Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ" ΤΟΥ DARREN SHAN, απο τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ, με την ματιά της Despina Ntreki

 "Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ" ΤΟΥ DARREN SHAN
Είναι ένα μεταφυσικό αστυνομικό θρίλερ που δεν το βαριέσαι ούτε στιγμή. Ένας αμερικανός συγγραφέας θρίλερ πηγαίνει στο Λονδίνο για να βρει έμπνευση για το καινούργιο του βιβλίο, με τις ερινύες να τον κυνηγούν σε κάθε του βήμα. Εκεί θα βρεί τον έρωτα, την απογοήτευση και θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στις σκιές του ψέματος και του θανάτου. Από τη μέση και μετά του βιβλίου οι ανατροπές είναι τόσο γρήγορες και αναπάντεχες, που μαζί με τον πρωταγωνιστή χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Κι εδώ φαίνεται η μαεστρία του συγγραφέα. Το πως δικαιολογεί και τεκμηριώνει όλες αυτές τις ανατροπές. Δεν έχω διαβάσει βιβλίο τόσο ανατρεπτικό. Το τέλος εξαιρετικό. Το όλο στήσιμο του βιβλίοτ μου θύμισε λίγο "Τα φαντάσματα του Μπέλφαστ" του Νεβίλ (για όσους το έχουν διαβάσει μπορεί να καταλάβουν τι εννοώ). Διαβάστε το. Είναι δυνατό.!!!!!!!!
"Ο Εντ, ένας Αμερικανός συγγραφέας, φτάνει στο Λονδίνο αναζητώντας έμπνευση για το επόμενο μυθιστόρημά του. Τον στοιχειώνει ένα θανάσιμο μυστικό που αρνείται να παραμείνει θαμμένο –όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις βαριές αμαρτίες του παρελθόντος του.
Κι ενώ ο Εντ αναζητά απαντήσεις, βρίσκει κάτι εντελώς απρόβλεπτο: την πανέμορφη και απρόσιτη Αντιάνα Μεντερές, η οποία συνδέεται μ’ έναν από τους πλέον διαβόητους μαφιόζους του Λονδίνου και, αν τη δουν μαζί με τον Εντ, ο θάνατος και των δύο είναι σχεδόν βέβαιος.
Παγιδευμένος σε μια παράνομη σχέση που εκτυλίσσεται στις σκιές, ο Εντ βλέπει τον κόσμο του να ανατρέπεται καθώς μια σειρά από συνταρακτικές αποκαλύψεις θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικού και φανταστικού…
Η Κυρία των Σκιών είναι ένα σκοτεινό μεταφυσικό θρίλερ για ενήλικες από τον κορυφαίο συγγραφέα μπεστ-σέλερ Ντάρεν Σαν. Από την πρώτη πρόταση ως την τελική καθηλωτική ανατροπή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου