Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΨΗ για "Το κορυφαίο βιβλίο ΜΟΝΟ για ΑΓΟΡΙΑ" απο τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ!

Λοιπόν παιδιά, πριν λίγες ημέρες η μαμά μου,  μου έφερε ένα καταπληκτικό βιβλίο. Δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά για αυτό το βιβλίο, γιατί είναι αυστηρά μονό για αγόρια! Είναι καταπληκτικό βιβλίο και έχει πολλά ανέκδοτα και αστεία, πολλές φάρσες και αστείες συνταγές  και πολλά άλλα!!! Όταν έπεσε στα χεριά μου αυτό το βιβλίο ξετρελάθηκα και δεν σταματούσα να το διαβάζω. Έκανα πάρα πολλές φάρσες  με τους φίλους μου και γελάσαμε πολύ!!! Είμαι σίγουρος πως είναι μια πολύ καλή λύση για να περνάτε υπέροχα τον χρόνο σας.  Σας προτείνω να πάρετε αυτό το βιβλίο και θα ξετρελαθείτε και εσείς και οι φίλοι σας. ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΖΑΝΝΗΣ (10 ετων)

 Ο τίτλος του βιβλίου μιλάει από μόνος του: Είναι ένα βιβλίο που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για αγόρια με έξυπνες και διασκεδαστικές ιδέες, για να περνάνε καλά με τους φίλους τους.
Είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει στους μικρούς αναγνώστες πολλές αξέχαστες, περιπετειώδεις, συναρπαστικές, χαλαρές, αστείες και διδακτικές στιγμές!
Φάρσες, πειράματα, γρίφοι, εντυπωσιακά ρεκόρ, μαγικά τρικ, παιχνίδια, οδηγίες για μικρο-κατασκευές, περιπέτειες...
Με αυτό το βιβλίο οι νεαροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν οποιαδήποτε στιγμή, με καλό καιρό και με παλιόκαιρο, μέσα στο δωμάτιό τους και έξω στον καθαρό αέρα!
Πιο συγκεκριμένα στις σελίδες αυτού του διασκεδαστικού βιβλίου τα αγόρια από 9 έως 15 ετών θα βρουν:
- Φάρσες με πολύ γέλιο
- Εντυπωσιακά πειράματα
- Πρωτότυπα μαγικά κόλπα
- Τρόπους διασκέδασης στο σχολείο
- Ιδέες για παιχνίδια στο ύπαιθρο
- Ιδέες για παιχνίδια με μπάλα
- Ιδέες για παιχνίδια με λέξεις
- Οδηγίες για εντυπωσιακές κατασκευές
- Μυστικά μηνύματα
- Τις καλύτερες συνταγές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου