Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η άποψή μας για το βιβλίο: " Το γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ " της Kathryn Hughes, εκδόσεις Διόπτρα





 " Το γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ " 



Συγγραφέας: Kathryn Hughes, 
Εκδόσεις Διόπτρα




Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Η Τίνα Κρεγκ, ψάχνοντας μια μέρα στις τσέπες ενός μεταχειρισμένου κοστουμιού, βρίσκει ένα παλιό γράμμα. Ο φάκελος είναι σφραγισμένος, χωρίς να έχει ποτέ ανοιχτεί. Όταν ανοίξει το γράμμα και το διαβάσει, θα αλλάξει η ζωή της για πάντα.

Κάποτε, μια ιστορία αγάπης έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι, στην πιο σκοτεινή μας ώρα, η ελπίδα ανάβει ένα κερί για να μας φωτίσει το δρόμο. Ανακαλύψτε το βιβλίο που αιχμαλώτισε τις καρδιές χιλιάδων αναγνωστών παγκοσμίως και έγινε Νο1 best seller…





Απόσπασμα από το βιβλίο 










Η άποψή μας για το βιβλίο:



Το ταξίδι ξεκινάει με ένα γράμμα. Ένα γράμμα συγνώμης, ένα γράμμα αγάπης. ... που οι συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο ωστε να μην σταλθεί πότε.H ιστορία εκτυλίσσεται σε δυο χρονικές περιόδους , το 1973 με ηρωίδα την Τίνα και το 1939 με ηρωίδα την Κρίσι. Οι χρονικές αναδρομές δεν επηρεάζουν-κουράζουν την ανάγνωση του βιβλίου. Ένα ρομαντικό, βατό και συνάμα γλυκά γραμμένο βιβλίο που σε καμία περίπτωση δεν γίνεται γλυκανάλατο- μελό. Ο αναγνώστης από τις πρώτες σελίδες μαγνητίζεται και ζει την αγωνία, την αγάπη, τον πόνο, την απώλεια και την αναζήτηση. .. Η Τίνα, μια ηρωίδα που ανέχεται την κακοποίηση από τον άντρα της εθελοτυφλώντας πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Στα χέρια της θα βρεθεί ένα γράμμα που θα την παρακινήσει να αναζητήσει πρόσωπα αλλά και παράλληλα θα την βοηθήσει να αλλάξει την ζωή της. Η Κρίσι, μια κοπέλα που θα γνωρίσει την σκληρότητα και την απόρριψη του πατέρα της. Θα αγαπήσει, θα αγαπηθεί αλλά οι συγκύριες θα την φέρουν αντιμέτωπη με τον πόνο και την δυστυχία. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται σε κάθε σελίδα και φυσικά το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο. Οι ήρωες θα ξεκινήσουν από το Μάντσεστερ της Αγγλίας και θα φτάσουν ως την Ιρλανδία. Δρόμοι χωρίζονται, δρόμοι ενώνονται, ήρωες αναζητούν απαντήσεις, πρόσωπα και χαμένες αγάπες. Ήρωες προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ανώφελο γιατί είναι βαθιά χαραγμένες και με κάποιες αναδρομές στο παρελθόν τους προκαλούν πόνο και δυστυχία. Ένα υπέροχο βιβλίο που σίγουρα θα το αγαπήσετε!


ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου