Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Άγιος Βασίλης έρχεται.. και κουβαλάει βιβλία!



Άγιος Βασίλης έρχεται.. και κουβαλάει βιβλία!

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές όλοι ψάχνουμε ένα δώρο για τους αγαπημένους μας. Ο Jorge Luis Borges  φανταζόταν  τον παράδεισο σαν ένα είδος βιβλιοθήκης.
Μέχρι τα Χριστούγεννα, οι εκδόσεις mamaya  σας δίνουν το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους με:






Αγοράστε το 


ΑΤΑΚΤΑ ΚΑΡΟΤΑ: ΛΙΓΗ ΗΣΥΧΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Θανάσης Γκιόκας

Απίθανες περιπέτειες με το πιο τριχωτό ροκ συγκρότημα! Ο Μάρκος ο λαγός, ο καινούργιος γείτονας του Ιάσονα, είναι μουσικός και έχει μεγάλα σχέδια για το πάρτι της Θέκλας, αλλά και για τον γείτονά του, τον Ιάσονα.
"Υπέροχο βιβλίο. Δίνει την ευκαιρία για ποικίλες συζητήσεις με τα παιδιά μας..Μπράβο Θανάση..περιμένουμε πως και πως το επόμενο!!!!!"
Βίκυ.





Αγοράστε το 



Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Κρις Γιούαν

Ο Τσάρλι δε γράφει απλώς βιβλία για έναν επαγγελµατία κλέφτη. Κάνει κι ο ίδιος αυτή τη δουλειά !To πρώτο βιβλίο της σειράς που κυκλοφορεί σε 13 χώρες ήρθε στην Ελλάδα !!
"Το βιβλίο αποτελεί ένα εντυπωσιακό ξεκίνηµα. Ένα αστείο αστυνοµικό µυθιστόρηµα που οφείλει µεγάλο µέρος της γοητείας του στον ακαταµάχητο αντι-ήρωά του, Τσάρλι Χάουαρντ. "
Publishers Weekly







Αγοράστε το





ΔΡΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟ Ι:
ΓΕΝΝΗΣΗ
Χρήστος Α. Κασκαβέλης


Ένα επικό ερωτικό μυθιστόρημα. Τι θα έκανες όταν καταλάβαινες, μικρό παιδί ακόμα, ότι ήταν όλα ψέματα; Ότι υπάρχει μόνο ένα τέρας, το πανάρχαιο, αυτό που γέννησε όλα τα άλλα. Ο άνθρωπος… 

"Δε σε αφήνει να το αφήσεις. Συνδύαζει όλα εκείνα τα στοιχεία που ο κάθενας μας αναζητά. Έρωτα, Φαντασία, και ένα κόσμο όχι ανιαρό που θέλουμε να ζούμε."
Χρήστος





Αγοράστε το 



ΔΡΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Χρήστος Α. Κασκαβέλης



Ένα επικό ερωτικό μυθιστόρημα, η συνέχεια. Τι θα έκανες; Αν ο έρωτας είχε νικήσει για πάντα μέσα σου; Θα μεταμορφωνόσουν; 

"Το βιβλίο είναι σαν μια καλογυρισμένη κινηματογραφική ταινία."
Νίκος





Αγοράστε το





Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ
Μιχαέλα Αντωνίου


Μια περιπέτεια με ανατροπές, απρόοπτα αλλά και χιούμορ. Με μια αθεράπευτα ρομαντική ηρωίδα  μπλεγμένη σε μια ιστορία που είναι σίγουρο ότι την ξεπερνά.


"Δεν έκλεισα μάτι…Δεν θα αποφύγετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια γιατί το ξενύχτι είναι εγγυημένο. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει μόνο λίγες σελίδες. Άριστα δομημένο μυθιστόρημα με συναρπαστική πλοκή και οικείους χαρακτήρες."
Κορίνα








Αγοράστε το 



ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΥ ΓΛΥΚΟΥ
Λίζα Βάρβογλη



Μία διασκεδαστική ιστορία με ήρωες δύο αδέλφια που λύνουν όλα τα μυστήρια. Πιστεύω στις δυνάμεις μου, σκέφτομαι, προσπαθώ και…. Μπορώ και τα Καταφέρνω!


"Διάβασα χτές στην ανιψιά μου το βιβλίο. Ξεφύλλιζε τις σελίδες μαζί μου και στο τέλος μου ζήτησε τη συνταγή. Ο ορισμός του καλού βιβλίου για μένα είναι ένα βιβλίο που μένει στο παιδί αφού το διαβάσει και σου μιλά για αυτό."
Δημήτρης







Αγοράστε το 



ΟΙ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Χριστίνα Μανιά

Ένα παραμυθένιο ταξίδι στις πέντε Ηπείρους με την πολυαγαπημένη ηρωίδα. Δεν υπάρχει μία και μόνο Σταχτοπούτα αλλά πολλές. Μάλιστα δεν είναι όλες τους γυναίκες αφού υπάρχει κι ένας….Σταχτοπούτος.


"Είναι πολύ ωραίο και σημαντικό ότι τα παιδιά, για να μην πω και οι ενήλικες, συνειδητοποιούν μέσα από ένα τόσο γνωστό κι αγαπημένο παραμύθι την έννοια της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας."
Μαρία








Αγοράστε το 




Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
Φαίη Κοκκινοπούλου

27 Mικροσκοπικές Ιστορίες.Aπρόβλεπτες. Σκοτεινά πολύχρωμες. Συγκινητικά σκληρές.Μικροί ήρωες σε μεγάλες ζωές. Και το αντίθετο. Μία διεισδυτική ματιά στην ανθρώπινη συμπεριφορά.


"Η επίδραση που είχαν πάνω μου οι 27 ιστορίες της «Εξαπάτησης» μόνο με την επίδραση που έχει ένα δροσερό αεράκι στο ιδρωμένο πρόσωπο ή ένα ποτήρι κρύο νερό στο διψασμένο στόμα μπορεί να συγκριθεί. Βλέμμα συνοφρυωμένο είχα σαν το άνοιγα, χαμόγελο καρφιτσωμένο σαν τέλειωσα."
Athens Voice







Αγοράστε το 




ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ, ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ
Αντώνης Σιμιτζής



Ο
 άνθρωπος, ο έρωτας, οι σχέσεις, η πολιτική, η κοινωνία, είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σε αυτές τις μικρές ιστορίες. Άλλοτε τόσο σύντομες σαν αποστάγματα σοφίας κι άλλοτε λίγο μεγαλύτερες όσο ένα ρεαλιστικό παραμύθι.


"Δυνατή γραφή που δεν… χαρίζεται! Τόσο αληθινό, απλό, ξεκάθαρο – όσο και οι ζωές μας! Χιούμορ και πικρία, σκέψεις και αναμνήσεις! Επιδέξια γραφή από τον ήδη γνωστό μας κύριο Σιμιτζή"
Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου