Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΚΛΗΡΩΣΗ 19/07/2019 Οι εκδόσεις Anubis και το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας προσφέρουν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου: «ΦΩΤΙΑ & ΑΙΜΑ» του George R. R.


ΚΛΗΡΩΣΗ 19/07/2019

Οι εκδόσεις Anubis και το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας προσφέρουν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κλήρωση για ένα αντίτυπο του βιβλίου: 
«ΦΩΤΙΑ & ΑΙΜΑ»
του George R. R. 
Βήματα συμμετοχής στην κλήρωση:
1. Κάντε like στη σελίδα Εκδόσεις Anubis Εκδόσεις Anubis στο Facebook
2. Γινετε ακόλουθοι της σελίδας μας στο INSTAGRAM vivliotispareas
3ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, οι δράκοι βασίλευαν στο Γουέστερος…
Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.
Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους.
Ο George R.R. Martin, ο διάσημος συγγραφέας του Game of Thrones, χαρίζει στους αναγνώστες μια νέα σκοπιά στη συγκλονιστική και αιματοβαμμένη ιστορία του Γουέστερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου