Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 26/08/2017 Eν'οψη της διπλής παρουσίασης των βιβλίων "ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΠΡΑ" και "ΖΩΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" του Παναγιώτης Γιαννουλέας

 


 ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 26/08/2017
Eν'οψη της διπλής παρουσίασης των βιβλίων 
"ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΠΡΑ" και "ΖΩΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"
οι  Εκδόσεις Δρόμων προσφέρουν στα μέλη της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
απο ένα αντίτυπο του εκάστοτε βιβλίου.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα Εκδόσεις Δρόμων
  3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΧΟΛΙΟ  κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ  

Ναύπλιο, Σύρος, Αθήνα, Καλαμπάκα, Μετέωρα, Ρώμη, Σικάγο, Μάνη!

Ο αστυνόμος Γρηγόρης Αστρινός και η βοηθός του, υπαστυνόμος Έλλη Ροδάκη, εμπλέκονται σε μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο μακρινό παρελθόν και αφορά την κλοπή ενός γαλάζιου διαμαντιού αμύθητης αξίας και μία δολοφονία. Ενώ όλοι πίστευαν ότι αυτή η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί και οι ένοχοι είχαν πληρώσει, τώρα ξαναζωντανεύει υπό περίεργες συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ξαναρχίζει ύστερα από είκοσι ολόκληρα χρόνια, και μέχρι να εξιχνιαστεί πλήρως αυτή η ξεχασμένη υπόθεση, μεσολαβούν συγκλονιστικά γεγονότα που ανατρέπουν υπάρχουσες καταστάσεις και επηρεάζουν ακόμα και τη ζωή του αστυνόμου και της υπαστυνόμου...

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, με έντονη κοινωνική και δραματική πλοκή, περιπέτεια, δράση και έρωτα!...
 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

 Άρης και Αφροδίτη!
Δύο νέοι άνθρωποι με ονόματα θεών του Ολύμπου που έχουν γεννηθεί ακριβώς την ίδια ώρα μιας μαγιάτικης ημέρας, συναντιούνται στην πιο τραγική στιγμή της ζωής τους. Οι αγαπημένοι τους σύντροφοι χαροπαλεύουν, βαρύτατα τραυματισμένοι μετά από θανατηφόρο αυτοκινητικό ατύχημα.
Όταν το αδιανόητο γίνεται, δυστυχώς, πραγματικότητα και οι αγαπημένοι τους φεύγουν για πάντα από κοντά τους, ο αστυνόμος Γρηγόρης Αστρινός και η υπαστυνόμος Έλλη Ροδάκη, προσπαθούν να βοηθήσουν τους δυο νέους να αντιμετωπίσουν, όσο γίνεται καλύτερα, την αβάσταχτη αυτή κατάσταση, να ξεπεράσουν τον μεγάλο πόνο τους και να γίνουν στήριγμα ο ένας για τον άλλο, προφυλάσσοντάς τους συγχρόνως από μία μυστηριώδη απειλή, που έχει τις ρίζες της στα χρόνια της Κατοχής.
Δεν θα αργήσουν, ωστόσο, να βρεθούν μπλεγμένοι σ' ένα αφάνταστο μυστήριο που υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνάμεις τους. Ένα μυστήριο που δεν λύνεται με το μυαλό, γιατί είναι το μέγα Μυστήριο της καρδιάς... η οποία χωράει, την ίδια στιγμή, τον Παράδεισο και την Κόλαση μαζί. Στην απόπειρά τους να λύσουν τον γόρδιο αυτό δεσμό, θα έχουν δύο πολύτιμους συμπαραστάτες, τον ηγούμενο μιας μονής των Μετεώρων και έναν ψυχίατρο, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις καρδιές των ανθρώπων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

5 σχόλια: