Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΚΙΈΣ", ΈΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΊΟΥ, με την ματιά της Βασω Π.‎

Η ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ 📙✒️🔖

Ένα βιβλίο που απόλαυσα από την αρχή ως το τέλος.

ΡΑΦΑΕΛΟ ΚΑΙ ΕΛΒΊΡΑ: Ο όρος μιας ιδιότυπης διαθήκης θα σταθεί αφορμή να γνωριστούν και να βρεθούν για τρεις μήνες στο Καστελο του Ραφαελο σ'ενα χωριό της Θεσσαλίας.
Δύο χαρακτήρες εντελώς αντίθετοι που αντιδρούν στην ιδέα και δεν συμβιβάζονται προκειμένου να ανακαλύψουν τα κομμάτια που συνθέτουν το παρελθόν των οικογενειών τους.
Η Ελβίρα αφήνει την ξέφρενη ζωή της και τα ερωτικά σκάνδαλα και ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν γεμάτο προκλήσεις και αποκαλύψεις.
 

Γι'αυτό που δεν είναι προετοιμασμένη, είναι η σύγκρουση με το νεαρό δόγη ΡΑΦΑΕΛΟ.Εκεινος τη θεωρεί τυχοδιωκτρια και σφετεριστρια της περιουσίας του και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατηθεί μακριά της και να καταπνίξει την έλξη που νιώθει...Θα είναι εφικτό άραγε?
Από την άλλη,η Ελβίρα νιώθει να χάνει την κοσμοθεωρία της από την γοητεία και τη σαγήνη του όμορφου δόγη...Θα πρέπει να παλέψουν και οι δύο με το χαρακτήρα τους, και τις αντοχές τους για ν'ανακαλυψουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Καθώς το παρελθόν αποκαλύπτεται,οι δολοπλοκίες,τα μυστικά και τα ψέματα κυριαρχούν,ο έρωτας τους φαίνεται καταδικασμένος από το παρελθόν.Θα βγουν νικητές από αυτή την μάχη και θα έχουν την ευκαιρία τους στην ευτυχία?
 

Ένα βιβλίο με φόντο την ερωτική Ιταλία και την μαγευτική Θεσσαλία που εκτυλίσσεται ένας μεγάλος και δυνατός έρωτας....
Ενα μυθιστόρημα με πολλή ένταση, δυναμισμό, περιπέτεια αλλά κυρίως έρωτα και πάθος ❤️
Ένα συνοθυλευμα αλήθειας και ψέματος που πρέπει να ξεδιαλύνει για να δώσει το παρελθόν τη θέση του στο μέλλον... Όσοι λατρεύετε το αισθηματικό είδος σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!💓💓💓
Πολλά συγχαρητήρια στη συγγραφέα Elena Antoniou Karamitsou🌺🌺🌺

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου