Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 30/09 Για όσους αγαπήσατε τις 50 αποχρώσεις του Γκρι και γενικά τις πικάντικες ιστορίες, ένα άλλο βιβλίο φωτιά υπόσχεται να ανάψει φωτιές τις κρύες νύχτες του χειμώνα που ακολουθεί! Οι Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη - Ekdoseis Michali Sideri σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ υπόσχονται να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο χαρίζοντας σας ενα βιβλιο του Γιώργο Ντόβα, το βιβλίο " Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ "!



 ΚΛΗΡΩΣΗ 30/09
Για όσους αγαπήσατε τις 50 αποχρώσεις του Γκρι και γενικά τις πικάντικες ιστορίες,
ένα άλλο βιβλίο φωτιά υπόσχεται να ανάψει φωτιές τις κρύες νύχτες του χειμώνα που ακολουθεί!
σε συνεργασία με την ομάδα  ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
υπόσχονται να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο χαρίζοντας σας ενα βιβλιο του  
Γιώργο Ντόβα,
το βιβλίο " Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ "!
 Δεν ενδείκνυται για ανηλίκους.
Για συμμετοχή ακολουθήστε όλα τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
3. ΣΧΟΛΙΟ και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!


«Κλαίρη-Έρικα-Κλειώ» 
Το βιβλίο αυτό είναι το πρώτο της Τριλογίας. Η τριλογία θα συνεχισθεί και με άλλα δύο βιβλία, εκ των οποίων το δεύτερο είναι ήδη έτοιμο. Το βιβλίο αυτό είναι ένα Κοινωνικό Μυθιστόρημα με έντονο το ερωτικό στοιχείο. Αφηγείται την ιστορία και τις καταστάσεις τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων, (τριών γυναικών και ενός άνδρα), οι οποίοι αρχικά και φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Υπάρχει πλοκή, συγκρούσεις, πολλές ανατροπές με ευτυχείς εξελίξεις. Ο ερωτισμός χρησιμοποιείται κυρίως για να εξηγήσει το φέρσιμο και τις επιλογές των χαρακτήρων. Άλλωστε είναι η πηγή της δημιουργίας, η αρχή της ζωής και το ισχυρότερο κίνητρο για τις περισσότερες αιτίες και επιλογές μας. Στην συγγραφή του βιβλίου αυτού, όπως και σε όλα τα βιβλία του ο Γιώργος Ντόβας, κατά τα λεγόμενα του, δεν έκανε κανένα συμβιβασμό. Ούτε ακολούθησε πρέπει και όχι .Η τριλογία έχει βασισθεί σε μία ιδέα που εμφανίστηκε στο μυαλό του από το πουθενά. Μαζί με την υπόθεση, την πλοκή και την διαμόρφωση των χαρακτήρων. Βρήκε την ευκαιρία έτσι, να αποτυπώσει ιδέες, διάφορες θεωρίες, γεγονότα και συμπεράσματα πολυετούς έρευνας. Το κάθε βιβλίο της τριλογίας, έχει το δικό του θέμα, τον δικό του σκοπό και τον δικό του στόχο. Είναι όμως ταυτόχρονα όλα δεμένα μεταξύ τους. 




13 σχόλια:

  1. ΤΕΕΛΙΟ ΔΩΡΟ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Εύα Νάτση για την τέλεια παρουσίαση και φιλοξενία του Βιβλίου μου. Επίσης ευχαριστώ πολύ τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη για την πολύτιμη υποστήριξη τους. Και βέβαια όλους εσάς τους αναγνώστες που αφιερώνετε τον χρόνο σας, για να διαβάσετε τα βιβλία μας. Όλους εσάς, σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή