Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

120 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!


14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ και ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! 

Πολλοί είναι αυτοί που καταδικάζουν την ημέρα αυτή! Την είπανε ημέρα των εμπόρων, ημέρα των παιδιών, ημέρα για τους χαζούς και άλλα πολλά! 
Εγώ ένα ξέρω! Πως ο ΕΡΩΤΑΣ χρόνια και ηλικία δεν κοιτά! Και ναι, τον ερωτα και την αγαπη την γιορταζουμε καθε μέρα, μα... ειναι κακο να εχουν όλα μια ημέρα? Γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας, την ημέρα της μητέρας, του πατέρα, και γενικά εχουμε ολου του είδους τις γιορτές! ΝΑΙ λοιπον στον ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους ερωτευμενους!
Ζητησαμε απο 120 συγγραφεις, (να με συγχωρεσετε σε οσους δεν εστειλα μηνυμα αλλα ειστε παρα πολλοι και ηταν και λιγο της τελευταιας στιγμης η ιδεα,) να μου στειλουν ενα μικρο αποσπασμα δικο τους η απο καποιο βιβλιο τους! Σας ευχαριστω όλους θερμά για την αμεση θετικη ανταποκριση σας! Θα τολμήσω να παραθέσω κι εγω ενα μικρο δικο μου κειμενακι ετσι για το καλο της ημερας:

Κοίταξα τ’ αστέρια που αντικαθρεφτίζονταν στην ήρεμη επιφάνεια της θάλασσας. Ήταν σαν ο Θεός να’χε σπείρει εκατομμύρια φωτάκια στον ωκεανό που αντανακλούσαν μ’ όλη τους τη δύναμη τη μαγεία της νύχτας. Αφηρημένη όπως ήμουν κοιτάζοντας πέρα μακριά την πανέμορφη θέα, με πλησίασε απαλά και κοιτώντας με στα μάτια μού είπε:
«Λατρεύω τα’ αστέρια έτσι όπως αντικαθρεφτίζονται μέσα στα μάτια σου.»
Εγώ λίγο αμήχανη, γέλασα χωρίς να πω κάτι. Τότε εκείνος μου ξανάπε:
«Λατρεύω τον κόσμο έτσι όπως δείχνει όταν λάμπει μες απ’ το χαμόγελό σου.»
Τον κοίταξα λίγο εξακολουθώντας να είμαι σιωπηλή. Ύστερα τον αγκάλιασα όσο τρυφερότερα μπορούσα. Καθώς έγειρα να φιλήσω τα χείλη του, μου ξανάπε:
«Λατρεύω τον κόσμο έτσι όπως γλυκαίνει απ’ την καρδιά σου.»
Όλα όσα μου είπε, τα είχα ακούσει ξανά και ξανά σε διάφορες εκδοχές από κείνον. Αλλά κάθε φορά ηχούσαν στ’ αυτιά μου σα να’ ταν η πρώτη φορά. Αγαπούσα τρελά αυτόν τον άνθρωπο γιατί αγαπούσε τον κόσμο επειδή… ζούσα μέσα του. Τα «σ’ αγαπώ» που μου χάριζε δεν ήταν ποτέ στερεότυπα και τετριμμένα. Είχαν μέσα τους το άρωμα της ζωής κι όπου κι αν κοίταζα είχαν πάνω τους ζωγραφισμένο το όνομά μου σε άπειρες αποχρώσεις. Ήμουν σίγουρη πως αν η Αγάπη είχε λαλιά, θα μιλούσε με τη δική του φωνή προσέχοντας πολύ να ταιριάζει με τη μελωδία της καρδιάς του…


... Όταν ένας έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είναι σαν να γεννιέται ένας Θεός. Ο έρωτας είναι Θεϊκό δώρο... Είναι η ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι η δύναμη που σπάει όλα τα τείχη κι όλα τα ανθρώπινα όρια, που φθάνουν μέχρι και τον παραλογισμό, στον φανατισμό και στη συναισθηματική εξουσία του ενός προς τον άλλο.... Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό ή ανήθικο στον έρωτα και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει και να καταδικάσει δυο ερωτευμένους.......  

Απόσπασμα από το μυθιστόρημά, "Μη ρωτήσεις ποτέ το γιατί" εκδόσεις ΑΛΚΥΩΝ


Να αγαπάς.... 
Να αγαπάς χωρίς να νοιάζεσαι για τις συνέπειες!!! 
Δεν ήρθε η αγάπη με ημερομηνία λήξης ούτε με οδηγίες χρήσεως!!! 
Άρα αυτόματα ούτε προσδιορίζει...ούτε καθορίζει τι πώς πού και γιατί!!! 
Να αγαπάς σαν να μην υπάρχει αύριο γιατί απλά αυτό το αύριο ποτέ μπορεί να μην έρθει...κι αν έρθει θα έχεις να θυμάσαι το όμορφο το χθες που το έζησες στο απόλυτο!!! 
Να αγαπάς γιατί η καρδιά σου το έχει ανάγκη να συναντήσει μια καρδιά να μοιράσει παλμούς και να εισπράξει την ένταση που χρειάζεται για να συνεχίσει να χτυπά μέσα σου με ουσία!!! 
Να αγαπάς γιατί η αγάπη σώζει ζωές!!! 
Να αγαπάς γιατί πάνω στην αγάπη χύθηκε αίμα από τούς πολέμους που έγιναν στο όνομα της και απαιτεί σεβασμό!!!! 
Να αγαπάς γιατί χωρίς αγάπη το σώμα κινείται και ζει μηχανικά μια καθημερινότητα δίχως νόημα!!! 
Να αγαπάς γιατί κάθε κύτταρο στο σώμα σου περιμένει να κάνει την έκρηξη που επιβάλλει η ένταση της αγάπης!!!! 
Να αγαπάς γιατί το αύριο μακριά σου....το φοβάμαι!!! 
Αυτό το αύριο μόνο η αγάπη σου με κάνει να το σκέφτομαι!!! 
Να με αγαπάς...γι'αυτο το αύριο που πάλι μαζί θα μας έχει!!! 
...για όλα τα αύριο!!! 

Απόσπασμα από το βιβλίο "Όσα δεν μπόρεσα να πω!" εκδόσεις ΜΥSTIS


…Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έμεινα μόνη μου, ήταν να ανοίξω όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να μπει το φως, για να χωθεί ο ίδιος ο έρωτας, παρέα με τις ηλιαχτίδες. Γιατί το ήξερα καλά. Ήμουν ερωτευμένη. Τρελά, απίστευτα ερωτευμένη. Κι ύστερα έτρεξα έξω, αγόρασα λεβάντες. Και γέμισα όλα μου τα βάζα. …Ο έρωτας που ένιωθα για κείνη, πυρκαγιά που έκαιγε τα σωθικά μου. Ο έρωτας κι η φωτιά καίνε με το ίδιο πάθος… Η φωτιά γεννάει το φως. Το φως γεννάει την αγάπη. Η θάλασσα γεννάει τη ζωή. 
 
Απόσπασμα από το βιβλίο «Θάλασσα Φωτιά», εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


          ΑΓΑΠΗ
Άλφα, της έκπληξης 
Γάμμα, η γωνία συνάντησης 
Άλφα, του θαυμασμού 
Πι, η σκέπη του έρωτα 
Ητα, η γέφυρα της σύζευξης 
Αγάπη, το αντίδοτο της μοναξιάς, 
ο ιστός που μας ενώνει 
σε πέντε μόνο γράμματα, 
όσες και οι αισθήσεις !

Νούλη Τσαγκαράκη 14/2/2018


Τώρα η Λήδα αφημένη στο κορμί του ίσα που ανέπνεε. Αδιαφορούσε για τον χρόνο ή τον χώρο. Το μόνο που ήξερε ήταν πως η ζωή της μόλις είχε αλλάξει. Ο Χάρης ήταν ο πρώτος της πραγματικός έρωτας και ήταν πρόθυμη, κόντρα σε κάθε λογική, να πληρώσει το κόστος προκειμένου να μην τον χάσει. Ούτε ο Χάρης νοιαζόταν για τον χρόνο, για το παρελθόν ή για το μέλλον που δεν είχε. Η μόνη σκέψη που δέσποζε στο μυαλό του έχοντας μες το κορμί του το δικό της, ήταν πως αυτό το πλάσμα του είχε δωρίσει την ανάσα που του έλειπε κι ας ήξερε πως βάδιζε σε τεντωμένο σχοινί ή στον δρόμο που δεν έπρεπε, μα δεν είχε μετανιώσει.  

Απόσπασμα από το: «Ψηλά τα χέρια σ' αγαπώ»


Πλησιάζω το παράθυρο με τα κάγκελα. Το διπλανό κτήριο όπως πάντα μου κρύβει τον ουρανό. Ξέρω όμως πως απόψε έχει πανσέληνο. Είδα πριν από λίγη ώρα το φεγγάρι από το δωμάτιο του Ορφέα και του το περιέγραφα. Είναι τεράστιο, πολύ κοντά στη Γη και κατακόκκινο. Το μόνο χρώμα που υπάρχει μέσα στο μπλε σκούρο, το μαύρο, το γκρι και το άσπρο. Ένα ματωμένο φεγγάρι. Ο Γνωσίας λέει πως όταν το φεγγάρι είναι κόκκινο, οι άνθρωποι ματώνουν από τα ίδια τους τα συναισθήματα. Εκείνα βγαίνουν σαν χείμαρρος αίματος και κατακλύζουν τα πάντα. Αγάπη, μίσος, χαρά, λύπη, απόγνωση, ζήλια, πάθος, τρέλα. Τα ζευγάρια που κοιτάνε μαζί το ματωμένο φεγγάρι, λέει, μένουν δεμένα μέχρι θανάτου ακριβώς επειδή μοιράζονται όλα αυτά τα συναισθήματα που κανείς δεν μπορεί να τα χειριστεί μόνος του. Τους κατακλύζουν ακόμα κι αν δεν μοιραστούν μια αγκαλιά ή ένα φιλί. Ακόμα κι όταν στέκονται πλάι πλάι χωρίς να αγγίζονται. Είναι ο έρωτας που τα φέρνει κοντά και αμέσως τα χωρίζει. Τα φέρνει κοντά στην ψυχή και τα χωρίζει στο σώμα. Έτσι, ανήκουν ο ένας στον άλλον ακόμα κι όταν είναι μακριά. Κι αυτό, λέει, είναι τραγικό. Γιατί κουβαλούν το ματωμένο φεγγάρι μέσα τους και ματώνουν. Ματώνουν επειδή κουβαλούν πια μια ψυχή που δεν μπορεί να μοιραστεί σε δύο σώματα. Κανείς δεν μπορεί να είναι μόνος πια, γιατί αν χωρίσουν, το ματωμένο φεγγάρι θα τους πνίξει λίγο λίγο μέσα στο ίδιο τους το αίμα.

ΣΟΒΟΦ ο κινούμενος ήλιος - Το ματωμένο φεγγάρι – εκδόσεις ΠΝΟΗ
 

 Όμορφη που ειναι η αγαπη σαν έρχεται να σε βρει.. Παίζει σαν παιδούλα, γίνεται αστέρι που αργό πέφτει στη γη.. Κύμα καλοκαιρινό στην αμμουδιά.. Ανάσα πρωτόγνωρη.. λουλούδι που ανθίζει.. Γίνεται μουσική και χαμόγελο υπόσχεση και όρκος... Όμορφη που είναι η αγάπη πριν γίνει αντάρα και σεισμός...θύελλα που λυσσομανάει... Φουρτουνιασμένη θάλασσα που σε χτυπάει στους μυτερούς βράχους αφήνοντάς σε ανήμπορο για να σε αποθέσει ύστερα στην καυτή ανάσα του φεγγαριού Όμορφη που ναι η αγάπη Ιδιο ροδιακό μωρο που αποκοιμήθηκε τόσο γαλήνια πριν αρχίσει να σε τυραννάει παλι Και μέσα σ αυτες τις εναλλαγές της γελάς πονάς χαίρεσαι, διατάζεις, ορκίζεσαι, αποφασίζεις κλαις διαλέγεις δίνεται μετανιώνεις για οτι δεν ειχες αφήσει τον εαυτό σου να ζήσει Όμορφη που είναι η Αγάπη σαν τη βρεις  

Στην τελευταία στροφή ΡΕΝΑ Μαραζιώτη έκδοση Ωκεανός 


«Ο Έρωτας ο αληθινός, σε τυλίγει με τόση δύναμη στα φτερά του που σε κάνει να πετάς και όχι να σέρνεσαι στα πατώματα.» 
«Ο Έρωτας, ο ένας, ο αληθινός, έχει τόση δύναμη μέσα του, που γκρεμίζει όλα τα τείχη του μέσα και του έξω σου. Του σωστού και του λάθους.» 
«ο έρωτας δεν είναι ποτέ λάθος. Ποτέ. Ο έρωτας είναι επαναστάτης. Κι όποιος τον νιώσει, γίνεται κι αυτός το ίδιο.» 
«Ο Έρωτας, ο αληθινός έρωτας, ο ένας έρωτας, είναι η προέκταση της ψυχής, της καρδιάς, του κορμιού και του μυαλού σου.. 
«Ο έρωτας, ο αληθινός, θα σε πάρει από το χέρι και θα σε μάθει να τον ζεις για μια και μόνο φορά..» Και αν του αφεθείς και τον νιώσεις να καίει μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό της ύπαρξής σου, ναι, θα κρατήσει για πάντα. 
«η μεγαλύτερη εξύμνηση του έρωτα, είναι για το μεγαλείο του και όχι για την αδυναμία του..» 

Απόσπασμα από το "Μυρωδιά από σανίδι" υπο εκδόση


Θεός Έρως!!! Και μονο η λέξη Έρως ηχεί στα αυτιά σαν μελωδία,μια μελωδία που σε μαγεύει, σε μεταμορφώνει σε έναν γήινο θεό, με αστραφτερή λάμψη, με χαμόγελο που κατακτάει τους πάντες και μεταδίδει την ομορφιά της ψυχής. Ο πανέμορφος θεός σου χαρίζει φτερά να πετάξεις ψηλά πάνω απο τα τετριμμένα ... να δεις σπουδαία ολα τα μικρά και ασήμαντα και να πλημμυρίσει η ψυχή σου απο γλυκά και τρυφερά συναισθήματα. Ενα μονο να θυμάσαι, αυτο το δώρο της ζωής εχει ημερομηνία λήξης αλλα οι άνθρωποι έχουν το υπέροχο προνόμιο να το βιώνουν πολλές φορές. Ερωτευτείτε λοιπόν άφοβα, ζήστε το και απολαύστε το γιατι ο Έρωτας ειναι Ζωή.  


«Θυμήθηκα ξαφνικά εκείνη την εκδρομή μας στο Χορευτό. Τότε που έζησα την πιο ερωτική νύχτα ολόκληρης της ζωής μου. Μια νύχτα που δεν θα με πείραζε να είναι η τελευταία αφού είχα νιώσει για πρώτη φορά πώς είναι να ενώνονται δυο ψυχές και να γίνονται μία. Θυμάσαι;» τη ρώτησε και χωρίς να περιμένει την απάντησή της, την παρέσυρε σε μια βουτιά στο κοινό τους παρελθόν:
 «Τρυπώσαμε σε ένα έρημο, εγκαταλελειμμένο σπίτι γιατί δεν αντέχαμε να περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε στο ξενοδοχείο που μέναμε. Τα κορμιά μας αναζητούσαν απεγνωσμένα να ενωθούν και μόλις είδες εκείνη την επιγραφή, έκανες σαν μικρό παιδί που του χάρισαν τον κόσμο όλο.
“Κοίτα! Κοίτα μωρό μου. Είναι απίστευτο! Στην πόρτα αυτού του σπιτιού έχει τα αρχικά μας. ΝιΜα γράφει. Νικόλας  Μάικα”, μου φώναξες χοροπηδώντας.
  » Σε σήκωσα στην αγκαλιά μου, κατεβήκαμε τρία μεγάλα πέτρινα σκαλοπάτια, κλότσησα την σιδερένια αυλόπορτα με το σκουριασμένο λουκέτο και μπήκα μέσα σου σε εκείνο το πεζούλι, κάτω από μια μισογκρεμισμένη πέργκολα.
“ Μην σταματάς μαγισσούλα μου… Θα πεθάνω αν σταματήσεις τώρα…” σε ικέτευσα λίγα λεπτά μετά, όταν ανέλαβες εσύ να με οδηγήσεις στην απόλυτη ηδονή. Κι ύστερα… 

Απόσπασμα από το βιβλίο «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου» 


Τελικά μου τελείωσες ή απλά …άδειασες;
Ένα κενό ένιωσα ξαφνικά εκεί που πριν χόρευαν πεταλούδες!
Κενό….σαν πτώση Βιβλική.
Σκονίστηκα μόνο, δεν μάτωσα, λέρωσα λίγο το λευκό της ψυχής με σκέψεις ένοχες πως ίσως και να φταίω εγώ που ίσως να ήμουν λίγη μα … μετά… μετά σκούπισα τα χώματα της θλίψης και το….πήρα αλλιώς!
Λίγη όχι δεν ήμουν…..
Λήγουν τα λίγα οριστικά.
Εμείς απλά….δεν χωρέσαμε σωστά ό ένας στις δεξαμενές του άλλου!
Στο δικό μου παραμύθι άλλωστε δεν σώζομαι από φιλιά και νυφικά μα από σπαθί και ανάσα δράκου!
Για μένα την τρελή όταν η αυλαία πέσει, ο έρωτας οφείλει να φοράει το καλύτερό του χαμόγελο !
Να τον χειροκροτάς δυνατά την ώρα που υποκλίνεται γιατί έπαιξε χωρίς πρόβα!
Μόλις πέσουν τα φώτα ο έρωτας ο δικός μου….βγάζει εκείνο το open εισιτήριο που έχει πάντα έτοιμο και φεύγει δίχως βαλίτσα!
Πάει σε τόπους χωρίς όνομα, σε μέρη και τοπία ψυχής αχαρτογράφητα που μυρίζουν γιασεμί, χαρτί και ιώδιο!
Όταν νιώσω εγώ πως….άδειασα τότε ξεκινούν οι…πεταλούδες τον χορό τους στο στομάχι μου και ψάχνουν το φως…..σε μάτια καινούργια!
Νιώθω μια έξαψη και μια χαρά ….κάτι σαν ανάγκη να γυρίσω στις ρίζες μου και στην αγκαλιά της μάνας μου . Να συναντήσω τον εαυτό μου. Τον μοναχικό και πάλι εαυτό μου. Είναι σαν να μπαίνεις μέσα σε χλιαρό νερό.
Τελείωσε…..
Εφυγε….
Που πήγε άραγε;
Τι έμεινε;


Οι πιο όμορφες ιστορίες ξεκινάνε πάντα με τον ίδιο τρόπο, με εκείνον τον παιχνιδιάρη θεό που ορίζει τη μοίρα των ανθρώπων κατά βούληση. Έχει δύο ειδών βέλη στη φαρέτρα του, έτσι λένε. Μερικά με φτερά κουκουβάγιας και τα άλλα, τα χρυσά, με φτερά περιστεριών. Τα τελευταία είναι και τα πιο επικίνδυνα για θνητούς και αθανάτους γιατί αν χτυπήσουν στην καρδιά, το απόκοσμο συναίσθημα που δίνει η δόνησή τους σε βάζει σε άπιαστες διαδρομές. Σε αυτές  που μιλάς μόνο ψιθυριστά, που δεν βάζεις άγκυρες, που δεν χωράνε τα «για πάντα» αλλά ούτε και τα «ποτέ». Έρωτα τον λένε. Η σκόνη του διαφεντεύει τον αέναο κύκλο της ζωής. Μας θυμίζει ότι η ψυχή μπορεί να είναι αόρατη, άυλη, άπιαστη αλλά κατοικεί αποκλειστικά μέσα μας! Και πάντα στο πέρασμά του μένει κάτι…  μένει ένας πόνος…!


"Έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, η Σαβίνα είχε γίνει όντως καλύτερος άνθρωπος. Ο Μάξιμος της έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της, αναγνώρισε κι εκτίμησε και η ίδια τις δικές της ποιότητες. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται κοντά σου και σ’ αγαπάει τόσο ανιδιοτελώς, σε κάνει ν’ αγαπάς κι εσύ τον εαυτό σου. Ακόμα και με τα ελαττώματά σου. Κι όταν εκείνος δεν κολλάει σ’ αυτά, όταν χαϊδεύει τις ατέλειές σου αντί να σ’ τις χτυπάει, τότε από μόνος σου νιώθεις την ανάγκη να τις διορθώσεις και να βελτιωθείς. Με ελεύθερη βούληση, επειδή το θες εσύ ο ίδιος. Και μόνο από αγάπη."  

Απόσπασμα απο το νεο βιβλίο "Η καρδιά του βράχου" εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Δεν τη ρώτησε τίποτα κι εκείνη δεν τον σταμάτησε. Απλά κι απόλυτα φυσιολογικά, τον ακολούθησε και πέρασαν μαζί την πόρτα του δωματίου του. Δεν άναψαν κανένα φως. Εκείνος πήγε μόνο και τράβηξε τις κουρτίνες, να μπει όλη η θέα από τον Βόσπορο, να πλημμυρίσει το δωμάτιο, να φωτίσει τα σώματά τους και να γλυκάνει τις ψυχές τους. Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη στιγμή. Κι όποιος το έχει ζήσει δεν έχει λόγια να το πει. Τα λόγια είναι για να περιγράφουν τα ασήμαντα. Για τα σημαντικά δε βρίσκονται εύκολα οι λέξεις. Κι αυτοί οι δύο άνθρωποι, μέσα σ’ εκείνο το δωμάτιο, λουσμένοι από το φως των αστεριών και την αύρα του Βοσπόρου, που έμπαινε από τη μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα, έσμιξαν τα σώματα και τις ψυχές τους. Στην ιεροτελεστία του έρωτα που τους ένωσε, υποκλίθηκαν κι έμειναν σιωπηλοί. Αφέθηκαν κι έζησαν την υπέροχη κι ευλογημένη στιγμή που τους χάρισε το σύμπαν μετά από χρονοβόρες συνωμοσίες"

Η Μοίρνα κι Αντώνης! Ο έρωτας και η ψυχή! Ο μύθος κι η αλήθεια. 

ΜΑΚΗΣ ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ

Μου λείπεις όπως η κάπα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όταν τα δυνατά μπράτσα σου με αγκάλιαζαν, Τα ένιωθα ακονισμένα σπαθιά, έτοιμα να ξεκοιλιάσουν κάθε κακό εφιάλτη για να με προστατέψουν. Η δική σου αγκαλιά το δικό σου χάδι είναι διαφορετικό. Είναι από το θεό σταλμένο. Θα το αναγνώριζα μέσα σε χιλιάδες αλλά χάδια. Και την μυρωδιά σου ακόμη θα την ξεχώριζα με κλειστά μάτια. Ακόμη και τυφλός θα σε γνώριζα...από την αύρα της ψυχής σου. Πεθύμησα την μυρωδιά του καπνού και του αλκοόλ στην ανάσα σου.Ήθελα την αγκαλιά σου ακόμη και αν ήταν κρύα, όπως ο χειμώνας. Ακόμη και τα αλμυρά σου δάκρυα ήθελα να γευτώ. 
 
Μάκης Ρουσομάνης (Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό;) εκδόσεις όστρια 2016   


-Σήμερα κλείνουμε τον 22ο μήνα, το ξέχασες; 
- Ναι... Συγγνώμη. 
- Χαίρομαι πολύ που είμαστε εδώ, μαζί. 
- Χαίρομαι και εγώ πολύ. Χαίρομαι πολύ που είμαστε μαζί γενικά. 
- Σ’ αγαπώ και αισθάνομαι ότι θα σ’ αγαπώ για πάντα... 
- Ακόμα κι αν χωρίσουμε; - Ακόμα κι αν χωρίσουμε! Είσαι αυτή που θαύμασα και εκτίμησα πιο πολύ από όλες. Όπως και να καταλήξουμε, αυτό δεν αλλάζει.... 
- Και εγώ σ’ αγαπώ.
Αλήθεια, τι φόβιζε την Αμφιτρίτη να πει «για πάντα»; Τον αγαπούσε τον Λευτέρη, είχε βρει στο πρόσωπό του τη χαρά και την αγαλλίαση. Τον εμπιστευόταν και έπαιρνε πολύ στα σοβαρά τη γνώμη του. Κι ο Λευτέρης την υπολόγιζε πολύ. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η σχέση τους, δεν χωρίσανε ποτέ. Και ούτε μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο. Ακόμη κι όταν υπήρχαν μικροδιαφωνίες, προσπαθούσαν να τις λύσουν πριν κοιμηθούν. Και αυτό ήταν μαγικό, προσδιόριζε τη σχέση τους ως ειλικρινή και αυθόρμητη. 


Έρωτά μου
Είσαι τόσο γλυκός
σαν το μέλι που χύθηκε
από τα χείλη σου
 πριν λίγο και κάλυψε το κορμί
αυτή την πανσέληνη νύχτα.
Σαν εκείνη τη φεγγαρόφωτη,
πριν είκοσι χρόνια θαρρώ
στον όρμο του Πανόρμου.
Οι απόγονοι μαρτυρούν τα χρόνια...
Για μένα,
σα να μην πέρασε ούτε μέρα,
μόνο το κόκκινο του χρόνου,
που μας χάιδεψε με το μετάξι του,
μας φίλησε,
μας αγκάλιασε
 και κύλησε μαζί με τη θάλασσα.
Τον πήραν το χρόνο τα κύματα
αφήνοντας τον άσπρο αφρό
 των κυμάτων στα μαλλιά μας.
 Έβαλε τις πινελιές του γύρω από τα μάτια
και δραπέτευσε.
Μας άφησε μόνους με τον ιδρώτα
 να κυλά στα κορμιά
και τη γεύση της αλμύρας.
Αλήθεια πόσο μοναδικός
ερωτικός
ευαίσθητος
σημαντικός έμεινες
για μένα τόσα χρόνια!                      
                                                                
Μάγδα Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη - «Καθρέφτης ψυχής» - Εκδόσεις Άνεμος  

 
 «κι εκεί που η αγκαλιά σου αδειάζει γεμίζει ο νους σου αναμνήσεις... κι εκεί που η σκέψη θολώνει το παρελθόν σε λυτρώνει, το παρόν σε επιβεβαιώνει και το μέλλον σε απογειώνει... κι εκεί που ήλιος βυθίζεται, το φεγγάρι συναντά δειλά το φιλί σου... κι εκεί που το είναι σου χάνεται, η σιωπή μου ζεσταίνει στο κορμί σου..."   


ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ 
 
Είναι ο έρωτας εκείνος που φοβάται, είναι εκείνο το δόσιμο που τρέμει, που την αλλοτριώνει, την αδειάζει, την καταποντίζει. Και το φοβάται – πάντα το φοβόταν. Ήθελε να φορέσει χαλινάρια στο ατίθασο άλογο που κάλπαζε μέσα της τρελά στο βάθος της αγάπης, στο άδειασμα που ο έρωτας της προκαλούσε και την άφηνε πεταμένη στην άκρη του δρόμου χωρίς ψυχή, γιατί την ψυχή της την είχε εκείνος, χωρίς κορμί, γιατί ένιωθε άυλη, χωρίς μυαλό, μιας κι ένιωθε το κεφάλι της άδειο. Τα είχε δώσει όλα και έφευγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να σωθεί.
Το δίχτυ ασφαλείας που χρησιμοποίησε ήταν τρύπιο. Γιατί το δίχτυ προστατεύει το σώμα από την πτώση, όμως το συναίσθημα δεν μπορεί να το συγκρατήσει. Και πώς να ζήσεις συνεχώς προστατευμένος; Πώς να ριχτείς μέσα στη μάχη; Σε μια μάχη ανελέητη, που ο μόνος αντίπαλος –το βλέπεις πια καθαρά– ήταν ο εαυτός σου. Αυτό το θηρίο που ποτέ δεν μπόρεσες να καταλάβεις και να το τιθασεύσεις. 

Απόσπασμα από το βιβλίο «Φυσάει» εκδόσεις ΠΝΟΗ


Όπως έλεγε και η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη "Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν". Γιατί ο έρωτας μεταμορφώνει την ψυχή, αλλάζει την οπτική, διαφοροποιεί την αντίληψή μας για τον κόσμο. Μας ανυψώνει στα σύννεφα και μας γκρεμίζει στα Τάρταρα, μας κάνει ικανούς για το μεγαλύτερο καλό και συνάμα για το πιο ανίερο κακό. Μας κατακυριεύει και μας καθοδηγεί, μας υπνωτίζει και μας υποδουλώνει. Όμως είναι απαράμιλλη η μαγεία του έρωτα, γιατί μόνο αυτός μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί. Μονάχα τα βέλη του δίνουν νόημα και χρώμα στη ζωή, καθώς "κουβαλάς" το άλλο σου μισό σε κάθε ανάσα, κάθε βλέμμα, κάθε χτύπο της καρδιάς σου. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες και όλους που έχουν γνωρίσει αυτό το μεγαλείο, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε στιγμή, κάθε μέρα του χρόνου. Διότι μόνο όταν αγαπάς και σ' αγαπούν μεταμορφώνεται η καθημερινότητα στην πιο όμορφη γιορτή. 

 
 Η αληθινή αγάπη χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια, από αφοσίωση και αυτοθυσία. Γαληνεύει την καρδιά σου και σε εξυψώνει ως οντότητα.Αγαπάς και απεγκλωβίζεσαι από τα μικρά και από τ' ασήμαντα.Γίνεσαι πιο σοφός,πιο πλούσιος, γίνεσαι Άνθρωπος. Είναι τυχεροί όσοι ξέρουν να αγαπούν πραγματικά, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν τι σημαίνει στ' αλήθεια Ζω, Αισθάνομαι, Υπάρχω. Τι κρίμα να σπαταλιέται έτσι αυτό το υπέροχο, θεϊκό <<σ ' αγαπώ>> , σε χείλη μιαρά, σε ψυχές νεκρωμένες, σε όνειρα στοιχειωμένα.... Αγαπώ θα πει Δίνομαι . Πεθαίνω και ταυτόχρονα Ανασταίνομαι... 


ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ
Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Μάλλον ο έρωτας με έχει κυριέψει. Αλλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι. Προσπαθώ να περπατήσω σε μια ευθεία αλλά δεν τα καταφέρνω. Ζαλίζομαι.Τα πόδια μου δεν πατάνε στη γη. Φεύγω για άλλον πλανήτη. Ταξίδι μακρινό στο αλλού στο πουθενά. Δυο φτερά με κάνουν να πετώ. Να αισθάνομαι άγγελος και δαίμονας μαζί. Ταξιδεύω από τη Δύση στην Ανατολή.
Αν είναι νύχτα η αν είναι μέρα δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν με νοιάζει αν κάνει ζέστη αν κάνει κρύο. 14 Φλεβάρη γιορτάζουν οι άλλοι γιορτάζω κι εγώ. Ένα παιδί είμαι με μια καρδιά στο χέρι. Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κρατώ και χαμογελώ.
Ερωτευμένος είμαι. Από άλλον πλανήτη είμαι. Γιορτάζω κάθε μέρα. Τον έρωτά μου ζω. Δεν ενοχλώ κανέναν. Μου αρέσει όπως είμαι. Ερωτευμένος είμαι. Μόνο αυτό. Μόνο αυτό;


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ .....ΑΓΙΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΕ. 

Στο λιγοστό φως του δωματίου, στο μοναδικό τραπέζι από σημύδα και στην μία και μοναδική καρέκλα άπλωσα τις σκέψεις μου την στιγμή που καθάριζα το όπλο μου. Το όπλο που απέκτησα το πρωί. Με απαλές κινήσεις και μαλακό πανί τρίβω κάθε σημείο κάθε πτυχή, κάθε σημείο που θα συγκρατούσε το αποτύπωμα μου. Απέναντί μου ο μεγάλος καθρέφτης τον είχα στρέψει προς την μέρια μου και μέσα από το λιγοστό φως έβλεπα το είδωλο μου. Τράβηξα μια ρουφηξιά από το ποτήρι που μέσα είχε το πιο γλυκό λικέρ της αγοράς. Ένιωσα την γλύκα από το τσέρι ανακατεμένο με το οινόπνευμα να γαργαλάει τον ουρανίσκο μου και μετά να καίει ηδονικά το λαρύγγι μου. Άφησα το όπλο από τα χέρια μου, σηκώθηκα και πλησίασα προς τον καθρέφτη. Κοίταζα το είδωλο μου να με κοιτά ειρωνικά δεν είχε διάθεση καν να θαυμάσει την καπαρντίνα που φορούσα και τις καινούργιες κόκκινες γόβες από λουστρίνι πανάκριβες όπως πανάκριβα ήταν μάλλον και τα όνειρα μου. Αναρωτήθηκα πόσο πανάκριβα άραγε να ήταν τελικά τα όνειρα μου; Πόσο πανάκριβη να είναι άραγε η ευτυχία; Απλά την Ευτυχία ήθελα......τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ξεκούμπωσα ένα ένα τα κουμπιά της καπαρντίνας, έλυσα την ζώνη και με μια κίνηση την άφησα να πέσει απαλά στο πάτωμα. Έμεινα ακίνητη να κοιτώ τον γυμνό εαυτό μου αλλά στην ουσία ήθελα να ξεγιμνώσω την ψυχή μου. Ήθελα να περάσει η ψυχή μου μέσα από τον καθρέφτη να μοιάζει σαν κόλπο μαγικό σαν τα μαγικά κόλπα που έκαναν οι μάγοι που έβλεπα μικρή και εντυπωσιαζόμουν στην μεγάλη ασπρόμαυρη τηλεόραση των παιδικών μου χρόνων. Δεν στάθηκα πολύ στον καθρέφτη δεν άντεξα ούτε εγώ το ξεγύμνωμα της ψυχής μου. Περπατούσα γυμνή πέρα δώθε ακούγοντας τον ήχο των τακουνιών των πανάκριβων κόκκινων παπουτσιών μου. Η ματιά μου έπεσε στο ράφι με τα αρκουδάκια, πόσο μελαγχολικά έδειχναν μέσα στο χαμηλό φως ή μήπως είχαν και εκείνα την μελαγχολία της δικής μου ψυχής; Τράβηξα το ξύλινο κουτί που ήταν στην γωνία και το άνοιξα με δισταγμό. Μόλις άνοιξα το καπάκι με συνεπήρε το άρωμα των αποξηραμένων τριαντάφυλλων που είχαν ποτίσει το ξύλο τόσα χρόνια. Έβαλα το χέρι μου και πήρα το πακέτο με τις κάρτες. Μία για κάθε χρόνο με όρκους Αιώνιας Αγάπης, υποσχέσεις, πάθος και έρωτα, καρδούλες και όλα τα συναφή που δυστυχώς τις πιο πολλές φορές θρέφουν ψεύτικες αγάπες. Σηκώθηκα και πλησίασα το ράφι με τα αρκουδάκια, ήταν αρκετά, παραταγμένα στην σειρά ανά χρονιά. Και σε κάθε αρκουδάκι κάθε χρονιάς εγώ ακουμπούσα τις ελπίδες μου, τον έρωτα μου, τα όνειρα μου για Σένα. Πέρασαν από μπροστά μου εικόνες από το χθές το μακρινό χθες που κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζαμε τον Έρωτα, τον δικό μας Έρωτα. Μέσα σε ένα γεύμα, σε ένα ποτήρι κρασί, σε έναν έρωτα σε σεντόνια σατέν όπως είθισται λόγω της ημέρας, ακολουθώντας όλο το τελετουργικό, πίστεψα πως θα σ΄έχω για πάντα. ΄΄Λόγω της ημέρας΄΄ έλεγα και ας μην πίστευα τον πρώτο καιρό σε τέτοιες κουταμάρες, μπήκα στην παγίδα να ομορφαίνω και να γιορτάζω την μέρα αυτή. Ένδειξη αγάπης λένε είναι αυτή η μέρα και μπήκα στην παγίδα να περιμένω τον άγιο για να σπάσω την ρουτίνα και έβαλα και εκείνον σε αυτό το παιχνίδι άθελα μου από ανάγκη, ενώ αυτός ούτε καν είχε αυτή την διάθεση. Πόσο χρήμα ξόδεψα για σένα Άγιε Βαλεντίνε, προστάτη των ερωτευμένων, μα πόσο ψυχή και σάρκα. Κάθε στιγμή ήταν σαν τάμα προς εσένα άγιε, ένα τάμα για Αγάπη και Ευτυχία, αλλά αποδείχτηκες μουσαντένιος ψεύτικος σαν τα αρκουδάκια, μαραμένος σαν τα τριαντάφυλλα. Απόψε λοιπόν Άγιε Βαλεντίνε, άγιε των ερωτευμένων θα παίξουμε ένα παιχνίδι, Ρώσικη ρουλέτα λέγεται μία σφαίρα θα βάλω στην θαλάμη ή σε μένα θα πέσει ή σε σένα. Αν πέσει σε μένα θα ξέρω πως ήταν η ώρα κλειδώσω οριστικά την καρδιά μου και να την φυλακίσω στο ξύλινο κουτί μαζί με τις κάρτες και τα αποξηραμένα πλέον τριαντάφυλλα να ξεχάσω τον έρωτα για να προστατέψω την καρδιά μου κάτι που δεν έκανες εσύ όπως όφειλες. Αν όμως η σφαίρα πέσει σε σένα θα φορέσω την καπαρντίνα μου και θα βγω στον δρόμο να περπατήσω στην βροχή και ας λασπώσω τις κόκκινες πανάκριβες γόβες μου και θα ψάξω τον ΕΡΩΤΑ τον έναν και μοναδικό, τον αληθινό και όχι τον μουσαντένιο. Τον Έρωτα που θα τον χτίσω με αλήθειες και όχι με ψεύτικα αρκουδάκια, καρτούλες και καταπατημένες υποσχέσεις Αγάπης. Αν νικήσω, κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα γιορτάζω το Τέλος σου, το τέλος που έδωσα εγώ και τις υπόλοιπες τριακόσιες εξήντα τέσσερις μέρες θα γιορτάζω την Αληθινή Αγάπη.


Μια γαλάζια περιδίνηση τον τύλιξε ολόκληρο, τον στριφογύρισε στον αιθέρα και τον εκσφενδόνισε στο στερέωμα, ανάμεσα σε πλανήτες που έκαναν αργές σβούρες μέσα στουςπαγωμένους δακτυλίους τους. Ύστερα τον γύρισε πίσω και τον βρόντηξε στο πέτρινο σκαλί μιας ταπεινής μονοκατοικίας. Και η φάτνη όπου γεννήθηκε ο Χριστός ταπεινή ήταν, αλλά έκρυβε το νόημα του κόσμου, πρόλαβε να σκεφτεί το ζαλισμένο του μυαλό, και το άρωμα μιας ολόλευκης γαρδένιας διείσδυσε στα ρουθούνια και έφτασε ως τον εγκέφαλό του και κάπως τον συνέφερε. Μας πώς δεν είχε παρατηρήσει προηγουμένως το βαρελάκι με το ανθισμένο φυτό; «Έ… Έ…λμερ;» Οι δακτύλιοι των πλανητών διαλύθηκαν σε παγωμένη σκόνη μέσα στον γαλαξία, διαλύθηκαν από τα κύματα της τρεμάμενης γυναικείας φωνής που έφτασαν ως εκεί. 

 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΣΗΜΙΑ - Συνάντηση της Σεβαστής με τον Έλμερ, τριάντα χρόνια μετά. 


Εσύ 
Ήξερα πως μια μέρα θα έφτανες κοντά μου 
οι κοκκινωπές σου μπούκλες 
θα είχαν γκριζάρει 
όσες θα σου είχαν απομείνει 
ύστερα απ’ ένα τόσο αλαργινό 
και κατακλυσμικό ταξίδι 
δύσκολο και γεμάτο επικές περιπέτειες 
πολύ δεν ήθελε να ξεστρατίσεις 
και τον δρόμο του γυρισμού 
απ’ τα μάτια σου να χάσεις… 
- όμως ήρθες - 
ο χάρτης της ζωής σου χαραγμένος 
στο ψηλό σαν ιερό βράχο μέτωπό σου 
λίγο έλειψε να μη σε καταλάβω 
τόσο αλλαγμένος που ήσουν 
ύστερα από τόσα χρόνια περιπλάνησης 
ύστερα από τόσα χρόνια αναζήτησης 
στα μαύρα και αχανή πελάγη χωρίς βάρκα, 
χωρίς πυξίδα 
με κουπιά τα δυο σου χέρια 
- ώσπου - 
απ’ του έρωτα τα εσώτατα 
φύσηξε ούριος άνεμος 
και στην άμμο την καυτή 
σε ξέβρασε 
στα λυγισμένα γόνατα 
της δίκης μου χρόνιας ανάγκης 
το ύστατο το κύμα … 


Αγάπη είναι…
Λένε πως  η αγάπη φέρνει δάκρυα και λύπες, θρέφεται απ’αυτά. Λένε πως είναι φόβος και υποταγή, αναμέτρηση κι επανάσταση, φωνές και καμιά φορά…σιωπή. Ίσως γι’αυτό είναι δύσκολο να παραμένεις ερωτευμένος με τον ίδιο άνθρωπο για πολλά χρόνια, επειδή η αγάπη είναι πολλά πράγματα μαζί και σε μπερδεύει. Όμως είναι και πρόκληση. Κάτι σαν θαμμένος θησαυρός που μέχρι τέλους δεν ξέρεις αν υπάρχει, αλλά ελπίζεις στην ύπαρξή του και τούτη η λαχτάρα σε συντηρεί μα και σε πανικοβάλλει, αφού μόλις τον βρεις θα αρχίσεις να φοβάσαι μήπως τον χάσεις.
Αγάπη είναι σπασμένα γυαλιά στο πάτωμα, γκρίνια, γιατί δεν με κοιτάς πια όπως πριν, πάλι θ’αργήσεις το βράδυ, πάλι ξέχασες να πετάξεις τα σκουπίδια, όλα εγώ θα τα κάνω, κουράστηκα, δεν σε αντέχω, νομίζεις πως πάχυνα, πες μου πως είμαι ακόμα όμορφη, μου λείπεις, αν δεν είχα κι εσένα δεν ξέρω τι θα έκανα, να σου ζεστάνω τα σουτζουκάκια που σ’αρέσουν,να προσέχεις, δεν πειράζει θα πάμε του χρόνου διακοπές καλά να’μαστε, ποιος θα βάλει το παιδί για ύπνο, είσαι κουρασμένος, θα σου βγάλω τα μάτια αν κοιτάς άλλη, μου αρέσει που κάνουμε πράγματα μαζί, θες να ξαναπάμε Αλόννησο όπως τότε..θυμάσαι, θα’ρθω μαζί σου στο γιατρό, φοβάμαι…με αγκαλιάζεις;
 Αγάπη είναι ΕΓΩ κι ΕΣΥ για ΠΑΝΤΑ.


Σωστός είναι εκείνος που σε κάνει να χαμογελάς όταν τον σκέφτεσαι. Όχι μετά το σεξ, όχι μετά από κάποιο δώρο, απλά και μόνο όταν τον σκέφτεσαι. Επειδή ξυπνάς, βλέπεις το κοιμισμένο του πρόσωπο στο μαξιλάρι δίπλα σου και α υ τ ό σε κάνει ευτυχισμένη. Είναι εκείνος που σε ηρεμεί με την αγκαλιά του, σου δίνει δύναμη με το χαμόγελο και τα λόγια του, σε ανεβάζει στους εφτά ουρανούς όταν είστε στο κρεβάτι. Σου εξηγεί τι σκέφτεται και γιατί. Ακούει αυτά που έχεις να του πεις με προσοχή. Είναι αληθινός χωρίς να φοβάται την αλήθεια του. Λέει αυτά που εννοεί κι εννοεί αυτά που λέει. Δε σε πληγώνει, αλλά ακόμη και τις σπάνιες φορές που αυτό μπορεί να συμβεί, γίνεται κατά λάθος και το καταλαβαίνεις, έτσι η πληγή σου επουλώνεται γρήγορα. Ο σωστός άντρας δε σε βασανίζει με το να κρύβεται. Δε σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτιέσαι διαρκώς τι σκέφτεται για σένα. Στο λέει και στο δείχνει. Το πιο βασικό όμως, είναι ότι σε θέλει έτσι όπως είσαι κι απαιτεί από εσένα – δικαίως – το ίδιο. Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει, δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις. Ο έρωτας, η αγάπη είναι θέμα συναισθημάτων και τα συναισθήματα δεν κατασκευάζονται. Δημιουργούνται. Κάποτε συμβαίνουν αμέσως, κάποτε χρειάζονται καιρό. Πάντως, αν υπάρξουν, θα το καταλάβετε.    

  Απόσπασμα απο το βιβλίο " Αντρών Εγχοιρίδιον" εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ


Η αγάπη μας δένει με την ζωή μας, μας δίνει άπειρους λόγους να θέλουμε να ζήσουμε! 
  Μεγαλώνοντας διαρκώς ανακαλύπτουμε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Ούτε οι άνθρωποι είναι τέλειοι. Η αγάπη είναι ο βασικότερος συντελεστής που αντιμάχεται όλα τα δύσκολα! Θεραπεύει, μας συμφιλιώνει, μας ενώνει με την ζωή! 
  Από τότε που στάθηκε ο άνθρωπος στα πόδια του και ξέκοψε από το ζωικό βασίλειο, από τότε που έχασε την αρχέγονη ενότητά του με την φύση, μόνος και μοναχικός γεμάτος αβεβαιότητες σε πορεία εξελικτική και πάντα μπροστά, παρά τους αιώνες που έχουν περάσει συνεχίζει να «κουβαλάει» μέσα του την καταγραμμένη στην ψυχή του βασανιστική μοναξιά της αποκοπής. Επιτακτική ήταν και είναι από τότε η ανάγκη να βρίσκει το ισοδύναμο της ένωσης του με τον κόσμο στην θέση αυτής που έχασε. Η ανακάλυψη της διαφορετικότητας του φύλλου και η ένωση του με το έτερον ήμισυ σε σάρκα μία, έρχεται να καταλύσει την μοναξιά του και κατ επέκταση να τον ενώσει με τον κόσμο γύρω του. .....
Ερών και ερώμενος 
Μέθεξη υποταγής 
Εκμηδένιση του έτερος άνθιση του εμείς. 
Η στιγμή που ενέχει 
Υπέρτατη αρμονία 
Την ομορφιά της ένωσης σε σάρκα μία! 
 Από το «σ΄αγαπώ» της διαπροσωπικής σχέσης περνά στο οικουμενικό «αγαπάτε αλλήλους» όπου άνδρας και γυναίκα μαζί νοιώθουν ξανά μέλη ενός συνόλου, του ανθρώπινου γένους. Ένωση λυτρωτική! 

 Από την ποιητική συλλογή «Του έρωτα και της ζωής» - Εκδόσεις Μιχ. Σιδέρη
 

"Στην αρχή προσπάθησε να αντισταθεί σ αυτό που ένιωθε να ξυπνά μέσα της. Ξεφεύγει όμως ποτέ κανείς από την μαγεία. Τα ξωτικά και οι νεράιδες ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κι αν καταφέρεις να μην σου κλέψουν τη φωνή, δεν θα ξεφύγεις αν θελήσουν την καρδιά σου. Γι αυτό κι εκείνη όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να ξεφύγει απ’ τα φεγγάρια των ματιών του. Κι απλώς αφέθηκε. Τι κι αν κάθε βράδυ έβλεπε πάλι εφιάλτες. Ένα λεπτό στα χέρια του, άξιζε για όλες τις ερινύες που την καταδίωκαν".

Απόσπασμα από το βιβλίο Έτσι το έγραψαν οι Μοίρες" εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ


Καμιά φορά θυμάμαι το ταξίδι μας στην Ελαφόνησο. Εσύ το θυμάσαι, Αλικάκι; Εκείνο το βράδυ στην παραλία, μου θύμωσες. Καμιά φορά νομίζω πως είσαι ακόμη θυμωμένη. Επειδή τόλμησα να κάνω μακροβούτι στη σκοτεινή θάλασσα, επειδή χτύπησα, επειδή σε τρόμαξα. Είχες δίκιο . Είναι άσχημο πράγμα να τρομάζεις τους ανθρώπους. Σου ζητώ συγγνώμη μοναχά για αυτό. Όμως εγώ έκανα μακροβούτι στα τυφλά μόνο και μόνο γιατί ήσουν κοντά μου. Και αργότερα κατάλαβα πως όλα τα μακροβούτια μου σε εσένα τα χρωστώ. Το ‘ξερες αυτό, κορίτσι μου; Όλα όσα τόλμησα και έκανα, τα έκανα για να τα δεις. Δεν ήθελα να μείνω ολονυχτίς στην ψάθα να με τρώνε τα κουνούπια. Δεν ήθελα να περιμένω τον ήλιο που θα έφερνε το πρώτο λεωφορείο. Λαχταρούσα να χαρώ τον έναστρο ουρανό, κι ας μην είχαν τα αστέρια τη διάταξη που ονειρευόμουν. Και λοιπόν; Δικό μου ήταν το στερέωμα; Δική μου είναι μοναχά η ζωή και εσύ αναπόσπαστο κομμάτι της. Πώς και πόσο την επηρέασες δεν ξέρω ούτε εγώ ο ίδιος να σου πω. Το μόνο που ξέρω είναι πως πάντοτε πατούσαμε στη γη πάνω στις ίδιες συντεταγμένες, ατενίζαμε τον κόσμο από τον ίδιο βράχο.  

Απόσπασμα από το βιβλίο "Ο κήπος της μοναξιάς"


 Ήταν αποφασισμένη να παραστεί στο γάμο του αγαπημένου της και να παρευρεθεί και στο γλέντι που θα γινόταν στον κήπο του σπιτιού του. Εάν δεν πήγαινε, θα γίνονταν πολλά σχόλια στο χωριό που δεν θα εμφανιζόταν στις χαρές της καλύτερής της φίλης. Ο ένας θα έλεγε το κοντό του, ο άλλος το μακρύ του. Όχι ότι την ένοιαζε για τον εαυτό της. Νοιαζόταν μόνο για τη μάνα της. Άλλωστε, έπρεπε να πάει, για να το δει με τα ίδια της τα μάτια για να το πιστέψει. Για να το συνειδητοποιήσει και να πάψει να ελπίζει. Για να αποκτήσει σαφή αντίληψη της δικής της κατάστασης και να πάρει τη μεγάλη απόφαση να ξεμπερδεύει μια και καλή με την ύπαρξή της.
Η καλοκαιρινή νύχτα μύριζε γιασεμί. Η Αγορίτσα έλαμπε τρισευτυχισμένη μέσα στο κάτασπρο νυφικό της, καθώς έβγαινε από την εκκλησία με τον Φίλιππο δίπλα της που την κρατούσε αγκαζέ. Πρώτη φορά έβλεπε η Φιλιώ τόσον κόσμο μαζεμένο. Ήταν καλεσμένα και τα δυο χωριά. Ο κόσμος τους ευχόταν «βίον ανθόσπαρτον» και «καλούς απογόνους» και η Φιλιώ λίγο πιο πέρα, καλοντυμένη προσπαθούσε, χωρίς επιτυχία, να προσποιηθεί τη χαρούμενη φίλη. Μόνο μίσος φώλιαζε στην καρδιά της. Μόνο μίσος. Αχ και να είχε εκεί την καραμπίνα του πατέρα της, θα τους σκότωνε όλους! Κι αυτό που μέρες τώρα είχε βάλει στο μυαλό της, να βάλει τέρμα στη ζωή της, το μετάνιωσε. Όχι, δεν θα τους έκανε το χατίρι. Δεν θα τους έδινε την ικανοποίηση πως κατάφεραν να την κάνουν να πονέσει. Δεν θα τους το έκανε.  


Αχ, ο έρωτας...
Ένα τσαφ κ όλα αρχίζουν!
Η ανατριχίλα του κορμιού,
η θολούρα του νου,
το τρεμούλιασμα των χειλιών,
το δυνατό καρδιοχτύπι.
Η φλόγα ξυπνά κ τινάζεται!
Κ ότι ένιωσες,
εκείνη την πρώτη στιγμή,
φουντώνει,
γιγαντώνεται.
Υποτάσσεσαι στα ορίσματα της καρδιάς
κ χάνεσαι στα πρωτόγνωρα συναισθήματα,
στην λαχτάρα της επαφής,
στο "ντοπάρισμα" της παρουσίας,
στο κενό της απουσίας,
στην αποδοχή της ανάγκης,
στο στροβίλισμα της ζήλιας,
στον φόβο της απώλειας.
Αχ, αυτός ο έρωτας...
Έρχεται,
σε "ξυπνά" ,
σε ταρακουνάει,
σε "ζωντανεύει",
σε ταξιδεύει,
σε ορίζει...


«Και ποιος μπορεί πραγματικά να πει με λόγια τι γεύση έχει ο έρωτας; Αν ήταν μόνο γλυκός θα ήταν ανούσιος. Στον έρωτα, όπως και στα γλυκά, δεν είναι η ζάχαρη που δίνει χαρακτήρα στη γεύση, μα τα υπόλοιπα υλικά. Η πικράδα του αμύγδαλου, η σπιρτάδα του πορτοκαλιού, το χρώμα του κερασιού, το άρωμα της βανίλιας και σίγουρα η φλόγα. Αυτή που έρχεται στο τέλος και ολοκληρώνει το γλυκό. Όλες αυτές τις γεύσεις, όλα αυτά τα υλικά, που τρυπώνουν μες στον έρωτα και του δίνουν την τελική του μορφή, τη μοναδικότητά του, πώς να τα κατονομάσεις με λόγια; Πολύ απλά. Δεν τα λες. Μόνο τα γεύεσαι. Τα απολαμβάνεις. Κι ας πικρίζουν κάποιες φορές»

  Απόσπασμα από το "Aίνιγμα της κερασόπιτας" εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

 
«Ο έρωτας είναι μέσα μας! Αρκεί να αγαπήσουμε τη ζωή, τη στιγμή και την αλήθεια μας, μακριά από μίση, ζήλιες και εγωισμούς... μονάχα εκεί πλαγιάζει η ελπίδα»  


Άντρια και Κωσταντής μεθυσμένοι από ευτυχία κράτησαν άγρυπνα τα άστρα του ουρανού και τους αγγέλους που γιόρταζαν το θαύμα της αγάπης. Και η αγάπη νίκησε το σκοτάδι. Σαν τη λάβα που φτάνει στα χείλη του ηφαιστείου, η ίδια λάβα κατέκαψε τα κορμιά τους. Ο άντρας τής έκανε έρωτα άλλοτε άγρια και άλλοτε τρυφερά. Είχε φυλάξει τον εαυτό του για τη μία και μοναδική αγάπη. Αυτή ήταν η Άντρια. Η γυναίκα που απόδιωξε το φάντασμα της Μαρσό από μέσα του.
«Ποια φουρτούνα τσάκισε το σκαρί σου, καπετάνιο μου;» Η γυναίκα ήταν αποφασισμένη να διαβεί τα φιδωτά καλντερίμια της καρδιάς του. Κανένα μυστικό δε θα άφηνε να τους χωρίσει.
Ο Θαλασσινός το ένιωσε και της έκανε το χατίρι.
«Ναι, ήμουν κάποτε ερωτευμένος. Τρελά. Απόλυτα. Μα πιο πολύ είχα ερωτευτεί την ίδια τη ζωή. Στη Γαλλία γνώρισα τη Μαρσό. Το κορίτσι εκείνο μου άνοιξε τα παράθυρα του κόσμου. Τι ειρωνεία… Τα είδα και δραπέτευσα μέσα από κείνα. Δεν μπόρεσα να απατήσω τον εγωισμό μου. Αν έμενα μαζί της, ήμουν υποχρεωμένος να σπέρνω αγκάθια στη σχέση μας. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στη Μαρσό. Της είχα μια αγάπη ακριβή, πολύτιμη. Μα τελικά νίκησε ο εαυτούλης μου. Αυτόν αγαπούσα πιότερο. Έτσι νόμιζα. Σαν επέστρεψα στον τόπο μου ήμουν μια χαμένη ψυχή στη μέση του πουθενά. Η θάλασσα ήταν αυτή που με έσωσε…»
«Και τι είναι η θάλασσα για σένα, άντρα μου;» τον ρώτησε η γυναίκα με το πρώτο φως της νιόπαντρης ζωής τους και μάτια πλημμυρισμένα από αγάπη.
Ο Κωσταντής ανάσανε βαριά και βούρκωσε. «Τι να σου πω για να με καταλάβεις. Δεν πρέπει να τη ζηλεύεις. Η θάλασσα για μένα είναι προσευχή, είναι αναστεναγμός!» είπε με φωνή που άδειασε με μιας. Οι ώμοι του έγειραν αδύναμα και η γυναίκα τον αγκάλιασε με τρυφερότητα.
«Κι εγώ τι είμαι;» τον ρώτησε γουργουρίζοντας ευτυχισμένη στην αγκαλιά του.
Ο άντρας της χαμογέλασε τρυφερά και της είπε: «Είσαι σεβντάς τόσο μεγάλος όσο και η θάλασσα! Κύμα στο κύμα η ζωή σε κάνει να αλλάζεις… Χαϊδεύεις, χτυπάς, αγαπάς, μισείς. Και από γλεντοκόπια έχω χορτάσει. Από αγάπη όμως όχι. Λένε πως ο έρωτας είναι μοναδικός και όλα τα άλλα που έρχονται είναι επαναλήψεις. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, τη Μαρσό την ερωτεύτηκα τρελά. Πίστευα πως ποτέ δε θα ξανααισθανθώ έτσι. Κι όμως μαζί σου γνώρισα την αγάπη. Το απόλυτο ταίριασμα που έχουμε είναι σπάνιο και μοναδικό. Είμαι ευλογημένος που σε απάντησα».
«Αν με αγαπήσεις το μισό από όσο αγαπάς τη θάλασσα, θα είμαι ευτυχισμένη. Θα αντέξω το δικό μας το ταξίδι…»

Απόσπασμα από «Το μερτικό των αγγέλων» της Μάρθας Πατλάκουτζα
 

Οι δύο ερωτευμένοι σταμάτησαν να φιλιούνται, κοιταχτηκαν με πάθος στα μάτια και αγκαλιαστηκαν σφιχτά. Η Λενιω παραδόθηκε στον άντρα που η ίδια φύση την είχε δημιουργήσει για να τον δεχτεί άνευ όρων, άνευ θρησκευτικών πεποιθησεων, άνευ πρέπει και γιατί, εκεί κάτω από το φως των αστεριών Τα δύο αγκαλιασμενα κορμιά ταξίδεψαν μακριά, μέχρι τη λίμνη, εκεί που οι σκιές τους αντανακλουσαν στο νερό της και κάθε τόσο, μικρές, πολύ μικρές μπαλαρίνες χόρευαν στην επιφάνεια τον δικό τους ερωτικό σκοπό. Κρατούσαν τις ανάσες τους και βουτουσαν για λίγο κάτω από την επιφάνεια. Τότε η λίμνη έλαμπε, γινόταν ένα φωτεινό αστέρι, που σαν έπεσε από τον ουρανό αρνιόταν πεισματικά, σαν μικρό παιδί, να ανέβει ψηλά και να επιστρέψει στη θέση της. 


Σε μια άλλη πυρά βυθίστηκε μετά το πλούσιο γεύμα, σε μια πυρά ερωτική που την παρέσυρε ολοκληρωτικά αδειάζοντας το μυαλό της κι από ερωτήματα κι από ενδοιασμούς. Ήταν στιγμές μαγικές, ολονύκτιες σχεδόν, στιγμές που ξέχασε τις τόσες ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος, που έχασε τον κόσμο του παρόντος. Το κρασί εξαιρετικό κι αρκετό για την άμαθη Άννα, η αίσθηση της πολυτέλειας έξοχη μετά τη μεθυστική ζάλη της, παντού μια ομορφιά που μήτε απ’ το μυαλό της περνούσε πως υπάρχει κι απέναντί της, δίπλα της, μέσα της, ένας υπέροχος άντρας που είχε ξυπνήσει τη γυναίκα που κρυβόταν πίσω από τη φτωχή κοπέλα, πίσω από την επιμελή φοιτήτρια, πίσω από την συνεπή αγωνίστρια. 
Μήτε που θυμόταν πόσες φορές του είχε πει εκείνο το βράδυ: σ’ αγαπάω και πόσες φορές το είχε ακούσει από τα χείλη του. Ονειρεμένα λόγια γλύκαιναν τα αυτιά της όλη τη νύχτα, φιλοφρονήσεις για την ομορφιά της, διαβεβαιώσεις για τον έρωτα τους, ψιθυρίσματα του πάθους του. Τα χάδια, τα φιλιά και τα λόγια την οδήγησαν ξανά και ξανά σε μια ηδονή που παρέλυσε το μυαλό της, που μούδιασε το κορμί της. Και η αναμφισβήτητη ερωτική πείρα του Αλέκου φυσικά, που κατείχε το πώς ν’ αγγίξει, το πότε να φιλήσει, το πού να γρατζουνίσει, του έμπειρου Αλέκου που χωρίς βιάση και φούρια την καρτερούσε και την οδηγούσε, που κατάλαβε πότε ήταν έτοιμη και τότε, μόνο τότε, μπήκε μέσα της ήρεμα και μ’ ένα εκστατικό ρυθμό την οδήγησε στην κορύφωση# και τότε, μόνο τότε, τελείωσε κι αυτός, τη στιγμή που η Άννα σπαρταρούσε ολάκερη στα χέρια του. 

 Απόσπασμα από το μυθιστόρημά μου ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ


Κράτησε σφιχτά τα χέρια της στα δικά του και τα μάτια του έλαμπαν σαν αστέρια. "Όταν η σελήνη θα καθρεφτίζεται στα σκοτεινά νερά, αυτό το μονοπάτι από ασημένιο φως,  θα το πούνε το μονοπάτι της αγάπης." "Κι όταν οι ερωτευμένοι θα στρέφουν το βλέμμα στον νυχτερινό ουρανό, δεν θα νοιώθουν ποτέ μόνοι!" Του απάντησε χαμογελώντας γλυκά.

  Από το "Σαν παλιό παραμύθι"


"'Έυχόταν να γύριζε ο χρόνος πίσω και να ξαναήταν έστω για λίγο νέα και ερωτευμένη. Έρωτας και νιάτα- ο πολυπόθητος, θαυματουργός συνδυασμός. Ο έρωτας σε στέλνει στα ουράνια, αλλάζει τα πάντα, τα άσχημα ομορφαίνουν, τα αδιάφορα αποκτούν ενδιαφέρον, οι αισθήσεις διεγείρονται, οι παλμοί ανεβαίνουν κατακόρυφα, και αν έχει ανταπόκριση τότε οι στιγμές είναι αξεπέραστες. 
"Και τι δεν θα 'δινα..."ψιθύρισε, ενώ το μυαλό της ήδη ταξίδευε χρόνια πριν. 

Απόσπασμα από το βιβλίο "Η καγκελόπορτα της αγάπης» εκδόσεις ΠΝΟΗ


…Στράφηκε και την κοίταξε, αναζητώντας στα όμορφα μάτια της σανίδα σωτηρίας. Πόσο άσκοπο! Φουρτούνα είχαν και τα δικά της και τον ζάλιζαν παραπάνω. Τον άρπαζαν με τέτοια ορμή, σαν να ήθελαν να τον ξεκολλήσουν από τη στεριά του και να τον πάρουν μακριά. Μέχρι που κατάφεραν να τον παρασύρουν. Εκείνος άνοιξε τα χέρια και αφέθηκε σαν σε ελεύθερη πτώση στα αφρισμένα κύματα. Πνίγηκε στην αγκαλιά της, στα άδυτα μιας ύπαρξης τόσο γνώριμης και ταυτόχρονα τόσο άγνωστης. Την ένιωσε κι εκείνη να παλεύει απεγνωσμένα να ανασάνει. Άρπαξε τα χείλη της για να της δώσει το φιλί της ζωής. Τότε συνειδητοποίησε τι θα πει πραγματική φουρτούνα στο απάνεμο λιμάνι μιας αγκαλιάς… 

   Απόσπασμα απο το βιβλιο ΌΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΞΕΙΣ
 

Ήταν ένα άρωμα φρεσκοκομμένου θυμαριού και μαύρης ελάτης, ένα άρωμα που μύριζε κάθε φορά που ξεφύλλιζε το σπάνιο αντίτυπο του Ερωτόκριτου του Βιτσέντζου Κορνάρου, που κοσμούσε τις προθήκες του βιβλιοπωλείου του πατέρα της. Αυτή τη μυρωδιά ερωτεύτηκε πριν ακόμα τον δει, κι όταν τον πλησίασε και σήκωσε τα μάτια της κι αντίκρισε το βλέμμα του, σκοτεινό και συνάμα χωρίς υποσχέσεις, λύγισε. Μάλλον αυτό έπρεπε να είναι το coup de foudre των Γάλλων, ο κεραυνοβόλος έρωτας των Ελλήνων, μια κατάσταση από την οποία είναι αδύνατον να γλιτώσει άνθρωπος, αφού ήταν καταδικασμένος από δυο θεούς συνάμα, τον Έρωτα και τον Δία. Amore a prima vista, έρωτας με την πρώτη ματιά, πόσο φτωχή τής φαινόταν η γλώσσα της, πόσο άνευρη, πόσο χωρίς συναίσθημα, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να δείξει την ένταση του χτυπήματος που ένιωσε η καρδιά, η ψυχή και το ίδιο της το σώμα. 

Απόσπασμα από την "Πόλη που δακρύζει"


“ Τελικά τι είναι ο έρωτας; Ορμή ζωής; Αυτοδιάθεση στο πλάνεμα; Αρρυθμία της καρδιάς; Ο μονόδρομος της σκέψης; Τα αδιέξοδα συναισθήματα; Ένα πέταγμα στα σύννεφα; Πυρηνική έκρηξη; Μια ανάγκη Ζώης; Η ευφορία του νου; Καλοήθεις κύτταρο το οποίο αναπαραγόμενο φέρνει σε ισορροπία την ζωή μας, ενώ κάθε του αλλοίωση σημαίνει χάος και μιζέρια; Τύραννος - θεών τέ και ανθρώπων και δαιμόνων υπέρτατος; - Αρχηγέτης πάσης γενέσεως; ............. Μήπως αποδίδεται με μια λέξη και μοναδική; Έλξη, τύχη, αναπαραγωγή; Πείσμα, γέλιο, δάκρυ, θυσία, τρέμουλο, ανατριχίλα, έγνοια, λαμπάδιασμα, επιθυμία, ανάγκη, μπέρδεμα, αυτοθυσία, μεγαλοθυμία, ελπίδα, κεραυνοβόλος, παρά φόρος, αμαρτωλός, θείος, φλογερός; Η με όλες αυτές κι ακόμη περισσότερες; ¨ 

Αποσπασμα από το βιβλίο ( Ανάμεσά μας το ποτάμι )


«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, που νιώθω ότι δεν έχω ρώγα στο αριστερό μου στήθος», μου είπε ένα βράδυ ο αγαπημένος μου και κατάλαβα τι θα πει Αγάπη... Εγώ, η μονίμως ερωτευμένη με τον... Έρωτα! Ακόμα ηχεί στ’ αυτιά μου ο λόγος του, δεν έχω αποκρυπτογραφήσει όλες του τις αποχρώσεις και μια απούσα ρώγα... έγινε το Ρ του Έρωτά μου...  


"Γιώργοοο" σκίστηκαν τα βουνά από την κραυγή της. " Άνοιξε τα μάτια σου χαρά μου" τον παρακαλούσε. "Σε αγαπώ πολύ " τελικά βγήκε το σ' αγαπώ που δεν είχε ακουστεί ποτέ. Maria Σε είχα κλειδώσει στη καρδιά μου και μέχρι να έκλεινα τα μάτια μου θα αναζητούσα το κλειδί, το είχες πάρει εσύ. Έτσι αν δεν σε έβρισκα θα έμενες πάντα κλειδωμένος εκεί και εγώ βαθιά θλιμμένη. Τώρα σε βρήκα. Πρέπει να προχωρήσουμε. 

 Από το βιβλίο ΤΟ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΠΑΜΕ
 

 Αγαπάς;  Όταν αγαπάς μόνος σου, δεν ξέρεις πώς είναι και να σε αγαπούν! Όταν η αγάπη δε μοιράζεται πώς έχεις απαίτηση να χορτάσεις από μια πίτα που δεν μπορείς ούτε να μυρίσεις; Δε γίνεται να νιώσεις τον πόνο του άλλου, την έννοια του, τη χαρά και τη λύπη του. Δεν μπορείς να καταλάβεις τα λόγια που κρύβουν τα μάτια του, δεν μπορείς να προφέρεις τις λέξεις που θα γίνουν βάλσαμο της ψυχής του. Πώς γίνεται να ορίσεις καινούργια αρχή στο τέλος του; Να βρεις χρυσές τομές για να συνθλίψεις τους φόβους του; Σε τέτοιες αγάπες ξεπερνάς τα θέλω με ένα φιλί και μια αγκαλιά, αν θες να υπάρξουν. Αυτές οι αγάπες ζουν το όνειρο και ας έχει ψεγάδια. Σε τέτοιες αγάπες οι νόμοι και οι κανόνες επιβάλλεται να είναι άγραφοι! Τέτοιες αγάπες είναι καταδικασμένες να ζουν τον έρωτά τους μοναχικά, αν δεν τις εξομολογηθείς. Αυτές οι αγάπες γεννούν πάθη, πάθη που κάποιος κάπου κάποτε θα τα πληρώσει για σένα που επέλεξες να αγαπάς μοναχικά… Αξίζει; Αυτές οι αγάπες δεν έχουν εισιτήριο επιστροφής, γιατί δε βγήκε ποτέ το αντίστοιχο της αναχώρησης. Τέτοιες αγάπες μεγαλώνουν με ακρωτηριασμένα άκρα. Πληγώνονται στο κάθε βήμα και ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια για να σταθούν. Αυτές οι αγάπες δε λέγονται αγάπες και δεν έχουν κανένα παράδεισο να τις περιμένει. Ζουν μόνο λίγο στις σκιές… εκτός αν τις κερδίσει το φως. 

Απόσπασμα απο "η αλλη εκδοχη της ημερας"


" Είναι βλέπεις, Φωτεινή, αυτή η πάστα των ανθρώπων που τείνει να εκλείψει στις μέρες μας. Αυτή η χημεία όπου, όσα χρόνια και να περάσουν, δεν βαριέται ο ένας τον άλλον, το αντίθετο, του γίνεται ακόμη πιο απαραίτητος. Όχι γιατί τον έχει συνηθίσει, αλλά γιατί τον αγαπά. Αληθινά. Όχι εγωιστικά".

Απόσπασμα από το βιβλίο " Σε μια στροφή του καρουζέλ"


Χρόνια πολλά στον έρωτα, αυτόν που καταιγίδα μοιάζει, κι αυτόν που σαν αιώνιο ψιλόβροχο ποτίζει τη γη. Είναι φωτιά και μέλη. Νερό και ατσάλι. Στεναγμός και γέλιο ακριβό. Χρόνια πολλά στον Έρωτα, αυτόν τον πόλεμο και την απάνεμη αυγή. Χρόνια πολλά σε αυτούς που ερωτεύτηκαν, ερωτεύονται και θα ερωτευτούν. Γιατί χωρίς αυτόν, μια ίσια γραμμή η ζωή που λέγεται Ζωή.  


Η συναυλία των δυο εραστών…
Της πιάνω το χέρι και βουτάμε μεθυσμένοι. Είναι το πιο απολαυστικό, το πιο αισθησιακό μπάνιο της ζωής μου. Σαν δυο μοιραίοι εραστές, σαν δυο κοχύλια που στροβιλίζονται αγκαλιασμένα και μέσα σε μια χοάνη ανέμου, ανεβαίνουν μέχρι το φεγγάρι. Ζήλεψε το φεγγάρι τόση ομορφιά, κοίταξε και μαγεύτηκε απ’ την εικόνα. Βουτάει με όλη του την δύναμη και γίνεται ένα με το νερό, στροβιλίζεται, σηκώνεται και ξαναπέφτει, ρίχνοντας όλη τη μαγεία του μέσα στα ανεπαίσθητα κύματα της θάλασσας. Και η μαγεία του αυτή, τύλιξε τα κορμιά μας…
«Θέλω να σ’ αγγίζω για πάντα. Μόνο εγώ…»
«Εσύ και το φεγγάρι…»
«Ζηλεύω και το φεγγάρι, μόνο εγώ θ’ αγγίζω το κορμί σου…»
Το κύμα φτιάχνει τη δική του μελωδία, μια συναυλία στημένη μόνο για μας, η συναυλία των δυο εραστών. Τα σώματα επιπλέουν απαλά και η επαφή με τη θάλασσα, δυναμώνει την ένταση της μουσικής. Θέλω να φυλακίσω ετούτη τη στιγμή, θέλω να μου ανήκει, ο χρόνος μας και ο έρωτας, η μουσική μας και η γυναίκα της ζωής μου…
Και η παραλία γέμισε με ένα άρωμα μεθυστικό, το κοινό άρωμα των ψυχών μας, το άρωμα του έρωτα…

Απόσπασμα απο το νεο βιβλιο ...ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ 


"Εκείνο το βράδυ έμεινα άυπνη κοιτώντας την οροφή. Πάνω της προβάλλονταν συνεχώς η μορφή εκείνου, τη στιγμή που φιλούσε το χέρι μου. Τη στιγμή που με κοιτούσε στα μάτια. Τη στιγμή που τα χείλη μου άγγιζαν το δέρμα του. Το στήθος μου φούσκωνε για να χωρέσει τη καρδιά μου, που την ένοιωθα να μεγαλώνει σε κάθε της χτύπο. Νομίζω ότι χαμογελούσα συνεχώς. Έβλεπα τα μάτια του, το πρόσωπό του και χαμογελούσα. Θυμάσαι ακόμα θαρρώ κι εσύ, πως είναι να νιώθεις ευτυχισμένη έτσι δεν είναι; Αυτό αισθανόμουν κι εγώ, μόνο που μέσα στα σωθικά μου υπήρχε και κάτι άλλο. Ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο, που έτεινε να πλημμυρίσει το κορμί μου από άκρη σ’ άκρη. Αισθανόμουν πληρότητα και ταυτόχρονα, υπέφερα από την απουσία εκείνου. Είναι Θεός ο έρωτας, Θεός που κατακτά κι εγώ πια, φανατική πιστή του"


Νόμισε ξαφνικά, καθώς εκείνος πλησίαζε, ότι όλα τα κομμάτια της ενώνονταν.
«Ράφα!» ψέλλισε ασυναίσθητα όταν εκείνος σταμάτησε σε απόσταση αναπνοής.
«Ελβίρα, θα μπορούσα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου ψάχνοντας ολόκληρο τον κόσμο για να σε βρω!» παραπονέθηκε εκείνος. Τα μάτια του την κάλυπταν με τόση τρυφερότητα και αγωνία. Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά.
Αυτήν τη φορά ο Ραφαέλο ήταν αποφασισμένος, δεν θα την άφηνε να φύγει. Όχι προτού ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Νόμισε ότι θα δάκρυζε -για πρώτη φορά στη ζωή του- τη στιγμή που την είδε από μακριά. Επιτέλους την είχε βρει! Και δεν θα έχανε την ευκαιρία του. Ή όλα ή τίποτα.
«Και γιατί με έψαχνες!», εκείνη πήρε πάλι αμυντική στάση.
«Γιατί δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου, ούτε θέλω!», ομολόγησε αυτός.
«Αυτά τα έχεις ξαναπεί! Είναι πολύ εύκολο για εσένα Ραφαέλο, πολύ εύκολο» επέμεινε η Ελβίρα.
Το βλέμμα του σκοτείνιασε.
«Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, τις αντοχές μου και τα θέλω μου να ζω χωρίς εσένα Ελβίρα!» άπλωσε το χέρι και της χάιδεψε το μάγουλο.

Απόσπασμα από το “Πέρα από τις σκιές” που έρχεται τον Μάιο από τη Silk


Η Δέσποινα ένιωσε την ενέργεια του Γιάννη και έστρεψε το πρόσωπό της προς αυτόν. Κι εκείνος κράταγε το στόμα του με το χέρι του ,όπως κι εκείνη. Κι εκείνου τα μάτια έλαμπαν όπως κι εκείνης. Με το που τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και μίλησαν, κατά ένα παράξενο τρόπο, το μίσος εξαφανίστηκε από τα μάτια της Δέσποινας και μείναν μόνο τα δάκρυα. Αυτός τότε έκανε μια απρόβλεπτη κίνηση, μια κίνηση που έσπασε την μονοτονία και πειθαρχία της στιγμής. Το χέρι του βγήκε από το στόμα του και ταξίδεψε προς τα δάκρυα της Δέσποινας. Ένα ταξίδι λίγων εκατοστών ,που όμως για τον Γιάννη φάνηκε χιλιόμετρα ολόκληρα. Τόσο αργά, τόσο τρυφερά πλησίασε το μάγουλό της, τόσο ντελικάτα ακούμπησε το δέρμα της, για να σκουπίσει αυτό τον παραβάτη, αυτό που τολμούσε να αγγίξει το δέρμα της αγαπημένης του Δέσποινας. Πως τολμούσαν τα δάκρυα να χαϊδέψουν τα μαγουλάκια της, πως τολμούσαν τα δάκρυα να γλιστρήσουν σε αυτήν την επιδερμίδα; Όχι. Έπρεπε να τιμωρηθούν. Το δάχτυλο του Γιάννη σάρωσε τα υγρά της θλίψης και το πρόσωπο της Δέσποινάς του, ήταν ελεύθερο και πάλι. Μα κι εκείνη ανταπέδωσε αμέσως. Ανυπότακτο και αντιδραστικό πνεύμα όπως ήταν, χαμογέλασε, έβγαλε κι αυτή το χέρι της από το στόμα της, και έσφιξε τα δάχτυλα του άντρα που απάλυνε για λίγο τον πόνο της.
 “Φίλε μου…Σ αγαπώ τόσο πολύ”
“Δέσποινά μου! Η ζωή μου, εσύ!”
Κι έτσι η ζωή βρήκε πάλι τρόπο να εκφράσει την ομορφιά της και ας παίζονταν το κεφάλι τους εκείνη την ώρα. Έτσι η αγάπη βρήκε πάλι τρόπο να εκδηλωθεί, την ίδια στιγμή που ακριβώς από πάνω τους εξελίσσονταν ένας αγώνας ζωής και θανάτου. 

Αποσπασμα απο το Παραδώστε τους αντιστασιακούς

 
Και στέκεις εκεί, στην άκρη της λίμνης να βλέπεις το όνειρο σου να βυθίζεται . Θέλεις να το ακολουθήσεις για να μην χαθεί κι ας πνιγείς μαζί του , μα την τελευταία στιγμή σταματάς . Το εγκαταλείπεις μόνο του . Ίσως είναι καλύτερο να φτιάξεις ένα καινούργιο, πιο δυνατό, πιο όμορφο όνειρο . Άλλωστε, η αγάπη που έχεις μέσα σου είναι από μόνη της δημιουργός ονείρων … 

"Παράξενο πράγμα ο έρωτας. Γίνεται διεκδικητικός πριν καλά-καλά γεννηθεί, πριν ωριμάσει, ίσα που τσιμπάει τις καρδιές των ανθρώπων και αυτό είναι αρκετό για να γίνει κανείς πικρόχολος και ξένος. Έρωτας. Σαν ανάσταση. Έρωτας. Σα δηλητήριο. Όποιον δρόμο και να πάρεις, κερδισμένος θα βγεις. Έστω για λίγο"  

- Από το "Αντέχεις" (Εκδ. Μίνωας, 2018).


Της ψυχής ο έρωτας 


Της ψυχής ο έρωτας
μα ποτέ δεν σβήνει.
Μια ουρά από άστρα
στο φευγιό του αφήνει. 

 
 Της ψυχής ο έρωτας
καίει σαν καντήλι.
Καρβουνάκι άσβεστο,
πάντα κάτι δίνει.

Της ψυχής ο έρωτας,
σπλαχνικός, ανακατώνει
γύρη την ελπίδα
στης ζωής την σκόνη.

 Από την ποιητική μου συλλογή Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ  ΠΟΝΟΥ


Οι σχέσεις χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα από σκέτη αγάπη. Ή μάλλον, χρειάζονται πολύ αγάπη που προϋποθέτει και πολλά άλλα συναισθήματα. Και φυσικά η απόδειξη αγάπης δεν είναι ούτε τα λουλούδια, ούτε τα λούτρινα αρκουδάκια, ούτε τα ρομαντικά δείπνα σε ακριβά εστιατόρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όλα αυτά ή κάποια απ' αυτά, μπορούν να γίνονται σε ανύποπτο χρόνο κατά την διάρκεια των 365 ημερών μίας χρονιάς. Και τότε έχουν και μεγαλύτερη αξία, νόημα, είναι και πιο αληθινά. Γιατί δεν γίνονται στα πλαίσια μίας ξενοφερμένης γιορτής που σκοπό έχει να εμπορευματοποιήσει τον έρωτα. Έχουν άλλη βάση, άλλη θεωρία, άλλο συναίσθημα! Το απρόβλεπτο ραντεβού που θα μας κλείσει ο αγαπημένος μας, ένα βράδυ στα μέσα της εβδομάδας για να βρεθούμε οι δυό μας μακριά από γνωστούς και φίλους, μόνο και μόνο για να μας θυμίσει πως είμαστε η "γυναίκα της ζωής" του, ένα λουλούδι που θα αφήσει το πρωί στο μαξιλάρι μας, λίγο πριν φύγει για την δουλειά του, μ' ένα ρομαντικό σημείωμα που μας επισημαίνει πως νοιώθει τυχερός που είμαστε στη ζωή του, ένα φθηνό και μικρό δωράκι που θα βρούμε ριγμένο "τυχαία" στην τσάντα μας, με δύο λόγια που να λένε "μικρό το δώρο μου, μα τεράστια η αγάπη μου για σένα" είναι το αλατοπίπερο των σχέσεων. Είναι ο θεμέλιος λίθος για σχέσεις που ίσως κρατήσουν και για ΠΑΝΤΑ! Δύσκολη λέξη (και έννοια το "για πάντα") και μεγάλη παγίδα όταν την ακούς να λέγεται συχνά - πυκνά, χωρίς όμως να σημαίνει και τίποτα. Ποιος λοιπόν κάνει όλα ή ένα από τα παραπάνω; Πολύ φοβάμαι πως είναι ελάχιστοι και είδος προς εξαφάνιση. Όλοι περιμένουν αυτή την μέρα για να θυμηθούν ότι είναι ερωτευμένοι. Ότι έχουν το τέλειο έτερον ήμισυ! Ότι πρέπει να δείξουν την αγάπη τους με κάποιο δώρο. Μα είναι τόσο προβλέψιμο, τόσο κλασσικό και τόσο προφανές που μετά από κάποια χρόνια, γίνεται χειρότερο και από συνήθεια. Και η συνήθεια, ως γνωστόν, σκοτώνει τον έρωτα!  Αν παλαιότερα περιμέναμε εναγωνίως τι δώρο θα μας πάρει ο καλός μας γι αυτή την ημέρα, τώρα πια αδιαφορούμε και να το συζητήσουμε. Άλλωστε σκεφτόμαστε: "Τι θα' ναι; Ένα ακόμα αρκουδάκι, μία ακόμη ανθοδέσμη ή στην καλύτερη περίπτωση, κάποιο sexy εσώρουχο που σκοπό έχει να εξιτάρει τον ίδιο και όχι εμάς."


«Όταν πιστεύεις ότι ζεις το μεγάλο έρωτα της ζωής σου, ανεξάρτητα σε τι ηλικία βρίσκεσαι, και στην πορεία συνειδητοποιείς ότι μια άλφα χιλιομετρική απόσταση είναι ικανή να τη διαγράψει, είναι ηλίθιο να πιστεύεις ότι υπάρχουν αιώνιοι έρωτες. Όταν η γυναίκα που αγαπάς πέφτει θύμα πλασματικών εμποδίων, είναι ανούσιο να πιστεύεις ότι κάποτε αυτός ο άνθρωπος σε αγάπησε. Όταν θεωρείς καθήκον σου να ισοπεδώνεις τα πάντα για να βρεθείς κοντά της και να τη σφίξεις στην αγκαλιά σου, και αυτή επιμένει να σου λέει ότι όλα αυτά τα κάνεις για να της ρίξεις στάχτη στα μάτια, καθώς πιστεύει ότι την απατάς, αξίζει να μιλάς για αγάπη; Όταν…» 

(απόσπασμα απο το βιβλίο "Επίδομα Απιστίας", των εκδόσεων Ίαμβος)


"Και τελικά αγάπη είναι να αγαπάς τον άλλον όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι. Και είχε αρκετή σοφία αυτή η γυναίκα για να μην προσπαθήσει να τον αλλάξει αλλά να τον δεχτεί όπως ήταν.
"Πως μπορείς και τον αγαπάς ακόμη;" τη ρώτησε κάποτε μία οικογενειακή φίλη τους που γνώριζε τον δύστροπο χαρακτήρα του.
-Βλέπω σ αυτόν όσα δεν μπορεί να δει κανείς, της απάντησε.
"Αγάπη είναι η νίκη των συναισθημάτων στη φθορά του χρόνου. Είναι η νίκη του μαζί στα εύκολα και κυρίως, στα δύσκολα. Αγάπη είναι η τέχνη της καρδιάς να χτυπά αλλιώς στην όψη αυτού που αγαπάς και τα μάτια σου να τον βλέπουν όπως την πρώτη μέρα κι ας έχουν περάσει χρόνια"
Και όλα τα λόγια που είπε στην εμβρόντητη φίλη της έβγαιναν αβίαστα από την ψυχή της γιατί τα ένιωθε..

Απόσπασμα από το ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

 
Ο Σελίμ βρισκόταν πάνω από ώρα στην καλύβα. Το κορίτσι κοιμότανε ήσυχα κι αυτός μπορούσε να ρουφάει την ομορφιά της για πρώτη φορά όσο ήθελε. Είχε ακουμπήσει παράμερα το σπαρματσέτο και το λιγοστό φως άγγιζε τα μαλλιά της, το δέρμα της, δίνοντας απόκοσμη υφή στην ακριβή του. Όταν την είδε να ξυπνάει, του φάνηκε πως ένα λουλούδι άνοιγε τα πέταλα και βιάστηκε να εισπνεύσει την οσμή. Ο τρόμος στα μάτια της, η κραυγή, τον συνέφερε.
«Κόρκμα…»
Της έκλεισε το στόμα με το χέρι, όσο γινόταν πιο απαλά, η επαφή με το κορμί της τονε τίναξε, δύσκολα κατάφερε να βάλει γκέμια στην τρέλα του.
«Μη φωνάζεις, θα σε ακούσουν, σε κλέψανε, είμαι εδώ για να σε σώσω…» Κράτησε το κεφάλι της στο στέρνο του, την άγγιζε, τη μύριζε, η λαχτάρα του έγινε λάβα, το αίμα του πύρωσε, τώρα μπορούσε να πεθάνει. Έσφιξε τα δόντια να ξαναβρεί την ψυχραιμία του. Μια λάθος κίνηση και όλο το σκέδιο του θα πήγαινε στράφι.
«Δε θα φωνάξεις, θα σε αφήσω… δε θα φωνάξεις, έτσι;»
Της μιλούσε στη γλώσσα της, παρόλο που θα προτιμούσε να της μιλάει στη δική του, γιατί η αντάρα της ψυχής του έβρισκε γαλήνη στη γλώσσα της μάνας του. Μα είχε χρόνο. Αν όλα πήγαιναν καλά… Η Γέρση ένεψε καταφατικά. Δεν ήξερε τι γινόταν, παράπαιε ανάμεσα σε όνειρο και εφιάλτη, δεν είχε μνήμη. Μπερδεμένες εικόνες, αλλά αυτή η φωνή τής πρόσφερε σιγουριά. Τραβήχτηκε από τα χέρια του και αισθάνθηκε την απροθυμία να την αφήσουν. Ο Σελίμ της έδωσε το κανάτι και το κορίτσι ήπιε με βουλιμία. Έβρεξε τα χέρια του και της έπλυνε το πρόσωπο. Το μαρτύριο συνεχιζόταν, την άγγιζε στα μάτια, στα χείλη, στα λαιμά. Ονειρεύτηκε προς στιγμή πως της έπλενε όλο το κορμί με ροδόνερο κι ένα ηφαίστειο ετοιμαζόταν να εκραγεί ανάμεσα στα λαγόνια του. Θύμωσε με τον εαυτό του, πετάχτηκε, άρπαξε το κανάτι κι ακούμπησε το στόμα του εκεί που λίγο πριν ακουμπούσε το δικό της. Χίλιες φορές είχε ονειρευτεί αυτή την επαφή, όμως δεν ήταν ώρα.

 Απόσπασμα από το βιβλίο "Γέρση, είσαι το κόκκινο στο αίμα μου"


Οι δύο εραστές έκαναν έρωτα -για τελευταία φορά στη ζωή τους- σαν να απολάμβαναν έναύστατο γεύμα, πριν την εκτέλεση. Και πάντα, στο τελευταίο γεύμα, ο καταδικασμένος  σε θανατική ποινή ζητά για δείπνο αυτό που του αρέσει. Της ζήτησε πράγματα ανομολόγητα, ασυνήθιστα. Έπαιξε ο ένας με το σώμα του άλλου,  χωρίς να τεθούν όρια και σύνορα. Ένα παιχνίδι καρδιάς,  ψυχών και παθών. Εκείνη, τον χρησιμοποίησε με κάθε δυνατό τρόπο με γλύκα, με πόνο, με μια ερωτική ανομία, που τώρα φαινόταν εξιδανικευμένη σαν ποίημα, σαν λατρεία σε κάποιον Άγνωστο Θεό.
Κι επειδή είχαν μάθει από παλιά να παραδίνονται ο ένας στα «θέλω» του άλλου, δέχτηκε κι εκείνη όλα όσα επιθυμούσε ο… μελλοθάνατος. Δική τους ήταν πλέον η ζωή,  δικό τους και το πάθος. Κοινό και αδιαπραγμάτευτο. Η επιθυμία ήρθε για να πάρει και να δώσει και εξαντλήθηκε μόνον όταν αποκοιμήθηκαν, ανήμποροι και ιδρωμένοι. Συνάμα, όμως, καθαροί από μαύρες σκέψεις, τύψεις κι ενοχές. Έδωσαν, πήραν, έδωσαν ξανά, πήραν πάλι πίσω… Ένα ερωτικό δούναι και λαβείν δίχως αύριο και χωρίς υποσχέσεις, αφού δεν θα υπήρχε «αύριο». Σε λίγες ώρες όλα θα τελείωναν. Εκείνη, όμως, η ώρα, τους φάνηκε αιώνια.

Από το μυθιστόρημά μου Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ© που βρίσκεται στο συρτάρι μου και που θα ήθελα να μείνει εκεί που είναι. Αν και στον έρωτα και στη συγγραφή, ποτέ μην λέμε… ποτέ.
Πάνος Παπαδάκης,
2018

 
Έρωτας! Σκιρτά το κορμί. Τα μάγουλα αναμμένα. Έρωτας! Κυλιέσαι καταγής στα ευωδιαστά του πόθου τα κλινάρια. Έρωτας! Διψάς και λαχταράς το χάδι να πλανέψει το κορμί σου. Έτσι αγάπησε η Λουίζα. Τόσο πολύ! Έτσι τον ένιωσε τον έρωτα. Και έγινε ο Μάρκος, ο πρώτος της έρωτας, καημός και πόθος και λαχτάρα ηδονική. Τα τείχη του Εγώ της έκλεισε και έκανε την καρδιά της μία πόρτα ολάνοιχτη για κείνον. Με το αίμα της ψυχής και της χαράς το δάκρυ και της λύπης τον ζωγράφισε και τον έβαλε μέσα της στολισμένο με της ακακίας το άρωμα και με πανσέδες και με κρίνα. Έτσι τον ήθελε. Να χαίρεται και να φεγγοβολά. Τις νύχτες του χειμώνα να ξυπνά μέσα της τον πόθο του και να χαϊδεύει τις μυστικές χορδές των αισθημάτων της. Το καλοκαίρι με τρυφερές πνοές και ευωδιές ερωτικές, από το μέσα της βγαλμένες, να ξυπνά. Έλα όμως που η ζωή δεν είναι μία σταθερή γραμμή που τη βαδίζεις και δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτε; Έλα που η ζωή κλωθογυρνά και φέρνει τα ίσια ανάποδα και τα ανάποδα ίσια; Mα η Λουίζα ποτέ της δεν νόμισε ότι η δική της ζωή θα άλλαζε κάποτε. Όχι! κάτι τέτοιο δεν το είχε φανταστεί. Δεν ήθελε να το φανταστεί! Και δεν υπήρχε λόγος για κείνη να το φανταστεί. Τον είχε πιστέψει. Τον είχε μέσα στα κατάβαθα της ψυχής της βάλει. Και τώρα; Πώς απατήθηκε τόσο; Πώς η ζωή της άλλαξε με μιας; Πώς; Ούτε και το κατάλαβε... Μέσα σε λίγες στιγμές και όλα πήραν μιαν άλλη τροπή με την απογοήτευση να πλημμυρίζει την ψυχή της. Ένα έρημο τοπίο η ζωή της, ξερό, σκελετωμένο, γερασμένο απλώθηκε γύρω της, κάνοντας τον πόνο της αβάσταγο. Το αχνορόδινο φως του έρωτα μετατράπηκε σε ένα πυκνό γκριζόμαυρο σύννεφο. Και αυτό της πλάκωσε καρδιά και νου. Και τη σύντριψε. Μυλόπετρα έγινε που τη γυρόφερνε στα γύρω της και ύστερα... το τέλος. Μα δεν το δέχτηκε! Δεν θέλησε τη ζωή της χωρίς τον Μάρκο να τη δει. Έμεινε μόνη. Άλλον δεν θέλησε να βάλει, εκεί που το θρόνο του είχε στήσει ο Μάρκος της. Πέρασαν μήνες. Έτσι απλά πέρασαν. Χωρίς να νιώθει τίποτε, παρά μόνο τον άχρηστο χρόνο και να περιμένει μήπως και ο Μάρκος της γυρίσει. Ήξερε, πίστευε μάλλον, πως την αγαπά. Μα και εδώ απατήθηκε. Ο Μάρκος ούτε που φάνηκε.  


Τώρα πια ήταν σίγουρος πως οχι μόνο επιπόλαια δεν ήταν αυτά που ένοιωθε, αλλά αντιθέτωςήταν τόσο ισχυρά, που τον ξεπερνούσαν. Γιατί εν μέρει χαιρόταν που ήταν ευτυχισμένη, κι ας μην ήταν μαζί του. Ευχαριστούσε το σύμπαν που μπόρεσε επιτέλους να νοιώσει πως είναι να αγπάς πραγματικά και να ενδιαφέρεσαι για κάποια χωρίς να περιμένεις να λάβεις το παραμικρό. "Μαλλον όχι! Κάτι λαμβάνω κι εγω. Ενοιωσα μια αγάπη που ποτέ δεν περιμενα να νοιώσω. Ποτέ δεν πίστεψα ότι γίνεται να αισθανθεί έτσι κάποιος, Σ'ευχαριστώ, Χριστιάνα, για όσα με εκανες να ζήσω" μονολόγησε.

Απόσπασμα από το βιβλίο "Πέρα από τη γέφυρα"


Και άξαφνα όλος ο χώρος γέμισε με έντονα χρώματα και περίεργους παράφωνους ήχους. Μοιάζοντας σαν τσίρκο που ξετρύπωσε από εφιάλτη, είδε παντού γύρω της εκατοντάδες πρόβατα στρυμωγμένα, το ένα δίπλα στο άλλο αλλά και μπροστά και πίσω από τα άλλα, να κάθονται προσοχή, κοιτώντας τον Ιεροκήρυκα! Μόνο που αυτή την φορά έμοιαζε περισσότερο με θηριοδαμαστή! Κρατώντας ένα τεράστιο μαστίγιο, χτυπούσε οποιοδήποτε πρόβατο τολμούσε να κοιτάξει οπουδήποτε αλλού, εκτός από μπροστά του! Τα διατηρούσε σε τάξη, λέγοντας συνεχώς ότι θα τα σώσει από τη σφαγή, αρκεί να έδιναν τα πάντα σε αυτόν! Τα ρούχα του ξεχείλιζαν από χρήματα, που αιωρούνταν στον αέρα κι εκείνος τα άρπαζε αχόρταγα, τοποθετώντας τα βαθιά μέσα στις τσέπες του! Ύστερα έστελνε μερικά από τα πρόβατα σε μια μικρή πόρτα, που έσταζε κόκκινο πηκτό αίμα. Ήταν το δικό του σφαγείο! Όταν κάποιο πρόβατο δεν είχε τίποτε άλλο πια να δώσει, το θανάτωνε, λέγοντας πως είχε χάσει το δικαίωμά του να ζει ανάμεσα σε αυτά που είχαν να προσφέρουν! Αφού το εισιτήριο για όλες τις υπηρεσίες και τις ουράνιες παροχές ήταν τα χρήματα, χωρίς αυτά κανένας αντιπρόσωπος του Θεού δεν θα ήταν σε θέση να το βοηθήσει! Αν κάποιο πρόβατο διαμαρτυρόμενο τολμούσε να βελάξει, το θανάτωνε αμέσως χαρακτηρίζοντάς το αιρετικό! Έτσι στο τέλος, στην αίθουσα έμεναν μονάχα αυτά που είχαν χρήματα και υπάκουαν τυφλά στα λόγια του και μάλιστα, ήταν τόσο πιστά, που αν οποιοδήποτε από τα διπλανά τους έκανε κάτι, που να διέφευγε από την προσοχή του θηριοδαμαστή τους, το κατέδιδαν τα ίδια στέλνοντάς το στην πόρτα της σφαγής!

 Απόσπασμα από το βιβλίο «Το σπίτι του Κάιν»


<<Είκοσι μοναχοί και μια μοναχή που την έλεγαν Εσούν  έκαναν άσκηση διαλογισμού με κάποιον δάσκαλο του ζεν. Η Εσούν ήταν πολύ νόστιμη παρά το ξυρισμένο της κεφάλι και το άχαρο ντύσιμο. Κάμποσοι μοναχοί την ερωτεύθηκαν κρυφά. Ένας από αυτούς της έγραψε ένα ερωτικό γράμμα, ζητώντας της επίμονα μια κρυφή συνάντηση. Η Εσούν δεν απάντησε. Την άλλη μέρα ο δάσκαλος έκανε μια ομιλία στην ομάδα, και όταν τελείωσε, η Εσούν σηκώθηκε όρθια. Στράφηκε προς εκείνον που της είχε γράψει το γράμμα και του είπε : ΄΄Αν πραγματικά μ’ αγαπάς τόσο πολύ, έλα κι αγκάλιασέ με τώρα.’’
<<Αντιγόνη, αν αγαπάς, αγάπα φανερά. Είσαι μια γυναίκα που δεν της αξίζουν οι σκιές και τα σκοτάδια. Σε κανέναν δεν αξίζουν δηλαδή και συνήθως πληγώνουν περισσότερο κι από τις φανερές σχέσεις….

Aπόσπασμα απο το βιβλίο "Επάγγελμα Γραμματέας" εκδόσεις ΠΝΟΗ


Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο μαγικό πρώτο άγγιγμα του έρωτα; "Αυτοί οι δυο τραβούσαν σα μαγνήτης ο ένας τον άλλον και δεν είχαν ξεκολλημό. Ο Ρήγας ρουφούσε φρενιασμένα την κάθε της ανάσα κι εκείνη, όσο κι αν δεν το παραδεχόταν ούτε στον ίδιο της τον εαυτό, τραγουδούσε μόνο για τα αυτιά και την καρδιά του ομορφάντρα. Η Ζαμπία ούτε μπορούσε να πει πως είχε γίνει ετούτο το θαύμα, όμως η ορμή του είχε βρει το δρόμο να γλυκάνει τα σωθικά και να μερώσει την αγριεμένη της καρδιά. Μια καρδιά που το'χε συνήθειο να φεύγει από παντού τρέχοντας σαν τον άνεμο..."

Αποσπασμα από το βιβλιο «Οι γιοι της Γαλανης Κυράς» εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


 ‘Feelings, nothing more than feelings… Πόσες φορές είχε χορέψει αυτό το τραγούδι! Πόσες φορές το μπλουζ του πόθου ένωσε την ανάσα της με μια άλλη ανάσα, που άχνιζε κι εκλιπαρούσε. «Σε θέλω τώρα» κάτω απ’ το λιγοστό φως των κεριών που άπλωνε θαλπωρή και σκιές. Κι αυτός ο χορός αισθήσεων και παραισθήσεων, ερχόταν ακριβώς την ώρα που έλεγε «παραδίνομαι, δεν πολεμάω άλλο». Ακριβώς τότε, η ζωή με ηθικό αυτουργό ένα κορμί που έκαιγε, έκανε κάτι μεγάλο κι αναξιοπρεπές κι αποφάσιζε να μείνει και να δει τι θα γίνει παρακάτω. Είναι ηδονή να καις κανόνες, που γίνεται μεγαλύτερη, όταν τους καις κρυφά. Σαν να βλέπεις για πρώτη φορά την απεραντοσύνη του ωκεανού. Σαν να κάνεις στην καρδιά σου απολέπιση να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, για να φανούν τα καινούργια. Κι αν απλωθεί μετά κι η μάσκα ομορφιάς, με κανα δυο φιλιά εκατόφυλλα σε πρόσωπο ένοχο, βλέπεις μάτια να λάμπουν σαν πυγολαμπίδες. Μάγουλα να κοκκινίζουν από έξαψη σαν ώριμα μήλα. Βλέπεις τους άλλους, να κρίνουν και να ομολογούν: «Σήμερα, είσαι στις ομορφιές σου. Τι έκανες;»

Απόσπασμα απο το βιβλίο "Τι γυρεύω εγώ εδώ"


Ενώθα πως πάντα θα τον αγαπούσα, αλλά πλέον είχα φτάσει σε άλλο μήκος κύματος, που μου επέτρεπε να προχωράω μόνη. Όπως όταν χτυπάς και μετά την πληγή που τρέχει ασταμάτητα αίμα , σχηματίζεται μια πέτσα. Όσο χτυπάς το ίδιο σημείο η πέτσα φεύγει και ανοίγει την πληγή. Αν καταφέρεις να περάσει καιρός , η πέτσα θα σκληρύνει και δε θα επιτρέπει στην πληγή ν' ανοίξει και πάλι. Άραγε αυτό μου συνέβαινε η αυτό ήθελα να πιστεύω γιατί μετά από τόσα χρόνια είχα πλέον εθιστεί στην έλλειψη του; μήπως γι' αυτό δεν πονούσα; κι αυτό το συναίσθημα είναι ο αληθινός έρωτας; Ολοι τον αναζητούν , αλλά πόσοι τελικά καταφέρνουν να τον ανακαλύψουν; Κι εγώ , που ήμουν πλέον σίγουρη πως είχα ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Αργυρή , πως ενωθα που τελικά ανήκα στην κατηγορία εκείνων που είχαν κερδίσει στο παιχνίδι του θησαυρού; Μα φυσικά μεγάλη "υπερηφάνεια"! αφού κατείχα τον τίτλο της νικήτριας χωρίς το επαθλο(!). 

Απόσπασμα από το βιβλίο Έτσι κι αλλιως καλημέρα που κυκλοφόρησε από τις εκδοσεις Λιβανη το 2012 Μελινα Τουντα


Μα... Μόλις η πλανεύτρα νύχτα  τύλιγε στα σκοτεινά της πέπλα κι έκρυβε τη σκληρά ανελέητη αλήθεια, σήκωνε ανυπάκουα η  αδυναμία το κεφάλι της, η λαχτάρα   ξυπνούσε αδηφάγα, η ύπουλη συνήθεια  ζητούσε όλο πιο βαρύ  ναρκωτικό και κάθε υπόσχεση κι όρκος κρύβονταν, κυνηγημένα από του  μαύρου πάθους  την ορμή στου ασυνείδητου τα βάθη.
Άγρια, βίαια, ανατριχιαστικά, σαν όρνια και σαν θηρία ανήμερα, που άλλοτε  από πείνα ή αχόρταγη όρεξη κι άλλοτε μόνο  και μόνο για να χαρούν τη δύναμη τους, αρπάζουν και ξεσκίζουνε   ότι βρεθεί μπροστά τους, έτσι κι οι αταίριαστοι ετούτοι εραστές,  παραδομένοι στης σάρκας τους τις ορέξεις και σε μια σχέση που δεν χωρούσε κανένα «σ’ αγαπώ», παράβγαιναν,  αδίστακτοι, ο ένας τον άλλον, ορμώντας κάθε βράδυ και ρημάζοντας της  ψυχής τους τα όρια και τυραννούσαν τα κορμιά τους με ηδονές σαδιστικές για να τα εκδικηθούνε.
«Έλεος...έλεος...», ζητά από τον εαυτό της κι από τον Θεό, όταν του παραδίνεται.
«Σε χρειάζομαι σαν το αίμα στο σώμα μου...», της ομολογεί όσο την εξουσιάζει 
 «Φύγε...Φύγε...» του φωνάζει στο κορύφωμα της ηδονής, μα τον σφίγγει  απελπισμένα  στην αγκαλιά της.
«Μαρτύριο της ζωής μου...», τις καταλογίζει ευθύνες όσο την αλώνει.
«Λυπήσου με...», τον παρακαλεί σαν εκείνος της χαρίζει τη ορμή του.
«Μάγισσα...Μάγισσα...», την κατηγορεί κι αφήνεται στα μάγια της.
Κάθε γωνιά του σπιτιού, γίνεται πεδίο πολύνεκρης μάχης.
Κάθε κρεβάτι καταλήγει προσάναμμα στο πυρανάλωμα της καταστρεπτικής μανίας της φωτιάς που τους καίει.
Τα σεντόνια στάζουν και μοσχοβολούν ηδυπάθεια.
Τα πατώματα κοκκινίζουν από το κρασί της ηδονής.

(Απόσπασμα από το μυθιστόρημα.) ΜΙΣΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ


Ψυχή Γραμμένη

Έκανες και έσμιγαν  σκόνη και χιόνι
Σαν ένα  θαύμα άλλων καιρών
Νερό η αγάπη σου που έλιωνε βράχια
Μέσα στα ρήγματα των φαραγγιών

Ήμασταν κάποτε  το σπάνιο μέρος
Που αγκαλιάζονται δύο νερά
Ποτάμι  θάλασσα  νερό κι αλάτι
Και εμείς στη μέση σφιχτή αγκαλιά

Για σένα ήμουνα ψυχή γραμμένη
Κι ήταν η αλήθεια μας μοναδική
Και την καρδιά μου είχες κρυμμένη
Να μη την κλέψουν περαστικοί

Και σαν   φθινόπωρο τα φύλλα πέφτουν
Μα δέντρα γίνονται όπως παλιά
Μαζί  θα  είμαστε σε κάθε χρόνο
Στο πριν στο τώρα και στο μετά

Για σένα ήμουνα ψυχή γραμμένη
Και την καρδιά μου  είχες κρυμμένη
Να μην την βρουν ποτέ σπασμένη
Και την πατήσουν  οι βιαστικοί
 
Στίχοι: Κώστας Μπέζας

 
"Γιατί πιστεύεις πως αυτό το κορίτσι δεν μπόρεσε να δεχτεί τελικά την αγάπη μου;΄΄
΄΄Πώς να δεχτείς αγάπη όταν δεν μπορείς να την προσφέρεις;΄΄
΄΄Θέλεις να πεις ότι εκείνη δεν είχε καθόλου αισθήματα για εμένα;΄΄
΄΄Οι ορισμοί της αγάπης είναι όσοι και οι ανθρώποι του ντουνιά. Ένας δύσκολος ορισμός είναι να μπορούμε ν' αφήνουμε τον άλλο να είναι αυτό που διάλεξε να είναι,μας αρέσει δεν μας αρέσει!΄΄

Απόσπασμα από το βιβλίο «Πουλί θα κάμω τη χαρά» εκδόσεις ΠΝΟΗ


Το ταξίδι της σκέψης μου προσπερνά τις ένοπλες ληστείες, τα πραξικοπήματα, το φόβο της μαύρης μαγείας, όλα τα διαγράφει και σταματά στις μυστηριακές νύχτες κάτω από ένα άλλο  κομμάτι  έναστρου ουρανού, με το φεγγάρι ολόγιομο να ζωγραφίζει με σκιές τον κήπο του σπιτιού μου, κι εγώ κουλουριασμένη στην αγκαλιά του Ηλία να αφουγκράζομαι το πουλί που αποξεχάστηκε και συνεχίζει το μονότονο τραγούδι του. Ο Ηλίας μου, που ήθελε πάντα επιβεβαιώσεις, έσκυβε στο αυτί μου και ψιθύριζε:
«Μ’ αγαπάς ακόμα;»
 Έμενα λίγο σιωπηλή να ψάχνω μέσα μου ζύγιζα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αγάπης του. Υπήρχε σταθερότητα και σιγουριά. 
«Ναι, σε αγαπώ, πολύ».
«Δε με βαρέθηκες ακόμα;»
«Ναι, σε βαρέθηκα, αλλά δε σε χόρτασα», του απαντούσα και τον φιλούσα στα βλέφαρα.
Ο Ηλίας δεν ήταν πια ίδιος με τον άντρα που με τράβηξε με την πρώτη ματιά πρινμ από πολλά χρόνια και τον ακολούθησα τυφλά στην ξένη χώρα. Το βλέμμα του εξακολουθούσε να ακτινοβολεί δύναμη αλλά ήταν ένας μεσήλικας που είχε κουραστεί από τις κακουχίες. Κι εγώ έχω αλλάξει. Το δέρμα μου δεν είναι πια καθάριο και δροσερό, στέγνωσε απ’ το ξηρό κλίμα και τον ήλιο και γέμισε μικρές καφέ κηλίδες αλλά εμείς δεν τα προσέχαμε. Όσο περνούσαν τα χρόνια μεστώναμε όπως το παλιό καλό κρασί. Κοιμόμαστε μαζί σαράντα τρία χρόνια και ήταν σαν το ένα σώμα να είχε χαθεί μέσα στο άλλο σώμα. Δε χρειαζόταν να βλέπουμε, γνωρίζαμε απ’ τη μυρωδιά την παρουσία του άλλου, αγγιζόμασταν σαν δυο τυφλοί που ξέρουν τα μονοπάτια του σώματος και της καρδιάς. 

Απόσπασμα από το βιβλίο «Ηλέκτρα το δάκρυ της Αφρικής.» εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Την κοιτάω που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, με τα καστανά μαλλιά της να απλώνονται στο μαξιλάρι μου και το γαλάζιο βλέμμα της πάνω μου και συνειδητοποιώ πως θα έκανα τα πάντα για εκείνη. Συνειδητοποιώ πως θέλω αυτή η εικόνα να είναι η τελευταία πριν κοιμηθώ και η πρώτη όταν ξυπνάω, κάθε ημέρα. Συνειδητοποιώ πως δεν είμαι απλά ερωτευμένος μαζί της, γιατί ο έρωτας δε σε κάνει να νιώθεις αυτή τη μονιμότητα που νιώθω μαζί της. Πως είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, πως είμαστε μαζί γιατί απλούστατα έτσι έπρεπε από πάντα να είναι. Όπως της είχα πει, όλες οι άλλες θα ήταν απλά λάθος. 

Λόγκαν – Έλι: Πριν το Ξημέρωμα (Manhattan #3)

 
«Κι όμως, σ’ αγάπησα, κι ας μην το ένιωσες ποτές σου…» της είπε. Θύμωσε μαζί του. «Δεν ξέρεις τότε ν’ αγαπάς. Δε σε κακιώνω. Μάθε το, όμως… Η αγάπη είναι μάχη, κι εσύ λιποτάκτησες…» Την έσυρε κοντά του. Έβαλε τη ζεστή του παλάμη πίσω στο κεφάλι της, τύλιξε τον σβέρκο, τον έφερε δίπλα του. Ψηλάφισε το πρόσωπό της με το βλέμμα του σπιθαμή προς σπιθαμή… Τα μάτια της μόνο είχαν μείνει ατόφια στον χρόνο, όπως τα ήξερε, ίσως με λίγες χαρακιές πόνου ολόγυρα, μα ίδια με κείνης της παιδούλας που ερωτεύτηκε τότες. Τη φίλησε στα μάτια, θάλασσες του φάνηκαν, ένιωσε την αλμύρα τους, καθώς υγρό αλάτι έσταζαν, κι έπειτα έσμιξαν τα χείλη τους, εκεί, δίπλα στο αναμμένο καμίνι, να στάζει το ’να μέσα στ’ άλλο, λιωμένο μολύβι, όπως λιώνει κι εκείνο, και χύνεται κι απλώνει παραδομένο στην κάψα της φωτιάς. «Δεν κολλάει…» του είπε, «ράγισε μια, έσπασε για πάντα», πήρε την τσακισμένη αξίνα στην αγκαλιά της σαν μωρό, και χάθηκε στο βάθος του σκοτεινού πια υπογείου, μόνο κράτησε στο στόμα της τη γεύση της ελιάς, τη γεύση των χειλιών του…  

Απόσπασμά από : "Σμύρνη. Κυνήγι Μαγισσών"εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Κάποιοι λένε πως ο έρωτας είναι ένα ανθισμένο λουλούδι και η αγάπη το μέλι που στάζει από την ψυχή του. Κάποιοι άλλοι πως είναι μύθος και κάποιοι προσδιορίζουν αυτές τις δυο σπουδαίες έννοιες με μια και μοναδική λέξη, τη λέξη: ΖΩΗ. Για τους συγγραφείς, πάλι, η αγάπη και ο έρωτας είναι μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Αφιερώνουν χιλιάδες λέξεις για να κλείσουν τη μαγεία τους μέσα σ’ ένα βιβλίο. Μέσα σ΄ έναν τίτλο!
Για μένα ο έρωτας ήταν πάντα ένα ταξίδι στη θάλασσα, που ξεκινά με απανεμιά και μπορεί να τσακιστεί στα φουρτουνιασμένα κύματά της. Αν καταφέρεις να κρατηθείς και να ισορροπήσεις όταν θα σε χτυπούν, τότε θα χαρείς όσο ποτέ την πρώτη ηλιαχτίδα που θα δεις στον ορίζοντα. Αν και ο άλλος κοιτάει την ίδια χρυσή ηλιαχτίδα μ’ εσένα, τότε έχεις κερδίσει και τη ΖΩΗ και την ΑΓΑΠΗ. Γιατί πάντα την φουρτούνα διαδέχεται η νηνεμία. Η γαλήνη …!


ΕΡΩΤΑΣ…………………………………...................ΑΓΑΠΗ
Ο έρωτας λέει:……………………………..........Η αγάπη λέει:
Θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί……………Είσαι καλά εκεί που είσαι; 
Είσαι το άλλο μου μισό………………………Θέλω να σε γνωρίσω.
Σε ονειρευόμουν ότι θα έρθεις…………Σε αναγνώρισα, μόλις σε είδα. 
Μου λείπεις και δεν μπορώ μακριά σου.....Μου λείπεις, εύχομαι να είσαι καλά.
Κοίτα το φεγγάρι……………………………...Κοιτάζω την ψυχή σου. 
Πάμε να πετάξουμε μαζί…Σε διευκολύνω να ανοίξεις τα φτερά σου. 
Είσαι δικός/δική μου…………Είμαι πλάι σου και σου κρατώ το χέρι. 
Θέλω να ολοκληρωθούμε…………………Θέλω να αναπτύσσεσαι.
 Σε αγαπώ που είσαι μαζί μου……………Σε αγαπώ επειδή υπάρχεις. 
Με αγαπάς;…………………………………………..Σε αγαπώ.


«Μ΄ αγαπάς λιγάκι;»
«Αμέ, πώς δεν σ΄ αγαπάω», είπε το παιδί αυθόρμητα. Και ανάμεσα από δύο βογκητά του έριξε κείνο το συφοριασμένο της
«γιατί».
«Τι «γιατί» καλέ, σ΄ αγαπάω γιατί είσαι… είσαι έτσι.»
«Πώς έτσι;» Κι έπαψε να βογκάει.
«Έτσι, όπως είσαι.»
«Κι αν δεν ήμουν έτσι, πάλι θα μ΄ αγαπούσες;»
«Ναι, μωρέ, τι με νοιάζει εμένα αν είσαι έτσι ή αλλιώς, αφού σου λέω σ΄ αγαπάω.» Κι όπως σκεφτόμουνα «κοίτα να δεις, που ξέρει κι άλλα λόγια να μιλάει η Κλοκλό», την άκουσα να τον ρωτάει με φωνή αχνή, ξεψυχισμένη.
«Πώς σε λένε;»
«Άγγελο με λένε»
«Άγγελος», επανέλαβε η Κλοκλό και η φωνή της γινόταν όλο και πιο αδύναμη. «Άγγελος… Θα το θυμάμαι πάντα, πως ένας Άγγελος μ΄ αγάπησε, γιατί είμαι έτσι… έτσι… κι ούτε που τον νοιάζει πώς…» Δυό κόμποι δάκρια θολώσανε τα μάτια της κι άπλωσε το βλέμμα της στον ουρανό. Ύστερα, έκανε το σταυρό της κι έγειρε τη ψυχούλα της στα χέρια του Θεού. Όσο περίμενα να έρθει το ασθενοφόρο να μαζέψει το ξέψυχο κουφάρι της, πέρασαν από το νου μου, ένας-ένας, όλοι όσοι μου είχανε διδάξει μέχρι τότε την αγάπη. Γονείς, δάσκαλοι, ιερείς, φιλόσοφοι, ποιητές, ψυχολόγοι και προφήτες κάθε λογής και πρόθεσης. Όλοι εκείνοι που μου άνοιξαν τη ψυχή τους για να μπω και όταν τόλμησα και μπήκα, με διαμέλισαν σε χιλιάδες κομματάκια. Ύστερα, ο καθένας όπως ήξερε, με συναρμολόγησε ξανά, για να μπορεί να μ΄ αγαπάει.
«Σ΄ αγαπάω αν με ακούς, σ΄ αγαπάω αν με πιστεύεις, αν ακολουθείς τα χνάρια των πολλών κι αν κάνεις ό,τι λέω. Θα σ΄ αγαπούσα περισσότερο αν έκανες αυτό, αν έδινες εκείνο, αν άλλαζες και αν γινόσουν έτσι...»


«Πόνο» με διέκοψε απότομα. «Μετράς την αγάπη με πόνο και κλάμα;»
«Οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι πάντα γεμάτοι με αυτά τα χαρακτηριστικά».
«Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίληψη των γυναικών περί μεγάλου έρωτα. Ένας μεγάλος έρωτας δεν θα έπρεπε να μετριέται με το πόσες φορές σε πλήγωσε ο άλλος, ή με το πόσες φορές έκλαψες για χάρη του. Ούτε με το πόσες φορές μέθυσες μέχρι τελικής πτώσης επειδή σε στεναχώρησε κάτι που είπε ή έκανε. Ένας μεγάλος έρωτας πρέπει να μετριέται με το πόσες φορές σε σήκωσε ο άλλος όταν έπεσες κι έφαγες τα μούτρα σου, με το πόσες φορές σ' έκανε να γελάσεις όταν ήθελες να κλάψεις μέχρι τελικής πτώσης. Από τις φορές που ενώ έβλεπες τον κόσμο σου να καταρρέει, εσύ ένιωθες ασφάλεια στην αγκαλιά του ανθρώπου σου. Έτσι πρέπει να μετριέται ο μεγάλος έρωτας, από την ευτυχία που σου χαρίζει, όχι το πόσο πόνο σου προκαλεί».

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ


Οι ανάσες του έβγαιναν κοφτές και γρήγορες απο το στόμα του, ενώ το χέρι του χάιδεψε το πρόσωπό μου σκουπίζοντας τρυφερά τα δάκρυα μου .
"Είσαι καλά?",  με ρώτησε κι εκείνη η τρυφερότητα που έβλεπα πάντα οταν με κοιτούσε, είχε επιστρέψει.
"Καλύτερα από ποτέ", αρκέστηκα σε αυτό, ενώ μέσα μου ούρλιαζαν όλα τα σ'αγαπώ, που ένιωθα για αυτόν.
Με κράτησε στην αγκαλιά του και με το στέρνο του για μαξιλάρι έκανα τον πιο όμορφο και ήσυχο ύπνο των τελευταίων μηνών.

Απόσπασμα από μια ιστορία που γράφω τώρα (Έρωτας μέσα απ'το φακό)


Περί Ερωτος
Ο Έρωτας εν αρχή πολύχρωμος, φιλόδοξος, ονειροπόλος, τρυπώνει σε χαρούμενα ροζ κουτάκια του μυαλού, έτσι αγνός και αθώος σαν σχολική εκδρομή! 
Και κάποτε ως φτερωτός θεός κατεβαίνει στην γη και δεν καταφέρνει πάντα να επιβιώσει, γιατί Οι Άνθρωποι κάνουμε Λάθη, δεν είμαστε αγνοί όπως τα παιδιά, κρατάμε φόβο Και οχυρρα στην ψυχή. 
Κάποιες φορές ο έρωτας απομυθοποιείται πριν καν προλάβει να θεοποιηθεί, Αγάπη γίνεται δίχως καν να διανύσει μια διαδρομή.
Αλλά η αγάπη αυτή δεν είναι πια ονειροπόλα, οι ροζ αποχρώσεις της αναμειγνύονται με χρώμα μαυρο, με χρωμα γκρι, ειναι ομως Γιηνη πια... 
Δεν εχει την αίγλη του χτες, δεν σε ολοκληρώνει οπως κάποτε. 
Ειναι απλα εδω, στο εδώ κ τώρα, γλυκόπικρη και ειναι Αυτή, απόλυτα απογυμνωμένη, στέκεται μπροστά σου πληγωμένη απο τα βέλη του χτες, παραδομενη στο άδοξο αυριο. 
Στέκεται μπροστά σου και δεν ζητάς πια να σου φέρει δώρα, γιατι στέρεψαν τα θέλω. 
Μενει ομως εκεί, Αγάπη ακόμα το όνομα της,παραμενει Αγαπη, χάδι στην ψυχη, ήρεμη και σταθερή. 
Δεν έχουν ολα happy ending, καποια ειναι never ending χωρίς να κάνουν το ταξίδι.


Όταν στην κοριτσίστικη καρδιά πέφτει το πρώτο βόλι του έρωτα:
“Την κοίταξε ανασηκώνοντας τα φρύδια και δεν ήταν ξεκάθαρο αν έδειχνε ειρωνεία ή επιδοκιμασία αυτή του η αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς τα μάτια του ήταν σκοτεινά όπως και η έκφρασή του, δε μπορούσε να διαβάσει εύκολα το πρόσωπό του. Κι όμως, από εκείνο το πρόσωπο αναδινόταν μια θέρμη, σκεφτόταν άθελά της η κοπέλα. Ήταν περισσότερο η αίσθηση που της προκαλούσε παρά μια λογική σκέψη. Είχε σκούρα αδρά χαρακτηριστικά ενώ το όλο του παρουσιαστικό έτσι όπως καθόταν με το ένα πόδι λυγισμένο μπροστά στον χαμηλό σοφρά υπαινισσόταν άνθρωπο κλειστό, μοναχικό. Εκείνη όμως ένιωθε να τη διαπερνά ως τα βάθη της ψυχής της η εικόνα του. …
συναισθήματα που αφορούσαν τη φανερή πλευρά του εαυτού της. Η άλλη, η ανεξερεύνητη φύση της, ξάναβε με φλόγες που καίγανε όταν αντίκριζε δυο σκοτεινά μάτια, φερμένα μπροστά της από τη μοίρα τη διαβολική ή τη θεόσταλτη. Γιατί μπροστά σ’ εκείνο το βλέμμα, η Άννα προσκυνούσε με την ίδια ευλάβεια το Θεό και το διάβολο μαζί.”

Αποσπάσματα από το νέο βιβλίο μου που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή.

Dimitris Flamouris

Ο πιο επικίνδυνος μύθος της αγάπης: Άκου την καρδιά σου! 
 Υπάρχουν πολλοί μύθοι για την αγάπη αλλά ο πιο επικίνδυνος ίσως είναι: “Για να βρεις τον σύντροφό σου, ακολούθησε την καρδιά σου. Αυτή ξέρει. Θα σε οδηγήσει.” Αυτός είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος μύθος για την «αγάπη». Η καρδιά μας είναι συνήθως ο πιο σίγουρος τρόπος για να πραγματοποιήσουμε μεγάλα λάθη στη ζωή μας. Όλοι όσοι έχουν βιώσει ερωτικές απογοητεύσεις το γνωρίζουν αυτό. Αυτό συμβαίνει διότι αυτό που ο καθένας καταλαβαίνει ως αγάπη είναι η κατάσταση την οποία βίωσε στην παιδική του ηλικία. Αυτή μπορεί να εμπεριέχει και κάποια μαρτύρια και δυσκολίες. Αυτά τα μαρτύρια και τις δυσκολίες θεωρεί η καρδιά μας ως αγάπη. Όταν γνωρίσουμε έναν πολύ «κανονικό» άνθρωπο ο οποίος πληρεί στη θεωρία όλα τα κριτήρια για έναν αξιοπρεπή σύντροφο, τότε είναι πολύ πιθανό να πούμε ότι: «Καλός είναι δε λέω. Αλλά, δεν έχουμε χημεία…» Στην ουσία λέμε ότι η καρδιά μου δεν αναγνωρίζει τα μαρτύρια και τις δυσκολίες που ξέρει σε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μπορεί να τον ερωτευτεί. Ερωτευόμαστε το οικείο. Δεν ερωτευόμαστε αυτό που θα μας κάνει ευτυχισμένους. Η γνώση είναι δύναμη. Χρησιμοποίησέ την όπως κρίνεις εσύ! 

 
 Ένας χρόνος πέρασε από τότε που αποφάσισαν να χωρίσουν ο Φοίβος με τη Λήδα. Το διαζύγιο χωρίς καθυστέρηση δρομολογήθηκε λοιπόν οριστικά. Ο Φοίβος στο μεταξύ, είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του και κάποιους μήνες μετά που έλυσε ανέκκλητα το γάμο του με τη Λήδα και συνδέθηκε συναισθηματικά με την σχεδιάστριά του τη Μυριέλλα Κάραλη. Η σχέση τους έγινε σύντομα πολύ ουσιαστική και αποφάσισαν να παντρευτούν μόλις θα έβγαινε το διαζύγιο. Η Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη γυναίκα που διέθετε μια καρδιά γεμάτη απέραντη αγάπη για τη ζωή αλλά και γι’ αυτούς που η καρδιά της είχε ξεχωρίσει. Τον Φοίβο τον ερωτεύτηκε από τη πρώτη στιγμή που τον συνάντησε. Αντίθετα ο Φοίβος, σ’ εκείνη τη φάση δεν είχε αισθήματα για εκείνη. Όμως μέσα του ένιωθε πως κάτι άγνωστο, απειλητικό ερχόταν, κάτι σαν το βουητό του ανέμου που με την όλο θυμό βοή του, προαναγγέλλει πως η ανεξέλεγκτη καταιγίδα όπου να ‘ναι ζυγώνει. Λίγο καιρό μετά, η καταιγίδα, δεν ήταν πια αίσθηση, αλλά κοσμοχαλασιά. Η καρδιά του που καιρό τώρα έμενε μαργωμένη και στείρα από αισθήματα, άνοιξε θαρρείς κι αύξανε και πλάταινε όταν κάτι έδεσε μέσα της θαμπό στην αρχή κι ακαθόριστο, που όμως σιγά, σιγά έγινε πιο συγκεκριμένο. Κι εκείνος, ξαφνικά, επιθύμησε σαν απ’ ανάγκη εσωτερική λες, να ξαναζήσει με ξυπνημένα τώρα τα αισθήματα τη μαγεία του έρωτα. Κι ο έρωτας, βρήκε τρόπο κάποια στιγμή κι εισχώρησε στην έρημη καρδιά του που, πια τον ένιωθε να λαμπαδιάζει εκεί μέσα, ώσπου τελικά, τον παρέσυρε στη σαρωτική του θύελλα. Κι αυτή τη φορά ο έρωτας, είχε άλλη υπόσταση. Γνώριζε ότι η κάθε αίσθηση έχει την αντίστοιχη απολαβή που της πρέπει και σαν γητευτής που εξ ορισμού ήταν, της την πρόσφερε απλόχερα! Αλλά και στη σχέση τους είχε προσδώσει ευλαβικά μια εξιδανικευμένη ένταση σαν αυτή που απορρέει από εκείνον κι από τα κύτταρά του όταν αποφασίζει να είναι ο τέλειος, ο απόλυτος έρωτας! Και με τη Λήδα είχαν ζήσει έντονα την ερωτική τους σχέση. Όμως με την Μυριέλλα όλα ήταν διαφορετικά, γιατί εκείνη, είχε πάντα την επίγνωση πως ο έρωτας ο ατόφιος που νιώθεις μέσα σου, βαφτίζει την ύπαρξη που εκείνος επέλεξε για σένα να ενώσεις μαζί της τη ζωή σου, ανεκτίμητη! Δεν αναλωνόταν αποκλειστικά με την κατάκτηση των ευκαιριών που θα μπορούσαν ως είθισται να της εξασφαλίσουν μια μεγάλη καριέρα. Η δική της κοσμοθεωρία όριζε πως ο έρωτας είναι ο σπόρος των πάντων, όπου με τη δυνατή του ρίζα, τα κάνει ν’ αναπτυχθούν με απόλυτη αρμονία μέσα μας και γύρω μας, αν και εφόσον τον κοιτάξουμε κατάματα με πίστη κι αφοσίωση. Με τον έρωτα και με την αγάπη πλουτίζεις, κερδίζεις ζωή, καρπώνεσαι δύναμη και γίνεσαι ικανός να κατακτήσεις τα πάντα! Η απόκτηση αγαθών, σαν μόνη επιδίωξη, δεν την αφορούσε. Δεν φορτωνόταν με άχρηστες αποσκευές που στόχο τους είχαν να της πνίξουν τον ωφέλιμο χώρο της ζωής της. Η δουλειά της εν αντιθέσει με τη Λήδα, δεν την κυρίευε μανιακά. Η μόνη προτεραιότητά της ήταν ο έρωτας που ένιωθε για το Φοίβο. Ήταν ετούτη η μυστική ουσία του κόσμου, όπου αυτή πραγματικά είναι που τον κάνει να φαίνεται πανέμορφος, υπέροχος, γεμάτος με χρώμα και μ’ εκείνο το μεθυστικό άρωμα της αιωνιότητας!

Ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο μου που επεξεργάζομαι αυτή το καιρό.


Κοίταξε γύρω του. Είχαν σταματήσει σ’ ένα μικρό παρκάκι, ήσυχο και μισοσκότεινο. Ήταν μόνοι τους. Πήρε το πρόσωπό της στα χέρια του. Και τη φίλησε. Ένιωσε τα χείλη της να καίνε, το σώμα της να τρέμει, την ανάσα της να κονταίνει. Την έσφιξε πάνω του. «Σ’ αγαπώ, Κλειώ μου», της ψιθύρισε. «Και μ’ αγαπάς κι εσύ, το ξέρω. Αλλά θέλω να σ’ ακούσω να το λες».
Η Κλειώ απομακρύνθηκε από την αγκαλιά του και τον κοίταξε παράξενα.
«Σ’ αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί σου, κι εδώ ακριβώς αρχίζει το πρόβλημα.»
«Το πρόβλημα; Ποιο πρόβλημα;»
«Το πρόβλημα, Μάνο», ανέβασε τον τόνο τη φωνής, «ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Είμαστε ξαδέρφια, αδέρφια πες καλύτερα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορούμε, δεν πρέπει να νιώθουμε έτσι. Δεν γίνεται, δεν το βλέπεις;»
Εκείνος χαμογέλασε, την έπιασε απαλά από το χέρι και την οδήγησε στο παγκάκι. Κάθισε δίπλα της, πάντα κρατώντας το χέρι της και πάντα χαμογελώντας αμίλητος.
«Δεν βλέπω πώς μπορείς να χαμογελάς με κάτι τόσο σοβαρό, κάτι που εμένα με τρελαίνει. Είναι αδιέξοδο, δεν θα ’χουμε πού να κρυφτούμε αν μαθευτεί, εμείς οι ίδιοι πρώτα-πρώτα δεν…»
Ένα δεύτερο φιλί, πιο τολμηρό και πιο παρατεταμένο από το πρώτο, της έκλεισε το στόμα. Η Κλειώ αφέθηκε στη μέθη της αίσθησης των χειλιών του πάνω στα δικά της, των χειλιών του που πάσχιζαν  λαίμαργα να σβήσουν την δίψα χρόνων γεμάτων λαχτάρα και προσμονή. Αφέθηκε - για  πολύ λίγο. Για να τον απομακρύνει αμέσως μαλακά και να τον κοιτάξει σοβαρά, μ’ εκείνα  τα διάφανα γαλάζια μάτια που λύγιζαν όλες του τις άμυνες.
«Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα, Μάνο μου», του είπε τρυφερά. «Με φιλιά και λόγια αγάπης. Εδώ έχουμε έναν γόρδιο δεσμό και κανένα σπαθί για να τον κόψουμε. Τι θα κάνουμε;

Απόσπασμα από το "Πάροδος Μουσών 9" εκδόσεις ΠΝΟΗ


Είναι ψέμα ότι ο έρωτας θέλει δύο. Στον έρωτα, είσαι μόνος σου. Μόνος σου αγωνίζεσαι, μόνος σου υποφέρεις, μόνος σου χάνεις τον ύπνο σου, μόνος σου παραδίνεσαι. Όταν υπάρχει το Μαζί, τότε είναι Αγάπη. 

Απόσπασμα από το βιβλίο Δυο μήνες μόνο.


Όταν της πρόσφερε το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει, περίμενε να δει τη χαρά να απλώνεται στο πρόσωπό της, να το βάφει με τα ζωηρά της χρώματα. Αντί γι’ αυτό, όμως, τα μάτια της σκοτείνιασαν, βούρκωσαν. Τα δάκρυα που κύλησαν δεν ήταν δάκρυα χαράς, αλλά φόβου και απελπισίας. Ο Φίλιππος σάστισε. Δεν περίμενε τέτοια αντίδραση.
            «Τί συμβαίνει, αγάπη μου;» τη ρώτησε παίρνοντας τα χέρια της στα δικά του. «Νόμιζα πως… πως το ήθελες και εσύ…»
            Η Κλαίρη τον κοίταξε και το βλέμμα της ξεχείλιζε από πόνο.
            «Πρέπει να μιλήσουμε», του αποκρίθηκε, προσπαθώντας να ελέγξει τον πανικό που της προκαλούσε η εικόνα του Ρομπ που ξάφνου ζωντάνεψε μπροστά της. Πήρε μια βαθιά ανάσα, αναζητώντας δύναμη από τον αέρα που γέμισε τα πνευμόνια της και είπε όσο πιο ήρεμα μπορούσε: «Θέλω όσο τίποτε στον κόσμο να γίνω γυναίκα σου. Όμως… δεν μπορώ να σου προσφέρω κάτι που ξέρω ότι θα μου ζητήσεις… Φίλιππε… Εγώ…»
            Εκείνος της χάιδεψε τρυφερά το μάγουλο.
            «Μην πεις τίποτε», τη διέκοψε γλυκά. «Ξέρω».
            Η Κλαίρη τον κοίταξε με την απορία ζωγραφισμένη στα μάτια της.
            «Θέλεις να μου πεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδιά. Σωστά;»
            Εκείνη κούνησε το κεφάλι της καταφατικά, αδυνατώντας να καταλάβει τί συνέβαινε. Ο άνδρας της χαμογέλασε και την πήρε στην αγκαλιά του.
            «Ο αδελφός σου μου το είχε πει. Τον είχα ρωτήσει κάποτε γιατί δεν είχες σχέσεις με τον πατέρα σου κι εκείνος μου είχε διηγηθεί την ιστορία με την επίθεση που δεχθήκατε η μητέρα σου και εσύ στη Φλόριντα. Το ξέρω, Κλαίρη, και δεν με νοιάζει. Εγώ μαζί σου θέλω να ζήσω, μαζί σου λαχταράω να περνάω την κάθε μου `μέρα. Το καταλαβαίνεις αυτό;»
«Κι αν κάποτε το μετανιώσεις; Μπορεί κάποια `μέρα να μου πεις… ότι… ότι…»
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει, γιατί οι λυγμοί που ανέβαιναν από το στήθος της την έπνιγαν. Ο Φίλιππος της έπιασε το πιγούνι και την ανάγκασε να σηκώσει το πρόσωπό της και να τον κοιτάξει.
«Άκουσέ με, κορίτσι μου, και προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις αυτό που θα σου πω. Μια γυναίκα δεν ολοκληρώνεται όταν γίνεται μάνα. Δηλαδή, όλες οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί είναι μισές; Κουβαλάς τόσα χρόνια αυτό το βάρος στην ψυχή σου, επειδή βρέθηκε ένας ηλίθιος να σου το φορτώσει! Ναι, ξέρω και για τον παρ’ ολίγον σύζυγό σου… συγχώρησέ με, αλλά δεν συγκράτησα το όνομά του. Η μητέρα σου το είχε πει στον Κωστή σε κάποια συζήτησή τους, όταν κατηγορούσε τον πατέρα σας για την επίθεση και για τις συνέπειες που αυτή είχε στη ζωή σας και ειδικά στη δική σου. Ο τύπος απλώς δεν σε αγαπούσε. Γι’ αυτό έφυγε. Και, να σου πω την αλήθεια; Καλά έκανε! Αν σε είχα παντρευτεί, δεν θα είχα εγώ την ευκαιρία να γίνω ευτυχισμένος. Γιατί, αυτό θα είμαι μαζί σου. Μόνο αυτό! Αν θέλουμε μεγάλη οικογένεια, μπορούμε να την αποκτήσουμε. Υπάρχουν πολλά παιδιά που περιμένουν κάποιον να τα αγκαλιάσει. Παιδιά που οι μητέρες τους, αυτές που μπορούσαν να τεκνοποιήσουν, αυτές που ολοκληρώθηκαν σαν γυναίκες κατά τη δική σου κρίση, τα παράτησαν στον δρόμο ή σε κάποιο ίδρυμα. Και άλλωστε… έχουμε ήδη ένα παιδί, τον Αλέξανδρο. Αν θέλουμε κι άλλο, μπορούμε πάντα να υιοθετήσουμε».
            Η κοπέλα τον άκουγε κουρνιασμένη επάνω στο στήθος του και νόμιζε πως ονειρεύεται. Τα λόγια του τη χάιδευαν, έδιωχναν τον φόβο που είχε φωλιάσει στην ψυχή της. Ο Κωστής του είχε μιλήσει… Αχ, βρε Κωστή! σκέφθηκε. Να ήξερες μόνο τί είναι αυτό για μένα!

Απόσπασμα από το βιβλιο "Ποιος σκότωσε την Ιφιγένεια» εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ


Στη συνέχεια προχώρησαν στο νησί που ήταν γεμάτο από δέντρα, πανύψηλα και σκιερά. Κάθισαν κάτω από μια λεύκα με θέα τα γαλανά νερά και αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί. Ένα αργόσυρτο μελτέμι τους ταξίδευε και μια υπέροχη διάθεση τους νανούριζε. Τότε της είπε ο Άκης με φλογερό βλέμμα: «Αν με περιμένεις να γίνω σπουδαίος, θα έρθω μια μέρα να σε πάρω, σ’ το υπόσχομαι». «Θα σε περίμενα δυο ζωές αν χρειαζόταν, Άκη μου» του είπε εκείνη που δεν ήξερε από καημούς κι αναμονές. Οι ηλιαχτίδες χτύπησαν τα πρόσωπά τους τρυπώνοντας μέσα από τις φυλλωσιές και τα λεπτά κλαδιά του άλσους. Η βαρκούλα τους συνέχισε ν’ αρμενίζει σε υποσχόμενα ερωτικά ταξίδια, ενώ ο αφρός της θάλασσας έσκαγε με νάζι πάνω στις ακανόνιστες πέτρες της ακροθαλασσιάς. Τα στοιχειά της θάλασσας κρύφτηκαν καθώς η Κλωθώ έπλεκε κρυφά το κουβάρι της. Το ζευγάρι βρισκόταν σε πλήρη έκσταση. Η λαχτάρα τους κι ο ενθουσιασμός έκαναν το ερωτικό τους ταξίδι σύντομο, αλλά γεμάτο πάθος. Ευτυχισμένοι, με μάρτυρες τον ήλιο και τη θάλασσα, γεύτηκαν τις πρώτες στάλες του έρωτά τους κι ονειρεύονταν αγκαλιασμένοι το μέλλον.

Απόσπασμα από το βιβλίο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή ΣΚΥΛΟΣ» εκδόσεις ΠΝΟΗ


Εκείνη του έκλισε απαλά το στόμα. Ήταν σαν να του έλεγε, ότι το παρελθόν είναι παρελθόν και ότι τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει. Τον αγκάλιασε ακόμα περισσότερο κι άφησε το κεφάλι της να γύρει στο στήθος τους. Την ίδια ώρα η ματιά της ρίχτηκε κάτω από τον ψηλό κι απότομο βράχο μαζί με την καρδία της κι αφέθηκε να πέφτει χαλαρά προς τη γαλάζια θάλασσα. Και τότε ήταν που σαν να της φάνηκε ότι κάπου εκεί είδε έναν άγγελο να πετά ψηλά και σε μια στιγμή να στέκεται εκεί μπροστά της κρατώντας στα χέρια του την ίδια της την καρδιά. Θαρρούσε μάλιστα ότι εκείνος είχε και γαλάζια φτερά στην πλάτη του, τα γαλάζια φτερά του έρωτά τους. Για μια στιγμή εκείνος στάθηκε απέναντί της και της χαμογελούσε. Η Κατερίνα του ανταπέδωσε το χαμόγελο. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ… καλό ταξίδι να έχεις, καλέ μου, του ευχήθηκε με τη σκέψη της. Τότε ο άγγελος της αγάπης και του έρωτα άνοιξε τα όμορφα αέρινα φτερά του, πέταξε μακριά της και χάθηκε στον γαλάζιο ουρανό.

Απόσπασμα από το βιβλίο μου, ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, εκδ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Έρωτας το σώμα σου, η ψυχή σου και το σώμα μου, η ψυχή μου. Όταν οι αντωνυμίες συμφωνούν στην ανταλλαγή αιχμαλώτων. Είμ’ εδώ! Να λες, για σένα! Προκυμαία, στον ωκεανό της νύχτας Εξώφυλλο των ανέμων σου Έρημος αβάπτιστη, κι ο κόκκος σου μου δίνει τ’ όνομα Κλωστή απ’ την κορυφή του Ολύμπου ως την αιχμή των πυραμίδων, απάνω μου να περπατήσεις. Είμ’ εδώ! Αγιασμός και ομπρέλα των δακρύων Λάλημα εφτά πουλιών Ξερολιθιά, στο ξεδιάλεμα της γης σου Σκαλωσιά, λαιμός και ώμος ν’ ανεβαίνεις κι όπου χρεμετίζει η άνοιξη να τρέχεις.

(Γιάννης Καλπούζος, απόσπασμα από το Ποίηση 2000-2017)


΄΄ <πώς θεριεύει η φωτιά, άμα της ρίξεις λάδι; Έτσι θέριεψε κι ο έρωτας τους. Μια ματιά ήταν αρκετή
για να πυρποληθούν τα σώματα,τα λογικά μα πιότερο οι καρδιές τους. Δεν λογάριαζαν τίποτε, το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να ανταμωθούν και να ακουμπήσει ο ένας τον άλλον. Να ενώσουν τις ανάσες τους και να αναπνεύσουν τον ίδιο αγέρα. Η εκπνοή του ενός να γίνει εισπνοή του άλλου. 

Αποσπασμα «Όταν το φεγγάρι έκλεισε τα μάτια»


Τώρα στεκόμασταν ο ένας λίγα εκατοστά από τον άλλο. Μου ήρθε να βάλω τα γέλια και θα το είχα κάνει αν η καρδιά μου δε χτυπούσε σαν ωρολογιακή βόμβα στο λαιμό μου.
 Με πλησίασε λίγο χωρίς να με αφήνει από τα μάτια του.
«Ντέιβιντ, αυτό είναι γελοίο».
Το χαμόγελό του ήταν σαρδόνιο, κακό, σαρκοφάγο. Πλησίασε κι άλλο. Η ανάσα του μου έκαιγε τα μάγουλα. Επιστράτευσα όλες μου τις δυνάμεις να μείνω ακίνητη αλλά, ασυναίσθητα σχεδόν, έκανα ένα βήμα πίσω. Mε άρπαξε από τη μέση, με τράβηξε πάνω του και πριν προλάβω να σκεφτώ «Θα με φιλήσει!» με φίλησε.
Στην αρχή ήταν σαν το ξάφνιασμα του δροσερού νερού όταν βουτάς για πρώτη φορά μια καυτή μέρα στα τέλη του Μάη και αμέσως σχεδόν σαν τη γλυκιά αποδοχή καθώς το σώμα υιοθετεί τη θερμοκρασία της θάλασσας. Ύστερα έμοιαζε με τη θέρμη που νοιώθεις όταν πίνεις μονορούφι ένα ποτήρι κρασί και μετά κλείνεις τα μάτια και γλείφεις τα χείλη σου για ν΄ απολαύσεις στο έπακρο τη γεύση. Κι έγινε ξανά και ξανά.
Όταν με άφησε ν΄ ανασάνω τα είχα χαμένα. Άνοιξα τα μάτια και αντίκρισα τα δικά του. Τα πρόσωπά μας ήταν στο ίδιο επίπεδο, πράγμα που σήμαινε ότι τα πόδια μου δεν πατούσαν στο έδαφος και γι΄ αυτό με κρατούσε τόσο σφιχτά. Ήμασταν αγκαλιασμένοι. Εγώ και ο Ντέιβιντ Σταμόπουλος. Και χαμογελούσε. Και ήταν κολλητικό. Και τα χείλη μου έκαιγαν.

Απόσπασμα από το πρώτο μου βιβλίο «Ταξιδάκι Αναψυχής»


"ΟΙ ΚΥΚΝΟΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ"

"Σ' αγαπώ".
"Είναι υπέροχο αυτό που είπες". Τα μάτια της είχαν βουρκώσει.
"Εγώ δεσμεύομαι να σε κάνω ευτυχισμένη. Εσύ;" δήλωσε με βαριά φωνή και ύφος σοβαρό.
"Κι εγώ δεσμεύομαι να σε κάνω ευτυχισμένο".
"Ανυπομονώ να κάνουμε οικογένεια! Θέλω πολλά παιδιά".
Η Πολίνα ένιωσε μια ανατριχίλα σ' όλο της το κορμί. Εκείνη η στιγμή είχε αποκτήσει κάτι ιερό και αληθινό που θα σφράγιζε όλη της τη ζωή από εδώ και πέρα. Ένα κύμα ευγνωμοσύνης πλημμύρισε την ψυχή της. Μπορεί έξω ο ουρανός να ήταν μολυβένιος από τα βαριά σύννεφα, μέσα της όμως φυσούσε ένα ανάλαφρο αεράκι κι ο ήλιος, ύστερα από πολύ καιρό, έλαμπε επιτέλους θριαμβευτικά στον καταγάλανο ουρανό. Όλα ήταν όμορφα και φωτεινά, έτοιμα να πάρουν μέρος στην αιώνια γιορτή της ζωής που λέγεται έρωτας.
Ο Στέργιος κράτησε το κεφάλι της ανάμεσα στις παλάμες του και της έδωσε ένα απαλό φιλί στο στόμα.
"Ψυχή μου", ψιθύρισε και τη φίλησε με πάθος.
 Ούτε κι εκείνος μπορούσε να πιστέψει ότι την είχε φιλήσει έτσι, όπως ακριβώς ήθελε κι ονειρευόταν τις νύχτες. Και τώρα, την κρατούσε στην αγκαλιά του και γευόταν τα χείλη της.
Ξαφνικά, άρχισαν να κελαϊηδούν αηδόνια και να πετούν γύρω τους πολύχρωμες πεταλούδες και παραδείσια πουλιά ενώ μια εξαίσια, γλυκιά μουσική έφτανε σ' αυτιά τους σαν θεϊκή μελωδία...
Αντάλλαξαν όρθιοι κάμποσα φιλιά κι ύστερα ο Στέργιος έκανε απότομα πίσω, σαν να είχε σκεφτεί κάτι. "Θύμησέ μου πού είναι η σπιτονοικοκυρά σου;" ρώτησε.
"Έχει πάει στην κόρη της και θα γυρίσει μεθαύριο".
Τα μάτια του έλαμψαν.
Ξανάρχισαν να φιλιούνται με το ίδιο, αχόργαγο πάθος. Τα χέρια του γλίστρησαν πάνω στο στήθος της και μετά τρύπωσαν μέσα από το πουλόβερ κι ανέβηκαν πάλι. Η Πολίνα ένιωσε το σώμα της να παίρνει φωτιά όπου την άγγιζε κι από τα χείλη της βγήκε μια μικρή ηδονική κραυγή. Και τότε, τον έπιασε από το χέρι και τον τράβηξε προς το δωμάτιό της.
Μπήκαν μέσα, έκλεισαν πίσω τους την πόρτα κι έπεσαν στο κρεβάτι. Έκαναν έρωτα με πάθος, φλόγα κι ορμή. Τα φιλιά του είχαν το άρωμα και τη γλύκα του μελιού και το δυνατό, μυώδες κορμί του που σάλευε από πάνω της σκορπούσε ηδονικά ρίγη μέχρι στο τελευταίο της κύτταρο και της έκοβε την ανάσα.
Κάποια στιγμή, σταμάτησε να τη φιλάει, ανασήκωσε το κεφάλι του και την κοίταξε με μάτια που έλαμπαν.
"Σ' αγαπώ... Σ' αγαπώ πολύ και θέλω να γίνεις η γυναίκα μου, η σύντροφος της ζωής μου, η μάνα των παιδιών μου", είπε με βραχνή φωνή και, πριν εκείνη προλάβει να πει κάτι, σφράγισε τα χείλη της με άλλο ένα βαθύ φιλί. 


Την επόμενη Τετάρτη ήταν εκεί. Λίγο μετά τις εφτά, πιστή στο ραντεβού της. Δεν πήγε αμέσως κοντά του. Περιπλάνηθηκε για λίγο στην αίθουσα, αφιέρωσε την προσοχή της -ή προσπάθησε τουλάχιστον, στα υπόλοιπα εκθέματα και όταν είδε τη "θέση" της στο παγκάκι να αδειάζει, τον πλησίασε. Η καρδιά της έχασε ένα χτύπο. Κάθισε και κάρφωσε το βλέμμα της πάνω του. Τα σώματα αντανακλούσαν ένα σάρκινο φως. Ήταν οι προβολείς; Ήταν τα μάτια της; Ο πίνακας της μιλούσε. Σε μια γλώσσα, οι λέξεις της οποίας στόχευαν χωρίς καμιά παρέμβαση, στο κέντρο της καρδιάς της. Αφέθηκε στην υπόγεια συνομιλία τους. Το ρίγος των κορμιών την διέτρεξε εμφατικά. Η απελπισία του ζωγράφου που κρατούσε στα χέρια του, ό,τι αγαπούσε περισσότερο, γνωρίζοντας πως θα το χάσει και θα χαθεί, ήταν εκεί, ζωντανή παρουσία και απουσία ταυτόχρονα, μέσα από τις γρήγορες και τέλειες μολυβιές. Οι ψίθυροι των επισκεπτών δίπλα της, την έσβηναν κάποιες στιγμές, για να επιστρέψει αμέσως μετά σε όλη της τη απογυμνωμένη μεγαλοπρέπεια. Ένα ξέσπασμα σπαραχτικό και διεγερτικό ισορροπούσε με δεξιοτεχνία στα σύνορα ερωτισμού και θανάτου. Οι δήθεν ακέραιες φιγούρες βεβήλωναν αριστοτεχνικά την κοινά αποδεκτή ιδέα της ομορφιάς. Χάθηκε στην σκληρή τους εσωτερικότητα. Τι ήταν ο έρωτας λοιπόν αν όχι μια ποθητή απώλεια του εαυτού σου; Μια βαθιά υπόκλιση του εγώ στο εμείς; Μια τρομερή ένταση που αψηφά τους κανόνες και τα κλισέ; Ερωτεύεσαι μέχρι θανάτου για να ζήσεις. Τι οξύμωρη σκέψη. Οι κατακερματισμένες μορφές απέναντί της μετατοπίστηκαν στα όρια τους, επιβεβαιώνοντας τους συλλογισμούς της. Ο παλμός της μοίρας τους την υπνώτισε, την ταξίδεψε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο πριν, στην πρώτη της επαφή με το έργο. Τα μάτια της διαστέλλονται και το αντικρίζει όπως τότε. Με έκπληξη και νοσταλγία. Σε μια άλλη αίθουσα. Σε μια άλλη πόλη. Σε μια άλλη διάσταση

Απόσπασμα από το βιβλίο ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
Μπήκα στην κρεβατοκάμαρα κι άνοιξα διάπλατα το παράθυρο ν’ αγκαλιάσει φως το δωμάτιο, άλλαξα τα σεντόνια, τα ράντισα με μια δροσερή κολόνια κι έκοψα λίγα μπουμπούκια τριαντάφυλλα για το κομοδίνο του.
Και την ώρα που τακτοποιούσα τα κατακόκκινα λουλούδια στο προπολεμικό μου ανθοδοχείο, με πλησίασε απέξω σιωπηλά, κοιταχτήκαμε στα μάτια, τα χέρια του συνέχισαν να παιδεύουν αμήχανα δυο μακριά κλαδάκια στάρι, ώσπου βρήκε τις λέξεις που ήθελα ν’ ακούσω:
– Θέλω να σε φιλήσω, μου είπε.
Κι εγώ είπα:
– Ναι.
Τράβηξα την κουρτίνα να σκεπάσει τη στιγμή. Το λεπτό ύφασμα χόρεψε ήρεμο στην απαλή μουσική του ανέμου κι εγώ περπάτησα ως το κρεβάτι μ’ έναν ελαφρύ ίλιγγο στα μάτια, μια προσωρινή απώλεια του χρόνου και του τόπου. Το φαρδύ μου φόρεμα χύθηκε με μια κίνηση στο πάτωμα. Ολότελα γυμνή από ντροπή, ξάπλωσα στο αριστερό πλάι του κρεβατιού, ακούγοντας μόνο τον δυνατό σφυγμό μου.
Η πόρτα έτριξε δειλά, μπήκε στο δωμάτιο, ύστερα έγινε παύση. Ξεκούμπωσε τα κουμπιά από το πουκάμισό του, μετά πλησίασε αργά, ξάπλωσε τα πόδια του στο κρεβάτι, στη δεξιά μεριά αυτός, τα παπούτσια του πέσανε ένα ένα στο πάτωμα μ’ ένα μικρό αγκομαχητό, άπλωσε το χέρι και τα υγρά του δάχτυλα τρέξανε με αγάπη τη μεγάλη καμπυλωτή γραμμή του κορμιού μου, φτάσανε ως τις γάμπες μου, αισθάνθηκα έτοιμη, αισθάνθηκα παραδομένη. Τον παρακολούθησα εκστασιασμένη –σαν σε όνειρο– να βγάζει αργά αργά το τζιν του. Ύστερα σύρθηκε πάνω μου χωρίς καθυστέρηση κι εγώ αφέθηκα συνωμοτικά στη θέρμη του δυνατού κορμιού του, ελεύθερη και διψασμένη, χωρίς τύψεις, σαν να ήτανε ο άντρας μου, σαν να ’μουνα η γυναίκα του. Από πάντα.
Κι η δυνατότερη στιγμή του έρωτα, αυτή που σβήνει τελευταία πάντα από τις θολές μνήμες των ανθρώπων, με προίκισε με τον αιώνιο ήχο δυο στιγμιαίων λυγμών πίκρας και μοναξιάς. Θυμάμαι. Ναι. Τα πόδια μου αγκάλιαζαν ακόμα το σώμα του αγαπημένου, τα μάτια μου όμως έκλεβαν για πάντα εκείνη την τρυφερή έκφραση πόνου στα χείλη του. Κι όταν ανάσανε βαθιά κι έπεσε χαλαρός πάνω μου και βαρύς σαν σίδερο, εγώ έσμιξα τα χέρια μου σφιχτά γύρω από την ιδρωμένη πλάτη του και του ψιθύρισα:
– Μη φοβάσαι τώρα, να μ’ αγαπάς μονάχα.
Κι εκείνος τότε είπε:
– Ναι.

Απόσπασμα από το μυθιστόρημα του Γιάννη Φιλιππίδη «Η μυρωδιά σου στα σεντόνια μου» Άνεμος εκδοτική  


«Θέλω να λιώσω μέσα στο σώμα σου» μου είπες κι εγώ δεν είχα πια ενδοιασμούς, δεν υπήρχαν «πρέπει» και «μη», δεν υπήρχαν άλλες αντιστάσεις. Σε αγκάλιασα και γείραμε πάνω στο κίτρινο μαντίλι που είχε πέσει στην άμμο. Το βάρος του σώματός σου ακόμη το νιώθω να με πιέζει και να με συνθλίβει με το πάθος που ξεχείλιζε από κάθε κύτταρό σου. Το ταξίδι του έρωτα είχε αρχίσει και δεν υπήρχε επιστροφή. Ήταν ένα ταξίδι μόνο για δύο, για μας τους δυο. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο σύμπαν εκείνη τη στιγμή. Οι ανάσες μας άρχισαν να γίνονται πιο γρήγορες, ζητούσαν επιτακτικά τη λύτρωση. Μου ψιθύριζες συνεχώς λόγια αγάπης, με γέμιζες υποσχέσεις ότι θα είσαι για πάντα δίπλα μου, ότι τίποτε δεν θα είναι ικανό να μας χωρίσει, ότι μόνο μαζί θα πορευόμαστε στο μετά… 
 
Απόσπασμα από το βιβλίο "Ασημένια μάτια " εκδόσεις ΠΝΟΗ 


«Σου είπε κανείς πόσο ονειρεμένη είσαι»;
Εκείνη χαμογέλασε αμήχανα. Την έσφιξε κι άλλο κι άρχισε να τη φιλάει. Κι ήρθε και δεύτερο, και τρίτο φιλί, κι έγιναν αμέτρητα όπως τα αστέρια, κι έγιναν πυγολαμπίδες που τους έκαναν να ακτινοβολούν, κι έγιναν ουρανός και θάλασσα και ποτάμια που κυλούσαν με τρομερή ταχύτητα.
Κι ύστερα, όπως την κρατούσε αγκαλιά, την σήκωσε ελαφρά και την πέταξε στο κρεβάτι. Τα ρούχα βγήκαν αστραπιαία, κι εκείνη, επειδή ντρεπόταν, χώθηκε κάτω από τα σκεπάσματα.
Κι ύστερα ήρθαν ξανά τα ποτάμια, οι θάλασσες, όλα τα υγρά στοιχεία της φύσης, μια καταιγίδα έρωτα που άστραφτε και βροντούσε και δεν έλεγε να κοπάσει, που γέμιζε την πλάση τους και τους έκανε να αγαλλιάζουν και να πλημμυρίζουν από συναισθήματα.
Την ήθελε ξανά και ξανά και πάλι από την αρχή, δίχως να σταματάει να της ψιθυρίζει ότι είναι ονειρεμένη, ότι είναι ο ίδιος ο παράδεισος.
Της έφυγαν δάκρυα από την ένταση αλλά και τη χαρά, αφού αυτός ο άντρας που την ανέβαζε στον ουρανό με ένα άγγιγμα, την κοιτούσε στα μάτια, με τα δικά του να της λένε όλη την αλήθεια του.
Κι όταν η ένταση καταλάγιασε, όταν τα ξέπνοα σώματα έμειναν ασάλευτα, η Έλενα τον πήρε αγκαλιά τραβώντας το σκέπασμα ως το λαιμό.
«Δεν θέλω να σβήσει αυτό το όνειρο… Και δεν θέλω να είναι μια φωτοβολίδα που έλαμψε και θα χαθεί… Δεν θέλω να σκεφτώ ότι απλώς ονειρεύτηκα…»
«Να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι… Μωρό μου…»
Πρώτη φορά την έλεγε έτσι κι ήταν από τις φορές που το εννοούσε απόλυτα, λέξη σπρωγμένη από τα εσώψυχά του.
«Και θέλω να είμαι κομμάτι του ονείρου σου Έλενα, γεμάτο και ζωντανό…»
Εκείνη, παρότι ήταν μέρος της ονειρικής καταιγίδας, ούτε που κατάλαβε πώς έγιναν τόσα πολλά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Βρήκε την απάντηση μέσα της.
«Κι η αμυγδαλιά ανθίζει ξαφνικά, σαν έτοιμη από καιρό…», σκέφτηκε, αλλά το κράτησε για τον εαυτό της.
«Σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο στοργικός και γλυκός, που με έκανες να νιώσω υπέροχα, σαν να σε ήξερα από καιρό Νικήτα…»
«Συγγνώμη που σε παρέσυρα, δεν…»
«Ναι, παρέσυρες την άπορη κορασίδα!», του είπε γελώντας…. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ» εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 
Όταν κατάλαβε πως τον είχε παρηγορήσει αρκετά με λόγια, ότι τον είχε κατακτήσει απόλυτα με την μεγαλοσύνη σκέψης και πράξης, αποφάσισε να τον βάλει στο κρεβάτι της. Όχι σαν πελάτη κι όχι σαν έμπειρη γυναίκα, μόνον σαν ερωτευμένο κορίτσι που δίνεται ολόψυχα σ’ αυτόν που αγαπά. Πήγε στο διπλανό δωμάτιο, στάθηκε όρθια μέσα στην σκάφη, ρίχνοντας νερό πάνω της με μια μεγάλη κανάτα, τρίβοντας το κεφάλι και το κορμί, χαϊδεύοντάς το μ’ ένα σαπουνισμένο πανί, ακριβώς όπως θα έκανε μία έφηβη. Χαμογελούσε για το τροφαντό σώμα, τα ροδαλά μάγουλα και την μακριά ξανθιά κώμη που κολλούσε στο πρόσωπο και σημάδευε τις σκληρές σκουρόχρωμες θηλές.  Πέρασε το σαπούνι στις πλάτες, κατέβηκε έως κάτω στα τροφαντά οπίσθια κλείνοντας τα μάτια σ’ ένα γλυκό όνειρο. Σκουπίστηκε με μια μεγάλη μαντήλα για να μείνει υγρό το κορμί, έβαλε ροδόνερο, τυλίχτηκε με τα λουλούδια της ίδιας μαντήλας διαγράφοντας τις καμπύλες κι άνοιξε την πόρτα. Περπάτησε με προκλητική χάρη νεράιδας, στητή, στο ρυθμό μυστικής μουσικής που πήγαζε απ’ τον νου. Τον κοίταξε με μισόκλειστα μάτια και εκείνος νιώθοντας τα τύμπανα του αντρικού συναγερμού, αφέθηκε στις περιποιήσεις της. Ο πειρασμός γλιστρούσε κάτω απ’ το δέρμα και τίποτα δεν του αντιστεκόταν, είχε ανάγκη να επουλώσει τις πληγές, να φιλήσει μια γυναίκα που γνώριζε το χνώτο της κι όχι ακούσια κι όχι γιατί εκείνη μόνον το ήθελε. Κανείς δεν συνουσιάζεται ακούσια, ούτε σαν υπνοβάτης, δεν ζευγάρωνε με κλειστά μάτια, ήξερε ποια είχε αγκαλιά, ούτε ή ίδια σήκωσε την φούστα να κρύψει το πρόσωπο σαν εσκιμώα, ένας άντρας και μια γυναίκα ένωναν τις δυνάμεις τους. Τα μούσκουλα τεντώθηκαν κάτω απ’ το πουκάμισο και μύρισε ιδρωμένο κορμί, την άρπαξε γερά γυρίζοντάς την από κάτω με την λαχτάρα που επιβάλει η εγγύτητα άγριων γεγονότων και η σύντομη ευτυχία άλλαζε τις σκιές στις γωνιές του χώρου.  Χρόνο να κλάψει για τον χαμό δεν είχε κι αφού έπρεπε να αντέξει για να συνεχίσει, σκεπτόταν πως τα πουλιά πεθαίνουν πετώντας, άλλωστε αυτή την γυναίκα την είχε αγαπήσει κάποτε με πάθος αλλά ποτέ δεν την γεύτηκε. Ίσως ήταν τυχερό να γίνει με τρόπο που δεν άφηνε πληγές και προπαντός δεν δημιουργούσε υποχρεώσεις κι ίσως ήταν καλό για την ίδια, να εξιλεωθεί για όσα του στέρησε. Η Λωξάντρα σχεδόν είχε ξεχάσει όλα όσα είχαν συμβεί, ζούσε με την ψευδαίσθηση πως ήταν αφημένα στο μακρινό παρελθόν ή πως συνέβησαν σε άλλη γυναίκα κι απλά άκουσε την είδηση. Ήταν αξιοθαύμαστο πως σπαρταρούσε στην αγκαλιά του σαν αγνή παιδούλα και πως εκείνος το καταλάβαινε και το κατανοούσε. Αυτές οι καθοριστικές ώρες και για τους δυό, θα μπορούσαν να μοιάζουν σαν σοβαρή τελετουργία ακριβώς επειδή μπήκαν σ’ έναν δικό τους χώρο όπου δεν υπήρχε ο φυσιολογικός χρόνος. Έζησαν με απόλυτη οικειότητα, χωρίς να σκέπτονται τίποτα άλλο παρά μόνον τους ίδιους σαν δυο παιχνιδιάρηδες συντρόφους που έδιναν και έπαιρναν.  Αν είχαν παντρευτεί, τώρα θα είχαν παιδιά κι εκείνος θα προστάτευε την οικογένειά του, βρέθηκε όμως στην ανάγκη να τον προστατεύει εκείνη. Τα δάκτυλα τεσσάρων χεριών ενώθηκαν άρρηκτα και σφίχτηκαν δυνατά, φιλήθηκαν ανυπόμονα και κοιτάχτηκαν με υποψία θλίψης μιας αιωρούμενης αμαρτίας. Τα μάτια της απόκτησαν το  γαλάζιο του καλοκαιρινού ουρανού που κλείνει στο βάθος το ξάστερο της αθωότητας, μένοντας σε απόλυτη ακινησία. Ύστερα η Λωξάντρα έβγαλε απ’ την βαθιά τσέπη του μαύρου φουστανιού ένα κομμάτι λευκού βαμβακερού υφάσματος και σκούπισε με φροντίδα τον ιδρώτα του.   

Απόσπασμα από το βιβλίο «ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ»  απ' τις εκδόσεις Ωκεανός


«Θέλω να σε δω», του γράφει, «θέλω να σε δω. Θέλω να βάλω τα χέρια μου στο στήθος σου, να νιώσω το ανάστημά σου πλάι μου, να δω τις ρυτίδες σου όταν γελάς. Θέλω να δω τι απόχρωση έχουν τα μάτια σου, θέλω να χώσω τα χέρια μου μέσα στα μαλλιά σου. Θέλω να αγγίξω τα μπράτσα σου, να διατρέξω με το δάχτυλό μου τις φλέβες στα χέρια σου. Θέλω να μυρίσω τη μυρωδιά σου, να νιώσω τη ζεστασιά του λαιμού σου, να ακούσω τη χροιά της φωνής σου από κοντά, όχι μέσα από μια συσκευή. Θέλω να νιώσω το χάδι σου και το φιλί σου και την ανάσα σου παντού πάνω μου, από το μαλακό δέρμα στην καμάρα της πατούσας μου μέχρι τη βάση του λαιμού μου, από το λεπτεπίλεπτο στρώμα δέρματος πίσω από τα γόνατά μου μέχρι τους τραχείς αγκώνες μου, από τα ακροδάχτυλα ως τα βλέφαρα των ματιών∙ παντού∙ στα πάντα. Θέλω να δω πώς κινείσαι, πώς περπατάς, πώς στέκεσαι. Θέλω να δω πώς θα σταθείς πλάι μου, τι θέση θα πάρεις δίπλα μου. Θέλω να νιώσω πώς θα σκύψεις πάνω μου, πώς θα ψιθυρίσεις στο αυτί μου∙ πού θα πρωτοακουμπήσεις τα χέρια σου όταν με δεις για πρώτη φορά, πώς θα χαμογελάσεις, τι θα κρύβει το χαμόγελό σου. Και άλλα, άλλα πολλά, εκατοντάδες, χιλιάδες μικρές, ασήμαντες λεπτομέρειες, λεπτομέρειες που δεν τις προσέχει κανείς πάνω σου, που περνάνε και φεύγουν απαρατήρητες, ακόμα κι από σένα τον ίδιο∙ στιγμές σου που περνάνε και φεύγουν. Εγώ θα τις σταματήσω, θα τις κρατήσω, θα τις κάνω σημαντικές. Και μέσα από μένα θα γίνουν σημαντικές ξανά και για σένα. Θα σε κάνω να αγαπήσεις ξανά τον εαυτό σου, Τραϊανέ, γιατί θα σ' αγαπήσω εγώ. Θα αγαπήσω κάθε σου έκφραση, νεύμα, γκριμάτσα, χειρονομία∙ κάθε μετέωρη κίνηση, κάθε μισοτελειωμένη κουβέντα∙ κάθε τσάκισμα και λύγισμα και τέντωμα και μάζεμα του κορμιού σου. Θα τα αγαπήσω όλα. Θα αγαπήσω εσένα. Κι έτσι θα αγαπήσεις κι εσύ ξανά τον εαυτό σου. Θέλω να σε δω». 

Απόσπασμα από το βιβλίο «Τα άδεια κουτιά, εκδ. Λιβάνη (2016)


Έρωτας δυνάστης. Γιατί υπάρχουν και μονόπλευρες αγάπες.
 ..“Σ’ αγάπησα πάνω από τη ζωή μου. Ζούσα και ζω μόνο για σένα! Είσαι η ανάσα μου και ας μου στέρησες το οξυγόνο! Είσαι η ευτυχία μου και ας μου πρόσφερες δυστυχία! Όση αγάπη και αν άπλωσα στα πόδια που σου φιλούσα, δεν κατάφερα να σε αγγίξω ούτε επιδερμικά! Σε τοποθέτησα στο πιο ψηλό βάθρο της καρδιάς μου και εσύ δεν με έβαλες καν μέσα στη δική σου! Σου έδινα γέλιο και μου χάριζες απλόχερα πόνο και δάκρυα! Σου έδωσα τη ζωή μου και μου έδωσες το θάνατο μου! Στεκόμουν βράχος δίπλα σου και με θρυμμάτισες! Σου έδωσα τα πάντα και δεν μου έδωσες τίποτα! Σου συγχώρησα πολλά, θα μπορούσα άλλα τόσα. Ένα μόνο δεν θα συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου! Που σε αγάπησε τόσο δυνατά, τόσο παράφορα!” Η Στέλλα σκούπισε ένα ακόμη δάκρυ στην θύμηση του Τσαμπίκου. Είχαν περάσει χρόνια και ακόμα τον αγαπούσε το ίδιο δυνατά. Μόνο που η αγάπη της ήταν μονόπλευρη. 

Απόσπασμα από το βιβλίο «Έρωτας Δυνάστης»


Είναι εκείνη…
Είναι εκείνη που όταν την σκέφτεσαι, νιώθεις τις παλάμες σου να ιδρώνουν. Εκείνη που αν προσπαθήσεις να της γράψεις ένα γράμμα, δε θα καταφέρεις να σταυρώσεις παρά, μονάχα, δυο λέξεις. Που έχεις προετοιμαστεί δεκάδες φορές να της ανοίξεις την καρδιά σου, κι όμως όταν βρίσκεσαι απέναντί της στέκεσαι σαν ξυλάγγουρο που έχει πιει το αμίλητο νερό. Πόσο ανόητος…! Είναι εκείνη που όταν σου μιλάει, ξεχνάς και το όνομά σου. Και πριν της απαντήσεις, θαρρείς πως είναι ο μόνος λόγος για να βουτήξεις τη γλώσσα σου στο μυαλό. Ναι, σε αυτό που η μορφή της είναι μονίμως καρφωμένη και δε λέει να φύγει. Γιατί να το κάνει; Αφού δεν το θες. Την επιζητάς. Καθετί πάνω της. Το βλέμμα, το χαμόγελο, τη μυρωδιά της. Αυτό το συναίσθημα, που σου καίει γλυκά τα στήθια, ήταν τόσο δυνατό που οι αρχαίοι του έδωσαν τη μορφή ενός Θεού. Του Έρωτα… 



… Ξέρεις τι μετράει τελικά; Ποια χέρια θα σε αγκαλιάσουν και θα κάμουν το δέρμα σου να δακρύσει. Ποιο στόμα θα τσακίσει το φλοιό του μυαλού σου και θα σε τινάξει χωρίς αναπνοή στ αστέρια. Δεν έχει ταυτότητα ο έρωτας.
 Κάθε φορά που τυχαίνει να πετάξω τις αποσκευές μου, να βάλω φωτιά στο καλύβι μου, με πιάνει μετά από λίγο τέτοια ταραχή, που τρέχω να ξεπουλήσω όσο, όσο την ανεξαρτησία μου
Αυτοί που λένε πως είναι ευτυχείς, γιατί έκοψαν τα νήματα που τους συνδέανε με τους υπόλοιπους, αν δεν το παίζουν βούδες είναι το λιγότερο μαλάκες του γλυκού νερού. Όσο περισσότερο ξεκόβεις από τους άλλους, τόσο έρχεσαι κοντύτερα στην Άβυσσο. Κι εκεί τα πράματα είναι δύσκολα. Παρία και πληγή
Χρειαζόμαστε μικρές σκλαβιές στην ζωή μας, για να ξυπνάμε Χρειαζόμαστε πλαίσια. Σκοπούς. Προσδιορισμούς. Χρειαζόμαστε κορνίζες, Για να κλείνουμε μέσα τα τοπία που ζωγραφίζει η ψυχή μας. Αλλιώς, τα παίρνει ο άνεμος.


Μου ζήτησαν να γράψω για την αγάπη ή τον έρωτα. Μπορεί το ένα να εμπεριέχει το άλλο, να αλληλοσυμπληρώνονται ή να αλληλοσυγκρούονται, αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες.
Έχουν αλλιώτικη ψυχική δόνιση κι εκφράζονται εντελώς διαφορετικά. Επιλέγω να γράψω για την αγάπη.
Τι είναι αγάπη;
"Θα έλεγα πως αν έχουμε έναν ώμο να ακουμπήσουμε στα δύσκολα, δυο χέρια να μας χειροκροτήσουν στα όμορφα, μια καρδιά που να μας χωρά με όλα τα ελαττώματα και να μας αγκαλιάζει με ανιδιοτέλεια, τότε έχουμε ευτυχία στην ψυχή και πραγματικό πλούτο στη ζωή μας.
Η αγάπη είναι δύναμη, δίνει ασφάλεια, θεραπεύει πληγές, διώχνει φόβους. Είναι αρχή και τέλος στη ζωή μας!


 «Γεμάτη τσέπη»
 «Η αγάπη σου είναι τόσο μικρή και συμπυκνωμένη που την κρατάω κάθε πρωί στη χούφτα μου. Την βάζω στην τσέπη μου και φεύγω. Όταν περιμένω στο δρόμο βάζω το χέρι στην τσέπη για να μην κρυώνω και την ψαχουλεύω. Η αγάπη σου στην τσέπη μου γίνεται κλειδιά αυτοκινήτου, εισιτήριο λεωφορείου, χαρτομάντηλο για τα δάκρυα μου. Σχεδόν όλη μέρα περπατάω με το χέρι στην τσέπη γιατί είναι ωραίο να ψαχουλεύει την αγάπη και να την βρίσκεις πάντα εκεί. Μέχρι να βάλω το χέρι βαθιά στην τσέπη και η αγάπη σου να γίνει τα κλειδιά του σπιτιού μας. Όταν μου μιλάνε οι άνθρωποι εγω χαμογελάω και βάζω το χέρι στην τσέπη. Και εκείνοι με κοιτάνε και σίγουρα λένε μεταξύ τους -Πόσο περίεργη είναι αυτή που έχει πάντα το χέρι στην τσέπη.- Και όταν γυρνάνε την πλάτη τους να φύγουν εγώ τους εύχομαι να μην είναι οι τσέπες τους άδειες...»


Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε. Απλά δυνατά, άδολα. Η αγάπη είναι το βασικό συστατικό της ευτυχίας. Αγαπώ σημαίνει νοιάζομαι για την ευτυχία του άλλου ανιδιοτελώς. Ένα βλέμμα αρκεί για να νοιώσω τις σκέψεις του και να εισχωρήσω στα άδυτα της ψυχής του. Έχει όρια η αγάπη; Αγαπώ σημαίνει σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου μου μισού, αγαπώ τα πάθη του τα λάθη του, τις αδυναμίες του. Τον αφήνω ελεύθερο γιατί η αληθινή αγάπη δεν φυλακίζει. Δεν επιβάλεις την αγάπη, την κερδίζεις μέρα με τη μέρα. Τυχεροί στη ζωή τους όσοι αγάπησαν και αγαπήθηκαν. Έζησαν, γιατί αγαπώ σημαίνει υπάρχω! 


Ως αντίκρισε το τραίνο από μακριά να πλησιάζει στάθηκε απότομα και το κοιτούσε, του έμοιαζε με τέρας που κατέφτανε σαν λιμασμένο όλα να τα σαρώσει, το βουητό του τον άγχωνε πιο πολύ, του ‘ρθε κρύος ιδρώτας. Άρχισε να φτιάχνει το μονίμως ανάκατο μαλλί του μήπως και σουλουπώσει, σκεφτόταν πώς να την καλωσορίσει. Ένα τριαντάφυλλο που κρατούσε να της το δώσει έκαμε να το πετάξει μα πάλι το μετάνιωσε. Ένα δυνατό σφύριγμα του σπάσε τα αυτιά, το επιβλητικό τραίνο κόπασε και πλήθος κόσμου αποβιβαζόταν. Ήθελε να τρέξει πάνω κάτω να τη βρει μα κρατήθηκε. Συλλογίστηκε πως έπρεπε να κρύψει την λαχτάρα του, να φανεί θυμωμένος. Κίνησε με αργά βήματα για να ΄χει χρόνο να θυμώσει. Προσπαθούσε να αλλάξει ύφος, έκανε χειρονομίες, μάζευε τα φρύδια , έσφιγγε τις γροθιές, μα σε κάθε βήμα του πλήθαινε η χαρά του. Το βλέμμα του έπεσε σε μια ψιλό ηλιοκαμένη κοπέλα που κρατούσε δύο βαλίτσες στα χέρια προσπαθώντας να κατέβει προσεκτικά, τα καλοχτενισμένα μακριά μαλλιά της είχαν κρύψει το πρόσωπο, παρότι φορούσε μια κορδέλα για να τα σταματάει, δεν του ήταν εύκολο να την διακρίνει, έκανε σκέψεις πως ήταν πιο λευκή πιο καστανή μα δεν πρόλαβε να τις ολοκληρώσει, ζύγωσε πιο κοντά. Ήταν εκείνη, η καρδιά του έλιωσε, φώναξε: «Όλγα!»

Απόσπασμα απο το βιβλίο ''Συνήγορος της ζωής'' εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ


ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ 

Μπήκε στο δωμάτιο του. Έκλεισε πίσω του την βαριά ξύλινη πόρτα. Τα μουρμουρητά και τα κλάματα έμειναν μακριά του. Ξάπλωσε ανάσκελα. Έκλεισε τα μάτια. «Αγάπη μου, σουσουράδα μου! Εσύ είσαι η μοναδική μου σουσουράδα. Πάντα έτσι σε φώναζα, από τότε που ήμασταν μικρά μέχρι και σήμερα! Η δική μου σουσουράδα. Ολόκληρη τη ζωή μου τρέχω να σε προλάβω. Βιάστηκες να βγεις από την κοιλιά της μάνας σου. Σε ακολούθησα μερικές ημέρες αργότερα. Μεγαλώσαμε παίζοντας στις ίδιες αυλές. Οι λίγες ημέρες διαφοράς στη γέννησή μας, ήταν αρκετές για να είσαι κατά μία τάξη μεγαλύτερη στο σχολείο. Θυμάμαι την πρώτη σου ημέρα στο δημοτικό, το καμάρι σου όταν φόρεσες την μπλε ποδιά και τα κλάματα μου, που δεν με άφηναν να έρθω μαζί σου, αλλά κάθε απόγευμα γινόσουν η δασκάλα μου, έτσι πέρασα και εγώ την πρώτη τάξη μαζί σου. Τα δάκρυά μου, γέμισαν την αυλή του σχολείου, όταν την επόμενη χρονιά δεν με άφησαν να καθίσω δίπλα σου στο θρανίο. Μετά, ξαφνικά, η οικογένειά σου έφυγε από την γειτονιά, έφυγε από την πόλη μας, μεταφερθήκατε στην πρωτεύουσα. Έπαψα να σε βλέπω καθημερινά. Οι δικοί σου, έριξαν ‘μαύρη πέτρα’ πίσω τους, δεν ήρθαν ξανά ούτε για μια επίσκεψη, μόνο κάποια αραιά τηλεφωνήματα, που αραίωναν όσο κυλούσε ο καιρός . Σουσουράδα μου, πόσο αργά έφευγαν εκείνα τα χρόνια. Όταν έφτασε η ώρα να δώσω εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο, ήξερα πως έπρεπε να γίνω ο καλύτερος για να καταφέρω να βρεθώ στην πρωτεύουσα. Να σταθώ δίπλα σου, να είμαι κοντά σου. Το κατάφερα. Νέα δάκρυα με περίμεναν. Εσύ βρισκόσουν ήδη, στο πρώτο έτος στη συμπρωτεύουσα. Ακόμα προσπαθώ να ανασύρω στη μνήμη μου τις δικαιολογίες που είπα για την αμοιβαία μεταγραφή με κάποιον συμφοιτητή μου. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στην πλατεία Άθωνος. Στεκόμασταν ο ένας απέναντι από τον άλλον αμήχανοι. Γέμισε κάθε κύτταρο μου από την μορφή σου, την αύρα σου, εσένα. - Σουσουράδα! - Μεγαλώσαμε, έχουμε ονόματα! Είπες αυστηρά, αλλά τα μάτια σου γελούσαν. - Είσαι η σουσουράδα μου, δεν έχεις όνομα. Σε έκλεισα στην αγκαλιά μου. Μόνο στο ύψος σε ξεπέρασα, σε τίποτε άλλο. Οι σπουδές τελείωσαν, βέβαια καθυστέρησες λίγο για να αποφοιτήσουμε μαζί. Προτιμήσαμε να μείνουμε στη συμπρωτεύουσα. Στήσαμε εκεί το σπιτικό μας. Σουσουράδα μου, αγάπησα τους γιούς μας, τους καμάρωσα, τους καμαρώνω, είμαι περήφανος γι αυτούς. Αγαπώ τα εγγόνια μας. Απόψε δεν τα έφεραν μαζί τους. - Ακούς τις νύφες μας, τις γαλιάντρες που ψιθυρίζουν η μία στην άλλη; Μπορείς να μου εξηγήσεις τι λένε διαρκώς; Τους αγαπώ όλους! Το αστέρι της ζωής μου είσαι εσύ! Πάντα εσύ! Μόνο εσύ! Έχω όμως ένα παράπονο, δεν με άφησες να σε ξεπεράσω ποτέ. …. Η σουσουράδα κάτω στην ακρογιαλιά, δεν τρέχει, δεν πηδά, δεν καμαρώνει….» Δεν άκουσε τα χτυπήματα στην βαριά ξύλινη πόρτα.


Την τελευταία φορά  που  ο Χένρυ  είδε τον γείτονά του  πριν πεθάνει,  ο Ντέιβιντ για να τον παρηγορήσει του είπε. Κι εσύ το ίδιο θα ‘ κανες αν έβλεπες ένα παιδάκι να κινδυνεύει να καρφωθεί στα κάγκελα. Αντί γι’ απάντηση εκείνος βγήκε από το θάλαμο του νοσοκομείου και ξέσπασε σ’ ένα ασυγκράτητο κλαμα. «Ναι, έλεγε μέσα του, αυτό θα έκανα κι εγώ από τότε που μου   άνοιξες την πόρτα για να μου δείξεις εκείνο τον όμορφο  κόσμο, εκείνο τον παράδεισο της καλοσύνης, της ανεξικακίας, της αγάπης. Aπό τότε που άνοιξαν τα μάτια μου για να δω πως τότε που έλεγες στο παιδί σου πως δε ήμουν εγώ που έκανα εκείνη την απαίσια πράξη με το σκυλί και  πως είμαι καλός άνθρωπος, δεν το έλεγες επειδή ήσουν αφελής.    Δεν το έλεγες επειδή δεν  είχες καταλάβει την αλήθεια, το έλεγες από καθαρή ανωτερότητα, από την ανάγκη να προστατεύσεις το παιδί σου από το μίσος, να μην το αφήσεις να γίνει σαν κι εμένα». 
Ο Πήτερ σώπασε κι έμεινε για λίγο να  κοιτάζει τη συγκλονισμένη μου έκφραση.  Φοβερή ιστορία, του είπα μόλις βρήκα τη λαλιά μου. Κι εσένα ποιος σου την είπε. Ήξερες κάποιον από τη μια ή την άλλη οικογένεια;
Ναι, μου απάντησε. Ήξερα και τον καλό και τον  κακό γείτονα. Σώπασε για μερικά δευτερόλεπτα κι ύστερα πρόσθεσε. «Και τον κακό τον ξέρεις κι εσύ»
   Έμεινα να τον κοιτάζω. Ποιος είναι; ρώτησα υποψιασμένος.
  «Το πραγματικό του όνομα είναι Πήτερ», μου απάντησε,  «κι είναι αυτός που κάθεται μπροστά σου και  που λες πως είναι καλός άνθρωπος.    
     Τα μάτια του γέμισαν δάκρυα και για να τα κρύψει πήρε το ποτήρι του κι ήπιε μιαν ακόμα γουλιά.
Καθώς τον κοίταζα, ήρθε στο νου μου   ένα αμερικάνικο βιβλίο που είχα μεταφράσει πρόσφατα, όπου κάποιος ρωτά τον γηραιό,  ανάπηρο και σοφό πρώην  καθηγητή του, τι είναι το πιο ισχυρό όπλο σ’ αυτή  τη ζωή.   «H αγάπη» απάντησε ο σοφός  καθηγητής  χωρίς δισταγμό.  «H αγάπη πάντα νικά».


Οι τρεις άντρες στάθηκαν αμίλητοι γύρω της, ένας κλοιός αγάπης και προστασίας, αλλά κανένας από αυτούς δεν μπορούσε να τη σώσει από τη δυστυχία που μαινόταν σαν καταιγίδα μέσα της και ξεσήκωνε τα πάντα, σπάζοντας, ρημάζοντας, αφήνοντας μονάχα συντρίμμια στο πέρασμά της. Μόνη της η κοπέλα έπρεπε να βρει τη δύναμη για να τη σταματήσει. Και δεν είχε πια ούτε ρανίδα δύναμης. Της την είχε πάρει όλη ο Μάσιμο, την είχε απομυζήσει με την ίδια της τη θέληση. Και τώρα κρύωνε, πάγωνε θανάσιμα, και κανείς εκτός από εκείνον δεν μπορούσε να της δώσει πίσω αυτό που της ανήκε..... ΑΥΤΟ είναι ένα μικρό κομμάτι από την ΥΠΟΣΧΕΣΗ και δείχνει τον πόνο του έρωτα... Η Τάμυ κι ο Μάσιμο και ένας έρωτας γεννημένος στις πιο δύσκολες και περίεργες συνθήκες.

 
 …Χτύπησε την πόρτα και περίμενε. Στη θέα της γυναίκας που εμφανίστηκε μπροστά του ένιωσε το αίμα του ν’ ανεβαίνει κατά κύματα προς το κεφάλι του, κι αυτό, μην αντέχοντας την ένταση της πίεσης, να ψάχνει διέξοδο τρυπώντας τα μηνίγγια του. Η καρδιά του χτυπούσε σε νέους, άγνωστους γι’ αυτόν ρυθμούς. Έμεινε να την κοιτάει στα μάτια χωρίς να μπορεί να αρθρώσει κουβέντα, ενώ ένα τρέμουλο τον διαπερνούσε. Τέτοιας ομορφιάς πλάσμα δεν είχε ξαναδεί στη ζωή του. Κι η Μαρία από την άλλη μεριά ζαλίστηκε μόλις τα μελιά του μάτια ζητιάνεψαν τον έρωτα μέσα στα δικά της. Σαϊτιές απανωτές καρφώνονταν στην καρδιά της και την έκαναν να σπαρταρά και να παραδίδεται αμαχητί στη γοητεία του. Κοιτάζονταν σαν μαγεμένοι, καρφωμένοι εκεί στην κάσα της πόρτας. Είναι τόσο ανατρεπτικό, επικίνδυνα όμορφο και θυελλώδες αυτό το συναίσθημα του κεραυνοβόλου έρωτα. Ξεσπάει σαν ανεμοστρόβιλος, εκεί που δεν το περιμένεις, σ’ αρπάζει και σε παρασύρει στη δίνη του κι εσύ παραδίνεσαι αδύναμος στην κοσμοχαλασιά του. Τέτοιο συναίσθημα, να επαναστατεί έτσι απροσχημάτιστα και ανεξέλεγκτα όλο τους το είναι, πρώτη φορά ένιωθαν κι οι δυο τους. Ντράπηκαν και χαμήλωσαν σαν από συνεννόηση το βλέμμα τους, ύστερα από απροσδιόριστη ώρα, αφού ο χρόνος είχε μαγκώσει, ποιος ξέρει για πόσο, εκεί στην πόρτα τους.

Από το νέο μου βιβλίο: "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" εκδόσεις ΠΝΟΗ 
  
 
Έτσι είναι η αγάπη. Δεν διαιρείται, ούτε αφαιρείται, φτάνει για όλους γιατί προστίθεται και πολλαπλασιάζεται.
Η αγάπη είναι το απαλό θρόισμα της ψυχής μας όταν αντικρίζει το άλλο της μισό, ενώ η αγωνιά που νοιώθει για όσους έχει τοποθετημένους εντος της, η τρυφερή ματιά, το χάδι, ένα άγγιγμα. Είναι η φροντίδα σήμερα, αλλά και για πάντα. Είναι όλα όσα κάνουν τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος, να εξυψώνεται από τη γήινη σφαίρα σε μια άλλη διάσταση, όπου επικρατεί η καλοσύνη.
Ο κακός άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει; Όχι, γιατί δεν τον απασχολεί παρά μόνο η ύπαρξη του. Ο εγωισμός δεν έχει καλοσύνη, ούτε αγάπη, μόνο κακία.


Η αγάπη, η ακατάδεκτη στη φθορά, που όταν ξεκινάς συνομιλία μαζί της παίρνεις δύναμη να ξαναπείς λέξεις με νοήματα ξεθωριασμένα.
Η αγάπη  που  εξημερώνει τα θηρία του διαχωρισμού και της κριτικής.
Η αγάπη που  δεν έχει ερωτήσεις.
Η αγάπη  που γνωρίζει το βάρος των πραγμάτων χωρίς να τα ζυγίσει.
Η αγάπη που  αναγνωρίζει τη μεγαλοσύνη χωρίς να τη μετρήσει. 
Η αγάπη  που  περιγράφει με ένα μοναδικό τρόπο τις περιπέτειες της ζωής.
Αγάπα αν τολμάς και τότε θα καταλάβεις πως και ο άλλος έχει δίκιο όπως και συ.
Αγάπα αν τολμάς και τότε θα μάθεις τα μυστικά που κρύβει μια μηλιά στην κοιλιά της.
Αγάπα αν τολμάς και τότε θα  βρεθείς με μιας στον πυρήνα της αιωνιότητας.
Αγάπα αν τολμάς και τότε θα μπορέσεις να πάρεις στα χέρια σου το βιβλίο της ζωής σου και
να το ξαναγράψεις διαλέγοντας ένα νέο παρελθόν και ένα καινούριο μέλλον…
Αγάπα αν τολμάς…

Από το υπό έκδοση βιβλίο «Αγάπα αν τολμάς» εκδόσεις Πνοή

ΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ  

Κάτω απ' το δέρμα μου

Κι όταν πιο πίσω θα σε βλέπω να με αφήνεις,
κάτω απ' το δέρμα μου θα κλαίω
και θα φυλώ τα δάκρυα για νερό, όταν διψάσεις.

Κι όταν τα τραύματα στα χέρια θα μου φέρνεις,
κάτω απ' το δέρμα μου θα κλαίω
και θα φυλώ τα δάκρυα, να ξεπλύνω τις πληγές σου.

Κι όταν τα βλέμμα σε άλλο χάραμα σηκώνεις,
κάτω απ' το δέρμα μου θα κλαίω
και θα φυλώ τα δάκρυα, τα μάτια να σου νίβω.

Κι όταν στο αίμα θα κυλάει η φωτιά σου,
κάτω απ' το δέρμα μου θα κλαίω
και θα φυλώ τα δάκρυα, πυρετούς σου ν' αργοσβήνω.

Κι όταν το στόμα σου στεγνώνει από το φόβο,
κάτω απ' το δέρμα μου θα κλαίω
και θα φυλώ τα δάκρυα, τα χείλη σου να βρέχω.

Κι όταν σε νιώθω πιο βαθιά μου να ριζώνεις,
κάτω απ' το δέρμα μου θα κλαίω
και θα φυλώ τα δάκρυα, τις ρίζες να ποτίζω.

Απόσπασμα από το βιβλίο «Εκεί που πετάει ο νους» εκδόσεις Πνοή



"Στην αρχή δεν μπορείς ή δεν θες να το ορίσεις. Και γιατί να το ορίσεις; Αφού είναι διαφορετικό αυτή τη φορά. «Διαφορετικό» Τι χαζομάρα! Ναι, πάντα είναι διαφορετικό, αλλά τελικά το ίδιο είναι. Κάποιες φορές ξεκινά με κρότο, άλλες αθόρυβα. Άλλοτε προκύπτει ως ανάγκη να δαγκώσεις τα χείλη του, κι άλλοτε ως περιέργεια για το τι βλέπουν τα μάτια του όταν κοιτάνε στο κενό. Ίσως είναι ο τρόπος που προφέρει τις λέξεις, ίσως το πως γλυκαίνει τη φωνή όταν σου απευθύνει το λόγο. Δεν βαριέσαι; Η κατάληξη είναι μια. Όποτε πέφτει στα χέρια σου εφημερίδα, να μελετάς ένα ξένο ωροσκόπιο πριν καν διαβάσεις το δικό σου."
 
Αποσπασμα από το βιβλιο "Ερωσφόρος" εκδόσεις ΠΝΟΗ


Τι είναι ο Έρωτας;
Μόνον έναν άνθρωπο ως αντίκρισμα;
Η ερμηνεία που του δίνει ο Καθένας μας κατά πως τον βιώνει;
Η έλξη, το πάθος, η ανάγκη για αγάπη, για έρωτα
ή η ανάγκη αυτοκαταστροφής;
Τι είναι ο Έρωτας;
Συνειδητός; Ασυνείδητος; Κάτι το Τέλειο;
Που το νιώθουμε όταν εμφανιστεί ως Τέλειο.
Μα υπάρχει τίποτα Τέλειο; Κάποιος Τέλειος;
Το Τέλειο, το δικό μου, απέχει πολύ από την Τελειότητα!
Το δικό σου;
Το υποκείμενο – αντικείμενο του δικού μου Έρωτα είναι
Φανταστικά Μοναδικό! Μην παρασύρεσαι…
το Φανταστικά δεν σημαίνει Υπερθετικό βαθμό ανωτερότητας,
σημαίνει ότι Εγώ... η Ερωτοχτυπημένη, έχω (ναι το ομολογώ)
τρομερή Φαντασία, και καθιστά αυτό που νιώθω Μοναδικά
Ανυπέρβλητο… επεξήγηση καμία…

Απόσπασμα από το βιβλίο «Ψίθυροι» εκδόσεις Πνοή

 
Για μένα έρωτας είναι, να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να μη βλέπω το πώς γερνάω με τα χρόνια αλλά το πώς αγαπιέμαι ακόμα από τον ίδιο άνθρωπο…ξανά και ξανά… Για μένα έρωτας είναι να κοιμάμαι με την ανάσα του παιδιού μου στο πρόσωπό μου, όσο και να μεγαλώνει.. Για μένα, έρωτας είναι να γράφω ως τα ξημερώματα για τον ήρωα μου, με τον οποίο είμαι κρυφά ερωτευμένη μαζί του και ας μην είναι αληθινός… Ο Έρωτας είναι τροφή του νου, όχι του σώματος…

Αποσπασμα  απο την "Ελλη, η εγγονή του Αιόλου" Εκδόσεις Πνοή 
Αλεξάνδρα Ψαραδέλλη
Αγαπημένη μου Βέτα,
ίσως παίρνοντας στα χέρια σου το γράμμα αυτό, να βρήκες παράδοξο τον τρόπο με τον οποίο επέλεξα να επικοινωνήσω μαζί σου… Ίσως τα ερωτικά
γράμματα να υπήρξαν σύμβολα μιας άλλης εποχής. Μιας εποχής όπου η πένα βουτούσε στο μελάνι και άφηνε τα σημάδια της πάνω στο άσπρο χαρτί.
Ίσως τότε τα πράγματα να ήταν πιο απλά και ο κόσμος να μη χρειαζόταν να κρύβεται πίσω από φιλίες και ψεύτικα προσωπεία. Η αγάπη ήταν ξεκάθαρη και τα συναισθήματα δυνατά. Οι έρωτες ρομαντικοί και ο όρκος της αγάπης παντοτινός.
Μπορεί να μη ζήσαμε μια τέτοια εποχή, αλλά ζήσαμε μια φιλία. Μια φιλία που ως παιδιά δεν γνωρίζαμε ότι ήταν απλώς η αγνή αγάπη, η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση.
Έχω μπροστά μου μια φωτογραφία μας τραβηγμένη στην παραλία, εγώ και εσύ να κοιτάμε το ηλιοβασίλεμα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί την κουβαλούσα πάντα μαζί μου, γιατί κάθε φορά που ένιωθα μοναξιά την έπαιρνα
στην αγκαλιά μου και άγγιζα το πρόσωπό σου, γιατί αναπολούσα τις ώρες που περνούσαμε μαζί και γιατί δεν χόρταινα να σε κοιτώ να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένη…
Θυμάσαι; Κάποτε υποσχεθήκαμε να μη χαθούμε ποτέ. Να παραμείνουμε αχώριστοι και στην υπόλοιπη ζωή μας. Τί φοβηθήκαμε λοιπόν; Ίσως την
ίδια την αγάπη. Ίσως να ήμασταν πολύ μικροί για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε ένα τόσο δυνατό συναίσθημα…
Περάσαμε αρκετά χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλον, όμως τίποτε δεν άλλαξε από τότε. Και όταν βρεθήκαμε ξανά, η αγάπη ξεχείλισε και σαν ποτάμι
μας παρέσυρε και τους δυο.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια και ακόμη πιο δύσκολο να αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε κατακλύσουν. Αυτό όμως
που μου έδειξες στην παραλία ήταν η αληθινή Βιολέτα, ήσουν εσύ που βγήκες από τα όρια του εαυτού σου και έζησες την αλήθεια σου.
Δεν σου ζητώ να μου απαντήσεις αμέσως.
Ξέρω πως έχω ανατρέψει τις ισορροπίες της ζωής σου και τα σχέδια που έκανες τόσον καιρό. Ξέρω ότι σε τρομάζει ό,τι ξεφεύγει από τον έλεγχό σου και αλλάζει το πρόγραμμά σου.
Όμως σου ζητώ να αφουγκραστείς την καρδιά σου και να αφήσεις να σε οδηγήσει αυτή. Αυτή μόνο μπορεί να σου δείξει τον δρόμο της αγάπης και της
ευτυχίας.
                                                                                              Σ’ αγαπώ
                                                                                               Δημήτρης

Απόσπασμα απο το βιβλίο "Το άσπρο φόρεμα της θάλασσας"
Λία Ζώτου Θοδωρής Καραγεωργίου 
«Κοίτα γύρω σου, παππού… Κοίτα τα αμπέλια μας πώς δακρύζουν, κοίτα πώς κυλούν τα δάκρυά τους… Δίχως τούτα τα δάκρυα όλα θα ήταν νεκρά… Είναι δάκρυα ζωής, παππού! Εσύ μου τα ’δειξες όλα, εσύ! Δεν το φοβάμαι το δάκρυ του έρωτα, όσο πικρό κι αν είναι. Γιατί όποιος δε δάκρυσε για κάτι που πόθησε απελπισμένα δεν έχει νιώσει την καρδιά του να χτυπά αληθινά, δεν έχει ζήσει!»

Απόσπασμα από το μυθιστόρημα «Το Δάκρυ του Έρωτα», Εκδόσεις Ψυχογιός.

Maria Katsoupi

Η αγάπη της ξεκίνησε σαν μικρές σταγόνες βροχής και σιγά σιγά έγιναν στάλες,πλήθυναν και μετατράπηκαν σε χοντρές σταγόνες που μούσκεμα κάθε τι...εκτός από εκείνον...Μα δεν την ένοιαζε πια αν η αγάπη της δεν κατάφερε να τον ξεδιψάσει. Αρκεί που εκείνη μπορούσε να κάνει τις σταγόνες στάλες και τις στάλες κατακλυσμό! Η αγάπη δε ζητά ανταπόδοση,όχι! Δεν είναι απαραίτητο! Δε τη κλαις την αγάπη, δε τη μοιρολογας! Μόνο τους πεθαμένους κλαις! Όχι όμως την αγάπη! Γιατί εκείνη ζει όσο τη κρατάς εσύ ζωντανή. Δε θα μπορούσε ποτέ να ικετεψει λόγια αγάπης...τι να τα κάνεις λόγια που ειπώθηκαν αφού τα ζήτησες? Ποιος ένιωσε γεμάτος από έρωτα που έχει ζητιανεψει? Μα να θυμώσει στην αγάπη? Πως θυμώνεις στην αγάπη? Πως την ξεριζώνεις? Δε θα τολμούσε ποτέ! Κι αν της θύμωνε κι εκείνη? Κι αν χανόταν για πάντα από τη ζωή της και δεν εμφανιζόταν ποτέ ξανά, πως θα αγαπούσε κάθε τι που θα άξιζε? Όχι! Δε θα της θύμωνε...θα την καλοπιανε,θα έπαιρνε και τη γλύκα της και τη πίκρα της θα τα περίμενε με την ίδια λαχτάρα...αρκεί να μη της θύμωνε η αγάπη!





" Είναι βλέπεις, Φωτεινή, αυτή η πάστα των ανθρώπων που τείνει να εκλείψει στις μέρες μας. Αυτή η χημεία όπου, όσα χρόνια και να περάσουν, δεν βαριέται ο ένας τον άλλον, το αντίθετο, του γίνεται ακόμη πιο απαραίτητος. Όχι γιατί τον έχει συνηθίσει, αλλά γιατί τον αγαπά. Αληθινά. Όχι εγωιστικά".

Απόσπασμα από το βιβλίο "Σε μια στροφή του καρουζέλ"
 





ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ 120 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ 
ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!
 

 



118 σχόλια:

  1. Ο σύζυγός μου και εγώ παντρεύτηκα για περίπου 7 χρόνια τώρα. Είμαστε παντρεμένοι ευτυχώς με δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πριν από 3 μήνες, άρχισα να παρατηρώ κάποια παράξενη συμπεριφορά από αυτόν και λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου βλέπει κάποιον. Άρχισε να έρχεται αργά από το σπίτι, δεν ενδιαφέρεται για μένα ούτε για τα παιδιά πια, Μερικές φορές πηγαίνει έξω και δεν επιστρέφει καν σπίτι για περίπου 2-3 ​​ημέρες. Έκανα ό, τι μπορούσα για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα αλλά όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχώ πολύ και χρειάζομαι βοήθεια. Έχω βαρεθεί για τον Δρ Goko πόσο καλό και ωραίο βοηθά τους ανθρώπους στις συζυγικές τους υποθέσεις προβλήματα όπως η αποκατάσταση των σπασμένων σχέσεων και ο γάμος ακόμα περισσότερο. Έτσι, επικοινωνήθηκα μαζί του και του είπα τα προβλήματά μου και μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα αποκαταστήσει τον σύζυγό μου 48 ώρες αργότερα. έτσι ακριβώς 48 ώρες ο σύζυγός μου ήρθε σε μένα και ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που έκανε και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνω ποτέ. Από τότε, όλα έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό. η οικογένειά μου ζει μαζί με χαρά και πάλι .. Όλα χάρη στον Δρ Goko. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί του και σας εγγυώμαι ότι θα σας βοηθήσει. Δεν θα σας απογοητεύσει. Στείλτε το στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com Whatsapp και Viber τον κατευθύνετε απευθείας στο +2348056398964

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το όνομά μου είναι ο Λεωνίδας Νεφέλη, έχω παντρευτεί εδώ και 6 χρόνια και ήταν τρομερό γιατί ο σύζυγός μου με εξαπάτησε πραγματικά και έψαχνε για διαζύγιο, καταρρίψαμε πριν από ένα χρόνο και επέστρεψα μετά από τόσα πολλά αιτήματα για ωραία δώρα αγάπης. Αγαπώ τον σύζυγό μου τόσο πολύ που δεν υπάρχει ώρα της ημέρας, όταν δεν σκέφτομαι γι 'αυτόν, είναι ένας κόσμος για μένα, τον εκτιμώ με τον ίδιο τρόπο. να είναι έτσι ώστε να μην μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βλάψω ή να τον κάνει να αισθάνεται λυπημένος. Βρήκα ένα ιστολόγιο στο blog Μια μαρτυρία που ονομάζεται "Osage Jennifer" στο Διαδίκτυο, πώς αποκατέστησε την μεγάλη πριγκηπισμένη μεγάλη ιέρεια του ναού της προίκας, τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι μετά από 3 ημέρες αγάπης. Έχω διαβάσει τόσα πολλά διαφορετικά μετα-σχόλια σχετικά με την αμηχανία Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την απόσταση, έφεραν πρώην αγάπη και βοήθησαν στην επίλυση του διαζυγίου και ξεχωριστοί λογαριασμοί επέστρεψαν από την αγάπη και δημιούργησαν τους ανθρώπους ευτυχισμένος στη σχέση. Πρέπει να είμαι 100% σίγουρος, οπότε προσπάθησα και έστειλε ένα μήνυμα επικοινωνίας στο doctorosagiede75@gmail.com ή στο whatsapp +2349014523836 και απάντησε αμέσως και του είπα την ιστορία μου και μου έδωσε μόνο 2 ημέρες για να ρίξει μια ξόρκι τη νύχτα ήταν πίσω και ικέτευσε για συγχώρεση, πόσο υπέροχο και αξιόπιστο ήταν το έργο του. Εάν κάποιος έχει παρόμοια προβλήματα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του στο e-mail του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρήκα επιτέλους τη σωστή λύση για να σταματήσω
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗΣ.

    Το διαζύγιο δεν είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα, μερικές φορές τα παιδιά μπορούν να υποφέρουν εξαιτίας αυτού του διαζυγίου και μπορεί να έχουν πόνο για μια ζωή. Πριν από το διαζύγιο, πρέπει να σκεφτείτε εάν είναι ένα καλό βήμα και τι θα συμβεί στο μέλλον. Βρήκα επιτέλους τη σωστή λύση για να σταματήσω τα προβλήματα γάμου και συσχέτισης.

    Είχα επίσης ένα παρόμοιο πρόβλημα, αλλά σήμερα είναι μια όμορφη ευτυχισμένη μέρα στη ζωή μου, γιατί ο DR Tugala με βοήθησε να επαναφέρω τον σύζυγό μου με την αγάπη του. Ήμουν παντρεμένος για 6 χρόνια και ήταν τόσο τρομερό επειδή ο σύζυγός μου με εξαπατούσε πραγματικά και ήθελα να τον χωρίσω, αλλά όταν συνάντησα μια ανάρτηση για τον Δρ. Tugala πώς βοηθά στην επίλυση προβλημάτων στους γάμους και τις σχέσεις αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα στο whatsapp, και απάντησε αμέσως, εξήγησα το πρόβλημά μου και μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα με βοηθήσει να επαναφέρω τον άντρα μου. 3 μέρες μετά το ξόρκι, ο σύζυγός μου επιστρέφει στο σπίτι και γονατίζει για συγχώρεση για αυτό που μου έκανε.

    Ω Θεέ μου, είμαι τόσο χαρούμενος. και εδώ γιορτάζω γιατί ο σύζυγός μου έχει αλλάξει εντελώς. Πάντα θέλει να είναι δίπλα μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εμένα. Μου αρέσει πολύ ο γάμος μου. Επικοινωνήστε με την DR TUGALA ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι στο γάμο και τη σχέση σας. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει και κάποιον.

    DR TUGALA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ...... EMAIL:
    acubespiritualhome@live.com ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΕΙΣΙΟΥ / WHATSAPP +917838753914 _____ +2348111959371

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρνω σε κάποιον καλά νέα σήμερα. Βρήκα επιτέλους τη σωστή λύση για να σταματήσω
      ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗΣ.

      Το διαζύγιο δεν είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα, μερικές φορές τα παιδιά μπορούν να υποφέρουν εξαιτίας αυτού του διαζυγίου και μπορεί να έχουν πόνο για μια ζωή. Πριν από το διαζύγιο, πρέπει να σκεφτείτε εάν είναι ένα καλό βήμα και τι θα συμβεί στο μέλλον.

       Σήμερα είναι μια όμορφη ευτυχισμένη μέρα στη ζωή μου, γιατί ο DR Tugala με βοήθησε να επαναφέρω τον άντρα μου με το ξόρκι του. Είχα παντρευτεί για 6 χρόνια και ήταν τόσο φοβερό γιατί ο σύζυγός μου με εξαπατούσε πραγματικά και ήθελα να τον χωρίσω, αλλά όταν συνάντησα μια ανάρτηση για τον Δρ. Tugala πώς βοηθά στην επίλυση προβλημάτων γάμου και σχέσεων αποφάσισα να στείλω του ένα μήνυμα στο whatsapp, και απάντησε αμέσως, εξηγώ το πρόβλημά μου και μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα με βοηθήσει. 3 μέρες μετά το ξόρκι, ο σύζυγός μου έρχεται σπίτι και με ικέτευσε να τον συγχωρήσω για αυτό που μου έκανε.

      Παρακαλώ γιορτάστε μαζί μου γιατί ο σύζυγός μου έχει αλλάξει εντελώς. Πάντα θέλει να είναι δίπλα μου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εμένα. Μου αρέσει πολύ ο γάμος μου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την DR TUGALA ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι στο γάμο και τη σχέση σας. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει και κάποιον.

      DR TUGALA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ...... EMAIL:
      acubespiritualhome@live.com ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ / WHATSAPP +917838753914 _____ +2348111959371

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, Αφού ήρθε σε σχέση με τον πρώην μου για χρόνια, χώρισε μαζί μου, έκανα ό, τι ήταν δυνατό για να τον φέρω πίσω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, τον παρακάλεσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις, αλλά αρνήθηκε. Πήγα σε έναν φίλο και εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και πρότεινε να επικοινωνήσω με τον Δρ Wale που την βοήθησε κατά τη διάρκεια της εποχής της. Με αυτόν τον τρόπο έστειλα στον Δρ Wale τον ορθογράφο, του εξήγησα τα πάντα και του είπα πώς το μυαλό μου ενοχλείται κάθε τόσο. και μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από τέσσερις μέρες, μου είπε ότι ο πρώην μου θα επιστρέψει σε μένα μέσα σε λίγες μέρες, έριξε το ξόρκι και μου είπε να ακολουθήσω την Οδηγία που μου έδωσε και έτσι το έκανα και ακολούθησε όλες τις οδηγίες που μου έδωσε. Παραδόξως στη δεύτερη μέρα, ήταν περίπου 4μμ. Ο πρώην μου με τηλεφώνησε, ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν που ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν, που με αγαπά τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν, έτσι αρχίσαμε να ζούμε μαζί ξανά ευτυχισμένοι. Έκτοτε, έχω υποσχεθεί ότι όποιος γνωρίζω ότι έχει πρόβλημα σχέσης, θα βοηθούσα ένα τέτοιο άτομο παραπέμποντάς τον στον μοναδικό και ισχυρό ξόρκι που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα. Το email του: drwalespellhome@gmail.com ή WhatsApp του στο +2349015141346 εάν χρειάζεστε τη βοήθειά του στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.
    1) Αγάπη ξόρκια
    2) Χάθηκε η αγάπη
    3) Σταματήστε τα ξόρκια διαζυγίου
    4) Ορθογραφία γάμου
    5) Ξόρκι εγκυμοσύνης
    6) Διαλείμματα ξόρκια
    7) Ξόρκι θανάτου
    8.) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας
    9) θέλεις να ικανοποιήσεις τον εραστή σου
    10) Λοταρία
    Επικοινωνήστε με αυτόν τον υπέροχο άνδρα εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα για μια διαρκή λύση
    μέσω {drwalespellhome@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Estou muito feliz por postar este testemunho aqui mesmo sobre como um grande lançador de feitiços me ajudou a trazer de volta o amor da minha vida. Eu sei que há muitas mulheres como eu por aí que fizeram muito para ter de volta o seu Marido ou amores. Estou aqui para dizer a todos que não procurem mais porque a resposta está bem aqui. Eu sinceramente acredito que se houver até cinco lançadores de feitiços como o Dr. ODION, este mundo seria um lugar melhor, eu vi pessoas reclamando de como as castas de feitiços falsas prometeram ajudá-los, mas não pude, mas com o Dr. ODION, eu digo a você que seu problema é já resolvido. Meu marido e eu tínhamos ficado separados por 4 meses e eu não poderia suportar sem viver sem ele, eu tentei de tudo para tê-lo de volta, mas nada funcionou até que vi vários testemunhos sobre um lançador de feitiços chamado Dr ODION e quão grande seu trabalho é. e entrei em contato com ele via WhatsApp no ​​(+2349060503921) imediatamente e segui o passo que ele pediu e nas próximas 48 horas meu amante me ligou e estava ansioso pelo meu perdão e que não queria nada mais do que me ter em seus braços para sempre. Eu enchi de tanta alegria e felicidade que encontrei o Dr. ODION. Espero que todos vocês aqui encontrem este meu testemunho e traga seu marido de volta em apenas 48 horas graças ao DR ODION entre em contato com seu endereço de e-mail (drodion60@yandex.com) e vocês possam também WhatsApp ele em +2349060503921.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Estou muito feliz por postar este testemunho aqui mesmo sobre como um grande lançador de feitiços me ajudou a trazer de volta o amor da minha vida. Eu sei que há muitas mulheres como eu por aí que fizeram muito para ter de volta o seu Marido ou amores. Estou aqui para dizer a todos que não procurem mais porque a resposta está bem aqui. Eu sinceramente acredito que se houver até cinco lançadores de feitiços como o Dr. ODION, este mundo seria um lugar melhor, eu vi pessoas reclamando de como as castas de feitiços falsas prometeram ajudá-los, mas não pude, mas com o Dr. ODION, eu digo a você que seu problema é já resolvido. Meu marido e eu tínhamos ficado separados por 4 meses e eu não poderia suportar sem viver sem ele, eu tentei de tudo para tê-lo de volta, mas nada funcionou até que vi vários testemunhos sobre um lançador de feitiços chamado Dr ODION e quão grande seu trabalho é. e entrei em contato com ele via WhatsApp no ​​(+2349060503921) imediatamente e segui o passo que ele pediu e nas próximas 48 horas meu amante me ligou e estava ansioso pelo meu perdão e que não queria nada mais do que me ter em seus braços para sempre. Eu enchi de tanta alegria e felicidade que encontrei o Dr. ODION. Espero que todos vocês aqui encontrem este meu testemunho e traga seu marido de volta em apenas 48 horas graças ao DR ODION entre em contato com seu endereço de e-mail (drodion60@yandex.com) e vocês possam também WhatsApp ele em +2349060503921.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκτήστε τον σύζυγό ή τον φίλο σας πίσω και κρατήστε τον μόνιμα ». Το Dr.IDEMMIRI είναι ένας πραγματικός και πραγματικός έρωτας. Μόλις επέστρεψα τον σύζυγό μου μέσω της βοήθειας του Δρ IDEMMIRI Experts Experts Experts. Το όνομά μου είναι Beverly Carter και είμαι από την Tx, ΗΠΑ. Ο σύζυγός μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα, Αυτό ήταν μόλις 3 χρόνια από τον γάμο μας. Το πιο οδυνηρό είναι ότι ήμουν έγκυος με το δεύτερο μωρό μας. Τον ήθελα πίσω. Έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα πάρα πολύ άσχημα εξαιτίας της αγάπης που είχα γι 'αυτόν, τον παρακαλούσα με τα πάντα, έκανα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον φίλο μου και μου πρότεινε να προτιμήσω να επικοινωνήσω με έναν ορθογράφο που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ξόρκι για να τον επαναφέρω, δεν είχα άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσω. Έστειλα μήνυμα στον ορθογράφο που ονομάζεται dr IDEMMIRI, και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι όλα θα είναι εντάξει πριν από 11 ώρες. Έκανε το ξόρκι και εκπληκτικά 11 ώρες αργότερα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε. Ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στο τηλεφώνημα και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπάται τόσο πολύ για ό, τι είχε συμβεί. Ήθελε να επιστρέψω σε αυτόν. Είπε επίσης ότι με αγάπησε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα σε αυτόν. Έτσι αρχίσαμε να ζούμε μαζί ξανά ευτυχισμένα. Ευχαριστώ τον Δρ IDEMMIRI. αν βρίσκεστε εδώ και ο εραστής σας σας απορρίπτει, ή ο σύζυγός σας μετακόμισε σε άλλη γυναίκα, μην κλαίτε πια, επικοινωνήστε με τον Dr.IDEMMIRI για βοήθεια τώρα..Εδώ η επαφή του, WhatsApp του: +2349070818779 ή (idemmiri9@gmail.com .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήμουν σε θέση να συμφιλιωθώ με τον εραστή μου μετά από 6 μήνες χωρίς να μου μιλήσω με τη βοήθεια ενός μεγάλου ανθρώπου γνωστού ως Δρ Ajayi, είμαι πολύ προσεκτικός με τα πράγματα, οπότε δεν πίστευα ποτέ στο ξόρκι ή στο βουντού, αλλά ο Δρ Ajayi άλλαξε την οπτική μου της υπέροχης δουλειάς που έκανε για μένα, δεν πίστευα ποτέ ότι ο εραστής μου θα ανακάμψει κάποια μέρα. Τον παρακαλούσα αρκετές φορές, αλλά δεν με άκουσε ποτέ μέχρι που έτρεξα στην επαφή του Δρ Ajayi και αποφάσισα να τον δοκιμάσω και με έκπληξη μου ο εραστής μου ήρθε πίσω μου μετά από ένα μαγικό ξόρκι. Η αγάπη έγινε από τον Δρ Ajayi, είμαστε ευτυχισμένοι που ζούμε μαζί τώρα χάρη στον Δρ Ajayi, ήταν δύσκολο για μένα να πιστέψω, αλλά ευχαριστώ τον εαυτό μου που ήρθα σε επαφή με τον Δρ Ajayi για τη βοήθειά του και σήμερα χαίρομαι που μοιράζομαι το καλό που έκανε ο Δρ Ajayi στη ζωή μου, αν χρειάζεσαι βοήθεια από έναν ξόρκι με οποιοδήποτε πρόβλημα, πιστεύω ότι θα το δει. Μην φοβάστε το πρόβλημά σας, ζητήστε βοήθεια από τον Δρ Ajayi. Επικοινωνήστε με το Viber / Whatsapp: +2347084887094

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο φίλος μου χώρισε μαζί μου μετά από 7 χρόνια σχέσης. ξεκίνησε από μικρές παρεξηγήσεις και μετά μου είπε ότι θα ήταν καλό να κάνουμε ένα διάλειμμα, το οποίο νομίζω ότι μετατράπηκε σε διάλυση. Δεν με ψάχνει πια, μπλόκαρε τον αριθμό μου και οι άνθρωποι είπαν ότι τον είδαν με ένα άλλο κορίτσι που έφερε δάκρυα στα μάτια μου γιατί πρόκειται να παντρευτούμε, έψαξα για βοήθεια όταν συνάντησα έναν πνευματικό άντρα που ονομάζεται Δρ Ajayi που βοήθησε πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα σχέσης, μίλησα μαζί του για την κατάστασή μου και μου περιέγραψε τη διαδικασία να επιστρέψω με τον εραστή μου, ακολούθησα τις οδηγίες του και σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί ο άντρας μου επέστρεψε μετά από 5 μήνες διάλυσης και είμαστε ευτυχώς παντρεύτηκε τώρα. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ορθοστάτη για οποιοδήποτε πρόβλημα προβλήματος, επικοινωνήστε με τον Δρ Ajayi για μια διαρκή λύση Whatsapp / Αριθμός Viber: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιμετωπίζετε προβλήματα στο γαμήλιο σπίτι σας και θέλετε μια γρήγορη λύση στα προβλήματα της ζωής σας Ο Δρ Ajayi είναι πνευματικός άνθρωπος που μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση που αντιμετωπίζετε, με βοήθησε να συμφιλιωθώ με τον άντρα μου με ένα ξόρκι αγάπης μετά από 2 χρόνια χωρισμού . επικοινωνήστε με το whatsapp / Viber: +2347084887094 για τη λύση σας, ο Δρ Ajayi είναι επίσης καλός με φυτικά φάρμακα που μπορεί να θεραπεύσει κάθε είδους ασθένεια ή ασθένεια που σας κρατάει κάτω, δοκιμάστε τον και υπόσχομαι ότι θα επιστρέψετε για να μοιραστείτε τη μαρτυρία σας όπως εγώ 'κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρώην σύζυγός μου με πέταξε για μια νέα γυναίκα 3 χρόνια μετά τον γάμο μας. Και ήμουν εντελώς καταστροφικός και έκλαιγα όλη μέρα και νύχτα για βοήθεια. Η ερωτική μου ζωή αποδείχθηκε τελείως χάος, γιατί δεν μπορούσα να το συνεχίσω πια .. Ήμουν στο σημείο να κάνω ό, τι θα σώσει τον γάμο μου και θα τον κάνω ξανά δικό μου, γιατί ήξερα ότι ήταν δικός μου ψυχή και εγώ ερωτευτήκαμε βαθιά μαζί του. Ήμασταν και οι δύο ψηλά τακούνια και το φεγγάρι ο ένας για τον άλλον, και τα συναισθήματά του για μένα ήταν τόσο δυνατά και μου υποσχέθηκε αγάπη αιώνια. Η ζωή και η πίεση μπήκαν στο δρόμο περίπου δύο εβδομάδες πριν από τα γενέθλιά μου, και πίεσε από τη μητέρα του να με χωρίσει και με ανάγκασε να υπογράψω τα έγγραφα διαζυγίου αφού είδα τον πληρεξούσιο. Για εβδομάδες μετά το διαζύγιο μας παρέμεινε σε επαφές μαζί μου , και μετά από μερικές φορές πλέον (κλήσεις και μηνύματα). Έτσι, δεν είχα άλλη επιλογή από το να φωνάξω για βοήθεια στον γιατρό Obodo που έβρισκα στο Διαδίκτυο, και στην καλύτερη μου τύχη, βρισκόταν εκεί ακριβώς εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες .. οπότε έριξε ένα ξόρκι για μένα και διαβεβαίωσε με θετικό αποτέλεσμα μετά από 48 ώρες .. Για πρώτη φορά σε 14 μήνες, ο πρώην σύζυγός μου με κάλεσε για συγνώμη, και ένιωθε τόσο συγνώμη και μετάνιωσε που με άφησε ποτέ, και μου είπε πόσο αγαπά και μου λείπει. Και τα ξόρκιά του με έκαναν τόσο μοναδικά στην όψη του συζύγου μου, και άνοιξε τα μάτια του και τον έκανε να θυμάται γιατί και πώς ερωτευτήκαμε πρώτα ... Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Από το βάθος της καρδιάς μου, ξέρω ότι πρέπει να είμαστε. Ο ιστότοπός σας με βοήθησε πραγματικά και έφερε ξανά χαρά στη ζωή μου
    επικοινωνήστε μαζί του για τη δική σας ...
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: obodotempleofsolutioncenter@gmail.com
    Ιστότοπος: https://obodoobodotempleofhelpcen.blogspot.com/
    WhatsApp +2347048298527

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με τη βοήθεια του Δρ. Obodo για να φέρει πίσω τον σύζυγό μου - πραγματικά αισθάνομαι ότι ζω ξανά! Σας υποχρεώνουμε πολύ να το κάνετε αυτό πιθανό! "Obodotempleofsolutioncenter@gmail.com WhatsApp +2347048298527

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ Ο Δρ AJAYI ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΡ ΣΤΟ Viber ή WhatsApp: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com

    Ο σύζυγός μου σχεδίαζε να με χωρίσει λέγοντας ότι ήταν κουρασμένος από την ένωση μας, έκπληκτος γιατί αυτό έγινε ξαφνικά και το ένστικτό μου μου είπε ότι κάτι πήγε στραβά, αργότερα ανακαλύπτω ότι ο σύζυγός μου έχει μια γυναίκα έξω, τον ρώτησα για αυτό , εξοργίστηκε πολύ και είπε ότι γι 'αυτό θέλει να χωρίσουμε, έφυγε από το σπίτι για 6 μήνες όταν είδα την επαφή του Δρ Ajayi του ξόρκι που μια γυναίκα εξήγησε ποιος ήταν σε θέση να μείνει έγκυος και να αποκτήσει ένα δικό της παιδί ένα φυτικό φάρμακο μετά από 9 χρόνια γάμου, πήρα την επαφή του και του εξήγησα την κατάστασή μου με τον άντρα μου, μου είπε ότι ο σύζυγός μου έχει χειραγωγηθεί από σκοτεινή δύναμη, μου είπε μερικά πράγματα να κάνω και να κάνω ένα ξόρκι για μένα, μετά από επτά μέρες από το ξόρκι ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι και έσκισε το χαρτί διαζυγίου, ζούμε ευτυχισμένοι τώρα όλα χάρη στον Δρ Ajayi. Μην ντρέπεστε για τα προβλήματά σας, ζητήστε βοήθεια και λύστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ, Δρ Ajayi, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι και είμαι πολύ χαρούμενος που ενημερώνω τον κόσμο ότι ο Δρ Ajayi είναι ένας πραγματικός και γνήσιος πνευματικός άνθρωπος. Ο σύζυγός μου έφυγε από το σπίτι μετά το διαζύγιό μας και μείναμε χώρια για 3 χρόνια, αλλά τον αγαπώ ακόμα, έτσι χρησιμοποίησα τον Δρ Ajayi για να κάνω ένα ξόρκι αγάπης για να επιστρέψουμε και μέσα σε μια εβδομάδα από το ξόρκι άρχισα να βλέπω αλλαγές, για την πρώτη σε τρία χρόνια ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και ζήτησε συμφιλίωση και έκτοτε ζούμε ευτυχισμένοι μαζί. Επικοινωνήστε με τον Δρ Ajayi στο Viber Ή WhatsApp: +2347084887094 ή στείλτε του μέσω email: drajayi1990@gmail.com Πιστεύω ότι θα ξαναδώσει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ich bin seit 19 Jahren verheiratet und mein Mann sagte plötzlich, dass er mich nicht mehr liebt. Er zog aus und reichte 3 Wochen nach der Trennung die Scheidung ein
    Das Beobachten jahrelanger Ehe tut mehr weh als die Hölle. Ich bin seit Jahren verheiratet in der Hoffnung, dass mein Mann und ich niemals gehen werden, nachdem wir so viel zusammen gelebt haben. Trotz allem sagte er mir, dass er nicht mehr an einer Ehe interessiert sei, ich konnte nicht sagen, was zu dieser Sache führte, wir hatten nie wirklich einen ernsthaften Kampf, der zu einer solchen Entscheidung führen könnte. Ich war so viel schlimmer als ich nicht weitermachen konnte. Eines Nachmittags war ich zu Hause und sprach online mit einem engen Freund, las einen Artikel und sah dann, wie eine Frau heiratete. Es hat mich wirklich beeindruckt, weil ich nie gedacht habe, dass es möglich ist, dachte ich und versuchte es. Ich kontaktierte den Assistenten, der all diese Wunder tat. Als ich das tat, erzählte ich ihm von allem, was ich während meiner Ehe durchgemacht hatte, dann versicherte er mir, ich solle aufhören zu weinen und sollte glauben, dass mein Mann seine Meinung in sieben Tagen ändern wird. Ich habe mein Bestes getan, um es zu glauben, also habe ich alles getan, was er mich gefragt hat, und nach den letzten sieben Tagen kam mein Mann, um mich zu bitten, ihm zu vergeben, dass er uns zusammen treffen wollte und das ist jetzt über fünf Jahre alt. Jetzt sind wir eine glückliche Familie. Bin ich wirklich dankbar für diese Hilfe für das, was er für mich getan hat? Ich meine seine Freundlichkeit. Kontaktieren Sie diesen großartigen Mann per E-Mail drpellar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. with the help of Dr. Obodo to bring back my husband🙏 I truly feel I'm living again! Much obliged to you for making this conceivable!" obodotempleofsolutioncenter@gmail.com WhatsApp +2347048298527

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. after all the prophets I attempted previously, dr obodo was my last possibility, he stayed faithful and honest to his commitment! My husband kept in touch with me a week ago! He needs to live with me and the children again, I feel happy! and very grateful to this man for making this possible
    Email: obodotempleofsolutioncenter@gmail.com
    Web: https://obodoobodotempleofhelpcen.blogspot.com/
    WhatsApp +2347048298527

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Love Spell To Bring Back Ex Boyfriend, Get Ex Lover Back spellcasters, ExLover Back Spell casters, lost love spells, spells to bring ex lover back: husband, wife, girlfriend or boyfriend, Revenge Spellcasters, Money Spell casters, Death Spellcasters, Protection Spells, Marriage/Love Spells, Bring Back Lost Love Spell casters, Voodoo spell casters, Black Magic spells, Divorce spellcasters, Psychi Readings, Traditional Healer, Success spell casters, Voodoo Death Spell Casters, Trusted Love Spells, wish spells, need, spell, casters, get, bring, back, my, ex, lost, Alabama Alaska Arizona Arkansas California Colorado Connecticut Delaware Florida Georgia Hawaii, Idaho Illinois Indiana Iowa Kansas Kentucky Louisiana Maine Maryland Massachusetts Michigan Minnesota Mississippi Missouri Montana Nebraska Nevada New Hampshire New Jersey New Mexico New York North Carolina North Dakota Ohio Oklahoma Oregon Pennsylvania Rhode Island South Carolina South Dakota Tennessee Texas Utah Vermont Virginia Washington West Virginia Wisconsin Wyoming love, spells, lover, wife, girlfriend, boyfriend, husband, death,marriage, help, voodoo, powers, black, magic, urgent, desperate, instant, exlover, revenge, usa, canada, india, australia, africa, spellcaster, spellcasters, real, genuine, want, i, me, best, online, psychic, spiritual, healer..
    Kindly contact:Email: obodotempleofsolutioncenter@gmail.com
    WhatsApp +79680849863 OR +2347048298527
    website: https://obodoobodotempleofhelpcen.blogspot.com/
    Thank you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. I've tried a spell caster for some spell on my true love
    and dr obodo seems legit fr, obodoobodotempleofhelpcen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. I've tried a spell caster for some spell on my true love
    and dr obodo seems legit fr, obodoobodotempleofhelpcen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σε όλους θέλω να μαρτυρήσω τον μεγάλο και ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος επέστρεψε τον πρώην μου που με άφησε και αρραβωνιάστηκε με ένα άλλο κορίτσι, Εμείς όπου είμαστε χαρούμενοι μαζί όταν ξαφνικά μόλις αλλάξει, με καλούσε κάθε πρωί και βράδυ πριν πάτε για ύπνο, αλλά όλα αυτά σταμάτησαν χωρίς καλό λόγο. οποτεδήποτε τον λέω ότι μου φωνάζει και μου είπε ότι δεν ήθελε να έχει τίποτα να με κάνει πια, ήμουν τόσο λυπημένος και μπερδεμένος που δεν ήξερα τι να κάνω τότε πήγα στο διαδίκτυο για να αναζητήσω πώς να επιστρέψω το δικό μου πρώην τότε βρήκα ένα άρθρο όπου κάποιος μιλούσε για το πώς η μεγάλη και ισχυρή DR WALE τη βοήθησε και άφησε τον αριθμό WhatsApp του +2347054019402 το πήρα και ήρθα σε επαφή μαζί του. του είπα το πρόβλημά μου, χαμογέλασε μόνο και μου είπε να χαλαρώσω όλα θα είναι εντάξει, έκανα ό, τι μου ζήτησε να κάνω και με διαβεβαίωσε ότι μετά από 48 ώρες ο πρώην μου θα επιστρέψει, Με μεγαλύτερη έκπληξη τρεις μέρες αργότερα επέστρεψε ο φίλος μου γονατίζοντας και ικετεύοντας να τον δεχτώ πίσω τώρα είμαστε τόσο χαρούμενοι μαζί. Το DR WALE μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε μαζί του στο WhatsApp / Viber: +2347054019402 Ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τζέλενα Ντίνικ
    Υπάρχει ένα άτομο που ξέρω ότι μπορείτε να μιλήσετε ιδιωτικά και να λύσετε το πρόβλημά σας, αυτό το άτομο είναι ο DR WALE, ένας τροχίσκος που χρησιμοποιεί τη μαγική του δύναμη για να αλλάξει τη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων που γνωρίζω. Αγάπη, ασθένεια, οτιδήποτε, απλώς επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή drwalespellhome@gmail.com Κάντε μια προσωπική συνεδρία μαζί του και πιστέψτε με ότι μπορεί να σας βοηθήσει.
    * Ξόρκια αγάπης
    * Ξόρκια γάμου
    * Ξόρκια ομορφιάς
    * Ξόρκια πλούτου
    * Ξόρκια σεξουαλικής έλξης
    * Ξόρκια καζίνο
    * Αφαιρέστε τα ξόρκια κατάρα
    * Προστατευτικά ξόρκια
    * Ξόρκια λαχειοφόρων αγορών
    * Καλή τύχη ξόρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψάχνετε για τη ζωή της αγάπης σας πίσω, εκείνο το άτομο που αγαπάτε και δεν μπορείτε να το αφήσετε; Λοιπόν, ξέρω ένα άτομο που είναι καλό σε αυτό που κάνει και ένα άτομο που κρατά τον λόγο του για να σας φέρει μαζί σας και τον σύζυγό σας, τη σύζυγό σας, τον σύντροφό σας για πάντα και αυτό είναι DR WALE, έχασα τον σύντροφό μου και είμαστε μαζί σχεδόν 5 χρόνια, η οικογένεια των συντρόφων μου είχε σχέση με εμάς, και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω στη ζωή μου γιατί ο σύντροφός μου σήμαινε τον κόσμο για μένα, έκλαψα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε να φάω αλλά ποτέ δεν τα παρατήρησα εταίρος. Άρχισα να ερευνώ και διάβασα πολλά άρθρα σχετικά με τον DR WALE και πώς λειτουργεί η αγάπη του και θα μπορούσατε να επαναφέρετε τον σύντροφό σας εντός 48 ωρών. Επικοινώνησα με τον DR WALE και του είπα όλα όσα συνέβαιναν και μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου, ακολούθησα και έκανα ό, τι μου είπε να κάνω και μέσα σε 48 ώρες μετά την εργασία του, ο σύντροφός μου επέστρεψε στην αγκαλιά μου και εγώ Είμαι το πιο χαρούμενο άτομο σε αυτήν τη γη που έπαιρνε πίσω την αγάπη μου και νιώθω σαν ένα ολοκαίνουργιο άτομο. Πιστέψτε με ότι είναι ο καλύτερος και είναι στο WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΔΟΥΝΩ Είμαι στη δουλεία από τότε που ο πρώην μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα, Ήταν πραγματικά κόλαση για μένα και όλοι μου είπαν να τον ξεχάσω, αλλά δεν μπορούσα γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ, τα πράγματα χειροτερεύουν έως ότου μου ένας φίλος με παρουσίασε σε αυτόν τον υπέροχο ξόρκι DR WALE που έχει σώσει τόσες πολλές ζωές και σχέσεις και τον ήρθα σε επαφή μέσω του WhatsApp / Viber: +2347054019402
    Ή Email: drwalespellhome@gmail.com του εξηγώ τα πάντα και μου έδωσε ένα ξόρκι αμέσως μετά από 48 ώρες, όλα γύρισαν και ο φίλος μου επέστρεψε σε μένα στο γόνατό του ζητώντας συγχώρεση ότι είμαι η μόνη γυναίκα μέσα η ζωή του τώρα. ήμουν έκπληξη που δεν έχω δει ποτέ ένα τέτοιο θαύμα στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων σε αυτόν τον άντρα και θα δημοσιεύσω για πάντα το όνομά του DR WALE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το όνομά μου είναι Dion. Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου σχετικά με το πώς θα επιστρέψω τον σύζυγό μου μετά το χωρισμό και θέλω όλες οι γυναίκες να ακουμπήσουν και να αντιγράψουν τη λύση μου γιατί θα σας βοηθήσει πολύ.
    Μετά από 5 χρόνια γάμου του συζύγου μου με 2 παιδιά, ο σύζυγός μου άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα και να γνωρίζει άλλες κυρίες και μου έδειξε, κρύα αγάπη, σε πολλές περιπτώσεις διακινδυνεύω να χωρίσω αν τολμήσω να ακούσω για την σχέση του με άλλες κυρίες, καταστράφηκα εντελώς και μπερδεμένος μέχρι που ο παλιός μου φίλος μου είπε για έναν διαδικτυακό μάγο που ονομάζεται Dr.Sango που βοηθά ανθρώπους με σχέσεις γάμου μέσω ξόρκι αγάπης, αρχικά αμφιβάλλω αν υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω όταν συνδεόμουν μαζί του, με βοήθησε ένα ξόρκι αγάπης και μέσα σε 48 ώρες ο σύζυγός μου επέστρεψε σε μένα και άρχισε να ζητά συγγνώμη, τώρα σταμάτησε να γνωρίζει τις άλλες κυρίες και εμένα μαζί μου καλά και αληθινά Επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο μήνυμα ξόρκι αγάπης για να λύσετε το πρόβλημα της σχέσης ή του γάμου σας σήμερα, επικοινωνήστε Δρ Sango μέσω; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είμαι από τη Γκάνα το όνομά μου Parle, θα ενημερώσω τον κόσμο για τον Μεγάλο άντρα
    Ο Dr.Sango το έκανε ξανά για μένα, κάτι που βοήθησε τη γυναίκα να βρει τον άνδρα της πίσω. Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο για τον Dr.Sango, που με έφερε πίσω στον πρώην εραστή μου όταν νόμιζα ότι είχε ήδη χαθεί ελπίδα. Ο Δρ. Σάνγκο χρησιμοποίησε όλη του τη δύναμη για να δημιουργήσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, οπότε έφερε τη γυναίκα του Micheal στην καρδιά του, σκέφτηκα τον εαυτό μου, όπως μου φάνηκε όταν η γυναίκα μου επέστρεψε σε μένα και με ικέτευσε να γονατίσω και να της ζητήσω . για το τέλος της ζωής μου, μου άρεσαν περισσότερο από ό, τι περίμενα, και έτσι συμφώνησα να ενημερώσω τον κόσμο για τον Dr.Sango, οπότε αυτό είναι ένα υπέροχο μαγικό. Τέλος πάντων, αυτό που έκανα ήταν να τον στείλω μέσω email και με βοήθησε, και έως και 48 ώρες πήρα το αποτέλεσμα, το οποίο με εκπλήσσει ακόμα. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποκατάσταση; ο σύντροφός σου χώρισε μαζί σου και πάντα αγαπάς και θέλεις; Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα οικονομικά; δεν χρειάζομαι τη βοήθεια οποιουδήποτε άλλου, επικοινωνήστε με το Dr.Sango σήμερα, σας δίνω 100% εγγύηση, θα σας βοηθήσει πολύ, με βοήθησε πολύ. Η διεύθυνση e-mail του Dr.Sango είναι: spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το όνομά μου είναι Alimot από την Αλβανία
    Αναφέρετε ένα οδυνηρό διαζύγιο ή διαζύγιο; Φέρτε τον πρώην φίλο σας, τον πρώην φίλο σας, τον πρώην σύζυγό σας, τον πρώην σύζυγό σας και προστατέψτε τον για πάντα. Ο άντρας μου με άφησε πριν από 4 μήνες και έκτοτε η ζωή μου ήταν γεμάτη ασθένεια, θλίψη και θλίψη, οπότε αυτό ήταν το πρώτο μου χάδι, το οποίο αγωνίζομαι για όλη μου τη ζωή. Ένας από τους φίλους μου μου είπε ότι αργότερα, όταν είδε κάποια στοιχεία, ο προπονητής κάλεσε τον Dr.Pellar. ΚΑΙ. Τον έχω χάσει για 4 μήνες και είναι ήδη τόσο καυτός που δεν θέλει να δει Δοκίμασα τα πάντα για να τον επαναφέρω και όλη μου η προσπάθεια ήταν αποτυχημένη, του στέλνω τον πατέρα και τη μητέρα μου, έστειλα όλους τους φίλους μου Σε αυτόν πήγα ακόμη και στη χώρα του για να ικετεύσω την οικογένειά του και με έκπληξη είναι ότι ένας από τους φίλους μου που ζήτησα να τον ικετεύσω για μένα είναι το κύριο άτομο που χρονολογούσε τον φίλο μου πίσω μου. παρακαλώ μην εμπιστεύεστε ποτέ κανέναν σε αυτήν τη ζωή.
    Ένας από τους υπαλλήλους μας στο γραφείο με εισάγει στον Dr.Pellar και είπε ότι ήταν το άτομο που πήρε τον σύζυγό της πίσω, αλλά συνέλεξα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν πίστευα ότι το δοκίμασα και μου άρεσε να παίζω σαν δράμα ο σύζυγός μου ο φίλος επέστρεψε και είμαστε χαρούμενοι τώρα και κάναμε τον γάμο μας πέρυσι και ξέρετε τι; Έχω τώρα το αγοράκι μου και ο σύζυγός μου με αγόρασαν Rangerover sport την περασμένη εβδομάδα είμαι πολύ χαρούμενος.
    η συμβουλή μου σε εσάς είναι ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία στο γάμο σας ή στα παιδιά σας ή στο γραφείο σας προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τον Dr.Pelar μέσω του email του. drpellar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΕΙΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ! Λυπάμαι που το έβαλα στο διαδίκτυο, αλλά πρέπει. Θα χρεωθώ για πάντα στον DR WALE για την επιδιόρθωση του σπασμένου γάμου μου αφού ο σύζυγός μου με άφησε για άλλη γυναίκα για 8 μήνες. Ποτέ δεν πίστευα στα ξόρκια μέχρι που ο φίλος μου με σύστησε στο DR WALE. Αρχικά, ήμουν δύσπιστος γι 'αυτόν, επειδή άκουσα πολλά για ψεύτικη μαγεία, αλλά έβαλα τις αμφιβολίες μου πίσω μου, επειδή ήμουν απελπισμένος για να επιστρέψω τον άντρα μου και έκανα σύμφωνα με ό, τι μου έδωσε οδηγίες να κάνω. Τώρα ο σύζυγός μου επέστρεψε μόλις μέσα σε 48 ώρες από την επικοινωνία μαζί του. Ζω ξανά ευτυχισμένος με τον σύζυγό μου μετά από 8 μήνες σπασμένου γάμου και δεν θα ξεκουραστώ μέχρι να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης ειδικευμένος σε λαχεία, ξόρκια προώθησης, ξόρκια ασθένειας E.T.C. Συνδεθείτε με το DR WALE τώρα WhatsApp / Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το όνομά μου είναι Έντεν που εδρεύει στην Αλβανία και εργάζομαι στην κεντρική τράπεζα της Αλβανίας σε ρόλο επόπτη πριν παντρευτώ τη γυναίκα μου, παντρεύτηκα την αγελάδα μου στην οργάνωσή μου και είμαι ο τύπος του άνδρα που δεν ξέρω να μιλάω με τη φίλη μου δεν μπορούσα να της εκφράσω το μυαλό μου γιατί φοβάμαι πάντα και δεν ξέρω γιατί και νομίζω ότι είναι έλλειψη εμπιστοσύνης, κάνω αρκετές προσπάθειες να της μιλήσω τουλάχιστον για να της πω πώς Νιώθω για αυτήν, αλλά δεν μπορούσα.
    Αυτή είναι η ποιότητα που βρήκα σε αυτήν που με κάνει να ερωτεύομαι εδώ είναι ως εξής, είναι τόσο όμορφη, φροντίδα, ο χαρακτήρας είναι πολύ καλός, φιλόδοξος, άφοβος, ανιδιοτελής, ελκυστικός και έξυπνος.
    Την προσκάλεσα σε πολλά δείπνα, αλλά φοβόμουν να παραδώσω τα μηνύματα, το όνομα του κοριτσιού είναι Ajola, πρέπει να ενημερώσω έναν φίλο μου για το τι περνούσα και ότι ο στενός μου φίλος μου έλαβε ένα email από τον γιατρό που τον βοήθησε για να διευθετήσω τον αγώνα μεταξύ του στενού μου φίλου και της συζύγου του όπως πριν από δύο χρόνια.
    Ποτέ δεν πιστεύω σε κανένα ξόρκι γιατί είμαι θρησκευτικό πρόσωπο, αλλά το έβαλα μόνο ένα trier, επικοινωνώ με αυτόν τον γιατρό και του εξηγώ για το κορίτσι που την αγαπώ και θέλω να είναι η γυναίκα μου και ο γιατρός μου ζήτησε να ακολουθήσω μερικά βήματα που έκανα και μετά από μια εβδομάδα η Ατζόλα με κάλεσε μόνη της και μου είπε ότι με αγαπά και αυτό είναι που οδηγεί στο γάμο μας και προσκαλέσαμε τον γιατρό την ημέρα του γάμου μας και γιορτάζουμε την επέτειο του γάμου μας σήμερα και Είμαι πολύ χαρούμενος
    Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία στη ζωή, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με αυτόν τον γιατρό σε αυτό το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου spellspecialistcaster937@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το όνομά μου είναι Jame Είμαι από το Μεξικό, παντρεύτηκα πριν από 5 χρόνια με δύο παιδιά και αγαπάμε ο ένας τον άλλον ως οικογένεια, η γυναίκα μου ζούσε στη χώρα μας πριν και μετά την έφερα στο Μεξικό με παιδιά, έτσι, εμείς μπορεί να φύγει μαζί ως οικογένεια χωρίς χωρισμό και μετά από περίπου 5 μήνες την έκανα δουλειά και εργάστηκε μαζί μου, αλλά η διαφορετική εταιρεία, ούτε καν γνώριζε ότι έχει γνωρίσει ήδη τον διευθυντή της στον τόπο εργασίας, επειδή αυτός ο διευθυντής την δελεάζει χρήματα και υλικά πράγματα, παρατήρησα πολλή κακή συμπεριφορά στο σπίτι της, διατηρώντας την κλέβει το κινητό της βάζοντας έναν κωδικό πρόσβασης στο κινητό της που δεν συνέβη ποτέ πριν και ως σύζυγος της ρώτησα ότι είπε, μια μέρα επέστρεψε στο σπίτι με διαζύγιο επιστολή και την συσκευάζει πίσω και απομακρύνεται με τον διευθυντή γραφείου της.
    Δοκίμασα κάθε δυνατή προσπάθεια να την ικετεύσω και να διευθετήσω το ζήτημα, αλλά επέμεινε και την αγαπώ τόσο πολύ και εγκατέλειψε δύο παιδιά που δεν ξέρω τι να κάνω ξανά, ακούω το Advitis on Radion ενός ξόρκι το ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και ήρθα σε επαφή με τον γιατρό και του εξήγησαν και μου ζήτησε να ακολουθήσω μερικά βήματα και μετά από 48 ώρες η γυναίκα μου επέστρεψε και άρχισε να με ικετεύει για συγχώρεση και αυτή τη φορά δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ παράξενα και ακόμη και με αγαπάει περισσότερο.
    Τώρα είναι Απεριόριστα Αγαπώντας και Φροντίδα - αυτό μπορεί να είναι ένα άγγιγμα πολύ ιδανικό, αλλά ωστόσο σημαντικό. Μια καλή γυναίκα αγαπά άνευ όρων τον άντρα της. Δεν θέτει εμπόδια ή σημεία αναφοράς για γενική συμπεριφορά, δεν κρίνει τον άντρα και δεν τον αποβάλλει σε περιόδους συγκρούσεων, παρά τα δικά της προβλήματα. Ακόμα κι αν έχει αδικηθεί, προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα παρά να κατηγορήσει το άτομο. Αυτές είναι ζωτικές ιδιότητες που κάνουν μια καλή γυναίκα και χτίζουν μια σχέση πίστης και εμπιστοσύνης. Η φροντίδα εξελίσσεται επίσης για να αξιολογήσει εάν ταιριάζει καλά με τους φίλους, την οικογένεια και τους εκτεταμένους συγγενείς σας. Στο τέλος της ημέρας, επέστρεψε στη ζωή μου.
    εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και χρειάζεστε μια λύση, επικοινωνήστε με τον Dr.Pellar για τη λύση του προβλήματός σας, αυτό είναι ένα email του drpellar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτή είναι μια μαρτυρία που θα πω σε όλους να ακούσουν. έχω παντρευτεί για τέσσερα χρόνια και στο πέμπτο έτος του γάμου μου, μια άλλη γυναίκα είχε ένα ξόρκι για να πάρει τον εραστή μου μακριά μου και ο σύζυγός μου άφησε εμένα και τα παιδιά και έχουμε υποφέρει για δύο χρόνια έως ότου εννοούσα μια θέση όπου αυτό ο άντρας DR WALE βοήθησε κάποιον και αποφάσισα να του δώσω μια προσπάθεια να με βοηθήσει να φέρω την αγάπη μου Ο σύζυγός μου και να με πιστέψω, απλώς στέλνω την εικόνα μου σε αυτόν και τη φωτογραφία του συζύγου μου και μετά από 48 ώρες όπως μου είπε, είδα ένα το αυτοκίνητο μπήκε στο σπίτι και να δούμε ότι ήταν ο σύζυγός μου και αυτός ήρθε σε εμένα και τα παιδιά και γι 'αυτό χαίρομαι να κάνω τον καθένα σας παρόμοιο με το να συναντηθείτε με αυτόν τον άνδρα και να έχετε τον εραστή σας πίσω στον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με το WhatsApp / Viber του +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. λατρεύω τη δουλειά dr okasia. το ξόρκι του είναι πραγματικό, τον πιστεύω. Έχω δοκιμάσει τις δυνάμεις του, όταν ο εραστής μου με εξαπάτησε. επικοινωνώ μαζί του και έριξε αγάπη για τον εραστή μου, και έριξε αγάπη για τον εραστή μου. dr kasia, okasiatempleofsolutioncenter@gmail.com +2347026824593

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είπαν: «Δεν θα καλέσω ποτέ έναν ψυχικό ή μάγο ή οτιδήποτε άλλο» για να με βοηθήσει με τα προβλήματά μου - τουλάχιστον από όλα τα ερωτικά μου προβλήματα, αλλά έφτασα στο σημείο όπου ήξερα ότι χρειάζομαι κάποια καθοδήγηση, και χαίρομαι που βρήκα αυτόν τον άντρα που ονομάζεται DR WALE. Όταν σχεδόν έχασα τον σύζυγό μου σε έναν από τους ανόητους αγώνες μας (διαλύθηκε μαζί μου), νόμιζα ότι είχα χάσει τα πάντα. Κλαίω όλη μέρα και νομίζω ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ ξανά. Διάβασα τόσες πολλές μαρτυρίες για το ξόρκι αγάπης του DR WALE, πώς βοηθάει να επαναφέρει τον πρώην εραστή του. Τον έστειλα γρήγορα μέσω email. και επίσης να επιστρέψω τον άντρα μου με το ξόρκι του. Και όταν ήμουν στην πιο απελπισμένη μου, δεν με εκμεταλλεύτηκε. Εκτελέσατε μια πολύ καλή υπηρεσία για ένα άτομο που έχει πραγματική ανάγκη. Δεν ξέρω πώς το κάνατε ή πώς λειτουργεί αυτή η μαγεία, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι λειτουργεί! ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ευτυχώς πίσω μαζί, και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στον DR WALE. για κάθε είδους βοήθεια είναι πολύ ικανό και αξιόπιστο για βοήθεια WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ DR WALE. Επικοινωνήστε μαζί του για βοήθεια μέσω του WhatsApp / Viber: +2347054019402
    Χαιρετίσματα σε όποιον διαβάζει αυτή τη μαρτυρία. Έχω απορριφθεί από τον σύζυγό μου μετά από τρία (3) χρόνια γάμου μόνο και μόνο επειδή μια άλλη γυναίκα του είχε ξόρκι και άφησε εμένα και τα παιδιά να υποφέρουν. μια μέρα όταν διάβαζα μέσω του Διαδικτύου, είδα μια ανάρτηση για το πώς αυτός ο ξόρκι που ονομάζεται WALE βοήθησε μια γυναίκα να πάρει πίσω τον σύζυγό της και του έδωσα μια απάντηση στη διεύθυνσή του και μου είπε ότι μια γυναίκα είχε ένα ξόρκι ο σύζυγός μου και μου είπε ότι θα με βοηθήσει και μετά από τέσσερις μέρες θα επιστρέψω τον άντρα μου. Τον πίστεψα και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω όλοι ότι αυτός ο ξόρκι έχει τη δύναμη να επαναφέρει τους εραστές. γιατί είμαι τώρα χαρούμενος με τον άντρα μου. Ευχαριστώ στον DR WALE. WhatsApp / Viber: +2347054019402 Ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ
    Γεια σας φίλοι μου στο Διαδίκτυο Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ευχαριστήσω τον DR WALE επειδή επέστρεψε τον πρώην σύζυγό μου. ο σύζυγός μου με άφησε για την πρώην φίλη του που είχε πριν με παντρευτεί, είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα, τηλεφώνησα και τον παρακάλεσα να επιστρέψει, αρνήθηκε ότι είπε ότι δεν με αγαπάει πια. Δοκίμασα κάθε δυνατό τρόπο για να τον πάρω πίσω ήταν όλα μάταια το είπα στον φίλο μου και μου έδωσε τον αριθμό DR WALE WhatsApp και του WhatsApp και του είπε το πρόβλημά μου και μου είπε τι να κάνω και το έκανα και έριξε ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον άντρα μου μέσα σε πέντε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επιστρέψετε μαζί με τον πρώην σας, επικοινωνήστε με την DR WALE στο
    WhatsApp / Viber +2347054019402 Ή Email:
    drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η διάλυση είναι επώδυνη, μερικές φορές προσποιούμαστε ότι είμαστε καλά αλλά δεν είμαστε, αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτό που αγαπάμε πίσω αγωνίζεται επίσης για να πάρει πίσω τη χαρά και την ευτυχία μας. Αφού ο φίλος μου ενός έτους χώρισε μαζί μου, δεν μπορούσα να μιλήσω σχεδόν χωρίς να κλάψω. Ένιωσα τυφλή και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα αν μπορούσα να τον πάρω πίσω και το άγχος ήταν αφόρητο. Κοίταξα στο Διαδίκτυο και αφού διάβασα αμέτρητα άρθρα και ιστότοπους σχετικά με ξόρκια, συνάντησα το DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402. Ήθελα να επιστρέψουμε τη σχέση μας και ο DR WALE με εγγυήθηκε ότι ο φίλος μου θα επιστρέψει σε μένα. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες και τα σχέδια που έθεσε ο DR WALE για μένα και μέσα σε λίγες μέρες, ήμασταν ξανά μαζί και έτσι ερωτευτήκαμε! Ξέρω ότι δεν συμβαίνει πάντα τόσο γρήγορα, αλλά ο DR WALE είπε ότι τα ξόρκια είναι αποτελεσματικά και το έκανε! Είμαι τόσο ευγνώμων και μπορώ να πω τολμηρά ότι αν έχετε διαλυθεί και θέλετε να επαναφέρετε αυτό το άτομο, επικοινωνήστε μαζί του γιατί ο DR WALE είναι ένας ΘΕΟΣ στη Γη και ειδικεύεται επίσης σε ξόρκια για να μείνετε έγκυος για ο σύντροφός σας, για να θεραπευτεί από ασθένειες ή ασθένειες, για να κερδίσει λαχείο κ.λπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς με βοήθησε. Στείλτε το τώρα μέσω email μέσω: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΑΣΤΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ WALE WHATSAPP/VIBER +2347054019402
    Γεια σας, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ευχαριστήσω τον DR WALE επειδή έφερε πίσω τον πρώην σύζυγό μου. ο άντρας μου με εγκατέλειψε για την πρώην φίλη του που είχε πριν με παντρευτεί είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα που πήρα τηλέφωνο και τον παρακαλούσα να επιστρέψει αρνήθηκε είπε ότι δεν με αγαπάει πια προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο για να τον πάρω πίσω μάταια το είπα στη φίλη μου και μου έδωσε επαφή με το DR WALE WhatsApp, του έκανα WhatsApp στο: +2347054019402 και του είπα το πρόβλημά μου και μου είπε τι να κάνω και έκανα όλα όσα μου ζήτησε επίσης να κάνω. και έκανε ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον άντρα μου μέσα σε λίγες μέρες. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ξαναβρεθείτε μαζί με τον πρώην σας, στείλτε email στο DR WALE στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 dr drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα έναν άντρα σαν τον DR WALE, τόσο υπέροχο. περνούσα φρικτά στο γάμο μου, νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει γιατί τίποτα δεν κινούταν πια στη ζωή μου, ο γάμος μου δεν είναι σταθερός, επίσης τα πράγματα δεν πηγαίνουν ομαλά στον χώρο εργασίας μου. ο σύζυγός μου βασάνιζε τη ζωή μου, μετέφερε κάθε είδους γυναίκες που τις έβγαζαν στο γαμήλιο σπίτι μας, ήμουν πραγματικά μπερδεμένος με τη ζωή μου, απλώς νιώθω ότι μου αφαιρεί τη ζωή. αλλά όλα αλλάζουν για τα καλά όταν γνώρισα τον DR WALE, του είπα για τη συμπεριφορά του συζύγου μου και πώς με αντιμετώπιζε ο DR WALE μου ζήτησε να μην κλαίω άλλο ότι όλα θα πάνε καλά. Ο DR WALE μου είπε πράγματα που έπρεπε να κάνω και έκανα ανάλογα, μου ζήτησε να τα κάνω. πλήρωσα για όλα τα αντικείμενα που χρειάζονταν για να θεραπεύσει τη γοητεία που κάνει τον άντρα μου να συμπεριφέρεται άσχημα απέναντί ​​μου. αφού πλήρωσα για αυτά τα είδη, ο DR WALE έκανε μια δουλειά για μένα. Καθώς διαβάζετε αυτό τώρα, ο σύζυγός μου φέρεται καλά και εγώ και τα παιδιά στο σπίτι. Όλα χάρη στο DR WALE. μπορείτε να φτάσετε στο DR WALE στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είμαι τόσο ευγνώμων στον DR WALE. Για πάνω από πέντε χρόνια σχέσης, ένα πρωί είχα προβλήματα με τον σύντροφό μου και αυτός με χώρισε, ήμουν τόσο συντετριμμένος στο σημείο σχεδόν να αφαιρέσω τη ζωή μου, μέχρι που γνώρισα τον Δρ Γουέιλ, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι όλα θα ήταν μια χαρά. είπε πράγματα που έπρεπε να κάνω και τα οποία έκανα και ακολούθησε όλες τις οδηγίες που μου έδωσε. Και προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μετά από μια εβδομάδα συνεργασίας μαζί του. Η αγάπη της ζωής μου επέστρεψε και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Επικοινωνήστε μαζί του εάν χρειάζεστε βοήθεια. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DR WALE
    Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χαμογελάσω ξανά, ο σύζυγός μου με άφησε με δύο παιδιά για ένα χρόνο. Όλες οι προσπάθειες για να τον επαναφέρω απέτυχαν, σκέφτηκα ότι δεν θα τον ξαναδώ, μέχρι που γνώρισα μια κυρία που ονομάζεται Hanna και μου είπε για ορθογραφικός κάτοχος DR WALE, Μου έδωσε τον αριθμό WhatsApp +2347054019402 και επικοινώνησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες ο σύζυγός μου θα επιστρέψει κοντά μου. οι διάβολοι δουλεύουν, οπότε είμαι ακόμα έκπληκτος για αυτό το θαύμα, δεν μπορούσα να συλλάβω, αλλά μόλις έγινε το ξόρκι, έμεινα έγκυος και γέννησα το τρίτο μου παιδί, αν χρειάζεστε βοήθεια από αυτόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε τον μέσω: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό πραγματικά λειτούργησε και είμαι περήφανος που το μαρτυρώ. Είδα μια ανάρτηση για το πώς μια κυρία πήρε τον άντρα της πίσω μέσω του DR WALE που την βοήθησε να πάρει πίσω τον πρώην σύζυγό της. Η σχέση μου κατέρρευσε για δύο καλές χρονιές και μερικούς μήνες. Αν και πίστευα στην πνευματική προσευχή από τότε που ήμουν παιδί, τον δοκίμασα απρόθυμα γιατί ήμουν απελπισμένος, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου ο DR WALE με βοήθησε να φέρω πίσω τον άντρα μου και τώρα η σχέση μου είναι τέλεια όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί. Η μόνιμη επαναφορά του πρώην σου όχι μόνο φέρνει πίσω κάποιον που αγαπάς, αλλά θα αναζωπυρώσει και πάλι τα συναισθήματα των ερωτευμένων σου για να είσαι όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος με αυτό το άτομο. Ο άντρας μου με αντιμετωπίζει τώρα σαν βασίλισσα και πάντα λέει ότι με αγαπάει όλη την ώρα. Αν περνάτε δυσκολίες στη σχέση σας και χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είμαι τόσο ευγνώμων στον DR WALE, που έφερε τον άντρα μου που με άφησε για άλλη γυναίκα, εκείνη τη στιγμή που ο σύζυγός μου με εγκατέλειψε νόμιζα ότι έχασα τα πάντα μέχρι που ένας φίλος μου μου έδωσε DR WALE, επαφή WhatsApp, του έστειλα μήνυμα και του είπα τον πόνο που περνούσα, έτσι μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά, αν έχω πίστη και πιστεύω σε αυτόν ότι το ξόρκι σίγουρα θα λειτουργήσει για μένα και ο σύζυγός μου σίγουρα θα επιστρέψει στο σπίτι και μου είπε τι να κάνω κάντε, έτσι αυτά έγιναν μέσα σε λίγες μέρες, αργότερα ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι παρακαλώντας για τη συγχώρησή μου, είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων στο DR WALE, αν χρειάζεστε βοήθεια DR WALE μπορείτε να τον σταθεροποιήσετε στο: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 OR email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μια μαρτυρία για το πώς με βοήθησε ο DR WALE. Μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον φίλο μου, άλλαξε ξαφνικά και σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί μου τακτικά, έβρισκε δικαιολογίες για να μην με βλέπει συνέχεια. Σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις μου και στα sms μου και σταμάτησε να με βλέπει τακτικά. Στη συνέχεια άρχισα να τον πιάνω με διαφορετικά κορίτσια αρκετές φορές, αλλά κάθε φορά έλεγε ότι με αγαπά και ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να σκεφτεί τη σχέση μας. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι, έτσι αποφάσισα να συνδεθώ στο διαδίκτυο και είδα τόσες πολλές καλές κουβέντες για αυτόν τον ξόρκι που ονομάζεται DR WALE και επικοινωνώ μαζί του και του εξηγώ τα προβλήματά μου. Έκανε ένα ξόρκι αγάπης για μένα που χρησιμοποιώ, και μέσα σε λίγες μέρες ο φίλος μου επέστρεψε και άρχισε να επικοινωνεί μαζί μου τακτικά και μετακομίσαμε μαζί μετά από μερικούς μήνες και ήταν πιο ανοιχτός σε μένα από πριν και άρχισε να περνά περισσότερο χρόνο με εμένα από τους φίλους του. Τελικά παντρευτήκαμε και τώρα είμαστε παντρεμένοι ευτυχώς για 3 χρόνια με έναν γιο. Από τότε που με βοήθησε η DR WALE, ο σύντροφός μου είναι πολύ σταθερός, πιστός και πιο κοντά μου από πριν. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με αυτόν τον καταγραφέα ορθογραφίας και να διορθώσετε τη σχέση σας. Επικοινωνία: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μοιράζομαι αυτή τη μαρτυρία σε συντρόφους που υποφέρουν στις σχέσεις τους επειδή υπάρχει μια διαρκής λύση. Ο άντρας μου άφησε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μας για άλλη γυναίκα για δύο χρόνια. Προσπάθησα να είμαι δυνατή μόνο για τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τους πόνους που βασανίζουν την καρδιά μου. Πληγώθηκα και μπερδεύτηκα. Χρειαζόμουν βοήθεια, οπότε έκανα μια έρευνα στο Διαδίκτυο και συνάντησα έναν ιστότοπο όπου είδα ότι ο DR WALE ήταν ένας ορθογράφος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει να επιστρέψουν πολλοί εραστές μέσα σε λίγες ώρες, επικοινώνησα μαζί του και έκανε ειδική προσευχή και ξόρκια για μου. Προς έκπληξή μου, μετά από λίγες μέρες, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι. Έτσι ξαναενωθήκαμε και υπήρχε πολλή αγάπη, χαρά και ειρήνη στην οικογένεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE, έναν ισχυρό ορθογραφικό για λύσεις στην επαφή του. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γεια σε όλους θέλω να καταθέσω στο ευρύ κοινό για το πώς αποκαταστάθηκε η σχέση μου από τις μεγάλες δυνάμεις του DR WALE Μετά από έξι μήνες μοναξιάς, εγώ και η EX διευθετήσαμε τα θέματα που έχουμε μεταξύ μας, μετά την επαφή μου με τον DR WALE ότι θέλουμε να επιστρέψουμε και να ξεκινήσουμε ξανά ένα καλό σπίτι, τώρα είμαστε ευτυχισμένοι με παιδιά. Όλα ευχαριστώ στον DR WALE για την πνευματική του βοήθεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του εάν έχετε παρόμοιο πρόβλημα, πιστέψτε με DR WALE είναι η λύση και για τα προβλήματά σας. είναι πάντα διαθέσιμος και ικανός να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
    1) Ξόρκια αγάπης
    2) Χαμένα ξόρκια αγάπης
    3) Ξόρκια διαζυγίου
    4) Ξόρκια γάμου
    5) Δεσμευτικό ξόρκι.
    6) Ξόρκια διάλυσης
    7) Ξόρκια λαχείων
    8) οικονομικά ξόρκια
    9) ξόρκια για να κάνετε τη γυναίκα σας να μείνει έγκυος E.T.C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Έχετε μια παρεξήγηση με τον εραστή σας που οδήγησε σε χωρισμό και προσπαθήσατε να συμφιλιωθείτε μαζί του αλλά αυτός/αυτή δεν σας δίνει θετική απάντηση και αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας και χρειάζεστε μια γρήγορη λύση , επικοινώνησε σήμερα με το DR WALE και φρόντισε η ερωτική σου ζωή να επιστρέψει για το καλύτερο με τον πρώην σου, ο DR WALE με βοήθησε να αποκαταστήσω την ειρήνη στο σπίτι μου επειδή ο σύζυγός μου με εγκατέλειψε για δέκα μήνες και έζησε με άλλη γυναίκα και δεν ήθελε ποτέ επέστρεψε στο σπίτι, αλλά με τη βοήθεια του ξόρκι DR WALE επέστρεψε στο σπίτι μετά από μερικές ημέρες αφού έγινε ένα ισχυρό ξόρκι αποκατάστασης από τον DR WALE. Έτσι, εάν χρειάζεστε μια γρήγορη λύση στη σχέση σας ή στο γάμο σας με τη βοήθεια ενός ορθολογιστή, επικοινωνήστε τώρα με το DR WALE στο: WhatsApp/ Viber/: +2347054019402 Email Email: drwalespellhome@gmail.com Μπορεί επίσης να εκτελέσει το ακόλουθο ξόρκι κάτω από 1 . Λοταρία ξόρκι 2 Καλή τύχη ξόρκι 3. Ξόρκι για να κερδίσετε την υπόθεση στο δικαστήριο 4. ξόρκι εγκυμοσύνης κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γεια σας, Έχετε προβλήματα στην επιχείρησή σας, Γάμος, Έχετε προκλήσεις υγείας που φαίνονται αδύνατες; Wasμουν ακριβώς όπως εσείς που μπερδευτήκατε πολύ για τη ζωή, αλλά εδώ είμαι πανηγυρισμένος, ο γάμος και η επιχείρησή μου είναι επιτυχημένοι και η υγεία μου είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει τίποτα που κάνω που δεν ευημερεί. Επικοινωνήστε με τον DR WALE που έχει λύση σε όλα τα πνευματικά και ιατρικά προβλήματα. Μπορεί να σε θεραπεύσει από οποιαδήποτε ασθένεια και να σπάσει κάθε ξόρκι.
    Επικοινωνήστε με τον Πνευματικό με τις παρακάτω πληροφορίες: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μοιράζομαι αυτή τη μαρτυρία σε συνεργάτες που υποφέρουν στις σχέσεις τους γιατί υπάρχει μια διαρκής λύση. Ο άντρας μου άφησε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μας για μια άλλη γυναίκα για πέντε χρόνια. Προσπάθησα να είμαι δυνατή μόνο για τα παιδιά μου, αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τους πόνους που βασανίζουν την καρδιά μου. Πληγώθηκα και μπερδεύτηκα. Χρειαζόμουν βοήθεια, οπότε έκανα μια έρευνα στο Διαδίκτυο και βρήκα έναν ιστότοπο όπου είδα πώς το DR WALE βοήθησε πολλούς ανθρώπους να φέρουν πίσω τους πρώην εραστές τους. Επικοινώνησα μαζί του και μου έκανε μια ειδική τελετουργική προσευχή και ξόρκια για μένα. Πολύ εκπλήξεις μου, μετά από μερικές μέρες, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι. Έτσι ξαναενωθήκαμε και υπήρχε πολλή αγάπη, χαρά και ειρήνη στην οικογένεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τη DR WALE έναν ισχυρό ορθογραφικό για λύσεις στο WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΩΣ Ο DR ​​WALE ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΛΟΥΡΟΣ.
    Γεια σας όμορφοι άνθρωποι που διαβάζουν αυτή τη μαρτυρία, ήξερα ότι μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε αυτή τη δυσκολία που πέρασα πριν από μερικά χρόνια. επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας είμαι ευγνώμων και ευγνώμων που γνώρισα τον Δρ WALE ο οποίος μετέτρεψε τις λύπες μας σε ευτυχία. ο σύζυγός μου είναι επιχειρηματίας, επειδή η επιχείρησή του δεν πάει καλά, έχει σχεδιάσει γι 'αυτόν, άρχισε να επηρεάζει τον γάμο μας, ο σύζυγός μου δεν ήταν ο ίδιος επειδή επένδυσε τα χρήματά του σε BITCOIN/BINARY, οπότε το εμπόριο δεν πήγαινε καλά, χάσει ό, τι επένδυσε σε BITCOIN/BINARY, εξαιτίας αυτού σκοπεύει να τερματίσει τον γάμο μας, αλλά δεν θέλω να χάσω τον άντρα μου, οπότε μοιράζομαι και εγώ τον δύσκολο χρόνο μου με έναν φίλο που μου είπε για το DR WALE είπε ότι το DR WALE ήταν αυτή που τη βοήθησε να φτιάξει τον γάμο της όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εκείνη και τον σύζυγό της. από εκεί πήρα την επαφή με το DR WALE και επικοινώνησα με τον DR WALE, είπα στο DR WALE όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι μου, του είπα για τον γάμο μου και την επιχείρηση του συζύγου μου. Ο DR WALE μου είπε πράγματα που πρέπει να κάνω, από τα οποία τα έκανα, μου έδωσε οδηγίες. πληρώνω όλα όσα μου ζήτησαν να πληρώσω. από εκεί και πέρα ​​άρχισα να βλέπω καλά αποτελέσματα στο γάμο μας. Ο DR WALE συνέδεσε επίσης τον σύζυγό μου έναν καλό BITCOIN/BINARY TRADER. έχει γράψει είμαστε τώρα ευτυχισμένοι μαζί και η επιχείρηση του συζύγου μου ανθίζει. όλα χάρη στο DR WALE. Μπορείτε να φτάσετε στο DR WALE στο: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποτέ δεν έχω δώσει μια τέτοια μαρτυρία στο παρελθόν, αλλά για οποιονδήποτε αμφιβολία, επιτρέψτε μου να σας πω ότι το DR WALE είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Το έργο, ο χρόνος και οι συμβουλές του είναι ανεκτίμητες. Μακάρι να τον είχα βρει νωρίτερα στη ζωή μου !! Επικοινώνησα με τον DR WALE σχετικά με μια χαμένη αγάπη. Wasμουν σχεδόν χάλια και πρόθυμος να δοκιμάσω τα πάντα για να επιστρέψω αυτόν τον άνθρωπο. Μετά την αρχική μου διαβούλευση με τον DR WALE, προχώρησα με τη δουλειά που μου συνέστησε. Παρόλο που ήταν πολύ άμεσος λέγοντας ότι οι πιθανότητες συμφιλίωσης ήταν πολύ μικρές, ένιωσα ότι έπρεπε τουλάχιστον να προσπαθήσω και άξιζε το κόστος για τις υπηρεσίες του. Έμεινε μαζί μου σε κάθε μου βήμα, κάθε φορά που είχα μια ερώτηση ή ανησυχία, απάντησε πίσω στο WhatsApp μου. Η δουλειά που κάναμε ήταν να θεραπεύσω τον εαυτό μου και όχι τόσο εστιασμένη σε αυτόν, που τώρα εκ των υστέρων, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. DR WALE WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 Email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτή είναι μια μαρτυρία που θα πω σε όλους για να την ακούσουν. Είμαι παντρεμένος τέσσερα τέσσερα χρόνια και στο πέμπτο έτος του γάμου μου, μια άλλη γυναίκα είχε ένα ξόρκι για να πάρει τον αγαπημένο μου μακριά από μένα και ο σύζυγός μου άφησε εμένα και τα παιδιά και έχουμε υποφέρει για δύο χρόνια μέχρι να εννοούσα μια θέση όπου αυτό Ο άνθρωπος DR WALE βοήθησε κάποιον και αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του για βοήθεια, ώστε να με βοηθήσει να φέρω τον άντρα μου στο σπίτι και πιστέψτε με, απλώς στέλνω τη φωτογραφία μου σε αυτόν και του συζύγου μου και μετά από μερικές εβδομάδες όπως μου είπε, είδα ένα αυτοκίνητο να μπήκε στο σπίτι και ιδού ότι ήταν ο άντρας μου και είχε έρθει σε μένα και στα παιδιά και γι 'αυτό είμαι ευτυχής να κάνω κάθε έναν από εσάς σε παρόμοια κατάσταση να συναντηθεί με αυτόν τον άντρα και να επιστρέψει τον αγαπημένο σας τον εαυτό σας WhatsApp/Viber: +2347054019402 email email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑΣ ONLINE ΑΓΑΠΗΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΑΣ ΔΡ. WALE WHATSAPP/Viber/Telegram: +2347054019402
    Είμαι πολύ χαρούμενος που προτείνω τον DR WALE σε όλους που χρειάζονται πραγματικά βοήθεια για να διορθώσουν τη χαλασμένη σχέση και το γάμο του. Βρήκα το DR WALE στο διαδίκτυο Χρειαζόμουν απεγνωσμένα βοήθεια για να φέρω πίσω τον πρώην σύζυγό μου. με άφησε για άλλη γυναίκα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν είχα καθόλου λόγο για την κατάσταση. μόλις με άφησε μετά από τρία χρόνια γάμου χωρίς καμία εξήγηση. Iμουν πολύ ανήσυχος και δεν μπορούσα να φάω μέχρι να μπω στο διαδίκτυο και βρήκα μαρτυρίες στο DR WALE, έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με τον DR WALE μέσω του WhatsApp του και του εξηγώ τα πάντα, ώστε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι αγάπης για να μας βοηθήσει να ξαναβρεθούμε μαζί. Λίγο μετά το ξόρκι, ο σύζυγός μου άρχισε να στέλνει μηνύματα και να με παίρνει ξανά τηλέφωνο. είπε ότι λυπάται και είπε ότι ήμουν το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή του και το ξέρει αυτό τώρα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE τώρα για επείγουσα βοήθεια.
    WhatsApp/Viber/Telegram him: +2347054019402
    Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ONLINE ΑΓΑΠΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΙΚΟ ΚΛΗΣΗ WH WHATSAPP +2347054019402.
    Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον DR WALE που επέστρεψε στον πρώην σύζυγό μου. μετά από επτά χρόνια γάμου ο σύζυγός μου με εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα έκανα ό, τι μπορούσα για να τον πάρω πίσω, αλλά το μόνο που έκανα ήταν μάταια να στεναχωριέμαι, αλλά δεν έχασα την ελπίδα να τον πάρω πίσω γιατί είχα πίστη στον Θεό. Iάχνω λοιπόν στο διαδίκτυο πώς να πάρω τον άντρα μου πίσω και συνάντησα μια δημοσίευση του DR WALE για το πώς βοήθησε μια κυρία να πάρει πίσω τον πρώην της, επικοινώνησα μαζί του και του είπα τον πόνο που περνούσα, μου είπε τι να το κάνω και το έκανα, μετά μου έκανε ένα ξόρκι αγάπης μέσα σε λίγες εβδομάδες αργότερα ο σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λυπάται για αυτό που έκανε και ότι μου λείπει πολύ, αργότερα εκείνη την ημέρα επέστρεψε στο σπίτι και παρακαλούσε συγχώρεσή μου, από τότε η αγάπη μας έγινε πιο δυνατή. Για τα θαυμάσια πράγματα που έκανε ο DR WALE για μένα, θα ήταν άδικο για μένα να μην αφήσω ολόκληρο τον κόσμο να γνωρίζει ότι ένας τόσο ισχυρός διαγραφέας ορθογραφίας ζει. Εάν θέλετε να επιστρέψετε το πρώην γρήγορο email σας DR WALE στο WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή email: drwalespellhomel@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε παντρεμένοι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια. Wereμασταν ευτυχισμένοι με δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. πριν από πέντε μήνες, άρχισα να παρατηρώ κάποια περίεργη συμπεριφορά από αυτόν και μερικές εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα ότι ο άντρας μου βλέπει κάποιον. Άρχισε να γυρίζει σπίτι αργά από τη δουλειά, δεν ενδιαφέρεται πια για μένα ή τα παιδιά, Μερικές φορές βγαίνει έξω και δεν επιστρέφει στο σπίτι για περίπου τρεις-έξι ημέρες. Έκανα ό, τι μπορούσα για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα, αλλά όλα χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχώ πολύ και χρειαζόμουν βοήθεια. Καθώς περιηγούμουν στο Διαδίκτυο μια μέρα, συνάντησα έναν ιστότοπο που πρότεινε ότι το DR WALE μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση συζυγικών προβλημάτων, στην αποκατάσταση των διαλυμένων σχέσεων και ούτω καθεξής. Έτσι, αισθάνθηκα ότι έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του αφού τον επικοινώνησα, του είπα τα προβλήματα που αντιμετώπιζα στο γάμο μου, μου είπε ότι θα μου κάνει ένα ξόρκι. κάτι που μου έκανε καλά. Σε μερικές εβδομάδες αργότερα ο άντρας μου ήρθε σε μένα και ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που έκανε και υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει. Από τότε, όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Εγώ και η οικογένειά μου ζούμε ξανά ευτυχισμένοι .. Όλα χάρη στο DR WALE. Εάν χρειάζεστε ένα ξόρκι ορθογραφίας που μπορεί να κάνει ένα ξόρκι που λειτουργεί πραγματικά, σας προτείνω να επικοινωνήσετε μαζί του. Δεν θα σε απογοητεύσει. Αυτό είναι το WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θέλω απλώς να μοιραστώ την εμπειρία μου με ολόκληρο τον κόσμο για το πώς πήρα τον άντρα μου πίσω και έσωσα τον γάμο μου. Wasμουν παντρεμένος για επτά χρόνια με τέσσερα παιδιά και ζω ευτυχισμένα με την οικογένειά μου μέχρι που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται άσχημα με μένα και τον σύζυγό μου που μας οδηγεί σε καυγάδες και καβγάδες σχεδόν κάθε φορά. χειροτέρεψε σε ένα σημείο που ο σύζυγός μου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Προσπάθησα να κάνω τον εαυτό μου να αλλάξει γνώμη και να μείνει μαζί μου γιατί τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά και δεν ήθελα να χάσω τον άντρα μου, αλλά όλα δεν πήγαν καλά. Μετακόμισε από το σπίτι και συνέχισε να ζητά διαζύγιο. Παρακαλούσα και δοκίμασα τα πάντα, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Η ανακάλυψη ήρθε όταν κάποιος μου σύστησε αυτόν τον υπέροχο, σπουδαίο ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος τελικά με βοήθησε… λόγω των καλών ιστοριών που είχα για τον DR WALE και των πολλών γλυκών σχολίων για αυτόν στο διαδίκτυο, επικοινώνησα μαζί του και όλα έγιναν Καλός. Έκανε το ξόρκι για μένα και τα πράγματα εξελίχθηκαν πραγματικά όπως είχε υποσχεθεί και ο άντρας μου άλλαξε γνώμη και επέστρεψε στο σπίτι για να μείνει μαζί μου και τα παιδιά. Και υποσχέσου ότι δεν θα με πληγώσεις ποτέ ξανά. ζούμε ευτυχισμένοι όπως ήταν με τη βοήθεια του DR WALE. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Είδα μαρτυρίες στο Διαδίκτυο για το πώς ο DR WALE βοήθησε πολλούς ανθρώπους να κερδίσουν τεράστια ποσά στη λαχειοφόρο αγορά, οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του για αριθμούς που κέρδισαν. Επικοινώνησα με αυτόν τον άνθρωπο και έκανε ένα ξόρκι και μου έδωσε τους αριθμούς του λαχείου που κέρδισαν. Αλλά πιστέψτε με όταν έληξαν οι κληρώσεις ήμουν ανάμεσα στους νικητές. Κέρδισα ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Πεντακόσια ΔΟΛΛΑΡΙΑ (17.609.500 $) Επιβεβαίωσα ότι το DR WALE είναι πραγματικό και εγγυημένο. Τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία των καλών έργων του DR WALE, ενός προικισμένου ανθρώπου με μεγάλες δυνάμεις, είναι το μυστικό μου αλλά αποφάσισα να κάνω και τον κόσμο γνωστό. Μπορεί να είναι μια βοήθεια για όποιον ενδιαφέρεται. Μπορεί το σχόλιό μου να σου φαίνεται αστείο αλλά είναι η αλήθεια. Και σας υπόσχομαι ότι δεν θα είναι αστείο όταν κερδίζετε και μοιράζεστε μια μαρτυρία με άλλους. Αυτό είναι ένα μυστικό για να κερδίσετε το λαχείο, γι' αυτό σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο. Δεν είναι όλοι φυσικά τυχεροί, αν έχετε προβλήματα να κερδίσετε το λαχείο, η λύση για να κερδίσετε είναι ο DR WALE, οπότε επικοινωνήστε μαζί του τώρα για να επιβεβαιώσετε τη μαρτυρία μου. φτάνετε στο DR WALE με αυτήν την επαφή: WhatsApp/Viber +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η ζωή δεν ήταν εύκολη μαζί μου μετά τη διακοπή του γάμου μου όταν ο σύζυγός μου συμπλήρωσε ένα διαζύγιο, αλλά ευχαριστώ τον Θεό που χρησιμοποίησε τον DR WALE που είναι σαν Θεός στη Γη για να αποκαταστήσει τον διαλυμένο γάμο μου με το δυνατό του ξόρκι. Υπέφερα από κατάθλιψη για 6 μήνες, αλλά σήμερα, είμαι τόσο χαρούμενη που γνώρισα τον DR WALE γιατί το ξόρκι του με έκανε πραγματικά να πιστεύω ότι τα ξόρκια είναι αληθινά και λειτουργούν. Δέχτηκα όλες τις οδηγίες που μου έδωσε ο DR WALE γιατί μου υποσχέθηκε ότι θα με κάνει χαρούμενη και περήφανη και πραγματικά, όλα αυτά συνέβησαν και ο σύζυγός μου επέστρεψε κοντά μου με τα γόνατά του στο έδαφος και με παρακαλούσε για συγχώρεση μέσα σε λίγες μέρες αφού ήρθα σε επαφή μαζί του και τώρα έχουμε δεθεί τέλεια για μια ζωή. Μπορώ ευθαρσώς να πω σε όλους εκεί έξω ότι τα ξόρκια DR WALE είναι πραγματικά τα καλύτερα και πιο δυνατά. Του είμαι για πάντα ευγνώμων μέχρι το τέλος του χρόνου. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί του μέσω email μέσω: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θέλω να γράψω αυτή τη μαρτυρία για να το πω σε άλλους και να ευχαριστήσω τον Δρ Γουέιλ για όσα έκανε για μένα. Τα πρώτα δέκα χρόνια του γάμου μου είχα τέσσερις αποβολές και η πεθερά μου με φώναζε με κάθε λογής όνομα και αυτό έκανε τη ζωή του γάμου μου πολύ ταραχώδη και ένα βάρος θλίψης. Μια καλή μου φίλη μου είπε για τον DR WALE, είπε ότι ο DR WALE ήταν το άτομο που βοήθησε τον αδελφό του όταν ο αδερφός του έβρισκε τα πράγματα δύσκολα. είπε ότι ο DR WALE είναι πολύ δυνατός και έντιμος άνθρωπος και πράγματι βοήθησε τον αδελφό του να λύσει το πρόβλημά του. από εκεί μου έδωσε τον αριθμό WhatsApp DR WALE +2347054019402 αφού έκανα έρευνα μόνη μου για τον DR WALE, είδα καλές μαρτυρίες και πολλά καλά σχόλια γι 'αυτόν, ελάχιστα ήξερα ότι θα ήταν το τέλος όλων των προβλημάτων μου. Επικοινώνησα αμέσως μαζί του για βοήθεια, έλαβα ένα βότανο γονιμότητας και μου είπε να το χρησιμοποιήσω. Το βότανο λειτούργησε και μάλιστα ο άντρας μου με αγάπησε περισσότερο και μου αγόρασε ακριβά πράγματα. Ένα απόγευμα, πήγα σε ένα κοντινό νοσοκομείο και γύρισα σπίτι με το θετικό αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης μου και μετά από εννέα μήνες γέννησα ένα αγοράκι. Από τότε που επικοινώνησα με τον DR WALE, η ιστορία μου ήταν διαφορετική. Αυτή τη στιγμή έχω δύο παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος στον γάμο μου. εδώ είναι η επαφή DR WALE: WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Υπάρχει ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και κάνει θαύματα με ξόρκια, το όνομά του είναι DR WALE. έσωσε τον γάμο μου πριν από εννέα χρόνια με το ξόρκι του. Ο σύζυγός μου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και ήταν πολύ ντροπιαστικό, ντροπιαστικό και αποκαρδιωτικό, άρχισα να αναζητώ βοήθεια στο Διαδίκτυο όταν είδα διάφορες μαρτυρίες όπου οι άνθρωποι εκτιμούσαν τον DR WALE που τους βοήθησε να αποκαταστήσουν τη σχέση τους, οπότε επικοινώνησα μαζί του μέσω WhatsApp: +2347054019402 για βοήθησε και απάντησε και υποσχέθηκε να με βοηθήσει να αποκαταστήσω τον γάμο μου με το ξόρκι του. Έκανα όπως μου είπε και μερικές μέρες αργότερα ο άντρας μου επέστρεψε παρακαλώντας με γονατιστός να τον συγχωρήσω και να τον δεχτώ πίσω. Ακύρωσε το διαζύγιο, Πάνε εννιά χρόνια τώρα και είμαστε ακόμα ευτυχισμένοι παντρεμένοι. Θα συνεχίσω να εκτιμώ τον DR WALE επειδή είναι ένας Θεός στη Γη. Μπορεί επίσης να σε βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πονούσα όταν η επί 10 χρόνια γυναίκα μου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λέγοντας ότι η αγάπη της για μένα έχει μειωθεί, ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα αλλά μου είπε ότι δεν αισθάνεται άνετα με τη σχέση μας πια ότι πρέπει να πάμε χωριστούς δρόμους, την παρακάλεσα να μείνει μαζί μου, αλλά με αγνόησε, έψαχνα τρόπους να συμφιλιωθώ μαζί της στο Διαδίκτυο όταν μάθω για τον Δρ Ajayi έναν ισχυρό ξορκιστή και του εξήγησα τα προβλήματά μου, έγινε ένα ξόρκι αγάπης και η ειρήνη βασιλεύει ξανά στο Η οικογένειά μου, εάν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός μάστορα για κάθε είδους ξόρκι, μπορείτε να βασιστείτε στον σπουδαίο άνθρωπο Dr Ajayi για μια μόνιμη λύση, επικοινωνήστε μαζί του στον αριθμό του whatsapp / Viber: +2347084887094

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σας άνθρωποι, δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σας, αλλά θέλω να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση, αν ψάχνετε μόνο για βοήθεια από τη σωστή πηγή, η 15χρονη γυναίκα μου θέλει διαζύγιο με το οποίο δεν συμφωνώ γιατί ακόμα την αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Χρησιμοποιώ πολλούς τρόπους για να την πείσω να μείνει, αλλά ήταν ανένδοτη, ήμουν online όπως κάθε άλλη μέρα όταν είδα μια μαρτυρία για τον Δρ Ajayi έναν ισχυρό πνευματικό άνθρωπο που επιλύει προβλήματα σε σπασμένα σπίτια, επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα την κατάστασή μου και Από τότε που συζήτησα με τον Δρ Ajayi, όλα έγιναν καλύτερα στο σπίτι μου. Ο Δρ Ajayi έκανε ένα ξόρκι αγάπης που έκανε τη γυναίκα μου να με ερωτευτεί ξανά και ξέχασε το διαζύγιο, ζούμε μια πιο ευτυχισμένη ζωή τώρα με τα παιδιά μας, αν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ξόρκι, μπορείτε να εμπιστευτείτε τον Dr Ajayi. Επικοινωνήστε μαζί του στο Whatsapp / Viber: +2347084887094 Ή Email: drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εγώ και ο σύζυγός μου ήταν μαζί για 8 χρόνια τώρα έχουμε δύο παιδιά και τις καρδιές μας που καλλιεργούνται μαζί για να ζήσουμε για πάντα, έχουμε ένα ευτυχισμένο οικογενειακό σπίτι, αλλά μια πιστή μέρα βγήκε έξω και όταν επέστρεψε στο σπίτι δεν έμοιαζε χαρούμενος, εγώ σκέφτηκε για αυτό και προσπαθούσε να μάθει τι είναι το πρόβλημα, αλλά αρνήθηκε να λέει οτιδήποτε και εκείνη την ημέρα την αγάπη του για μένα μειώνεται και ζητάει ένα διαζύγιο, αλλά αρνούμαι και ποτέ δεν ζούμε πια τόσο εύκολη για μένα και παιδιά . Μια μέρα, στο σπίτι μου συναντήθηκα έναν καλό φίλο μου που ρώτησε για τον σύζυγό μου εξήγησα τα πράγματα σε αυτήν ήταν έκπληκτος, μου είπε να μην ανησυχώ πια ότι θα πάρω τον σύζυγό μου πίσω, μου είπε ο Δρ Ayayi α Ισχυρό ξόρκι που της βοήθησε στα σχετικά θέματα της και μου έδωσε την επαφή του για να τον φτάσω, αλλά ήμουν σκεπτικός να επικοινωνήσω μαζί του, ένας πιστός αποφάσισα να δώσω το Dr Ajayi μια δοκιμάστε τον επαφή του. Εξήγησα το πρόβλημά μου και μου είπε πού προέρχεται το πρόβλημα και τα πράγματα που πρέπει να γίνουν για να κάνουν τα πράγματα αμέσως στο γάμο μου, ρίχνουν μια αγάπη ξόρκι για μένα και μέσα σε τρεις μέρες ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και να ζητήσω συγγνώμη λέγοντας ότι κάνει Δεν ξέρω τι ήρθε πάνω του και είναι στο σπίτι του, από εκείνη την ημέρα μέχρι αυτή την ημέρα, το νοικοκυριό μου γεμίζει με αγάπη και ειρήνη, όλες οι ευχαριστίες πηγαίνουν στο ισχυρό ξόρκι γύρο Dr Ajayi. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλήματος και θέλετε μια γρήγορη λύση Dr Ajayi είναι το σωστό άτομο για τη δουλειά. Επαφές Email: Drajayi1990@gmail.com ή WhatsApp / Viber Αριθμός: +2347084887094

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω έναν σπουδαίο άνθρωπο που λέγεται Dr Ajayi που με βοήθησε να ανακτήσω τον αρραβωνιαστικό μου μετά από 6 μήνες χωρισμού με τις ξορκικές του δυνάμεις που του έδωσε ο προπάτοράς του, ποτέ δεν πιστεύω στα ξόρκια αλλά αποφάσισα να του δώσω μια προσπάθεια, ειλικρινά με εξέπληξε με τη μεγάλη του δύναμη στα ξόρκια, ποτέ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου να κάνω μια τέτοια μαρτυρία, αλλά το κάνω αυτό αλλά επειδή θέλω οι άλλοι που βιώνουν πόνο στις διάφορες σχέσεις τους να βρουν την ευτυχία όπως έκανα εγώ. οπότε αν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ξόρκι για οποιοδήποτε είδος ξόρκι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Dr Ajayi στο WhatsApp ή στο Viber: +2347084887094 ή στο email: drajayi1990@gmail.com

    Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του για τα εξής:
    1. Ξόρκια λαχειοφόρου αγοράς
    2. Βότανα που θεραπεύουν κάθε είδους καρκίνο
    3. Ξόρκια Προώθησης Εργασίας
    4. Ξόρκι για να κερδίσετε οποιαδήποτε δικαστική υπόθεση
    5. Βότανα για να μείνετε έγκυος.

    Απλώς απευθυνθείτε στον Δρ Ajayi για οποιοδήποτε είδος σωματικού ή πνευματικού προβλήματος και πείτε τους αντίο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που συνάντησα διαβάζοντας μερικά σχόλια εδώ, φοβήθηκα κάτι τέτοιο στην αρχή, αλλά χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια για να ξεφύγω από την κατάστασή μου, επειδή ο σύζυγός μου ειδοποίησε δύο εβδομάδες να φύγω από το σπίτι επειδή ο will είχε κάποια παρεξήγηση που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ, ο Dr Ajayi έκανε ένα ξόρκι συμφιλίωσης και μπορέσαμε να διευθετήσουμε τη διαφορά μας εξωδικαστικά. Εάν χρειάζεστε την υπηρεσία ενός ισχυρού ξόρκι, επικοινωνήστε με τον Dr Ajayi στο Whatsapp: +2347084887094 ή email : drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γεια σας φίλοι, δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αυτό πριν από μήνες, αλλά επειδή είμαι χαρούμενος και θέλω οι άλλοι να βρουν την ησυχία τους στο συζυγικό τους σπίτι ή στη σχέση τους, αποφάσισα να μοιραστώ τη συνάντησή μου με τον Δρ Ajayi. Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά για 13 χρόνια και τα πράγματα ήταν πραγματικά υπέροχα με τον άντρα μου. Πριν από περίπου 3 χρόνια ο σύζυγός μου άρχισε να λέει ψέματα, να απατάει, να γυναικεύει έξω από το γάμο μας και δεν ένιωθα άνετα με αυτό, οπότε έμεινα ένα βράδυ σκεπτόμενος άυπνος. Πήρα το τηλέφωνό μου και πήγαινα στο Διαδίκτυο όταν είδα μια γραφή με τίτλο. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΑ ΛΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ AJAYI. Επικοινώνησα μαζί του και συζήτησα τα ζητήματα του γάμου μου και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια άλλη γυναίκα έκανε ένα ξόρκι στον σύζυγό μου», της οποίας ο σύζυγος δεν είναι πια, οπότε περάσαμε από τις διαδικασίες και έγιναν κάποια ξόρκια για να ελευθερωθεί ο άντρας μου και αυτό έκανε τον άντρα μου να σταματήσει η ανάρμοστη συμπεριφορά του στο γάμο μας και τώρα ο σύζυγός μου είναι στον πραγματικό του εαυτό, αυτή η μαρτυρία είναι για να συμβουλεύει τους ανθρώπους εκεί έξω να μην διακόψουν ποτέ τον γάμο τους, αλλά να αναζητήσουν λύσεις στα σωστά μέρη. μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dr Ajayi στο Whatsapp / Viber :+2347084887094 Ή email: drajayi1990@gmail.com για μια μόνιμη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλημέρα, καθώς διαβάζετε αυτό, ξέρετε ότι τα προβλήματά σας έχουν λυθεί στα μισά, μόνο αν μπορείτε να κάνετε ενέργειες σχετικά με αυτά επειδή είναι ένας ισχυρός πνευματικός άνθρωπος εκεί έξω που ονομάζεται Dr Ajayi και τον γνώρισα διαβάζοντας κάποιο άρθρο στο διαδίκτυο, έχετε προβλήματα στη σχέση σας και θέλετε μια μόνιμη λύση ή έχετε οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με την υγεία, ο Δρ Ajayi θα σας θαυμάσει με το υπέροχο δυνατό του επικοινωνήστε μαζί του στο whatsapp: +2347084887094 ή στο email: drajayi1990@gmail.com Με βοήθησε με ένα ξόρκι που έφερε τον σύζυγό μου στο σπίτι μετά από 9 μήνες του χωρισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χάρη στον Δρ Ajayi μπόρεσα να σώσω τον γάμο μου μετά από 7 μήνες χωρισμού με τον σύζυγό μου, μου έκανε ένα ξόρκι αγάπης και ο σύζυγός μου ήρθε να ζητήσει συγχώρεση, ζούμε ευτυχισμένοι τώρα και η ερωτική μας ζωή έχει βελτιωθεί. για να γνωρίσω τον Dr Ajayi μέσω ενός φίλου που τον βοήθησε με ένα φυτικό φάρμακο που την άφησε έγκυο μετά από γάμο 13 ετών χωρίς παιδί, ήταν πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα του φυτικού φαρμάκου που μοιράστηκε την πηγή χαράς της μαζί μου, οπότε αν χρειάζεσαι τη βοήθεια ενός γνήσιου ορθογραφικού για οποιοδήποτε πρόβλημα ή χάρη μπορείς να σκεφτείς, θα σε συμβουλέψω να επικοινωνήσεις με τον σπουδαίο πνευματικό άνθρωπο Dr Ajayi στο whatsapp / Viber: +2347084887094 ή σε εσάς Email: drajayi1990@gmail.com είναι 100% αξιόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΔΡ ΟΥΕΪΛ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ.
    Εμπιστευόμουν απόλυτα τον DR WALE από τη στιγμή που μίλησα μαζί του κατά τη διάρκεια της περιόδου που ο σύζυγός μου με άφησε μετά από δεκατέσσερα χρόνια γάμου μας, άρχισε το ξόρκι στη γυναίκα μου και μέσα σε μερικές εβδομάδες ο σύζυγός μου είναι επιτέλους ξανά κοντά μου, ναι εκείνη επιστρέφει με όλη του την καρδιά, Αγάπη, φροντίδα, συναισθήματα και λουλούδια και τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα. Δεν θα είχα κανένα δισταγμό να συστήσω αυτό το ισχυρό ξόρκι σε οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια. Παρακαλώ αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΞΟΡΚΙ, ΛΑΧΕΙΟ, ΞΟΡΚΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΞΟΡΚΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΞΟΡΚΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΟΡΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε μαζί του τώρα μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ τη μαρτυρία μου εδώ σήμερα με τον κόσμο, δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου να το κάνω αυτό, αλλά είμαι γεμάτος χαρά και θέλω και άλλοι να έχουν τη βοήθειά τους. Είμαι γραμματέας γραφείου στο επάγγελμα, έχω δύο παιδιά με σύζυγο. Ο σύζυγός μου εγκατέλειψε εμένα και τα παιδιά μας χωρίς καμία εξήγηση, μόλις έφυγε από το σπίτι και το επόμενο πράγμα που άκουσα ότι βλέπει μια άλλη γυναίκα, δοκίμασα όλα τα δυνατά μέσα για να τον πάρω πίσω στο σπίτι, αλλά ενήργησε περίεργα απέναντί ​​μου και παραμέλησε ακόμη και τα παιδιά. Ήμουν απογοητευμένος και συντετριμμένος, έψαξα για βοήθεια από διαφορετικές οπτικές γωνίες μέχρι που είδα μια ανάρτηση για τον Dr Ajayi, έναν ξόρκι. Επικοινώνησα με τον Δρ Ajayi, ο οποίος μου είπε τι να κάνω. Με διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ένα ξόρκι και όλα θα πάνε καλά μέσα σε τρεις μέρες, αλλά ήμουν δύσπιστος, το σκέφτηκα πριν τελικά επικοινωνήσω ξανά μαζί του, περάσαμε μαζί τη διαδικασία και προς έκπληξή μου το ξόρκι λειτούργησε και ο σύζυγός μου έχει επιστρέψει σπίτι και γονάτισε για να εκλιπαρήσει για συγχώρεση, αλλά η πρώτη ήταν μια έκπληξη από τον ίδιο, επειδή δεν έχουμε μιλήσει για περίπου 6 μήνες. Ο Δρ Ajayi είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με τα λόγια του, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας ή σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας, επικοινωνήστε με τον μάστορα Dr Ajayi για μια μόνιμη λύση.

    Email: drajayi1990@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: +2347084887094


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Είδα ένα σχόλιο στο διαδίκτυο πώς η UDAMA ADA έφερε τον σύζυγό της που έλειπε για εβδομάδες. Επικοινώνησα με τον Βούδα, μου είπε τι να κάνω και ακολούθησα τις οδηγίες του. Αυτό ήταν, ξαφνικά όλα άλλαξαν. Τώρα είμαι πάλι χαρούμενος. Εάν περνάτε δύσκολες στιγμές στην οικογένεια, την επιχείρηση και τη ζωή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την UDAMA ADA μέσω e-mail: (udamaada@gmail.com)

    Κείμενο WhatsApp
    +27 65 897 8226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Είμαι ο Thomas, αφού βρισκόμουν σε μια διαφορετική κατάσταση όπου με απάτησαν, τελικά έδωσα στον Δρ Ola Banjo μια ευκαιρία και σήμερα ο γάμος μου είναι σε καλύτερη κατάσταση και ζω την καλύτερη ζωή μου αυτή τη στιγμή.
    Σας παρουσιάζω όλους στον Δρ. Ola, έναν αληθινό σωτήρα και είμαι στην ευχάριστη θέση να μιλήσω για το ειλικρινές του χάρισμα της επίλυσης προβλημάτων και ως κάποιος που επωφελήθηκε από τα δώρα του, θα παρακαλέσω τους φίλους σας εκεί έξω να τον δοκιμάσετε και σας διαβεβαιώνω ότι θα χαρείτε που το κάνατε.
    Επικοινωνήστε μαζί του μέσω email: drola.banjo@gmail.com ή στο WhatsApp +234 814 095 0088

    Προβλήματα με τη μετανάστευση και την τεκμηρίωση
    Χαμένοι εραστές
    Προώθηση σε επιχειρήσεις και εργασία.
    Δικαστικές υποθέσεις
    Ημιτελές έργο και θεραπεία
    Τυχεροί λαχνοί
    Προβλήματα χρεών
    Προβλήματα με την εγκυμοσύνη
    Σεξουαλικά προβλήματα για άνδρες και γυναίκες
    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ κ.λπ.

    Όπου κι αν βρίσκεστε, η απόσταση δεν έχει σημασία, ο μεγάλος ξόρκι και πνευματικός θεραπευτής είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Τα παράτησα γιατί όλοι σκόρπισαν μέχρι που γνώρισα τον γιατρό Ola, με έσωσε από την κατάθλιψη και σήμερα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προκαλώ όλους όσους προσπαθούν να λάβουν βοήθεια, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η DR WALE μπορεί να σας βοηθήσει με λύσεις στα ακόλουθα προβλήματα:
    *Για να φέρετε πίσω τον/τη σύντροφό σας/σύζυγο που σας άφησε για κάποιον άλλο.
    *Σταματήστε τον/την σύντροφό σας να απατήσει και μείνετε πιστός μόνο σε εσάς.
    *Ο άντρας/γυναίκες των ονείρων σου συνεχίζει να σου ξεφεύγει
    *Επιτυχία σε εξετάσεις και με συνεντεύξεις για δουλειά
    *Αν απολυθήκατε και θέλετε το αφεντικό σας να ζητήσει να επιστρέψει, ανεξάρτητα από το τι συνέβη.
    *Τύχη στα λεφτά του λαχείου ή για πολύ σοβαρές δικαστικές υποθέσεις.
    *Επανενώστε/Δέστε διαλυμένες οικογένειες.
    * Ξόρκι Επείγοντος Θανάτου
    *100% ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΟΡΓΟ ΚΑΣΤΕΡ, DR WALE ΣΤΟ:

    WhatsApp/ Viber: +2347054019402
    Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Καλημέρα, με λένε Έμμα. Είμαι εδώ για να καταθέσω για τον ξόρκι που γνώρισα στο διαδίκτυο και με βοήθησε να σώσω τον γάμο μου που έχει ήδη καταρρεύσει. Τον γνώρισα διαδικτυακά και το όνομά του είναι UDAMA ADA, μου είπε να μην ανησυχώ για τον άντρα μου ότι πρέπει να τον εμπιστευτώ ότι ο σύζυγός μου θα επιστρέψει σε μένα εντός 2 ημερών, κάτι που έκανα και πήρα τα αντικείμενα που χρειαζόταν για να κάνει ξόρκι εγώ, τώρα είμαι χαρούμενη για άλλη μια φορά γιατί ο άντρας μου είναι εδώ δίπλα μου και είμαστε ξανά ευτυχισμένοι μαζί. Θέλω να πω ότι ο Θεός να σας ευλογεί άφθονα αμήν. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω ( +27 65 897 8226 ) ή να του στείλετε email στο ( udamaada@gmail.com ). Είπε ότι θεραπεύει επίσης κάθε είδους ασθένεια που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για περισσότερες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ONLINE WhatsApp/Viber +2347054019402 Αυτό λειτούργησε πραγματικά και είμαι περήφανος που το καταθέτω. Είδα μια ανάρτηση για το πώς μια κυρία που πήρε πίσω τον άντρα της με τη βοήθεια του DR WALE που τη βοήθησε να πάρει πίσω τον άντρα της. Εγώ και ο άντρας μου χωρίσαμε για τέσσερα καλά χρόνια και μερικούς μήνες. Παρόλο που δεν πίστεψα ποτέ στην πνευματική δουλειά, τον δοκίμασα διστακτικά γιατί ήμουν απελπισμένος, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ο DR WALE με βοήθησε να φέρω πίσω τον άνθρωπό μου και τώρα η σχέση μου είναι τώρα τέλεια όπως ακριβώς υποσχέθηκε. Το να επιστρέψετε μόνιμα τον πρώην σας όχι μόνο φέρνει πίσω κάποιον που αγαπάτε, αλλά θα αναζωπυρώσει και τα συναισθήματα του αγαπημένου σας για να είστε όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένοι με αυτό το άτομο. Ο άνθρωπός μου τώρα με αντιμετωπίζει σαν βασίλισσα και πάντα λέει ότι με αγαπάει όλη την ώρα. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη σχέση σας, επικοινωνήστε με τον DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον DR WALE για την υπέροχη δουλειά που έκανε για μένα βοηθώντας με να σώσω τον γάμο μου, ο σύζυγός μου ζήτησε επιστολή διαζυγίου λόγω της μικρής παρεξήγησης που είχαμε τους τελευταίους μήνες και ποτέ δεν Το ήθελα αυτό γιατί αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου και όλη η επένδυσή μας ήταν μια κοινή επιχείρηση και δεν θέλω να είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Ο φίλος μου μου είπε για την DR WALE και πώς τη βοήθησε επίσης με τα συζυγικά της ζητήματα, οπότε έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του γιατί θέλω να εμποδίσω τον σύζυγό μου να συμπληρώσει την επιστολή διαζυγίου και θέλω να κρατήσω την οικογένειά μου ενωμένη και αφού επικοινωνήσω μαζί του, μου είπαν τι έπρεπε να κάνω και όταν επρόκειτο να αρχίσω να βλέπω το αποτέλεσμα, έκανα όπως μου είπε ο DR WALE και μετά από λίγες μέρες ο σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να ζητά τη συγχώρεση μου και όλα ήταν σαν όνειρο για μένα και εμείς ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι και πάλι χάρη στον DR WALE. Επικοινωνήστε μαζί του σήμερα για συζυγική βοήθεια μέσω του αριθμού WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή E.mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Είστε ευπρόσδεκτοι να διαβάσετε τη συνάντησή μου με τον DR WALE έναν ισχυρό πνευματικό άνθρωπο που ευλογήθηκε από τους προγόνους του για να θεραπεύει ασθένειες με βότανα και επίσης να αποκαθιστά το σπασμένο σπίτι, γνώρισα τον DR WALE επειδή ο αγαπημένος μου σύζυγος θέλει να χωρίσουμε και αυτό είναι ευλογημένο μετά από δέκα χρόνια γάμου με δύο υπέροχα παιδιά, ένα αγόρι πέντε ετών και ένα κορίτσι δύο ετών, πήρε την κόρη μας από το σπίτι και να μείνει με τη μαμά του και τον παρακαλώ να γυρίσει σπίτι, αλλά αρνήθηκε, ήμουν πραγματικά μπερδεμένος, οπότε έψαξα για βοήθεια τότε Διάβασα για τον DR WALE πώς βοήθησε μια γυναίκα να αποκτήσει δικό της μωρό αφού ήταν παντρεμένη για εννέα χρόνια χωρίς παιδί, επικοινώνησα με τον DR WALE του εξήγησε την κατάστασή μου, ζήτησε κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό μου που του έδωσα, αφού κάποια διαβούλευση μου είπε τι πρέπει να γίνει και έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες, καθώς πληκτρολογώ αυτό ο άντρας μου κάνει τη δουλειά του γραφείου του στο σαλόνι. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός γνήσιου πνευματικού ανθρώπου, ο DR WALE είναι η τελευταία σας στάση, επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp / Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΞΟΡΚΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΤΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ/ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: DR WALE ΣΕ WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ONLINE ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΓΓΥΗΣΗ..
    Μετά από έξι χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου, ο σύζυγός μου άρχισε να βγαίνει με άλλα κορίτσια και να μου δείχνει ψυχρή αγάπη, σε αρκετές περιπτώσεις με απειλεί να χωρίσει αν τολμήσω να τον ρωτήσω για την σχέση του με άλλα κορίτσια, ήμουν εντελώς συντετριμμένος και μπερδεύτηκα μέχρι που ένας παλιός μου φίλος μου είπε για έναν ξόρκι στο Διαδίκτυο DR WALE που βοηθά τους ανθρώπους με το πρόβλημα της σχέσης και του γάμου τους μέσω των δυνάμεων της αγάπης Spells. Όταν επικοινώνησα με τον DR WALE, μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω και εγώ ακολούθησα όλες τις οδηγίες που μου έδωσε και έκανα ό,τι μου ζήτησε. μετά από μερικές εβδομάδες που έχουν περάσει όλα άρχισαν να αλλάζουν για το καλό μου τώρα έχει σταματήσει να βγαίνει με κορίτσια και είναι μαζί μου για τα καλά και στα αλήθεια. Επικοινωνήστε με τον DR WALE για το πρόβλημα της σχέσης ή του γάμου σας.
    Εδώ είναι η επαφή του..
    WhatsApp /Viber: +2347054019402 ή
    drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο άντρας μου άλλαξε δραματικά απέναντί ​​μου, δεν επικοινωνεί πια. Με ασέβεται και με κατηγορεί ψευδώς για απιστία λόγω κακών κουτσομπολιών…αλλά είμαι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΜΕΝΟΣ με τα αποτελέσματα του DR WALE που έκανε το ξόρκι της αγάπης για την επανένωση. Όλα πάνε τόσο καλά και ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είπε ότι θα ήταν. Παρόλο που χρειάστηκαν εβδομάδες για να προχωρήσει πλήρως, άξιζε τον κόπο γιατί τα πράγματα είναι σχεδόν στην τελειότητα! Το πώς πήρε την κατάστασή μου και το γύρισε τελείως για να μου δώσει ακριβώς αυτό που ήθελα, είναι κάτι που δεν θα αμφισβητήσω ποτέ και θα είμαι εντελώς ευγνώμων, ο Θεός να ευλογεί τον DR WALE που μετέτρεψε τη λύπη σε ευτυχία για μένα. Επικοινωνία DR WALE: WhatsApp/Viber:+2347054019402 ή
    drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ DR WALE WHATSAPP/VIBER : +2347054019402 Ή ΜΕΣΩ EMAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.
    Γεια σας φίλοι μου, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ευχαριστήσω τον DR WALE επειδή έφερε πίσω τον σύζυγό μου. ο σύζυγός μου με άφησε για την πρώην κοπέλα του που είχε πριν με παντρευτεί είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα τηλεφώνησα και τον παρακάλεσα να επιστρέψει αρνήθηκε είπε ότι δεν με αγαπά πια προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο να τον πάρω πίσω όλα ήταν μάταια το είπα στη φίλη μου και μου έδωσε επαφή με τον DR WALE και του έκανα WhatsApp και του είπα το πρόβλημά μου και μου είπε τι να κάνω και το έκανα και έκανε ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον σύζυγο μέσα σε εβδομάδες. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να επανέλθετε μαζί με τον πρώην σας, συνομιλήστε με τον DR WALE μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό είναι εκπληκτικό πράγμα που πρέπει να μιλήσω για το οποίο χρειαζόμουν μια λύση για να βάλω τέλος σε ζητήματα γάμου που αντιμετωπίζω εδώ και χρόνια. Έτσι βρήκα αυτή την υπέροχη μαρτυρία μιας γυναίκας που επαινούσε τον DR WALE για την καλή του δουλειά. είπε ότι ο DR WALE ήταν το άτομο που βοήθησε να γίνει το σπίτι της ένα χαρούμενο σπίτι. είπε ότι η DR WALE έφερε πολλή ευτυχία στο γάμο της που εκείνη και ο σύζυγός της ζουν τώρα ευτυχισμένοι μαζί. Εξήγησε επίσης ότι ο DR WALE βοήθησε ένα ζευγάρι με το όνομα John και Lisa Robinson να κερδίσει 327 εκατομμύρια δολάρια στο τζακ ποτ Powerball το 2016. Με αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες που άκουσα για τον DR WALE επικοινώνησα μαζί του και του είπα προβλήματα που αντιμετώπιζα στο γάμο μου. έχει γράψει πράγματα τώρα, γράφω με πλήρη ευτυχία γιατί ο DR WALE μπόρεσε να φέρει πίσω την ευτυχία μου. εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα, είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι ο γάμος μου διαλύθηκε, με άφησε διαλυμένο και σε κατάθλιψη. Ήταν η πιο μίζερη και πνιγμένη ψυχή στιγμή της ζωής μου, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, ήθελα απλώς να επιστρέψω στο σπίτι μου και να είμαι ξανά χαρούμενος. Κάπως έτσι, έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση σχετικά με τα θαυμαστά έργα του DR WALE και μόλις μια εβδομάδα μετά από συνεννόηση μαζί του, υπακούοντας επιμελώς στις οδηγίες του, ο πρώην σύζυγός μου με επικοινώνησε, μου ζήτησε συγγνώμη και ήταν έτοιμος να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Τώρα σχεδιάζουμε διακοπές μαζί, για να αναπληρώσουμε όλους τους χαμένους χρόνους, τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος, επιπλέον είμαι αιώνια ευγνώμων στον DR WALE για την αποκατάσταση του σπιτιού μου.. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για βοήθεια για την αποκατάσταση της αγάπης και της ειρήνης στο ο γάμος ή η σχέση σας. Μπορείτε να τον WhatsApp/Viber στο +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα μετά από 12 χρόνια γάμου, ταξίδεψε για ένα επαγγελματικό ταξίδι και δεν ήθελε να επιστρέψει ξανά στο σπίτι για να είναι με την οικογένειά του, αναζήτησα βοήθεια όταν συνάντησα τον Dr Ajayi, ένα ισχυρό ξόρκι τροχίσκος. Του εξήγησα την κατάστασή μου και αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός μου έχει μαγευτεί από την άλλη γυναίκα, γι' αυτό ξέχασε το σπίτι, ο γιατρός Ajayi έκανε ένα ξόρκι και ο σύζυγός μου απελευθερώθηκε από τα δεσμά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι μετά από 3 χρόνια χωρισμού, εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος βοήθειας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Dr Ajayi στο whatsapp / Viber: +2347084887094 ή στο email σας: drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα, ο Δρ. Ajayi είναι ένας ισχυρός πνευματικός άντρας στον οποίο μπορείς να τρέξεις αν χρειάζεσαι βοήθεια, είναι ο τέλειος αλγόριθμος που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα της ζωής σου. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο email του :drajayi1990@gmail.com και μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του στον αριθμό του WhatsApp / Viber: +2347084887094 με βοήθησε να πάρω πίσω τον σύζυγό μου μετά από 4 χρόνια χωρισμού, είχα αμφιβολίες, αλλά ο Dr Ajayi ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες με καλά αποτελέσματα. Ο Δρ Ajayi παρασκευάζει επίσης βότανα για κάθε είδους ασθένεια, βότανα για τη θεραπεία της ανικανότητας στους άνδρες, βότανα για τη θεραπεία των ινομυωμάτων, βότανα για να μείνετε έγκυος, βότανα για νεφρική νόσο, θεραπεία για διαβήτη και κάθε είδους πρόβλημα υγείας, ο Dr Ajayi έχει βότανα για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Θέλω να πω ευχαριστώ στον DR WALE για το καλό που έκανε για μένα, αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ για να δείξω τη χαρά και την ευτυχία μου για όσα έκανε για μένα, αλλά δεν μπορώ να κρύψω την ευτυχία και Χαρά μου, έτσι πρέπει να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους, ο γάμος μου κατέρρευσε πριν από περίπου χρόνια και προσπάθησα ό,τι μπορούσα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είδα μια ανάρτηση και μια μαρτυρία σχετικά με τα καλά πράγματα που έκανε ο DR WALE και αποφάσισα να το δοκιμάσω. αν και είναι πάντα πολυάσχολος άντρας, αλλά όταν απάντησε στο WhatsApp μου, μου έδωσε εβδομάδες για να αποκατασταθεί ο γάμος μου, όπως είπε ο γάμος μου αποκαταστάθηκε από τότε είμαι ευτυχισμένος και ζω ευτυχισμένος, είμαι τόσο ευγνώμων DR WALE . μπορείτε πάντα να WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Θέλω να καταθέσω για τον ισχυρό DR WALE που έσωσε τη σχέση μου. Πρέπει να είμαι ένας από τους λίγους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείξω και να πω σε κάποιον πόσο ευγνώμων είμαι που κάνω τη Σχέση μου μια μελωδική και ομαλή Σχέση. Προσπάθησα να είμαι πιο θετική για τη σχέση μου με τον φίλο μου, φαίνεται ότι μου πήρε για πάντα. Μια άλλη κυρία πήρε τον αρραβωνιαστικό μου από κοντά μου και μετακόμισαν και οι δύο. Έκλαψα και τον έψαξα να επιστρέψει αλλά αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις μου ούτε να επιστρέψει τα μηνύματά μου. Ο φίλος μου μου σύστησε έναν ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος με βοήθησε να κάνω ένα πολύ δυνατό ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τον αρραβωνιαστικό μου μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έμεινα έκπληκτος και έκπληκτος όταν ο αρραβωνιαστικός μου τηλεφώνησε να με παρακαλέσει για συγχώρεση και όλα αυτά εξαιτίας του ισχυρού ξόρκι αγάπης του DR WALE. Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε με τον DR WALE με τους ακόλουθους τρόπους εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα γάμου ή σχέσης. Τα στοιχεία επικοινωνίας του, μπορείτε επίσης να τον καλέσετε ή να του γράψετε μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Είμαι εδώ για να ευχαριστήσω τον Δρ Ajayi που έσωσε τη σχέση μου. Βγαίνω με έναν άντρα εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι 39 και είμαι 32. Ο φίλος μου ήταν πάντα τόσο περιποιητικός και στοργικός, με είχε συστήσει σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και τους φίλους του ως αρραβωνιαστικός του αφού αρραβωνιαστήκαμε πριν από μερικούς μήνες. Είχαμε ήδη καθορίσει την ημερομηνία του γάμου μας μέχρι που τα όνειρά μου μετατράπηκαν σε εφιάλτη ξαφνικά. Μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο μας, ο αρραβωνιαστικός μου άλλαξε, στο βαθμό που είπε ότι δεν τον ενδιέφερε πια η σχέση απλά επειδή με είχε κουράσει, ήξερα ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της πρώην κοπέλας του που τον παρακαλούσε να έρθει πίσω όλο αυτό το διάστημα, αλλά είπε ότι δεν επρόκειτο να πέσει στην παγίδα της, αλλά όταν είπε ότι τελείωσε, ήξερα ότι αυτή ήταν η αιτία. Όλη τη νύχτα και τη μέρα έκλαιγα με την καρδιά μου παρακαλώντας τον αρραβωνιαστικό μου να επιστρέψει γιατί είχαμε ήδη φτιάξει το γάμο μας, αλλά αρνήθηκε μέχρι που άκουσα για τον Δρ Ajayi τον ξόρκι, επικοινώνησα μαζί του και μου είπε τι να κάνω, ότι θα κάνει μερικά ξόρκια και ο αρραβωνιαστικός μου θα επιστρέψει σε 3 ημέρες μετά το ξόρκι. Λίγες μέρες αργότερα μετά το ξόρκι, όπως υποσχέθηκε ο Δρ Ajayi, η αρραβωνιαστικιά μου ήταν στο σπίτι μου και με παρακαλούσε γονατιστός να τον συγχωρήσω λέγοντας ότι λυπόταν και δεν ήξερε τι του συνέβη. Ευχαριστώ τον Dr Ajayi που έσωσε τη σχέση μου, παντρευτήκαμε πριν από λίγες μέρες. Εάν χρειάζεστε έναν ξόρκι για οποιοδήποτε είδος ξόρκι, επικοινωνήστε με τον ισχυρό πνευματικό άνθρωπο Dr Ajayi στο Viber / Whatsapp: +2347084887094 ή στο email: drajayi1990@gmail.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Είσαι γυναίκα που ψάχνεις τον καρπό της μήτρας, θέλεις να ακούσεις τις φωνές των παιδιών στο σπίτι σου αλλά δεν κατάφερες να μείνεις έγκυος μην ανησυχείς πια γιατί ο Δρ Ajayi θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα δικό σου μωρό, αντιμετώπιζα παρόμοια κατάσταση όταν ένας άντρας μαρτυρεί πώς ο μεγάλος ξόρκι Dr Ajayi τον βοήθησε να πάρει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο πίσω στο σπίτι μετά από 9 μήνες χωρισμού, επικοινώνησα με τον Dr Ajayi εξήγησε την κατάστασή μου, μου είπε να μην κλαίω άλλο και ετοίμασε ένα βότανο ποτό για μένα που πήρα και σε τρεις μήνες ήμουν έγκυος σε δίδυμα αγόρια, είμαι περήφανη μητέρα τώρα. επικοινωνήστε με τον Δρ Ajayi, τον ξόρκι για οποιαδήποτε κατάσταση ζωής είναι καλός άνθρωπος. Viber ή WhatsApp: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πώς να επαναφέρετε τον πρώην εραστή σας ακόμα κι αν φαίνεται αδύνατο.
    Αφού με χώρισε ο επί τρία χρόνια αγόρι μου, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω χωρίς να κλάψω. Ένιωσα τυφλός και δεν ήξερα τι να κάνω και ήμουν συντετριμμένος. Το πιο οδυνηρό είναι ότι ήμουν έγκυος σε αυτόν. Τον ήθελα πίσω. Έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ λόγω της αγάπης που του είχα, τον παρακαλούσα με τα πάντα, έδωσα υποσχέσεις αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημά μου στην αδερφή μου και μου πρότεινε να επικοινωνήσω με έναν ξόρκι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι για να τον φέρω πίσω, δεν είχα άλλη επιλογή από το να του δώσω μια διαδρομή. Έστειλα μήνυμα στον ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, και με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι όλα θα πάνε καλά, και μου είπε τι χρειάζεται να γίνει και παρέχω τα απαραίτητα. Έκανε το ξόρκι και παραδόξως μέσα σε λίγες εβδομάδες με κάλεσε ο φίλος μου. Ήταν τόσο περίεργο, απάντησα στην κλήση και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπόταν τόσο πολύ για όλα όσα συνέβησαν Ήθελε να επιστρέψουμε μαζί. Είπε επίσης ότι με αγαπούσε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος και πήγα κοντά του και έτσι ξεκινήσαμε να ζούμε ξανά μαζί ευτυχισμένοι. χάρη στον DR WALE. αν είσαι εδώ και ο εραστής σου σε απορρίπτει ή ο φίλος σου μετακόμισε σε άλλο κορίτσι, μην κλαις πια, επικοινωνήστε με τον DR WALE για βοήθεια τώρα. Εδώ η επαφή του.
    WhatsApp τον στο: +2347054019402 ή
    Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το βουντού έχει μεγαλώσει στο βαθμό που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε το λαχείο. Είδα ένα σχόλιο στο Διαδίκτυο ενός ξόρκι που λέγεται Dr Ajayi, ο οποίος με βοήθησε με ένα βουντού που με έκανε να κερδίσω το λαχείο powerball των 450.000 $. Μου είπε επίσης ότι αν είχα πάει για τα εκατομμύρια θα είχα κερδίσει και εγώ. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξόρκι μόνο μία φορά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία να παίξετε δύο φορές, επειδή είναι ενάντια στο βουντού που λέει ο πνευματικός άνθρωπος. Ήμουν τόσο ευγνώμων για αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσε ποτέ, αλλά σήμερα μπόρεσα να πληρώσω τα χρέη μου. Ο Δρ Ajayi είναι ένας ισχυρός πνευματικός άνθρωπος που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε κάθε είδους πρόβλημα ζωής που αντιμετωπίζετε, είτε είναι φυσικό είτε πνευματικό, μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στον Dr Ajayi. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο Whatsapp / Viber: +2347084887094 ή στο email σας: drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο σύζυγός μου με άφησε για να είμαι με μια άλλη γυναίκα μετά από 8 χρόνια γάμου, ταξίδεψε για ένα επαγγελματικό ταξίδι και δεν ήθελε να επιστρέψει ξανά στο σπίτι για να είναι με την οικογένειά του, αναζήτησα βοήθεια όταν συνάντησα τον Dr Ajayi, ένα ισχυρό ξόρκι τροχίσκος. Του εξήγησα την κατάστασή μου και αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός μου έχει μαγευτεί από την άλλη γυναίκα, γι' αυτό ξέχασε το σπίτι, ο γιατρός Ajayi έκανε ένα ξόρκι και ο σύζυγός μου απελευθερώθηκε από τα δεσμά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο σπίτι μετά από 3 χρόνια χωρισμού, εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος βοήθειας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Dr Ajayi στο whatsapp / Viber: +2347084887094 ή στο email σας: drajayi1990@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γεια σας φίλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ την εμπειρία που είχα από τη συνεργασία μου με τον Δρ. εμένα, μπερδεύτηκα και παρακαλούσα να προχωρήσουμε στα σχέδιά μας να παντρευτούμε, αλλά ο αρραβωνιαστικός μου αρνείται, αυτό με ώθησε να ψάξω για βοήθεια αλλού, έτσι γνώρισα τον Δρ Ajayi στο διαδίκτυο και του εξήγησα την κατάστασή μου. Ο γιατρός Ajayi έκανε ένα ξόρκι αγάπης και ο αρραβωνιαστικός μου επέστρεψε μετά από μερικές μέρες, γονάτισε για να ζητήσει συγγνώμη. Χάρη στον Δρ. Ajayi, είμαστε ευτυχισμένοι παντρεμένοι. Επικοινωνήστε με τον Δρ. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 Ή με email: drajayi1990@gmail.com Πιστεύω ότι θα μπορέσει να σας βοηθήσει επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Χρειάζεστε πίσω τον πρώην σύζυγό σας ή θέλετε να σώσετε τον γάμο/τη σχέση σας από χωρισμό και διαζύγιο; μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το DR WALE WhatsApp/Viber στο +2347054019402
    Θέλω ο κόσμος να μάθει για αυτόν τον σπουδαίο ξόρκι αγάπης που είναι γνωστός ως DR WALE, έχει την τέλεια λύση σε ζητήματα σχέσεων και προβλήματα γάμου. Ο κύριος λόγος για τον οποίο πήγα στο DR WALE ήταν για λύση σχετικά με το πώς μπορώ να πάρω πίσω τον σύζυγό μου, επειδή τον τελευταίο καιρό ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε κάποιο πρόβλημα στο γάμο μας με κάποια άλλη κυρία, έχω διαβάσει πολλές μαρτυρίες για το Διαδίκτυο για αυτόν τον πανίσχυρο DR WALE και ήμουν τόσο ευχαριστημένος, οπότε αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από αυτόν, επικοινώνησα μαζί του και έκανε τέλεια δουλειά κάνοντας ένα αποτελεσματικό ξόρκι αγάπης στον γάμο μου που έκανε τον σύζυγό μου να επιστρέψει κοντά μου και να με παρακαλέσει συγχώρεση, και όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε εβδομάδες και έχουν περάσει περίπου 3 μήνες τώρα. Δεν θα σταματήσω να δημοσιεύω το όνομά του στο διαδίκτυο λόγω της καλής δουλειάς που κάνει. Θα σταματήσω την επαφή του για τη χρησιμότητα όσων χρειάζονται τη βοήθειά του. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DR WALE μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Καθώς διαβάζετε αυτό, ξέρετε ότι τα προβλήματά σας έχουν λυθεί στα μισά, μόνο αν μπορείτε να κάνετε ενέργειες σχετικά με αυτά, επειδή είναι ένας ισχυρός πνευματικός άνθρωπος που ονομάζεται DR WALE και τον γνώρισα διαβάζοντας κάποιο άρθρο στο διαδίκτυο, έχετε προβλήματα στη σχέση σας και θέλετε μόνιμη λύση ή έχετε προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία Ο DR WALE θα σας θαυμάσει με τη μεγάλη του δυνατή επικοινωνία επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com Με βοήθησε με ένα ξόρκι που έφερε τον σύζυγό μου στο σπίτι μετά από 9 μήνες χωρισμός, είναι επίσης ικανός να προετοιμάσει βότανα για κάθε είδους ασθένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Απλώς θέλω να μοιραστώ την κριτική μου για το ισχυρό ξόρκι DR WALE που ο σύζυγός μου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από εννέα χρόνια γάμου, ήταν δύσκολο για εμένα και τα παιδιά που έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον γάμο μου και την οικογένειά μου, αλλά όλα αποτυγχάνουν μέχρι ένα Ο φίλος μου μου είπε για την υπέροχη δουλειά του DR WALE, επικοινώνησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες όλα θα πάνε καλά και μετά από μερικές εβδομάδες, προς μεγάλη μου έκπληξη, ο σύζυγός μου επέστρεψε σπίτι και γονάτισε και έκλαιγε παρακαλώντας με για συγχώρεση, είμαι τόσο χαρούμενος αυτή τη στιγμή, σε ευχαριστώ πολύ Δρ Γουέιλ, ένα μήνυμα προς αυτόν σήμερα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Απλώς θέλω να μοιραστώ την κριτική μου για τον ισχυρό ερμηνευτή DR WALE που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ο σύζυγός μου μετά από εννέα χρόνια γάμου, ήταν δύσκολο για εμένα και τα παιδιά που έκανα ό,τι μπορούσα για να σώσω τον γάμο μου και την οικογένειά μου, αλλά όλα αποτυγχάνουν μέχρι ένα Ο φίλος μου μου είπε για την υπέροχη δουλειά του DR WALE, επικοινώνησα μαζί του και με διαβεβαίωσε ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες όλα θα πάνε καλά και μετά από μερικές εβδομάδες, προς μεγάλη μου έκπληξη, ο άντρας μου επέστρεψε σπίτι και γονάτισε και έκλαιγε παρακαλώντας με για συγχώρεση, είμαι τόσο χαρούμενος αυτή τη στιγμή, σε ευχαριστώ πολύ Δρ Γουέιλ, ένα μήνυμα προς αυτόν σήμερα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. DR WALE ΒΟΗΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΑΧΕΙΩΝ
    Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση όταν παίζω λαχείο και δεν κέρδισα ποτέ, ή συνεχίζω να κερδίζω χαμηλό ταμείο που δεν φτάνει τα 100 δολάρια, έχω πέσει θύμα μιας τόσο σκληρής ζωής, το μεγαλύτερο ταμείο που έχω κερδίσει ποτέ ήταν 100 δολάρια και έχω παίζω λαχείο για σχεδόν 12 χρόνια τώρα, τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά τη στιγμή που βρήκα ένα μυστικό στο Διαδίκτυο, μια μαρτυρία ενός ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, ο οποίος βοηθά ανθρώπους σε κάθε είδους αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς, όταν μπαίνοντας στο διαδίκτυο είδε πολλά καλά μαρτυρίες για DR WALE. τώρα είμαι περήφανος νικητής λαχειοφόρου αγοράς με τη βοήθεια του DR WALE, κέρδισα $1.000.0000.00 και το κάνω γνωστό σε όλους όσους προσπαθούν όλες τις μέρες να κερδίσουν το λαχείο, πιστέψτε με αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε το λαχείο. Ένα άλλο καλό νέο εδώ είναι ότι η DR WALE βοήθησε επίσης μια φίλη μου να φέρει πίσω τον σύζυγό της που την άφησε για μια άλλη κυρία. τώρα που η φίλη μου ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την DR WALE Μέσω: WhatsApp/Viber +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    Ο DR WALE μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα

    (1) Φέρνοντας πίσω τον πρώην εραστή.
    (2) Θεραπεία με βότανα & Πνευματική θεραπεία.
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Ξόρκι εγκυμοσύνης.
    (5) Κερδίστε μια δικαστική υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Όντας σε κακό γάμο για μερικά χρόνια λόγω του ότι το σκέφτομαι, χάνω και τη δουλειά μου, έκλαιγα μέρα νύχτα και κόντεψα να τρελαθώ. Αλλά τώρα είμαι ξανά στα πόδια μου, ευχαριστώ και τον DR WALE που μου επανέφερε την ευτυχία. Αφού διάβασα για όλα τα καλά πράγματα που έχει κάνει ο DR WALE για τους ανθρώπους, επικοινώνησα γρήγορα μαζί του και του είπα τι περνάει. Ο σύζυγός μου τότε πάντα με χτυπούσε χωρίς λόγο, πάντα προσβάλλει οτιδήποτε κάνω. Αφού είπε στον DR WALE όλα αυτά, μου έκανε ένα ξόρκι βουντού και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός μου έβλεπε κάποιον άλλο εκτός γάμου μας, γι' αυτό γυρίζει σπίτι και έψαξε για ελαττώματα. Αλλά όλα χάρη στον DR WALE που έχει αποκαταστήσει τα πάντα ξανά στο κανονικό. Ο σύζυγός μου ζήτησε συγχώρεση από εμένα και το αφεντικό μου στον εργασιακό μου χώρο μου ζήτησε να επιστρέψω στη δουλειά. Συνιστώ επίσης τον DR WALE σε όποιον χρειάζεται βοήθεια. WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή E-Mail: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γεια σε όλους, είμαι τόσο γεμάτος χαρά, χάρη στον DR WALE. Ο άντρας μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα πριν από μερικά χρόνια και ήμουν πολύ συντετριμμένος γιατί δεν του έκανα ποτέ τίποτα, έμεινα με τα δύο μου παιδιά και μια δουλειά που πληρώνει ελάχιστα. Σχεδόν τα παρατούσα μέχρι που είδα μια μαρτυρία στο διαδίκτυο για τον DR WALE και αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του. Του εξήγησα το πρόβλημά μου και με διαβεβαίωσε ότι θα δω ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από εβδομάδες, παραδόξως ο σύζυγός μου επέστρεψε την ημέρα μετά το ξόρκι παρακαλώντας με να τον συγχωρήσω και υποσχέθηκε ότι δεν θα φύγει ποτέ. Ο σύζυγός μου έχει επιστρέψει εδώ και οκτώ μήνες και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, χαίρομαι που δεν αμφισβήτησα τον DR WALE γιατί σίγουρα μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα με γρήγορη ανακούφιση, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του για βοήθεια τώρα στο WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Γεια σε όλους εδώ έξω!! Η αρραβωνιαστικιά μου η λεσβία που με άφησε επέστρεψε, θέλω να μοιραστώ τη μαρτυρία μου είναι η ευτυχία μου με όλους σας σε αυτό το site, πέρυσι η Λέσβια σύζυγός μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα, με εγκατέλειψε μόνη και μου λείπω, αφού όλα ήταν τόσο δύσκολα για μένα επειδή την αγαπώ πραγματικά τόσο πολύ, δεν έχασα την ελπίδα μου, προσπάθησα να την πάρω πίσω όταν έψαχνα στο Διαδίκτυο και διάβαζα μαρτυρίες του Dr WALE πώς βοηθούσε τους ανθρώπους να επιστρέψουν εκεί Πρώην εραστή, είχα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ζητήσω βοήθεια, επικοινώνησα με τον Δρ WALE του εξηγώ το πρόβλημά μου, ο Dr WALE Εγγύησε μου να μην ανησυχώ ότι θα με βοηθήσει να κάνω ένα ξόρκι αγάπης για ανταπόδοση, που θα φέρει πίσω τη Λεσβία σύζυγό μου και θα με διαβεβαιώσει μέσα σε ένα βδομάδα, ήταν σαν μια μαγεία η γυναίκα μου που με άφησε σίγουρα επέστρεψε, δεν μπορούσα να πιστέψω όταν άφησε την άλλη κυρία και επέστρεψε κοντά μου με τόση αγάπη και φροντίδα θα είμαστε μαζί τώρα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό βοήθεια που έκανε ο Δρ Γουέιλ για μένα, ένα ξόρκι αγάπης που έφερε πίσω τη γυναίκα μου. Εάν είστε εδώ και χρειάζεστε βοήθεια για να επαναφέρετε τον πρώην σας, επικοινωνήστε με τον Δρ WALE μέσω αυτού του WhatsApp/Viber: +2347054019402 Ή μέσω email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Παντρεύτηκα τον φίλο μου στο σχολείο και έχουμε δύο παιδιά μαζί. ζούσαμε καλά μέχρι που ήρθε η θετή του μαμά να μας επισκεφτεί. μετά από μια εβδομάδα που έφυγε, ο σύζυγός μου άρχισε να μου κάνει κάποια αστεία συμπεριφορά. Ήμουν σοκαρισμένος και έκπληκτος γιατί ποτέ δεν ήξερα τι έκανα λάθος. Μου είπε ότι τελείωνε το γάμο μας και θα πάρει και τα παιδιά μαζί του. επειδή ήξερα ότι ο σύζυγός μου δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος με κακή καρδιά, απλά έπρεπε να ψάξω για λύση εγκαίρως. έτσι συνάντησα ότι ο DR WALE είδε πολλές καλές μαρτυρίες γι 'αυτόν. Έτσι, επικοινώνησα μαζί του και του είπα όλα όσα συνέβαιναν μαζί μου. Ο DR WALE μου είπε ότι θα ετοιμάσει ένα ξόρκι για μένα και μου ζήτησε να πάρω μερικά αντικείμενα που πλήρωσα για αυτά. Αφού έκανε το ξόρκι για μένα, αποδείχθηκε ότι ο άντρας μου η θετή μαμά ήταν πίσω από όλα όσα συνέβαιναν στο γάμο μας. έκανε ένα ξόρκι πολύ χωριστά εγώ και ο άντρας μου, ο σύζυγός μου η θετή μαμά είναι τώρα σε ντροπή. όλα χάρη στον DR WALE που ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να με βοηθήσει από αυτό το χάος. Ο DR WALE είναι καλός άνθρωπος στα λόγια του. κι εσύ μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και θα φέρει πίσω την ευτυχία σου. WhatsApp/Viber +2347054019402 Ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μερικές φορές συμβαίνουν σκατά στους γάμους μας, αλλά δεν θα διαρκέσουν πάντα όταν παλεύουμε για να τους φτιάξουμε, είχα πρόβλημα με τον γάμο μου Ιούλιος 2021 ήταν μια τρομερή εμπειρία που κόντεψα να χάσω τον γάμο μου, ο σύζυγός μου νόμιζε ότι απατούσα γιατί πάντα δέχομαι κλήσεις από τη δουλειά προσπάθησα να τον κάνω να καταλάβει ότι είναι απλώς οι συνάδελφοί μου, δεν με πίστεψε ποτέ ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και τα χαρτιά είχαν βγει, ήταν σαν όνειρο για μένα, αλλά ήταν μια πραγματικότητα που έπρεπε να τον σταματήσω γιατί Τον αγαπώ, ήταν ένας όμορφος γάμος και δεν μπορούσα καν να φανταστώ να φύγω από το γάμο μου, έπρεπε να ζητήσω βοήθεια από τον DR WALE, του εξήγησα την κατάστασή μου και φυσικά με βοήθησε, μου ετοίμασε ένα ξόρκι αγάπης και με διαβεβαίωσε για ασφάλεια, Ο σύζυγός μου σταμάτησε το διαζύγιο και με αγάπησε ξανά, Γι' αυτό είμαι εδώ για να πω στους ανθρώπους για τον DR WALE και πώς με βοήθησε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα γάμου και σχέσης, επικοινωνήστε μαζί του στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 Ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο σύζυγός μου μάζεψε από το σπίτι για να ζήσει με μια άλλη κυρία που γνώρισε στο Διαδίκτυο και μου έστειλε χαρτιά διαζυγίου. Δεν ήθελα διαζύγιο λόγω της αγάπης που έχω για τον άντρα μου, δεν θέλω να διαλυθεί η οικογένειά μου. Υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα χρησιμοποίησε ξόρκι για να δέσει τον άντρα μου, ώστε να μην μπορεί να επιστρέψει στην οικογένειά του. Έψαχνα για συμβουλές για το πώς να κερδίσω ξανά τον σύζυγό μου και βρήκα ένα σχόλιο που λέει ότι η DR WALE τη βοήθησε να ανακτήσει τον σύζυγό της μετά από αρκετούς μήνες χωρισμού και πήρα τον αριθμό WhatsApp του DR WALE που υπήρχε στο σχόλιο και WhatsApp +2347054019402 τον για το πρόβλημά μου και μου απάντησε και με βοήθησε να ανακτήσω τον σύζυγό μου μέσα σε μια εβδομάδα και αυτή τη στιγμή ο σύζυγός μου είναι πίσω μαζί μου και είναι ακόμα πιο στοργικός και περιποιητικός. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον DR WALE για βοήθεια στο WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com Ο DR WALE είναι το κατάλληλο άτομο για να επικοινωνήσετε σχετικά με τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σας και θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον πρώην σας και είμαι πολύ χαρούμενος που μαρτυρεί την καλή του δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ο πρώην σύζυγός μου και εγώ πάντα καταφέρναμε να παραμείνουμε φιλικοί μετά το διαζύγιό μας τον Φεβρουάριο του 2019. Αλλά πάντα ήθελα να ξαναβρεθώ μαζί του, το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο spell casters τον περασμένο Δεκέμβριο, γιατί το όνειρό μου ήταν να ξεκινήσω ένα νέο έτος με τον σύζυγό μου, και να ζήσω ευτυχισμένοι μαζί του. Αυτός ο μάστορας ζήτησε ένα συγκεκριμένο ξόρκι αγάπης για εμένα και τον άντρα μου, και το δέχτηκα. Και αυτός ο ισχυρός ξόρκι άρχισε να κάνει τα μαγικά του. Και μετά από μερικές εβδομάδες αφότου αυτό το ξόρκι λειτούργησε για μένα, ο σύζυγός μου με κάλεσε πίσω για να είμαστε ξανά μαζί και μετανιωνόταν για όλες τις λάθος πράξεις του. Το ξόρκι μου λειτουργεί γιατί μάντεψε: Ο «σύζυγός» μου επέστρεψε και ετοιμαζόμαστε πώς να πάμε στο δικαστήριο και να αποσύρουμε τα χαρτιά διαζυγίου μας το συντομότερο δυνατό. Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα. Σας ευχαριστώ DR WALE για τα δυνατά ξόρκια σας. Τα λόγια δεν φτάνουν. εδώ είναι το WhatsApp/Viber του: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    Είναι επίσης σε θέση να κάνει ξόρκια όπως 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure για κάθε είδους ασθένειες και ιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Γεια σας θεατές στο διαδίκτυο, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς με βοήθησαν να πάρω πίσω τη γυναίκα μου. Ήμουν απατεώνας και η γυναίκα μου με έπιασε πολλές φορές. Προσπάθησα να φτιάξω τον εαυτό μου και κάθε φορά κατέληγα να απατώ ξανά και ξανά. Υποθέτω ότι δεν κατάλαβα τι σήμαινε για μένα μέχρι που με άφησε μόνη. Άρχισα να βρίσκω έναν τρόπο να την επαναφέρω, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί τέλεια μέχρι που βρήκα ένα άρθρο για τον DR WALE που βοήθησε πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως να επαναφέρουν τις σχέσεις τους. Επικοινώνησα μαζί του στον αριθμό του WhatsApp μέσω +2347054019402 και με διαβεβαίωσε ότι η γυναίκα μου θα επιστρέψει κοντά μου μέσα σε μερικές εβδομάδες με τα δυνατά μαγικά του και πλήρωσα κάποιο ποσό ευρώ για τα υλικά που χρειάζονται για την εργασία. Παραδόξως, η γυναίκα μου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μερικές εβδομάδες λέγοντας ότι εξακολουθεί να με αγαπά και ορκίστηκα να μην την απατήσω ποτέ πια. Όλα χάρη στον DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλημέρα σε όλους, είμαι εδώ για να μεταδώσω αυτά τα καλά νέα σε ολόκληρο τον κόσμο για το πώς επέστρεψα τον πρώην σύζυγό μου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγός μου με απάτησε με μια άλλη γυναίκα χωρίς να γνωρίζει ότι η γυναίκα είναι μάγος, η γυναίκα κάνει ένα ξόρκι στον άντρα μου που έκανε τον άντρα μου να αλλάξει τα συναισθήματά του για μένα και τα παιδιά και διέλυσε τον πενταετή γάμο μας. Ήμουν μπερδεμένος και αγχωμένος από τους πόνους της ανύπαντρης μητέρας, έτσι τηλεφώνησα σε μια φίλη και της εξήγησα τις προκλήσεις του γάμου μου, μου έδωσε οδηγίες και με οδήγησε να επικοινωνήσω με αυτόν τον σπουδαίο ισχυρό ξόρκι που ονομάζεται DR WALE, Ο κύριος λόγος για τον οποίο έδωσε οδηγίες να επικοινωνήσω με την DR WALE ήταν επειδή τον τελευταίο καιρό έχει διαβάσει μερικές μαρτυρίες στο διαδίκτυο που κάποιοι έχουν γράψει για τον ισχυρό ξόρκι DR WALE και ήμουν τόσο ευχαριστημένος και αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από αυτόν, πράγμα που έκανε τέλεια δουλειά κάνοντας ένα ξόρκι στον άντρα μου και χρησιμοποιώ τις δυνάμεις της άλλης γυναίκας που τον έκαναν να επιστρέψει σε μένα και να εκλιπαρεί για συγχώρεση. Δεν θα σταματήσω να δημοσιεύω το όνομά του στο διαδίκτυο λόγω της καλής δουλειάς που κάνει. Για όλους με προβλήματα γάμου, ζητήματα διαζυγίου, χαμένο εραστή ή οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τη σχέση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή με email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Παραλίγο να αφαιρέσω τη ζωή μου εξαιτίας του συζύγου μου που με άφησε και σταμάτησε να επιλέγει τις κλήσεις μου. Είπε ότι δεν με αγαπάει πια, προσπάθησα να τον παρακαλέσω, αλλά δεν θα μου απαντήσει μέχρι να τσακωθούμε και να χωρίσουμε για έξι μήνες, μετά κατάλαβα ότι δεν μπορώ να φύγω χωρίς αυτόν. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να τον πάρω πίσω αλλά δεν τα κατάφερα. μέχρι που συνάντησα αυτόν τον άντρα που ονομάζεται DR WALE στο διαδίκτυο, επικοινώνησα μαζί του και του είπα όλα όσα συνέβησαν μεταξύ εμένα και του συζύγου μου πριν από τον χωρισμό μας. Μου ζήτησε να μην φοβάμαι ότι όλα θα πάνε καλά. Μου είπε να πληρώσω για αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία του ξόρκι αγάπης για μένα και πλήρωσα και ακολούθησα όλες τις συμβουλές και τις οδηγίες που μου έδωσε. Αφού με βοήθησε να κάνω ένα ξόρκι αγάπης και ιδού, ο σύζυγός μου επέστρεψε μέσα σε μια εβδομάδα. εκλιπαρώντας με για συγχώρεση, εξεπλάγην τόσο πολύ που υπάρχουν ακόμα ξόρκια όπως ο DR WALE. Αν κάποιος εδώ χρειάζεται βοήθεια, με κάθε ειλικρίνεια, επικοινωνήστε με τον DR WALE σήμερα μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com
    όντως είσαι ο καλύτερος DR WALE σας ευχαριστώ που κάνατε το σπίτι μου ξανά ένα χαρούμενο σπίτι. Δεν μπορώ ποτέ να σταματήσω να μιλάω για εσάς κύριε. είναι πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για λύση για κάθε είδους πρόβλημα όπως
    (ένα) ξόρκι λαχειοφόρου αγοράς
    (δύο) πρώην πίσω
    (τρεις) μείνω έγκυος
    (τέσσερα) θεραπεία για κάθε είδους ασθένεια, ασθένεια και μόλυνση
    Και πολλοί άλλοι επικοινωνούν με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο σήμερα και παίρνουν τη δική σας
    Τα προβλήματα λύθηκαν 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Είναι προνόμιο να μοιράζεσαι αυτή τη θαυματουργή μαρτυρία στον κόσμο. Ο σύζυγός μου με χώρισε Δεκαπέντε μήνες πριν και έχω γεμίσει τύψεις γιατί δεν ήξερα τι να κάνω για να διορθώσω προβλήματα με τον άντρα μου. Έψαξα για βοήθεια στο Διαδίκτυο για το πώς θα μπορούσα να λάβω βοήθεια στο γάμο μου και ανακάλυψα σπουδαίους μαρτυρητές για τον DR WALE που ήταν προοδευτικός με τα ξόρκια του. Ήρθα σε επαφή μαζί του και ιδού, ο Δρ Γουέιλ, μου είπε ότι θα μου ετοιμάσει ένα ξόρκι που θα φέρει πίσω τον άντρα μου. Ήμουν δύσπιστος, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να συνεργαστώ μαζί του. Αφού δούλεψα με τον DR WALE, μερικές μέρες αργότερα, ο σύζυγός μου μου τηλεφώνησε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι και από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα, ζούμε ειρηνικά. Επιστρέφει τώρα με τόση αγάπη και φροντίδα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω όλους ότι αυτός ο μάστορας έχει τη δύναμη να φέρει πίσω τους ερωτευμένους και το πιο εκπληκτικό είναι ότι η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή τώρα, κάθε μέρα είναι ευτυχία και χαρά. και δεν υπάρχει τίποτα σαν να είσαι με τον άντρα που αγαπάς. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα το DR WALE σε οποιονδήποτε εκεί έξω που χρειάζεται βοήθεια. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει!!. WhatsApp/Viber/Telegram του: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δεν μπορώ να ξεχάσω πώς ο DR WALE με βοήθησε να αποκαταστήσω το γάμο μου μετά από εννέα μήνες χωρισμού με τη γυναίκα μου λόγω καυγά και εκείνη έφυγε και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά κοντά μου, έκανα τόσα πολλά για να την πάρω πίσω, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε μέχρι είδα ένα σχόλιο στο διαδίκτυο όταν κάποιος κατέθεσε πώς ο DR WALE τη βοήθησε να αποκαταστήσει τον σύζυγό της και έτσι επικοινώνησα μαζί του μέσω του WhatsApp και αφού έγραψα το πρόβλημά μου με διαβεβαίωσε ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω με τη γυναίκα μου μέσα σε λίγες μέρες αφότου έκανε το ξόρκι της αγάπης, και αφού έκανε το ξόρκι, η γυναίκα μου επέστρεψε στο σπίτι και παρακάλεσε ότι λυπόταν πολύ σήμερα που επέστρεψα με τη γυναίκα μου και είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι και ζούμε ξανά μαζί. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να πάρουν την αγάπη τους πίσω, επικοινωνήστε με τον DR WALE γιατί είναι η τέλεια απάντηση στο πρόβλημά σας τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοήθεια που μου προσέφερε ο Δρ Ουέιλ και το έβδομο πνεύμα όταν είχα ένα πρόβλημα με τον γάμο μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια και με τον άντρα μου αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Μετά από τρία χρόνια γάμου ο άντρας μου άλλαξε ξαφνικά, είχε σχέση με μια κυρία έξω, το παρατήρησα τότε προσευχόμουν για θεϊκή παρέμβαση. Το πράγμα έγινε πιο σοβαρό που έπρεπε να το συζητήσω και με τη φίλη μου, προσευχήθηκα όμως ο άντρας μου να μην εγκαταλείψει την παράξενη γυναίκα. Ο άντρας μου μόλις ήρθε σπίτι μια μέρα. Πήρε μερικά ρούχα και άφησε εμένα και τα παιδιά για την ερωμένη του. Εκείνη τη στιγμή ήμουν μπερδεμένη μη γνωρίζοντας τι να κάνω ξανά γιατί έχασα τον άντρα μου και τον γάμο μου επίσης. έψαχνα για βοήθεια στο Διαδίκτυο, είδα πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται μαρτυρία για το πώς ο DR WALE και τα επτά πνεύματα τους βοηθούν με τα συζυγικά τους προβλήματα, έτσι επικοινώνησα μαζί του μέσω του WhatsApp +2347054019402 και του είπα το πρόβλημά μου και μου είπαν να να είστε ήρεμοι που ήρθα στο σωστό μέρος όπου μπορώ να το επιστρέψω στον άντρα μου μέσα στις επόμενες είκοσι μία ημέρες. Μου είπε τι πήγε στραβά με τον άντρα μου και πώς συνέβη. ότι ο γάμος μου θα αποκατασταθεί. Προς μεγάλη μου έκπληξη Πριν από τις είκοσι μία μέρα ο άντρας μου ήρθε στο γραφείο μου παρακαλώντας με γονατιστός να βρω ένα μέρος στην καρδιά μου να τον συγχωρήσω. Δεν μπορούσα να πιστέψω στην αρχή νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Ο σύζυγός μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με απατήσει ποτέ ξανά και επιστρέψαμε πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι μαζί. φίλοι μου που διαβάζουν αυτό τώρα, η περίπτωσή σας δεν είναι και η χειρότερη, γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή στον DR WALE και τα επτά πνεύματα.. Κάνουν εκπλήξεις.. Ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσετε. Μπορεί να φτιάξει τη σχέση σας με τον πρώην σύντροφό σας. Ευχαριστώ τον Θεό που χρησιμοποίησε τον DR WALE για να σώσει τον γάμο μου. επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τι θα μπορούσα να είχα κάνει αν όχι ο DR WALE που αποκατέστησε το γάμο μου και έφερε την ειρήνη στο σπίτι μου, θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων ΔΡ. Ουάιλ, ο άντρας μου έφυγε για άλλη γυναίκα, με άφησε με τα τρία μας παιδιά, μπερδεύτηκα και ραγισμένη καρδιά παραλίγο να χάσω έναν από τους γιους μου στις διαδικασίες που συζητάω με μια φίλη μου και μου είπε για τον DR WALE και πώς τη βοήθησε στο παρελθόν, οπότε επικοινώνησα μαζί του για βοήθεια και μου υποσχέθηκε ότι μετά από λίγο μέρες που ο σύζυγός μου πρόκειται να με πάρει τηλέφωνο και να μου ζητήσει συγγνώμη για τη συγχώρεση, πιστεύω πραγματικά σε αυτόν γιατί έχω δει πολλά καλά νέα για αυτόν στο διαδίκτυο, μου είπε τι να κάνω και έκανα ό,τι μου ζήτησε να κάνω, μετά από μερικές μέρες που χτύπησε το τηλέφωνό μου και προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν ο σύζυγός μου που άρχισε να τηλεφωνεί και να με παρακαλεί να τον συγχωρήσω για κάθε πράγμα που με έκανε να περάσω, οπότε τον συγχώρεσα και τώρα ζούμε ξανά ευτυχισμένοι, λέω όλα τα ευχαριστώ στον DR WALE. Εδώ είναι οι επαφές του εάν περνάτε από οποιοδήποτε συζυγικό άγχος, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε μαζί του για λύση και σας υπόσχομαι ότι όλο το πρόβλημά σας θα λυθεί. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γιατί να πονάς στον εαυτό σου, γιατί να αφήνεις την κατάθλιψη να σε καταβροχθίσει όταν μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με τον Δρ WALE για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
    Έχετε δικαστική υπόθεση
    Ψάχνουν για προαγωγή
    Θέλετε να κερδίσετε ένα παιχνίδι τζάκποτ Λοταρίας
    Το HIV/AIDS σας μπορεί να θεραπευτεί
    Πάσχετε από εγκεφαλικό
    Πάσχετε από Καρκίνο
    Έχετε χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων
    Θέλετε να διορθώσετε τον κατεστραμμένο γάμο σας
    Θέλετε να φέρετε πίσω τον πρώην εραστή σας
    Έχετε ασθένεια/λοίμωξη που θέλετε να θεραπεύσετε
    Χρειάζεστε θεραπεία για τον ιό του απλού έρπητα 2/ PCOS
    και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
    επικοινωνήστε με τον DR WALE σήμερα θα φέρω πίσω όλη σας την ευτυχία και θα σας κάνω ξανά ευτυχισμένο.
    Επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsApp/Viber/Telegram του:+2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Έχω κλάψει στην οικογένεια του συζύγου μου να σώσει τον γάμο μας τουλάχιστον για χάρη των παιδιών μας. Απλώς ξεγελιέται που έχει εγκαταλείψει την οικογένειά του για ένα κορίτσι στο πανεπιστήμιο, είμαι τόσο καταθλιπτικός στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, αλλά όταν κοιτάζω τον επτάχρονο γιο μου δεν μπορώ πια. Πριν από μερικές μέρες μου είπαν ότι πήγαν στις Μπαχάμες για διακοπές, όταν εκείνος πληρώνει ακόμη την διατροφή του παιδιού του, πούλησα το αυτοκίνητό μου μόνο και μόνο για να συνεχίσω να πληρώνω το στεγαστικό δάνειο. Έδωσα τα πάντα στα παιδιά μου και έφυγα με τίποτα απολύτως εκτός από την ανάσα μου. Η αδερφή μου είδε την κατάστασή μου όταν ήρθε να δει τα ανίψια και τον ανιψιό της, με ανάγκασε να επικοινωνήσω με τον DR WALE στο WhatsApp: +23457054019402, Από εκείνη τη στιγμή που επικοινώνησα με τον DR WALE, η ζωή μου άλλαξε. Μάντεψε? Έχω το αυτοκίνητό μου πίσω, ο άντρας μου είναι πίσω στο σπίτι και άφησα την ηλίθια σκύλα μόνη. Δεν έχω δει ποτέ τίποτα να λειτουργεί τόσο γρήγορα σε όλα τα 53 χρόνια της ζωής μου. Ο άντρας μου μου έδωσε το αυτοκίνητό του και με οδήγησε χθες στο δικαστήριο για να ανανεώσουμε τον όρκο μας. Είμαι τόσο χαρούμενος που ο γάμος μου λειτουργεί ξανά και τα πράγματα επανέρχονται στο φυσιολογικό σε λίγες μόνο εβδομάδες. Ο σύζυγός μου επικοινώνησε μαζί μου αμέσως DR WALE Ολοκλήρωσε το ξόρκι. Ήταν στιγμιαίο. Είμαι ακόμα σε σοκ περιμένοντας να δω πόσο θα διαρκέσει αυτό. Αλλά προς το παρόν είναι σαν παράδεισος, γιατί ο σύζυγός μου είναι δίπλα μου, όπως ακριβώς γνωριστήκαμε όταν συμφώνησα να τον παντρευτώ. Ο γιατρός αγάπης είπε ότι είναι για πάντα. Θα συνεχίσω να καταθέτω αν αυτό είναι για πάντα όπως εγγυήθηκε. Πήγαινε να πάρεις τον εραστή σου πίσω τώρα......WhatsApp/Viber: +2347054019402 ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μια καταπληκτική μαρτυρία για έναν ξόρκι που μου έφερε πίσω τον άντρα μου. Είμαι ευτυχώς παντρεμένος με έναν υπέροχο και περιποιητικό σύζυγο με δύο παιδιά. Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην οικογένειά μου πριν από επτά μήνες, μεταξύ εμένα και του συζύγου μου. τόσο τρομερό που πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο για διαζύγιο. είπε ότι δεν ήθελε να μείνει ποτέ ξανά μαζί μου και ότι δεν με αγαπούσε πια. Έτσι μάζεψε έξω από το σπίτι και έκανε εμένα και τα παιδιά μου να περάσουμε έντονους πόνους. Δοκίμασα όλα τα δυνατά μου μέσα για να τον πάρω πίσω, μετά από πολλή ικεσία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και επιβεβαίωσε ότι πήρε την απόφασή του και δεν ήθελε να με ξαναδεί. Έτσι ένα βράδυ, καθώς επέστρεφα από τη δουλειά, συνάντησα έναν παλιό μου φίλο που ρώτησε τον άντρα μου. Της εξήγησα τα πάντα, οπότε μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να πάρω πίσω τον άντρα μου είναι να επισκεφτώ έναν ξόρκι, γιατί αυτό έκανε και εκείνη για να ξανακερδίσει τον εραστή της. Στη συνέχεια, ακολούθησα τη συμβουλή της και μου έδωσε την επαφή DR WALE WhatsApp :+2347054019402. αμέσως έστειλα στον DR WALE ένα μήνυμα WhatsApp και του είπα για όλους τους πόνους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Ο Δρ Γουέιλ μου είπε να μην κλαίω άλλο και ότι το χρησιμοποιώ χαλαρώστε το μυαλό μου. Μετά από πολλή συζήτηση με τον DR WALE, πλήρωσα όλα τα υλικά και τα αντικείμενα που χρειάζονταν για να κάνω το ξόρκι και ο ξόρκι με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω πίσω τον άντρα μου σε μια εβδομάδα. Τι καταπληκτική δήλωση!! Μίλησε λοιπόν μαζί μου και μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω. Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα ήταν τόσο περίεργο που ο σύζυγός μου που δεν με τηλεφώνησε τους τελευταίους επτά μήνες με κάλεσε για να με ενημερώσει ότι επέστρεφε. Τόσο εκπληκτικό!! Έτσι γύρισε στο σπίτι με πολλή αγάπη και χαρά και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε σε εμένα και στα παιδιά μου. Στη συνέχεια, από εκείνη την ημέρα η σχέση μας ήταν πλέον πιο δυνατή από ό,τι ήταν πριν με τη βοήθεια του DR WALE. Θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 ή με email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς πήρα πίσω τον άντρα μου. Ο άντρας μου με άφησε χωρίς λόγο πριν από τέσσερα χρόνια. Μετακόμισε με μια άλλη γυναίκα, ένιωσα να αυτοκτονήσω, η ζωή μου έγινε πολύ πικρή και θλίψη. Στη συνέχεια, μια μέρα, ένας φίλος μου μου είπε για έναν εξαιρετικό ξόρκι που είναι πολύ καλός και είπε ότι του έδωσε κάποιους τυχερούς αριθμούς που έπαιξε σε μια κλήρωση και κέρδισε. Τελευταία φορά που έλεγξα ήξερα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον φίλο μου πριν, οπότε όταν μου είπε ότι το ξόρκι τον βοήθησε να κερδίσει, πίστεψα τα λόγια του. Μου είπε ότι ο DR WALE θα φέρει πίσω την ευτυχία μου χωρίς να κοιτάξω πού αλλού μπορώ να απευθυνθώ στον DR WALE. Χρησιμοποίησα το ξόρκι που μου έδωσε και μέσα σε μια εβδομάδα αργότερα έλαβα μια κλήση από τον αγαπημένο μου σύζυγο. Μου ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε σε μένα. Μου έδωσε ακόμη και μερικά γλυκά δώρα ως μέσο αποζημίωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Σας ευχαριστώ DR WALE, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω
    WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com
    Μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα όπως π.
    (1) Αν θέλεις τον πρώην σου πίσω.
    (2) χρειάζεστε διαζύγιο στη σχέση σας.
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Θέλετε γυναίκες και άνδρες να τρέχουν πίσω σας.
    (5) Αν θέλεις παιδί.
    (6) Θέλεις να είσαι πλούσιος.
    (7) Θέλετε να δέσετε τον άντρα και τη γυναίκα σας για να είναι δικοί σας για πάντα.
    (8) Εάν χρειάζεστε μια οικονομική θέση.
    (9) Μπορεί να σε κάνει έγκυο.
    (10) Μπορεί να σας θεραπεύσει από οποιεσδήποτε ασθένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Πληγώθηκα και ράγισα όταν προέκυψε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στον γάμο μου πριν από έξι μήνες, μεταξύ εμένα και του συζύγου μου. τόσο τρομερό που πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο για διαζύγιο. είπε ότι δεν ήθελε να μείνει ποτέ ξανά μαζί μου και ότι δεν με αγαπούσε πια. Έτσι μάζεψε έξω από το σπίτι και έκανε εμένα και τα παιδιά μου να περάσουμε έντονους πόνους. Προσπάθησα όλα τα δυνατά μου μέσα για να τον πάρω πίσω, μετά από πολλή ικεσία, αλλά όλα μάταια. Και επιβεβαίωσε ότι πήρε την απόφασή του και δεν ήθελε να με ξαναδεί. Έτσι ένα βράδυ, καθώς επέστρεφα από τη δουλειά, συνάντησα έναν παλιό μου φίλο που ρώτησε τον άντρα μου. Του εξήγησα τα πάντα, οπότε μου είπε ότι ο μόνος τρόπος να πάρω πίσω τον σύζυγό μου είναι να επισκεφτώ έναν ξυλουργό, γιατί πραγματικά λειτούργησε και σε αυτόν. η εμπιστοσύνη και η πίστη που έχω σε αυτό ο φίλος μου με κάνει να παίρνω τα λόγια του στα σοβαρά, του είπα να μου επικοινωνήσει με το άτομο που τον βοηθά, Στη συνέχεια μου έδωσε τον DR WALE WHATSAPP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +2347054019402. Έτσι το επόμενο πρωί, έστειλα ένα μήνυμα στον DR WALE. Μιλήσαμε και οι δύο και με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω πίσω τον άντρα μου μέσα σε μια εβδομάδα. Τι καταπληκτική δήλωση, ο Δρ Γουέιλ μου είπε όλα όσα πρέπει να κάνω. Παραδόξως, ο σύζυγός μου, ο οποίος δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους έξι μήνες, μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει ότι επέστρεφε. Τόσο εκπληκτικό!! Έτσι γύρισε την ίδια μέρα, με πολλή αγάπη και χαρά, και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε σε εμένα και στα παιδιά μας. Τότε από εκείνη την ημέρα, η σχέση μας ήταν τώρα πιο δυνατή από ό,τι ήταν πριν. Θα σας συμβουλέψω εκεί έξω εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει.. WhatsApp: +2347054019402 ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή