτοικοι του Μέλβιλ, ακόμα και οι υπηρέτες του οικοδεσπότη του κρύβουν τα μυστικά τους. Δεν θα αργήσει να βρεθεί κι ο ίδιος σε αδιέξοδο και να αμφισβητήσει τις ικανότητες του. Τι ρόλο θα παίξουν μια κοπέλα που εμφανίζεται τις πιο ανύποπτες στιγμές, ένας γέρος που εξαφανίζεται κουτσαίνοντας μέσα στην ομίχλη και μερικά κόκκινα σαν αίμα τριαντάφυλλα;
Ένα απρόβλεπτο αστυνομικό μυθιστόρημα, που κάνει τον αναγνώστη να ταξιδεύει νοερά στον τόπο των εγκλημάτων, να ταυτίζεται με τους ήρωές του, και να ανυπομονεί κι ο ίδιος για τη λύση του μυστηρίου που ξεπερνά τη φαντασία ενός κοινού ανθρώπινου νου.
http://www.eoellas.org/2015/06/15/to-proto-entipo-vivlio-omixli-kai-triantafylla/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου