Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ για "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ" της Θεώνη Μπριλη




ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ - ΘΕΩΝΗ ΜΠΡΙΛΗ
Ευα Κονταξη, 19 χρονων, φοιτητρια στα Ιωαννινα με καταγωγη απο τα μαγευτικα Συβοτα, ρομαντικη κι αθωα.
Στεφανος Παπαδοπουλος, 32 ετων, υψηλοβαθμο στελεχος ναυτηλιακης. Ζει και εργαζεται στο Λονδινο με καταγωγη απο Αθηνα, γονος πλουσιας οικογενειας.
Συναντιουνται για πρωτη φορα στο γαμο του αδελφου της Δημητρη, στα Συβοτα. Μια ματια κι εκει ξεκινουν ολα..... Δυο ανθρωποι εντελως διαφορετικοι, μεγαλωμενοι με αλλες αξιες και προτυπα, τους χωριζουν πολλα, αλλα αυτα που τους ενωνουν ειναι πολυ περισσοτερα! Αυτη η αορατη δυναμη που τους εφερε κοντα και τους κρατα ενωμενους με αορατες κλωστες ειναι τοσο δυνατη που θα τους δωσει τη δυναμη να αντιμετωπισουν αναπαντεχα δυσκολες καταστασεις, μια τρομερη απωλεια και μια απιστευτη ανατροπη που θα κλονισει συθεμελα τη σχεση τους, γιατι η ζωη δεν ειναι στρωμενη μονο με ροδοπεταλα....
Θα μπορουσε να ειναι μια συνηθισμενη ιστορια, ενα βιβλιο σαν πολλα αλλα, μα δεν ειναι καθολου ετσι! Και ο λογος? Ειναι ενα αισθηματικο βιβλιο με πολυ ωραια συγχρονη αλλα και κινηματογραφικη γραφη θα ελεγα, εξυπνους διαλογους, με ενταση και ερωτισμο, χιουμορ αλλα και συγκινηση. Οι μουσικες επιλογες καταπληκτικες, εντυναν ομορφα την ιστορια, ειχα την εντυπωση πως μουσικη ξεπηδουσε μεσα απο τις σελιδες! Οι κεντρικοι αλλα και οι δευτερευοντες χαρακτηρες του βιβλιου δωςμενοι πολυ ομορφα και ολοκληρωμενα, αξιαγαπητοι που ειμαι σιγουρη θα σας γοητευσουν και θα τους αγαπησετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου