Κυριακή 29 Μαΐου 2016

" Μαύρα σαν τον έβενο μαλλιά " της Ελευθεριας Μεταξας, εκδόσεις Ωκεανός .

" Μαύρα σαν τον έβενο μαλλιά " 


Συγγραφέας :  Ελευθερία Μεταξά
Εκδόσεις:  Ωκεανό

















Μαρια Κοντου Υπέροχο βιβλίο! Σου κρατάει το ενδιαφέρον από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία! Καταιγιστική δράση και αγωνία σε κάνουν να μη θες να το αφήσεις από τα χέρια σου! Συγχαρητήρια στην κυρία Ελευθερία Μεταξά για το συναρπαστικό ταξίδι που μου πρόσφερε!



ΒΙΛΗ ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ Υπεροχο βιβλιο. Γεματο αγωνια κ δραση μεχρι την τελευταια σελιδα του. Εχω φτασει σε σημειο να το παρω μαζι μου στην δουλεια γιατι δεν μπορουσα να το κλεισω. Το εχω παθει αυτο κ για το Μην κοιταξεις πισω. Τα προτεινω και τα δυο .Αγαπημενη συγγραφεας .



Νανση Παπαγιανναρου Τέλειο!! Παρα πολύ καλό!! Έχει πολύ ωραία εξέλιξη..



Elena Macriyianni Vryonidou Πολύ ωραίο βιβλίο!!!!



Olga Armenaki ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ Κα ΜΕΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ.


Despina Ntreki Πολύ ωραίο βιβλίο. Έχει αγωνία, περιπέτεια, μυστήριο, κλάμα.


Fani Pezi Εχω κ αυτο κ το πρωτο της κ χαιρομαι τοσο πολυ που ειναι δικα μου!!!Απλα τελεια!!!


Athina Fwtopoulou ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.







Λιγα λόγια για το βιβλίο:



Η Έλσα Γληνού ήταν κάποτε μια διακεκριμένη ψυχολόγος, που συνεργαζόταν με την αστυνομία στη διαλεύκανση εγκλημάτων. Η τελευταία υπόθεση που αναλαμβάνει στέφεται με απόλυτη επιτυχία, αλλά συνοδεύεται κι από ένα βαρύ τίμημα: τη δολοφονία του άντρα της, Αντρέα, και της κόρης της, Κάτιας. Νιώθοντας υπεύθυνη για τον θάνατό τους, αφήνεται να βουλιάξει σε μια άβυσσο σκοτεινή, ενώ, από κείνη τη στιγμή, όλα τελειώνουν για εκείνην. Όχι μόνο η επιτυχημένη της καριέρα, αλλά και η ίδια της η ζωή. Χρόνια αργότερα ένας παλιός φίλος και συνεργάτης θα της ζητήσει να επανέλθει στην ενεργό δράση, για να βοηθήσει ένα νεαρό ζευγάρι να βρει το παιδί του, που έπεσε θύμα απαγωγής. Παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, τελικά πείθεται να αναλάβει αυτήν την υπόθεση, για να βρεθεί μπλεγμένη σε μια ιστορία που αφορά και το δικό της παρελθόν, μια ιστορία που θα την αναγκάσει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους εφιάλτες της.

Ένα μυθιστόρημα μεστό, αριστοτεχνικά δομημένο, που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου