Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Η άποψή μας για το βιβλίο " Σκοτεινή ηρωίδα " της Abigail Gibbs

" Σκοτεινή ηρωίδα "



Συγγραφέας : Abigail Gibbs
Εκδόσεις : Πατάκης 




Λίγα λόγια για το βιβλίο :



Μια τυχαία νυχτερινή συνάντηση σε μια πλατεία του Λονδίνου θα παρασύρει τη δεκαεφτάχρονη Βιολέτα Λι σ' έναν κόσμο αμέτρητου πλούτου, όμορφων πύργων και χλιδάτων δεξιώσεων, ο οποίος κατοικείται από μια παρακμιακή παρέα βρικολάκων που έχουν ως μόνο οδηγό την προσωπική τους ευχαρίστηση.

Εκεί θα γνωρίσει δύο γοητευτικούς άντρες που ενσαρκώνουν ιδανικά αυτό τον επικίνδυνο και γεμάτο αντιθέσεις κόσμο: τον ευγενικό και γενναιόδωρο Φάμπιαν και τον βίαιο και ηδονιστή Κάσπαρ Βαρν. Κι ενώ η Βιολέτα δείχνει να αποστρέφεται τον Κάσπαρ και τις μεθόδους του, μια σειρά από συγκυρίες τους φέρνει επικίνδυνα κοντά...









Η άποψή μας για το βιβλίο :


Μια ρομαντική ιστορία που θα ξυπνήσει την φαντασία σας και θα δώσει το έναυσμα για να ένα υπέροχο ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο των βαμπίρ. Ήρωες γοητευτικοί αλλά και αδυσώπητοι. Εγωιστές αντιδραστικοί, αλλά και θαρραλέοι! Τα μεγαλύτερο μήνυμα που θέλει να περάσει το βιβλίο είναι πως η αγάπη είναι ικανή να κάνει πιο διαλλακτικούς αυτούς που αγαπάνε! Η Βιολέτα μαχήτρια δυναμική και ισχυρογνώμων. Θέλει να έχει πάντα τον πρώτο λόγο στην ζωή της. Ο Κάσπαρ ο εγωιστής που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και τις ανάγκες του και κρύβει καλά μέσα του ότι καλό στοιχείο υπάρχει μέσα του. Οι απώλειες που έχει ζήσει τον κάνουν επιφυλακτικό και απρόσιτο. Κάσπαρ και Βιολέτα θα συναντηθούν σε μια μάχη που θα αγγίξει τις ψυχές τους. Μια σχέση αγάπης μίσους που θα σας συνεπάρει και που θα αλλάξει τις ζωές τους, θα αλλάξει την ψυχοσύνθεση τους. Η επίγνωση της αγάπης θα ρουφήξει τον εγωισμό και την αλαζονεία απο τον Κάσπαρ θα πάρει την επιμονή και το πείσμα απο την Βιολέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου