Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

2η Εορταστική κλήρωση!!! ΚΛΉΡΩΣΗ 25/12 Οι Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications προσφέρουν στα μελη μας δύο αντιτυπα του βιβλίου Υπόθεση Μίτφορντ: Έγκλημα στο τρένο

Πατηστε στην φωτογραφια για να διαβάσετε ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

2η Εορταστική κλήρωση!!! 
ΚΛΉΡΩΣΗ 25/12
προσφέρουν στα μελη μας δύο αντιτυπα του βιβλίου
Υπόθεση Μίτφορντ: Έγκλημα στο τρένο 

Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθηστε τα βήματα:

1. Εγγραφείτε ως ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ στο ιστολόγιο μας vivliopareas.blogspot.com
2. Γράψτε μας ΣΧΟΛΙΟ στην ανίστοιχη ανάρτηση του διαγωνισμού μας!
3. Πατήστε ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ στη σελίδα μας  ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ &
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας https://www.youtube.com/channel
 5. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμου μας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
 


1919. Το όνειρο της Λουίζα Κάνον είναι να δραπετεύσει από τη στερημένη ζωή της στο Λονδίνο, αλλά κυρίως από τον καταπιεστικό και επικίνδυνο θείο της.
Η τύχη κι ένας ερωτευμένος μαζί της νεαρός αστυνομικός τη φέρνουν στο σπίτι των Μίτφορντ, στην εξοχή του Οξφορντ­σάιρ. Εκεί θα αναλάβει καθήκοντα παιδοκόμου και θα γίνει συνοδός και μυστικοσύμβουλος των αδελφών Μίτφορντ, ειδικά της δεκαεξάχρονης Νάνσι – μιας ατίθασης, ευφυούς κοπέλας με αδυναμία στις ιστορίες μυστηρίου.

Όταν η Φλόρενς Ναϊτινγκέιλ Σορ, βαφτισιμιά και συνονόματη της διάσημης νοσοκόμας, βρίσκεται δολοφονημένη μέρα μεσημέρι στο κουπέ ενός τρένου, η Νάνσι, η Λουίζα κι ο αστυνομικός θα βρεθούν μπλεγμένοι στα δίχτυα ενός δολοφόνου που θα κάνει τα πάντα για να μείνει ασύλληπτος...

Η εντυπωσιακή αρχή μιας κορυφαίας σειράς μυστηρίου, βασισμένης σε πραγματικά άλυτα εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στη λαμπερή οικία των Μίτφορντ.

9 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό!!!
    FB: Artemis Giote

    ΑπάντησηΔιαγραφή