Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ 30/11 Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ προσφερουν την δυνατοτητα σε δυο τυχερους να κεδισουν ενα αντιτυπο του βιβλιου ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ & ενα αντιτυπο του βιβλιου ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ




ΚΛΗΡΩΣΗ 30/11

προσφερουν την δυνατοτητα σε δυο τυχερους να κεδισουν
ενα αντιτυπο του βιβλιου ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ
&
ενα αντιτυπο του βιβλιου ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Αν θες να κερδίσεις το ένα εσύ και το άλλο να το κάνεις δώρο σε μια φίλη σου, δεν έχεις παρα 
1. Να κάνεις TAG την φίλη σου (με την προυποθεση να είναι μέλος της ομάδας 
ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ)
 2. LIKE στη σελίδα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμου μας!

Καλη Επιτυχια!  




ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ


Τρόποι επικοινωνίας με το παιδί όταν η άλλη πλευρά το στρέφει εναντίον σας
Προστατέψτε το παιδί σας από την αποξένωση και ανοίξτε δίαυλο επικοινωνίας
Μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, είναι πιθανό η σχέση σας με τα παιδιά να δοκιμαστεί –ειδικά αν απέναντί σας έχετε έναν… τοξικό πρώην σύντροφο που σας κακολογεί, σας κατηγορεί για όλα, ή επιχειρεί να σας «αντικαταστήσει» φέρνοντας ένα νέο πρόσωπο στη ζωή τους. Τα παιδιά μπορεί να βιώσουν σύγχυση, αντικρουόμενα συναισθήματα, θυμό, αγωνία, κατάθλιψη –κι εσείς να νιώσετε εντελώς ανίσχυροι.
Με αυτόν τον πρακτικό οδηγό θα μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από επώδυνες συγκρούσεις, πώς να αποφύγετε το σύνδρομο της γονικής αποξένωσης και πώς να τους μιλήσετε εμπνέοντάς τους ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Είναι δύσκολο να μεγαλώνετε παιδιά με έναν τοξικό πρώην, αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να τα προστατέψετε και να δυναμώσετε τη μεταξύ σας σχέση.
  

Η Δρ Έιμι Μπέικερ είναι παιδοψυχολόγος, ειδική στο σύνδρομο γονικής αποξένωσης. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γονείς που βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου και το έργο της είναι ευρέως γνωστό στις ΗΠΑ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτή στο www.amyjlbaker.com
Ο Πολ Φάιν είναι κλινικός κοινωνικός λειτουργός και ψυχοθεραπευτής. Έχει 25 χρόνια πείρα στα διαζύγια και ακολουθεί μια ανθρωπιστική προσέγγιση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεμονωμένα άτομα και οικογένειες.



ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Συμφωνήστε σε έναν κοινό τρόπο ανατροφής χωρίς συγκρούσεις
Λειτουργήστε ως ομάδα αναπτύσσοντας ένα κοινό μοντέλο διαπαιδαγώγησης
Πώς μπορούν δύο άνθρωποι να απαλλαγούν από τα γονεϊκά πρότυπα που «κουβαλούν» από τις οικογένειές τους και να συμβαδίσουν στο θέμα της διαπαιδαγώγησης, δίχως να υπερισχύει η γνώμη του ενός έναντι του άλλου;

Καθένας από εμάς ανατράφηκε με συγκεκριμένα πρότυπα που μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά του συντρόφου του. Με υπομονή και συνεργασία, το ζευγάρι πρέπει να προσπαθήσει να απαλλαγεί από αυτά –ή να συνδυάσει τα καλύτερά τους στοιχεία– με στόχο τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου διαπαιδαγώγησης που θα ταιριάζει στις προσωπικότητες των δύο γονέων.

Με τεχνικές, παραδείγματα και ασκήσεις για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, αυτός ο πρακτικός οδηγός μπορεί να λειτουργήσει ως υποστηρικτικό εργαλείο για κάθε ζευγάρι, ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά του με κοινό όραμα, χωρίς ρήξεις.


 Η Βίκυ Χόιφλε είναι σύμβουλος γονέων με πείρα 25 χρόνων. Συμμετέχει σε σεμινάριακαι διαλέξεις, και τα βιβλία της έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι ειδικευμένη στην αντλεριανή ψυχολογία με πιστοποίηση από την International Coaching Federation και εφοδιάζει τους γονείς με βιώσιμες προληπτικές τεχνικές, ώστε να δημιουργήσουν ευτυχισμένες οικογένειες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στο www.vickihoefle.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου