Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίον από Εκδόσεις Λιβάνη


"Για πάντα Χριστούγεννα" 



Συγγραφέας : Θεοχάρη Άννη
Εκδόσεις : Λιβάνης





Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Μέσα στη µικρή µας χιονόµπαλα ζει ένας χιονάνθρωπος που κάνει µία και µόνο ευχή, να βγει από τη γυάλα του και να περάσει τα Χριστούγεννα µε τους φίλους του. Παραµονή Χριστουγέννων η ευχή του γίνεται πραγµατικότητα… Όµως θα βρεθεί µπροστά σε µια φοβερή ανακάλυψη: Τα Χριστούγεννα δεν κρατούν για πάντα! Μια συναρπαστική περιπέτεια ξεκινάει. Και λίγο πριν τα Χριστούγεννα τελειώσουν ο µικρός χιονάνθρωπος θα βρει τον τρόπο να τα κάνει να κρατήσουν για πάντα!



"O Αχτιδοϋφαντής"  


Συγγραφέας:  Νευροκοπλή Βασιλική
Εκδόσεις: Λιβάνης







Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Πέρασαν κιόλας χίλια χρόνια και ήρθε η ώρα ο Αχτιδοϋφαντής να δώσει τη θέση του σε κάποιον νεότερο.
Την επόμενη μέρα θα μοιράσει όπως πάντα τις καινούργιες ηλιαχτίδες στους Ταχυδρόμους του Ήλιου, όμως για πρώτη φορά δε θα τους πει για ποιους προορίζονται.
Αυτό θα πρέπει να το βρούνε μοναχοί τους.
Όποιος στο τέλος της μέρας φέρει πίσω την ηλιαχτίδα του πολλαπλασιασμένη χίλιες φορές αυτός θα γίνει ο διάδοχός του.
Το επόμενο βράδυ όλοι οι Ταχυδρόμοι διηγούνται τα κατορθώματά τους στον αφέντη τους, εκτός από το μικρό Χαρίτωνα που μένει σιωπηλός. Δεν ξέρει τι απέγινε η ηλιαχτίδα του.
Ξέρει μόνο πως προσπάθησε να τη φυτέψει στην καρδιά ενός πιλότου την ώρα που ήταν έτοιμος να πατήσει ένα κόκκινο κουμπί...



"Έχασα τη μύτη μου και ψάχνω να τη βρω" 




Συγγραφέας: Θεοχάρη Άννη
Εκδόσεις : Λιβάνης









Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Μια µέρα, για την ακρίβεια µέσα σε µια στιγµή, την ώρα που ετοιµαζόταν να βγει στη σκηνή, ένας κλόουν φτερνίστηκε και ουπς! έχασε τη µύτη του. Και τώρα, που κανένας δεν τον πιστεύει, τι θα κάνει; Πώς θα ξαναπαρουσιαστεί µπροστά στο κοινό; Κάπως έτσι ξεκίνησε το κυνήγι της χαµένης µύτης...








"Η Μαγική Φλόγα"


Συγγραφέας:Δαρδανού Μαρία
Εκδόσεις: Λιβάνης 






Λίγα λόγια για το βιβλίο:



Η μαγική φλόγα, που τόσο απελπισμένα ψάχνει ο Κίμπο και μαζί με αυτόν όλοι εμείς, είναι στην ουσία η αναζήτηση της γαλήνης που βρίσκεται εξαρχής μέσα μας.
Η ιστορία μάς ξεναγεί σε διάφορα στάδια από τα οποία έχουμε περάσει, ή περνάμε, όσοι έχουμε αποφασίσει να αφήσουμε πίσω μας όλες τις μορφές που παίρνει ο φόβος, όπως άγχος, στεναχώρια, θυμό και απομόνωση από όλους και όλα, ακόμη και από τον ίδιο μας τον εαυτό.





"Τα Παγανά" 



Συγγραφέας: Δάγλας Αριστείδης
Εκδόσεις: Λίβάνης







Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Το ποτάµι της ζωής κουβαλάει στη ροή του µαζί µε τα καθηµερινά γεγονότα και πολύτιµα ψήγµατα µαγείας, που κάνουν τις ζωές των ανθρώπων πιο λαµπερές, πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές στο διάβα των αιώνων. Και η γοητεία της αγνής πίστης απέδειξε για ακόµα µια φορά πως µπορεί να πιαστεί και να προκόψει ακόµα κι ανάµεσα σε δυο ολότελα διαφορετικούς κόσµους: αυτόν των ανθρώπων κι εκείνον των ξωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου