Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 31/03/2017 Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρουν 1 αντίτυπο του βιβλίου "ΗΛΕΚΤΡΑ-Το δάκρυ της Αφρικής" απο την συγγραφέα ΓΙΟΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ



ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 31/03/2017
με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρουν 1 αντίτυπο του βιβλίου  "ΗΛΕΚΤΡΑ-Το δάκρυ της Αφρικής" απο την συγγραφέα  
ΓΙΟΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Συγγραφέας: Bandi  
                        Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS  και 
ΣΧΟΛΙΟ κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας.
3. Κοινοποίηση στη σελίδα σας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 
 
  
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στην Αθήνα του 1969 η νεαρή Ηλέκτρα, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, είναι έτοιμη να κατακτήσει τα όνειρά της, μα μια απρόσμενη συνάντηση με τον μετανάστη Ηλία Θωμόπουλο ανατρέπει τα σχέδιά της. Οι συναρπαστικές ιστορίες που της διηγείται για την Αφρική τη γεμίζουν δέος και θαυμασμό, και καταλήγει να τον παντρευτεί και να τον ακολουθήσει στη Μαύρη Ήπειρο. Μόνο που γρήγορα αντιλαμβάνεται πως η Νιγηρία είναι μια επικίνδυνη χώρα. Η Ηλέκτρα ωθείται να συνθηκολογήσει με τη μοναξιά, τον φόβο της μαύρης μαγείας καθώς και της ένοπλης ληστείας. Ωστόσο, όλα αυτά δεν την εμποδίζουν να αγαπήσει με πάθος την Αφρική και να αφιερωθεί στα παιδιά της Αμερικανικής Ιεραποστολικής Σχολής, όπου διδάσκει, αλλά και σε όλα τα ορφανά που βρίσκουν απεριόριστη αγάπη στην αγκαλιά της. 

Ύστερα από σαράντα πέντε χρόνια γεμάτης ζωής, η Ηλέκτρα και ο Ηλίας αποφασίζουν να επαναπατριστούν, αλλά δεν υπολογίζουν πως, όταν ξεριζώσεις ένα γέρικο δέντρο, τότε αυτό μαραίνεται και πεθαίνει. Δυο χρόνια αντέχει ο Ηλίας στην Ελλάδα. Μετά τον θάνατό του, τίποτα πια δεν κρατά την Ηλέκτρα μακριά απ’ όσα αγάπησε στην Αφρική. Επιστρέφει, ανυποψίαστη για το μεγάλο παιχνίδι που της επιφυλάσσει η μοίρα: τη συνάντησή της με την εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

26 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για τους διαγωνισμούς σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυυυ ωραια η γραφη της κ.Δαμιανου Παπαδοπουλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω πολύ να τι διαβάσω να μάθω τη γραφή της..Ευχαριστούμε πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστουμε πολυ! γραφει τοσο υπεροχα αυτη η συγγραφεας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστουμε για την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 💙💜💙💜💜💙💚💛💚💛❤💛💚💙💙💜❤💜❤💜❤💜💙💜💙💚💛💚💛💚❤💛❤💛💚💙💜💙💙💜💜💙💙💜💙💜💜💙💚💛💚💛❤💛💚💙💜💙❤💜💜💙💙Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το τέλειο δώρο που μας προσφέρετε!!Eλπίζω να είμαι τυχερή!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να κερδίσω αυτό το υπέροχο δώρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή