Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (22/4/2016) Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΜΑΡΙΑ ΠΡΙΝΑΡΗ ΚΑΡΚΑΒΑΤΣΑΚΗ

Το αφιέρωμα μας σήμερα σε ένα βιβλίο που μας εξέπληξε ευχάριστα και μας απέδειξε πως πρέπει να εμπιστεύομαστε τα νέα Βιβλία και τους νέους συγγραφείς στα πρώτα τους βήματα. Η αγάπη ποτέ δεν έσβησε είναι το πρώτο Βιβλίο της Μαρίας Πρινάρη Καρκαβατσάκη που σας προτείνουμε σήμερα και πιστεύουμε πραγματικά πως είναι ένα μυθιστόρημα ιδιαίτερο γεμάτο συναίσθημα και αγάπη. Κυκλοφορεί απο τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και περιμένει να το ανακαλύψετε.


Συγγραφέας: Μαρία Πρινάρη Καρκαβατσάκη
Εκδόσεις: Μιχάλη Σιδέρη
Σελίδες: 433
ISBΝ: 9789604681051
Ημ. Εκδοσης:14/2/2015


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Σε ένα χωριό της Κρήτης η Μάρθα μεγαλώνει κοντά στη γιαγιά της και ονειρεύεται τον γυρισμό των γονιών της. Αυτό το όνειρο, όμως, ποτέ δεν θα γίνει πραγματικότητα. Η γιαγιά τής δίνει αγάπη, αλλά φυλάει καλά κρυμμένα μυστικά. [...]

Μεγαλώνοντας, η Μάρθα παίρνει τη ζωή στα χέρια της και μετακομίζει στο Ηράκλειο. Βιώνει το μεγαλείο της φιλίας και συναντά τον έρωτα αλλά και τον πόνο στο πρόσωπο του Αντρέα. Απογοητευμένη και πληγωμένη, γνωρίζει τον Μιχάλη, έναν νέο άντρα, επίσης πληγωμένο. Είναι περίπου μοιραίο να αγαπηθούν και να αποκτήσουν οικογένεια. Ζει μετρημένα και μέτρια μέχρι τη στιγμή που αρχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικά. Όταν όλα μοιάζουν ιδανικά, η προδοσία του Μιχάλη αλλάζει τα δεδομένα. Μόνη πια, αφοσιώνεται στα παιδιά και τη δουλειά της, ώσπου ανακαλύπτει πως η αγάπη ποτέ δεν έσβησε…


Γλυκό και τρυφερό βιβλίο. Καλογραμμένο και ρομαντικό. Δεν είναι απλά μόνο μια ιστορία αγάπης που θα λησμονήσετε εύκολα, είναι ένα μυθιστόρημα που θα θυμάστε χρόνια μετά. Η Μάρθα και ο Ανδρέας θα γίνουν η παρέα σας στο σήμερα και η ανάμνηση σας στο αύριο. Η δυνατή ιστορία τους θα σας καταπλήξει.

Η όμορφη παρουσίαση του Βιβλίου στην Αθήνα:



Το Βιβλίο της Παρέας σας το προτείνει ανεπιφύλακτα και περιμένει τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας. Το βιβλίο θα το βρείτε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου