Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ - "Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη" της Ηλιάννα Μάρου - Εκδοσεις ΑγγελάκηΜολις ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τυχερών για τα δυο αντίτυπα του βιβλίου "Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη" της Ηλιάνα Μάρου. Ειμαι σιγουρη πως οι τυχερες θα το απολαυσουν οπως το απολαυσαμε και εμεις!!! Ειναι υπεροχο βιβλίο! Συγχαρητηρια στη συγγραφεα! 
7. Anastasia Kalo ΚΑΙ
145. Ελένη Κωστοπούλου ειναι οι τυχερές μας. Καλοδιαβαστα κοριτσια!!!!

Ευχαριστουμε θερμα και τις Εκδόσεις Αγγελάκη για τα δυο αντιτυπα του υπεροχου αυτου βιβλίου.

Περίληψη
Η ευτυχία της Νάντιας γκρεμίζεται ένα πρωί, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κατηγορούμενη και οδηγείται στη φυλακή. Ο Παύλος, το μοναδικό της στήριγμα, εξαφανίζεται. Οι εφιαλτικές μέρες της ζωής της στη φυλακή σύντομα τελειώνουν με τη βοήθεια του αστυνόμου Χρήστου Χανιωτάκη, του μοναδικού ανθρώπου που πιστεύει στην αθωότητά της. Βγαίνοντας από τη φυλακή προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.  Πόσο εύκολο είναι να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει; Πόσο σκοτεινή μπορεί να είναι μια ανθρώπινη ψυχή; Τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένας καθρέφτης;  Ένα παρελθόν, ένα παρόν και ένα προσδοκώμενο μέλλον έρχονται σε σύγκρουση.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Ηλιάνα Μάρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μάρκετινγκ και Χρηματοοικονομικά και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ρουμάνικα.  Εργάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος, σε ραδιοφωνικό σταθμό στη σύνταξη δελτίων ειδήσεων και συνεντεύξεων καθώς και στις δημόσιες σχέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Ψυχολογίας και Κινηματογράφου (σενάριο, σκηνοθεσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου