Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Elia Ermou Athens Hotel - Πολυτέλεια σε προσιτές τιμές!!!



Τοποθετημένo στρατηγικά στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Ερμού στο πιο κεντρικό σημείο, μια ανάσα από την Πλατεία Συντάγματος, θα συναντήσετε το νέο ξενοδοχείο ΕΛΙΆ-ΕΡΜΟΥ. Με φόντο από την μια το Λυκαβηττό και από την άλλη την Ακρόπολη, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να αφήσουν τη ματιά να περιπλανηθεί στη μαγική θέα του. Δεσπόζει και προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν την μεγαλόπρεπη αρχιτεκτονική και επιβλητική ομορφιά της Ακρόπολης και ο κάθε ταξιδιώτης γεμίζει με δέος και σεβασμό, καθώς αισθάνεται τόσο κοντά σε αυτό το εξαιρετικό δείγμα εκθαμβωτικής ομορφιάς, μέσα στο κέντρο της πόλης. 
 



Το ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 με όραμα του να καλύπτει και να παρέχει σύγχρονες ανέσεις και υψηλής ποιότητας παροχές και φιλοξενία στους επισκέπτες. Με ευρύχωρα και άνετα δωμάτια, ιδανικά για οικογένειες και επιχειρηματίες που επιθυμούν άνεση και πολυτέλεια στα προσωπικά και επαγγελματικα τους ταξίδια. Επίσης, είναι ιδανικά για τον επισκέπτη της Αθήνας που επιθυμεί να κάνει ψώνια ή απλά τουρισμό. 
 



"Αν το στυλ, η εξαιρετική ποιότητα και το ελληνικό φως,
 είναι αυτό που αναζητάτε, 
το ξενοδοχείο ELIA-ERMOU θα σας γοητεύσει! 
Με κυρίαρχο στοιχείο την ελιά 
(για τους Έλληνες σύμβολο ΕΙΡΉΝΗΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ), 
το ΕLIA-ERMOU, κομψά σχεδιασμένο 
με εντυπωσιακή και διακριτική πολυτέλεια, 
αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή 
για την διαμονή σας στην πρωτεύουσα."

Το ξενοδοχείο αποτελείται απο 123 δωμάτια και σουίτες, τα οποία με την λειτουργικότητα και την αισθητική τους, κερδίζουν αμέσως τους επισκέπτες. Τα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου συνδυάζουν λιτές γραμμές, μοντέρνα αισθητική και σύγχρονες ανέσεις. Κομψά διακοσμημένα και σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στον φιλοξενούμενο μια αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης, αλλά και εξοπλισμένα με όλες τις μοντέρνες ανέσεις που χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης. Διατίθεται εστιατόριο και snack bar για όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν ένα μαγικό ταξίδι γεύσης και τον καφέ ή το ποτό τους σε ένα ιδανικό χώρο. 



Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι δωρεάν και είναι εφικτή σε όλους τους χώρους και τα διαμερίσματα. 


Με την πιο «φρέσκια» φιλοσοφία στην πόλη, και με τη σφραγίδα του executive chef Αντώνη Σανάκη, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία μέσα από μια μεγάλη γκάμα με ιδανικές γευστικές προτάσεις. Ο σεφ και η ομάδα του, δημιουργούν πιάτα δοσμένα με εκλεπτυσμένο στυλ ιδανικα για δυνατές απολαύσεις. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, η επιμονή στην ποιότητα, τα καλομαγειρεμένα πιάτα, οι πληθωρικές μερίδες, η φιλική εξυπηρέτηση και οι συρρικνωμένες τιμές είναι η μυστική συνταγή. 




"Το μπαλκόνι με την εκπληκτική θέα 
στην Ακρόπολη μυρίζει Ελλάδα! 
Ταξιδέψτε σε όμορφες γεύσεις, 
και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!"

Ο ζεστός και φιλικός χώρος του εστιατορίου με minimal αισθητική και έμφαση στη λεπτομέρεια, σας περιμένει να μοιραστείτε το πάθος σας για το φαγητό σε κοινό τραπέζι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ένα γαστρονομικό ταξίδι με φόντο την Ακρόπολη. 

Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά απο ολόφρεσκα επιλεγμένα προϊόντα, κάθε πρωί έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα πλούσιο μπουφέ. Μια υπέροχη γιορτή γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων, που σερβίρονται καθημερινά σε καλωσορίζουν σε ένα ακόμη μαγευτικό πρωϊνό.



Επισκεπτόμενος τον χώρο των Spa, θα σε κατακλύσει μια όαση ευεξίας, ομορφιάς και χαλάρωσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πρόθυμο να σου προτείνει να επιλέξεις μέσα από μία πληθώρα θεραπειών και αναζωογονητικων υπηρεσιών με τα ποιοτικότερα προϊόντα ομορφιάς .



Το ξενοδοχείο ΕΛΙΑ ΕΡΜΟΥ είναι ένα σαγηνευτικό ξενοδοχείο 
που προσφέρει εκλεπτυσμένη ελληνικη φιλοξενία σε καταπληκτικές τιμές!


Συντάκτης αρθρου: Ευα Νάτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου