Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 03/04/2018 Οι εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία - Malliaris Paedia προσφέρουν 1 αντίτυπο του βιβλίου «Η Βίβλος του Chef» από το Culinary Institute of America.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 03/04/2018
Οι εκδόσεις

Μαλλιάρης Παιδεία - Malliaris Paedia

προσφέρουν 1 αντίτυπο του βιβλίου
«Η Βίβλος του Chef» από το Culinary Institute of America.
Συγγραφέας: Bandi  
    Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα Μαλλιάρης Παιδεία - Malliaris Paedia
  και 
ΣΧΟΛΙΟ κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας.
3. Κοινοποίηση στη σελίδα σας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ συνδεσμο ΕΔΩ:
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ!
Υ.Γ. Επισης, στα πλαίσια του διαγωνισμού αυτού, 
ο εκδότικος οίκος  Μαλλιάρης Παιδεία - Malliaris Paedia 
προσφέρει στους αναγνώστες μας τη δυνατότητα να προμηθευτούν το βιβλίο με έκπτωση 50% + μεταφορικά (δηλαδή 37,5€ + μεταφορικά) μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Η προσφορά θα ισχύει για μια ημέρα μόνο, την 04/04/2018!
Οσοι ενδιαφερονται μπορούν να έρθουν σε επαφη με τον εκδοτικο οίκο Μαλλιάρης Παιδεία - Malliaris Paedia για να κανουν την προπαραγγελία για τις 04/04/2018, αναφεροντας οτι ειναι μελος του ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!


Το να γίνει κανείς chef είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Η μεγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις. Θα υπάρχει πάντα ένα ακόμα σκαλοπάτι που πρέπει να κατακτήσετε και μία ακόμα ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. Λόγω του εγκυκλοπαιδικού τρόπου παρουσίασης των θεμάτων, το βιβλίο καλύπτει διάφορα θέματα και απευθύνεται τόσο στο σπουδαστή που παρακολουθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγγραμμα μαγειρικής όσο και στον επαγγελματία. Ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει να διδάξει ολόκληρο ή μέρος του περιεχομένου, ενώ ο σπουδαστής μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις γνώσεις του ή ως εργαλείο αναφοράς για να βρει απαντήσεις σε όλες τις απορίες του σχετικά με μια συγκεκριμένη τεχνική. Οι τεχνικές, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, έχουν όλες δοκιμαστεί στις κουζίνες του Culinary Institute. Καθεμιά αντιπροσωπεύει μια παραλλαγή από τις πολλές που υπάρχουν. Το ότι δεν περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές στο βιβλίο δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν είναι σωστές. Η εμπειρία θα διδάξει στο σπουδαστή πολλά "μυστικά του επαγγέλματος". Ωστόσο, ο τίτλος του έργου δεν θα πρέπει να το εντάξει αυτόματα στην κατηγορία των βιβλίων που χρησιμοποιούνται μόνο από τους chef των εστιατορίων ή των ξενοδοχείων. Τα βασικά μαθήματα μαγειρικής είναι ίδια, είτε ετοιμάζουμε ένα γεύμα για πελάτες είτε για την οικογένεια και τους φίλους μας. Ελπίζουμε ότι και εκείνοι που ασχολούνται με τη μαγειρική ως δημιουργικό χόμπι θα αντιμετωπίσουν το βιβλίο αυτό ως ένα πολύτιμο εργαλείο. Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με περισσότερους από 3.000 σπουδαστές-chef.

2 σχόλια:

  1. Θα το ηθελα παρα πολυ ωστε να συνεχιζω να ανακαλυπτω ..την "μαγεια" του χωρου της μαγειρικης τεχνης..ομως δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι..καθως βρισκοαι εκτος Ελλαδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή