Τρίτη 10 Μαΐου 2016

" Οι κόρες των αστεριών" της Lucinda Riley, εκδόσεις Διόπτρα

 " Οι κόρες των αστεριών" 




Συγγραφέας: Lucinda Riley
Εκδόσεις : Διόπτρα











Stella Elia τελειο,ανυπομονω για την συνεχεια.

Argyro Pantele Μολις την προηγουμενη βδομαδα τελειο....

Athina Sotiropoulou ειναι υπεροχο!!!σε ταξιδευει σε πολλες πολεις και στον χρονο!μην το χασεις!

Olga Boulahani Τέλιο και να φανταστείς στο σύνολο είναι επτά όσες οι κόρες!!!

Sofia Sopasi εχω περιπου 2 εβδομαδεσ που το διαβασα μου αρεσε παρα πολυ σε ταξιδευει σε χαλαρωνει δεν ειναι απο τα βιβλια που σε βαζει σε διαδικασια σκεψεισ φευγει σαν νερακι ευκολοδιαβαστο και πολυ γλυκο τωρα θελω να κοιταξω αν εχει βγει η συνεχεια του !!

χρυσα μπαντουνα Δυστυχώς έχω την εντύπωση πως δεν έχει βγει ακομα. 

Sofia Sopasi Ναι δυστηχως το λιγο που το εψαξα δεν βρηκα πουθενα τη συνεχεια του !!


χρυσα μπαντουνα Το διάβασα πρόσφατα. Πραγματικά σε ταξιδεύει όπως προείπαν. Ειδικά η αφήγηση που αφορά το παρελθόν στο Παρίσι και στο Ρίο είναι μαγευτική. Τόσο που θα ήθελες κ εσύ να ζεις εκεί σ αυτή την πόλη κ στη συγκεκριμένη εποχή.


Λενα Σιδηροπούλου Το διάβασα το καλοκαίρι που μας πέρασε! Συναρπαστικό, τέλεια γραφή, υπέροχη πλοκή και όταν το τελείωσα και κατάλαβα, ότι θα υπάρξει και συνέχεια....... τρελλάθηκα!!!! Ο "πατέρας" είχε 6 κόρες και στην αρχή υπέθεσα ότι θα υπάρξουν άλλα έξι βιβλία, έλα όμως που οι πλειάδες είναι επτά!!!! Οπότε σίγουρα θα υπάρξουν ακόμα έξι βιβλία...... ευτυχώς μέσα στον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο...... Εν αναμονή λοιπόν!! Το περιμένω με αγωνία, είναι ένα από τα βιβλία που αγάπησα πολύ την προηγούμενη χρονιά!


Arianna Pappa Το εχω παραγγειλει λογω των κριτικων!!!Δεν εχω διαβασει καμια αρνητικη κριτικη.



Georgia Retetakou Ένα απο τα καλύτερα που διάβασα πέρυσι

Kiki Laskou και για μένα απο τα καλύτερα τα περσινά

Αφροδίτη Κρεμμύδα Πολύ ωραίο βιβλίο, ωραία γραφή, εικόνες, συναισθήματα, μυστήριο!


κατερινα δημοπουλου Μου αρεσε παρα πολυ!!!!Ανυπομονω για τις υπολοιπες ιστοριες με τις υπολοιπες αδερφες.Αυτο που μου αρεσε ειναι η αρχή του.Η παρουσίαση ολων των κοριτσιων,και αυτο που με ιντριγκαρισε ειναι οτι η συγγραφεας εδωσε πραγματικα 6 τελειως διαφορετικες προσωπικοτητες αρα και οι ιστοριες θα ειναι μοναδικες οπως και οι προσωπικοτητες των κοριτσιων.Ανυπομονω για την επομενη Ιστορια



Lena Papanikolaou Αν και το πρώτο από τα εφτά βιβλία, σε γενικές γραμμές δεν αφήνει κενά παρά μόνο όσα χρειάζονται για να καταλάβεις ότι θα υπάρξει συνέχεια.Γνώρισα τη γραφή της με το λουλούδι του θερμοκηπίου το οποίο λάτρεψα στη συνέχεια έμαθα ότι το πατρώνυμό της είναι Lucinda Endmons και εκεί συνειδητοποίησα ότι έχω διαβάσει και άλλα δικά της βιβλία.Η γραφή της σίγουρα με έχει κερδίσει.Οι κόρες των αστεριών θα σας αιχμαλωτίσουν, θα σας συγκινήσουν και σίγουρα θα σας ταξιδέψουν στο Παρίσι και φυσικά στο Ρίο όπου θα μάθετε μέσα από την υπέροχη πλοκή αυτού του μυθιστορήματος με όμορφες και λιτές περιγραφές την ιστορία του Χριστού του Λυτρωτή .Οι ήρωες θα πάρουν ζωή και θα σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινάει στις αρχές του 20 αιώνα και συνεχίζει μέχρι σήμερα.Το βιβλίο θα σας χαρίσει εγγυημένα μια αξέχαστη απόλαυση και θα περιμένετε με ανυπομονησία τη συνέχεια του.


Μαρία Παπαδάκη παρότι με κουράζουν τα βιβλία που είναι χωρισμένα σε παρελθόν - παρόν αυτό το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι αρκετά μεγάλο σε όγκο αλλά δεν κάνει καθόλου κοιλιά κι ευτυχώς είναι αυτοτελές κι ας είναι το πρώτο απο μια σειρά εφτά βιβλίων.



Πόπη Διαβολάκη Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν στην κορυφή της πυραμίδας μου το 2015,το λάτρεψα πραγματικά!Ταξίδεψα παρέα με τους ήρωες στο Ρίο και στο μαγικό Παρίσι,δε με κούρασε στιγμή κι ας ήταν τόσο μεγάλο.Ήταν το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως που διάβασα και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να βγει τον άλλο μήνα το δεύτερο βιβλίο!


Ioånnå Tzaferi Gialama Κι εγω το λατρεψα παροτι φαν των αστυνομικων,υπεροχη γραφη,καθολου κουραστική!!Ηταν απο τα ελαχιστα βιβλια που ειπα οτι μολις βγει η συνεχεια θα την αγορασω οπωσδηποτε!!Ποσο μαλλον που διαδραματιζεται στην Νορβηγια που την λαυρευω ως χωρα!!Βγαινει και αρχες Ιουνιου,ο,τι πρεπει για τα γενεθλια μου!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:



Η Μαία Ντ’ Απλειάζ και οι πέντε αδελφές της συγκεντρώνονται στο πατρικό τους σπίτι, την Ατλαντίδα –ένα πανέμορφο, απομονωμένο κάστρο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης– όταν μαθαίνουν ότι ο λατρευτός πατέρας τους, ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος που εκείνες αποκαλούν Πα Σαλτ, έχει πεθάνει. 
Η Μαία και οι αδελφές της είχαν όλες υιοθετηθεί από τον Πα Σαλτ, όταν ήταν ακόμα μωρά. Με την ξαφνική είδηση του θανάτου του συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια ωθώντας την καθεμία τους στην αναζήτηση της αληθινής καταγωγής της. 
Η Μαία θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου, σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια για να βρει πώς ξεκίνησε η δική της ιστορία…

Πριν από ογδόντα χρόνια, στην Μπελ Επόκ του Ρίο, το 1927, ο πατέρας της Ιζαμπέλα Μπονιφάτσιο φιλοδοξεί να καλοπαντρέψει την κόρη του για να μπει στους κόλπους της αριστοκρατίας. Στο μεταξύ, ο αρχιτέκτονας Έτορ ντα Σίλβα Κόστα έχει αναλάβει το έργο της ανέγερσης ενός αγάλματος, που θα ονομαστεί Χριστός Λυτρωτής, και πολύ σύντομα θα ταξιδέψει στο Παρίσι για να βρει τον κατάλληλο γλύπτη που μπορεί να υλοποιήσει το όραμά του. 
Η Ιζαμπέλα –γεμάτη πάθος και λαχτάρα να γνωρίσει τον κόσμο– πείθει τον πατέρα της να την αφήσει, προτού παντρευτεί, να πάει μαζί με τον Έτορ ντα Σίλβα Κόστα και την οικογένειά του στην Ευρώπη. Εκεί, στο ατελιέ του γλύπτη Πολ Λαντοφσκί και στα συναρπαστικά καφέ του Μονπαρνάς που σφύζουν από ζωή, γνωρίζει έναν φιλόδοξο νεαρό γλύπτη, τον Λοράν Μπρουί, και καταλαβαίνει αμέσως ότι η ζωή της δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου