Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κριτική για το βιβλίο : " Ψηλά τα χέρια, Σε αγαπώ! " της Ιωάννας Νοταρά απο την Popi Mathaiopoulou

" Ψηλά τα χέρια, Σε αγαπώ! "

Συγγραφέας : Ιωάννα Νοταρά
Εκδόσεις : Μίνωας


Λίγα λόγια για το βιβλίο :

Ποιος είναι ο «μοναχικός ληστής» που αναστατώνει την ελληνική κοινωνία;
Είναι πράγματι ο γνωστός τρομοκράτης;
Η ανερχόμενη δημοσιογράφος Λήδα Αργυρίου, τη ζωή της οποίας σκιάζει η εγκατάλειψη της μητέρας της, καλείται να λύσει το μυστήριο μέσα από το ρεπορτάζ της.
Άθελά της όμως θα βρεθεί μπλεγμένη στα δίχτυα της ιστορίας που η ίδια ψάχνει…

Ο φιλόδοξος Χάρης Μπάλτσας, ξεκινώντας από ένα χωριό της Αργολίδας, θα αποσπάσει τον τίτλο του διδάκτορα των οικονομικών.
Όμως, δυσάρεστες εκπλήξεις θα ανατρέψουν τα σχέδιά του, ταράζοντας τη μέχρι τότε ομαλή πορεία, τόσο τη δική του όσο και της δημοσιογράφου.
Ο νεαρός Αριστείδης Γκίκας θα επιστρέψει από τη μακρινή Βραζιλία στην Ελλάδα.
Η παρουσία του θα συγκλονίσει την οικογένεια της Λήδας, την ίδια στιγμή που η δημοσιογράφος συγκρούεται μετωπικά με την Εριέττα, μια γυναίκα που ζει κλέβοντας τις ζωές των άλλων.

Ποιο δρόμο όμως θα ακολουθήσει ο έρωτας στις ζωές τους και πώς θα καταφέρουν να επιβιώσουν σε μια χώρα που μέρα με τη μέρα αλλάζει;

Ένα μυθιστόρημα μήνυμα αισιοδοξίας, που θα φωτίσει τα αδιέξοδα και θα ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές.










Κριτική για το βιβλίο απο την Popi Mathaiopoulou :


Ενας μοναχικος ληστης τραπεζων που αναστατωνει την ελληνικη κοινωνια......
Ληδα Αργυριου - Ανερχομενη δημοσιογραφος
Χαρης Μπαλτσας - Διδακτορας Οικονομικων
Αριστειδης Γκικας - Επιστρεφει απο την Βραζιλια και θα παιξει καταλυτικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας....
Ενα αισθηματικο κοινωνικο βιβλιο, μια ιστορια αγαπης που η εξελιξη της μοιαζει με παραμυθι αλλα θα μπορουσε να ειναι αληθινη!!!! Μοντερνα γρηγορη γραφη χωρις περιττες περιγραφες που εμενα προςωπικα με κουραζουν, πρωτοτυπη ιστορια, καταπιανεται με ολα τα προβληματα της συγχρονης Ελλαδας, με τα αδιεξοδα της σημερινης πραγματικοτητας, χρεη, ανεργια, αστεγοι, αγωνας για επιβιωση με καθε τροπο......
Στο τελος ομως δινεται ξεκαθαρα το μηνυμα της ελπιδας γιατι παρολα τα προβληματα, τα εμποδια, τις δυσκολιες ο αγωνας για επιβιωση συνεχιζεται και ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα στην ελπιδα, στην ευτυχια, στο ονειρο, στην αγαπη!!!! Ενα βιβλιο που πραγματικα απολαυσα, η γραφη της συγγραφεως πιο ωριμη απο ποτε και ειμαι σιγουρη πως διαβαζοντας το θα αγαπησετε πολυ το ληστη της ιστοριας οπως τον αγαπησα κι εγω!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου