Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "Η παγωμένη πριγκίπισσα" (Fjällbacka #1) by Camilla Läckberg εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, με την ματιά της Poppy Syrianou‎


4/5 ☆☆☆☆
Πρώτο βιβλίο της Camilla Lackberg που διάβασα κ σίγουρα όχι το τελευταίο. Πολύ μυστήριο γύρω από την υπόθεση και καθ' όλη την διάρκεια της ανάγνωσης άλλαξα πολλές φορές γνώμη για το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Σε αυτό το πρώτο βιβλιο της σειράς γνωρίζουμε την Ερίκα κ τον Πάτρικ χαρακτήρες όπου θα υπάρξουν και στα επόμενα βιβλία απ' ότι κατάλαβα και με την γνωριμία τους έχουμε και μια μικρή δόση ρομαντισμού μέσα στο μυστήριο για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Ανατροπές πολλές και πλοκή που κυλάει και διαβάζεται ευχάριστα.
Η συγγραφέας Ερίκα Φαλκ επιστρέφει στο πατρικό της, στο παγωμένο ψαροχώρι Φιελμπάκα, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο των γονιών της για να βρει μια κοινότητα στο κατώφλι της τραγωδίας. Η παιδική της φίλη Άλεξ, την οποία η ίδια βρίσκει νεκρή στην μπανιέρα της, είναι η αφετηρία για ένα επώδυνο φλας μπακ στο παρελθόν, το οποίο θα φέρει στο φως τα θαμμένα μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή όψη της Φιελμπάκα, αλλά και για μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της Ερίκα. Σας το προτεινω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου