Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κριτική της Marietta Lefa για το βιβλίο " ΙΚΧΘΙΛΙΟΝ " του Κωνσταντίνου Βαρδη

 "  ΙΚΧΘΙΛΙΟΝ "  
Συγγραφέας : Κωνσταντίνος Βαρδης
Εκδόσεις : ΦΥΛΑΤΟΣ



Λίγα λόγια για το βιβλίο :

Έρχεται να σας συναρπάσει και να σας βυθίσει σε έναν επικίνδυνο μυθικό κόσμο. Διαβάστε για επικά τέρατα, δράκους και μάχες στον πρώτο τόμο της σειράς επικής φαντασίας "Ικχθίλιον".
"...Απόλυτη κυριαρχία", εμμονή της ύπαρξής του. Μοναδικός σκοπός της ζωής του η εξουσία, η υποταγή ανθρώπων και Θεών στο πρόσωπό του. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς συναισθήματα. Με κάθε μέσο... ανθρώπινο και μυστικιστικό. Έκανε τα πάντα. Όσα δε χωρά η λογική, η ηθική... και έφτασε τόσο κοντά πια! Η Ικχθίλιον, το ξύπνημα του Νέκραταλ, επόμενος στόχος. Ένα μικρό, μα δύσκολο βήμα πριν το απόλυτο...! Θα τα καταφέρει; Μπορεί ένας ανθρώπινος νους να πλανέψει τους Θεούς; Μπορεί να τους ξεπεράσει και να γίνει ο Ένας; Ο απόλυτος Άρχων;
Χαθείτε σε ένα κόσμο μαγικό πέρα από κάθε φαντασία και βιώστε την περιπλάνηση ενός ταξιδιού κόντρα σε κάθε πιθανότητα και λογική.




Κριτική για το βιβλίο :


Ταξίδεψα σε χώρες μακρινές, διάβασα ονόματα και ονομασίες που δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ, ίντριγκες, δολοφονίες, εξαφανίσεις, αρένες με λυκόταυρους που κατασπαράζουν φυλακισμένους, κάστρα με στοές καλά κρυμμένες από το ανθρώπινο μάτι, ταξίδια στον χρόνο, σκιές που περιφέρονται και μιλάνε, πόρτες που ανοίγουν με γρίφους, τι και τι δεν διάβασα !!!!!! 
Η φαντασία σου οργιάζει σε κάθε σελίδα που γυρίζεις, περιμένεις το επόμενο τέρας να εμφανιστεί και ξαφνικά φτάνω στη τελευταία σελίδα και ανακαλύπτω ότι δεν έχει τελειώσει η ιστορία....και τώρα πρέπει να περιμένω να βγει η συνεχεία η οποία με έχει συναρπάσει και πέταξα μαζί με τον Ρατκιν, τον Βελόρεν, τον βασιλιά Ραθ, την Έσθελ, την Έλεντιν και τόσους άλλους!!!  Τι είναι τελικά η ικχθίλιον και τι ικανότητες έχει? 
Μια υπεροχή ιστορία που θα σας συναρπάσει!!!!!!!!

Marietta Lefa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου