Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΑΣΤΈΡΙΑ ΣΤΗΝ ΆΜΜΟ", ΡΈΝΑ ΡΩΣΣΗ- ΖΑΊΡΗ, με την ματια της ΒΑΣΩΣ ΠΑΡΑΜΟΑΤΗ

Η ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ 📙✒️💞🔖
💞💞💞💞!!!!!

Ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.Αγαπω την γραφή της Κας Ρώσση γιατί με μαγεύει,με ταξιδεύει ,μου δημιουργεί εικόνες και έντονα συναισθήματα και με βάζει τόσο πολύ μέσα στην ιστορία των ηρώων της, ώστε γίνομαι ένα με αυτούς.
Το συγκεκριμένο βιβλίο το λάτρεψα από το πολύ όμορφο και προσεγμένο εξώφυλλο του και το αγάπησα διαβάζοντας το.Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση της ηρωίδας σε συνδυασμό με την μαγική και λυρική γραφή της συγγραφέως σε παρασύρουν και αυτόματα βιώνεις ότι και εκείνη...
Η Αλεξία μέχρι τα εννέα της χρόνια θα ζήσει μία ευτυχισμένη και ανέμελη ζωή.Στη συνέχεια όμως καθώς θα μείνει ορφανή από γονείς και μία γιαγιά που δεν αντέχει ούτε την παρουσία της θα βρει παρηγοριά και στήριγμα στους τρεις κολλητούς της παιδικούς φίλους: τον Μάξιμο,τον Ιωνά και τον Αντρέα.Στην αρχή η αγάπη των τριών αγοριών προς το πρόσωπό της θα είναι φιλική αλλά μεγαλώνοντας θα γίνει ερωτική.
Ποιός όμως είναι ο κατάλληλος σύντροφος γι'αυτην?
Αρκετά χρόνια αργότερα η γιαγιά της θα μοιραστεί μαζί της την αλήθεια που αφορά την οικογένεια της.Μια αλήθεια που θα την προσγειώσει απότομα και θα γίνει αιτία να βελτιωθούν σταδιακά οι σχέσεις των δύο γυναικών.Και όταν τελικά πίστεψε ότι βρήκε τον έρωτα και την αγάπη στο πρόσωπο του Μάξιμου,τα άλλα δύο αγόρια θα απομακρυνθούν από την ζωή της.Ομως η Μοίρα θα την δοκιμάσει για ακόμα μια φορά στερώντας της το μοναδικό συγγενή της,την αγαπημένη της γιαγιά.Ο σύντροφός της θα της συμπαρασταθεί σ'αυτες τις δύσκολες στιγμές αλλά για πόσο? Σύντομα θα φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας...
Η Αλεξία γρήγορα θα καταλάβει ότι ο αληθινός της έρωτας είναι άλλος!
Πολλές οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στη ζωή της που θα της επιβεβαιώσουν το λάθος της!!!
Συμπαραστάτες στις δυσκολίες της οι δύο φίλοι της.
Παράλληλα η γνωριμία με την Νίκη θα τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν φίλες.Γιατι όμως εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ύδρα? Ποιός ο απώτερος σκοπός της? Τί συνδέει τις δύο κοπέλες?
Ο γοητευτικός Μάξιμος,ο ευαίσθητος και καλοσυνάτος Ιωνάς,ο δυναμικός Ανδρέας και ανάμεσά τους συνδετικός κρίκος η Αλεξία, μία γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ.
Ο Ιάκωβος,η Χαρίκλεια,η Ασπασία,η Αλκμήνη,ο Νικηφόρος,η Δέσποινα,η Νίκη,ο Λουκάς και ο Αλέξανδρος θα μας συμπαρασύρουν σε μία ιστορία που ο καθένας με τις πράξεις του θα αγωνιστούν για τα θέλω τους,για την αγάπη, κάποιοι για την εκδίκηση και κάποιοι άλλοι για την συγχώρεση και την λύτρωση.
Μία αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα εμποτισμένο με την έννοια της αγάπης.
Διαβάζοντας το αγάπησα πολύ, συγκινήθηκα, αγανάκτησα αλλά στο τέλος λυτρωθηκα.
Ένα υπέροχο βιβλίο που αξίζει να απολαύσετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου