Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

ΚΛΗΡΩΣΗ βιβλίου "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ" του Πάρι Μπουρλέτου (Paris Actoss) στις 29/12/2015!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 29/12/2015!
  Το 2015 μας αποχαιρετά, και εμείς θέλουμε να σας γεμίσουμε δωρα! Γι'αυτο λοιπόν σας δίνουμε 2 αντίτυπα, σε δύο μέλη μας του βιβλίου "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ" του Πάρι Μπουρλέτου απο τις εκδόσεις ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, προσφορά του συγγραφέα στην ομάδα μας!
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα :
Μπειτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
1. Like και Κοινοποίηση του διαγωνισμού μας
3. Αφήστε το σχόλιο σας και κάντε Tag και φίλους σας 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 

Ένα μοναδικό αντικείμενο, όπου είναι χαραγμένο με τουρκική γραφή ένα λεπτομερές σκαρίφημα, οδηγεί στην τοποθεσία ενός αρχαίου ελληνικού ναού. Η Άννεγκρετ το αποκτά σε δημοπρασία, και είναι αυτό που χρειάζεται για τον νέο της πελάτη, ο οποίος σχετίζεται φιλικά με τον έρωτα της ζωής της. Ο "αγαπημένος" εξάδελφός της εμφανίζεται ξαφνικά σε διπλωματικό ταξίδι, αναστατώνοντας εκ νέου τις οικογενειακές σχέσεις, μέσα από αναπάντεχα μυστικά ζωής, της οικογένειας των Φρίνγκλεερ. Αυτή η συνάντηση με τον πολυεκατομμυριούχο συλλέκτη, αποκαλύπτει πώς η μία οικογενειακή συνάντηση φέρνει την άλλη, και άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικό κοινωνικό επίπεδο εισχωρούν αναπόφευκτα (φυσικά), ωθώντας στα άκρα τις οικογενειακές επισκέψεις που προκύπτουν...
Μια μυθιστορηματική ιδεολογική αναθεώρηση, για το αν είμαστε όλοι μια οικογένεια, ή, για το πόσο μικρός είναι ο κόσμος... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

9 σχόλια: