Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Γνωρίστε το εστιατόριο του Παντελή απο το MASTER CHEF στην Κάλυμνο!

Πολλοί από εσάς έχετε γνωρίσει τον ΠΑΝΤΕΛΗ του Master Chef!


Ισως αρκετοί από εσάς να το γνωρίζετε ήδη, ο Παντελής είναι ένας απο τους ιδιοκτήτες ενός από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού της Καλύμνου, του Prego Ristorante στο Μασούρι που είχα την τύχη να επισκεφθω παλιά!


Η Αχινομακαρονάδα που σου προσφέρει όλο το άρωμα της θάλασσας στο πιάτο, το Χοιρινό κότσι μαγειρεμένο σε μαύρη μπύρα που σερβίρεται με ρυζότο αρωματισμένο με σαφράν, ο Φρέσκος Σολωμός με σάλτσα ούζου καθώς και ο καπνιστός Σολωμός ρολό, γεμιστός με κρέμα τυριού, είναι μόνο μερικές από τις εκλεκτές προτάσεις που θα απολαύσετε στην Κάλυμνο! Και όλα αυτά τα Πιάτα πολλών...αστέρων που αλλού? Μα φυσικά στο Prego Ristorante!


 Μεταξύ μας, όποιον και αν ρωτήσετε στο νησί,  θα σας προτείνει ανεπιφύλακτα το μεσογειακό αυτό εστιατόριο που λειτουργεί από το 2007 με τις καλύτερες κριτικές και βραβεία! Ένα εστιατόριο που προσφέρει μαι απίστευτη γαστρονομική εμπειρία, τόσο στην ελληνική όσο και στην μεσογειακή κουζίνα, δίνοντας έμφαση στα τοπικά προϊόντα, αναδεικνύοντας παραδοσιακές γεύσεις! Με ένα ενημερωμένο κατάλογο κρασιών που θα απογειώσουν την γεύση στον ουρανίσκο σας, είμαι σίγουρη πως δεν θα θέλετε να δοκιμάσετε να φάτε αλλού!


 Σαν τέλος σας άφησα το καλύτερο! Το εντυπωσιακό αυτό εστιατόριο, βρίσκεται μια ανάσα από το
κύμα της θάλασσας! Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τα πιάτα σας με όλες τις αισθήσεις! υπέροχες γεύσεις σε νησιωτικο κλίμα που αναβλύζει μυρωδιά από θάλασσα και αλμυρα.
Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και τ΄ άγορι μου... Έχετε να προτείνετε κατι καλύτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου