Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΨΗ γα το βιβλιο "Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ", ΜΑΙΡΗ ΚΙΟΥΜΠΙΚΑ, εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ, με την ματιά της ΕΥΑΣ ΜΑΡΑΚΗ

   Πώς αντιδράς όταν βλέπεις μια άστεγη νεαρή μητέρα με το μωρό της στα πρόθυρα της αυτοκτονίας; Η Χέιντι, κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και πάντα αλτρουίστρια, τους παίρνει σπίτι της να τους περιθάλψει. Ο άντρας και η κόρη της θα αντιδράσουν. Άραγε, έχουν άδικο που είναι αρνητικοί;

  Ένα άκρως ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ είναι το τελευταίο μυθιστόρημα της Μ.Κιούμπικα "η κουκλίτσα" . Η δράση έντονη εξαρχής με κλιμάκωση και με κορύφωση στο τέλος. Μεγάλη ανατροπή επιφύλαξε η συγγραφέας για τους αναγνώστες αφού με δεξιοτεχνία παρουσίασε τους ήρωες κατορθώνοντας να μας ξαφνιάσει ευχάριστα με τα κρυμμένα μυστικά τους. Σε παραπλανά και στο τέλος σου λύνει όλες τις απορίες. Από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα ο αναγνώστης αγωνιά και διερωτάται. Οι ήρωες είναι αυτό που φαίνονται ή '' μας παραπλάνησαν "; "Η κουκλίτσα" είναι εθιστικό και ασθματικό ανάγνωσμα , στο οποίο πάλλεσαι από σασπένς.

   Η Κιούμπικα μου ήταν άγνωστη σα συγγραφέας. Αφήνοντας μου πολύ καλές εντυπώσεις θα αναζητήσω και άλλα μυθιστορήματα της . Ο τρόπος γραφής της δυναμικός και παραστατικός. Μου άρεσε που κάθε κεφαλαιο τιτλοφορούνταν με το όνομα των ηρώων και παρουσιαζόταν ο τρόπος σκέψης τους και έτσι ηθογραφούνται πλήρως καλύπτοντας τα κενά του αναγνώστη. 

   Συμπερασματικά, αν επιθυμείτε ένα κινηματογραφικό μυθιστόρημα με αγωνία και δράση "η κουκλίτσα" είναι ιδανική επιλογή. Νιώθεις πως παρακολουθείς θρίλερ μυστηρίου..η αδρεναλίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο. 

   Βαθμολογία:8.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου