Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Κριτική για το βιβλίο : Η αγάπη ποτέ δεν έσβησε ~ Μαρία Πρινάρη - Καρκαβατσάκη

Η αγάπη ποτέ δεν έσβησε

Συγγραφέας : Μαρία Πρινάρη - Καρκαβατσάκη
Εκδόσεις : Μιχάλη Σιδέρη



Λίγα λόγια για το βιβλίο :


 Σε ένα χωριό της Κρήτης η Μάρθα μεγαλώνει κοντά στη γιαγιά της και ονειρεύεται τον γυρισμό των γονιών της. Αυτό το όνειρο, όμως, ποτέ δεν θα γίνει πραγματικότητα. Η γιαγιά τής δίνει αγάπη, αλλά φυλάει καλά κρυμμένα μυστικά.
Μεγαλώνοντας, η Μάρθα παίρνει τη ζωή στα χέρια της και μετακομίζει στο Ηράκλειο. Βιώνει το μεγαλείο της φιλίας και συναντά τον έρωτα αλλά και τον πόνο στο πρόσωπο του Αντρέα. Απογοητευμένη και πληγωμένη, γνωρίζει τον Μιχάλη, έναν νέο άντρα, επίσης πληγωμένο. Είναι περίπου μοιραίο να αγαπηθούν και να αποκτήσουν οικογένεια. Ζει μετρημένα και μέτρια μέχρι τη στιγμή που αρχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικά. Όταν όλα μοιάζουν ιδανικά, η προδοσία του Μιχάλη αλλάζει τα δεδομένα. Μόνη πια, αφοσιώνεται στα παιδιά και τη δουλειά της, ώσπου ανακαλύπτει πως η αγάπη ποτέ δεν έσβησε…





Κριτική για το βιβλίο από την ομάδα "ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ " :

Γλυκό, ρομαντικό ευκολοδιάβαστο βιβλίο με δυνατή ιστορία που δεν σε αφήνει στιγμή να την αφήσεις απο το μυαλό σου! Η Μάρθα ερωτεύεται τον Αντρέα και ζεί μαζί του λίγους μήνες ευτυχίας, μέχρι την στιγμή που ο εγωισμός του και η ανωριμότητα του την αναγκάζουν να απομακρυνθεί απο κοντά του! Απογοητευμένη και πληγωμένη γνωρίζει τον Μιχάλη έναν άντρα που έχει βγεί και ο ίδιος απο μια σχέση που τον πόνεσε! Η ζωή τους ενώνει και εκεί που όλα νομίζει ότι κυλάνε αρμονικά και όμορφα, η προδοσία του Μιχάλη και η απρόσμενη συνάντηση της με τον Αντρέα βάζουν σε νέα ρώτα την ζωή της! Τα όσα πίστευε ως τώρα ανατρέπονται και η πορεία θα αποδείξει πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως νόμιζε ότι είναι!
Γεωργία Ρετετάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου