Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Άποψη για το βιβλίο : " Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ " του Κυριάκου Κουζούμη

" Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ " 




Συγγραφέας: Κυριάκος Κουζούμης 
Εκδόσεις: Ωκεανός





Λίγα λόγια για το βιβλίο:



Το αιχμηρό μονοπάτι του μαιευτήρα-γυναικολόγου Ίωνα Χατζηπαύλου θα ενωθεί με αυτό του δικηγόρου Μάριου Δίκαρου σε μια καφετέρια στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας και θα διασταυρωθεί με αυτό του `Αγη Δαμάσκου. Οι τρεις νεαροί άνδρες, ενωμένοι με τα αόρατα δεσμά μιας σατανικής φιλίας, θα πορευθούν στη ζωή με μοναδικό θεό τους το χρήμα. Κάπηλοι της ανθρωπιάς θα δράσουν παρασκηνιακά εις βάρος αθώων παιδικών ψυχών... Θα δράσουν σαν θύτες. 
     Μερικά χρόνια αργότερα η σατανική τριανδρία εξυφαίνει ένα νέο βάρβαρο και ανελέητο σχέδιο. Ενώ το ένα θύμα θα διαδέχεται το άλλο, ο οφθαλμός της Δίκης θα καραδοκεί αθέατος μα και αμείλικτος. Οι απαντήσεις στα μυριάδες «γιατί» είναι κρυμμένες στο βαθύ παρελθόν... 
     Ο γραπτός νόμος θα εκπροσωπηθεί από τον έμπειρο, αεικίνητο, γηραιό αστυνόμο Διονύσιο Δελόγκα. Ο άγραφος νόμος, όμως, από τον άνθρωπο που έχει τραβήξει τη σκανδάλη... Ποιος Νόμος θα… δικαιωθεί;. 
Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο
σε πραγματικά περιστατικά που κόβουν την ανάσα!








Η άποψη της Lena Papanikolaou  για το βιβλίο:

Θα το χαρακτήριζα σίγουρα διαφορετικό από το είδος των βιβλίων που διαβάζω αλλά κατάφερε να με κερδίσει από τις πρώτες του σελίδες. Τη γραφή του Κ.Κουζούμη τη γνώρισα με το τελευταίο χειροκρότημα που μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Στη δικαίωση της αθωότητας ο Κ.Κουζούμης συνθέτει μια ευρηματική και σοκαριστική ιστορία με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο. Είναι ένα σκοτεινό και πολύ σκληρό βιβλίο με αρκετά ίσως σημεία που αγγίζουν την υπερβολή. Άμεση γραφή που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη και δεν τον αφήνει να ησυχάσει αν δε πέσουν οι τίτλοι του τέλους!Ανακαλύψτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου