Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕΙ ΠΙΑ", ΓΙΩΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, με την ματιά της Στέλλας Καλτσογιάννη!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η Βέρα και ο Γιάννης είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Θα μπορούσε να είναι ο καθένας...εσύ και ο σύντροφός σου, ή το ζευγάρι που μένει ακριβώς δίπλα σου. Δύο άνθρωποι που παρασύρονται στη δίνη του έρωτα. Ενός έρωτα που σε κάνει τυφλό και σου θολώνει το μυαλό. Πολλές φορές σε κάνει να ακολουθείς τις επιλογές του άλλου χωρίς να σκέφτεσαι τα δικά σου θέλω. Άλλες φορές πάλι φέρεσαι απερίσκεπτα χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Καρδιά- μυαλό σημειώσατε άσσο. Και τότε τι; Οδηγεί αυτός ο δρόμος στην ευτυχία; Όταν ο έρωτας πάει περίπατο αυτό που μένει πίσω είναι αρκετό για να αντιμετωπίσεις την πραγματική ζωή; 

Το βιβλίο αυτό διεισδύει στον κόσμο των ανθρωπίνων σχέσεων, στις υποχωρήσεις και στους συμβιβασμούς που κάνουν τα ζευγάρια για να πραγματοποιήσουν τους προσωπικούς τους στόχους, ξεχνώντας πολλές φορές ότι τα θέλω δύο ανθρώπων για να πορευτούν στη ζωή πρέπει να συμπίπτουν. Εξαιρετικό βιβλίο με γραφή που αγγίζει ευαίσθητες χορδές.
"Η Βέρα και ο Γιάννης ερωτεύονται κεραυνοβόλα και παντρεύονται ύστερα από μια σύντομη σχέση. Μετά τη γέννηση του παιδιού τους η ζωή τους εκτρέπεται προς μια νέα, δραματική τροχιά. Ο γάμος τους κλυδωνίζεται· τα συναισθήματα συμπιέζονται· κι εκείνοι ασφυκτιούν. Το χρονικό μιας σχέσης: από το πρώτο φιλί μέχρι την τελική, σπαρακτική, αναμέτρηση δύο κουρασμένων εραστών. Μια κατάδυση στη σκοτεινιά του έρωτα, μια ελεγεία για τη μητρική αγάπη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου