Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας - βιβλιοπαρουσίαση

Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας
μέσα απο 22 διηγήσεις



Οι Εκδόσεις iWrite και οι συγγραφείς του συλλογικού έργου "Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας" σας προσκαλούν στη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί  στη Λάρισα.








Που;
Γαλλικό Ινστιτούτο, Κούμα 28 (Λάρισα)

Πότε;
Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 19:00


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο λογοτέχνης Κώστας Λάνταβος, η ποιήτρια Αναστασία Μανώλη και ο συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης. Στα πλαίσια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του 1ου νικητή του Διαγωνισμού Διηγημάτων "Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας".












Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια αρχαία παράδοση θέλει οι γυναίκες του Θεσσαλικού κάμπου να είναι περίφημες μάγισσες που με τις γητείες τους κυριαρχούσαν στον έρωτα, κατέβαζαν το Φεγγάρι και σήκωναν τους νεκρούς. Η παράδοση αυτή φτάνει μέχρι τις μέρες μας, γι’ αυτό και οι Εκδόσεις iWrite, θέλοντας να αναδείξουν αυτό το ιδιαίτερο πολιτισμικό στοιχείο της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν ένα ανοιχτό Διαγωνισμό διηγήματος με θέμα τις μάγισσες της Θεσσαλίας. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκαν εκείνοι που με τον πλέον λογοτεχνικό τρόπο μπόρεσαν να αποδώσουν τη φήμη και το μυστήριο των μαγισσών.

 

Είσοδος Ελεύθερη

Μία δημιουργία των Εκδόσεων iWrite 
Με την εμπειρία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.iwrite.gr 2311 27 28 03 | info@iwrite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου