Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ: "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΤΕΜΩΝ"!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και όλοι έχουμε ήδη αρχίσει να αισθανόμαστε την ανάγκη να αλλάξουμε παραστάσεις και να πάμε διακοπές. Πρόταση μας για αυτό το καλοκαίρι ειναι η Σίφνος, ένα νησί γεμάτο απαράμιλλες ομορφιές που έχει να δώσει διαφορετικές επιλογές σε κάθε ταξιδιώτη. Το νησί του Τσελεμεντέ όπως συνηθίζουν να το λένε, με την θεσπέσια κουζίνα και τα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις!


Ένα κυκλαδίτικο νησί που καταφέρνει και συνδυάζει το γραφικό του χαρακτήρα με τη λαϊκή τέχνη και παράδοση. Άσπρα σπίτια, όμορφοι και παραδοσιακοί οικισμοί, καλόκαρδοι άνθρωποι, εξαιρετική κουζίνα, αμέτρητα μονοπάτια, εκκλησιές και μοναστήρια διάσπαρτα στο νησί, θα σας χαρίσουν αξέχαστες διακοπές. Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική θα σας εντυπωσιάσει καθώς πρόκειται για ένα επίγειο παράδεισο. Για τους λάτρεις της έντονης νυχτερινής διασκέδασης το σίγουρο είναι πως τα μπαρ στα γραφικά σοκάκια της, σίγουρα θα χαρίσουν αξέχαστες βραδιές!


 Το ξενοδοχείο Αρτεμών βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, στην είσοδο του Αρτεμώνα και αποτελεί μια ιδανική επιλογή διαμονής για ολο το χρόνο, αφού προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει μοναδικά την ποιότητα και ασφάλεια με τον κυκλαδίτικο μινιμαλισμό. Εμπνευσμένο από το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον οι ένοικοι απολαμβάνουν το φυσικό φως και την νησιώτικη αύρα. Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για μια ρομαντική απόδραση για ζευγάρια, οι επισκέπτες θα μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι.


Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για να γίνει το ορμητήριο των εξορμήσεών σας σε όλα τα μαγευτικά σημεία του νησιού αλλά και για στιγμές ολοκληρωτικής χαλάρωσης στις αμμώδεις παραλίες αλλά και εξαιρετικά εστιατόρια και ταβέρνες. 

Αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία από τους ανθρώπους του ξενοδοχείο Αρτεμών αφιερωμένο στις ανάγκες σας για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Σίφνου. Λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας! Λάτρεις των ελληνικών γεύσεων, επίσης! Αυτά τα δύο παντρεύονται και το γλέντι στήνεται στον ουρανίσκο σας! Κάτι πολύ ξεχωριστό δημιουργήθηκε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που βάζει όλη του την τέχνη στην κουζίνα και με την ποικιλία των γεύσεων, αδιαμφισβήτητα υπόσχεται  αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις.  

Ένα κυκλαδίτικο νησί για το οποίο έχεις ακούσει τόσα πολλά και όταν το επισκεφτείς, το βάζεις μια για πάντα στην καρδιά σου.


Το σίγουρο ειναι ότι στη Σίφνο θα βρεις τα πάντα. Είτε ψάχνεις μονοπάτια στα βουνά για να απολαύσεις τα ηλιοβασιλέματα πίσω από τους λόφους, είτε ψάχνεις όμορφες παραλίες και απόκοσμα βράχια. Ακόμη κι αν πολλοί θεωρούν ότι ξέρουν την Σίφνο επειδή έκαναν μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού, μερικές ημέρες εκεί, θα σου αποδείξουν ότι είναι οι κρυφές ομορφιές της Σίφνου που θα αφήσουν το αποτύπωμά τους πάνω σου και θα σε κάνουν να την νοσταλγείς κάθε καλοκαίρι που δεν το περνάς εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου