Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΛΗΡΩΣΗ 30/9/2020 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η Οργή του Τυφλού Ποταμού» από την συγγραφέα Εύα Μαζοκοπάκη προσφορά από τις Εκδόσεις Πηγή!


ΚΛΗΡΩΣΗ 30/9/2020

📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου 
 από την συγγραφέα Εύα Μαζοκοπάκη
προσφορά από τις Εκδόσεις Πηγή
Όροι συμμετοχής:

 Like στη σελίδαΕκδόσεις Πηγή

Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Tag δυο φίλους/φίλες 💕💞💖
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!

Καλή επιτυχία σε όλους!

➡️Συμμετοχές δεκτές μέχρι 30/9/2020

 


Σύνοψη του βιβλίου

Σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης, κοντά στα νερά του Τυφλού ποταμού, ξεδιπλώνεται η ιστορία μιας κλειστής, συντηρητικής ανθρώπινης κοινωνίας, πλασμένης από ένα συνονθύλευμα αγγέλων και δαιμόνων επί γης. Κρίματα, ενοχές, ψέματα, πάθη, αναμεμειγμένα με πόθους, όνειρα, ελπίδες, αγάπη… Οι ανθρώπινες ύβρεις αμέτρητες, το σκοτάδι των ψυχών απύθμενο. Η νέμεση καραδοκεί και η κάθαρση πλησιάζει.

Ο ποταμός του χωριού είναι Τυφλός ή η τυφλότητα ανήκει στη σφαίρα της ανθρώπινης εσωτερικότητας; Ένας οργισμένος Τυφλός ποταμός μπορεί να ξεπλύνει τα κρίματα και να οδηγήσει στην κάθαρση; Να φέρει την όραση στις απαίδευτες ψυχές και να χαρίσει το φως στις λεηλατημένες ζωές; Θεραπεύεται άραγε η τυφλότητα της ψυχής;

 

Η  Εύα Μαζοκοπάκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε με υποτροφία στο τμήμα Κλασικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στα Χανιά. Ασκεί το επ

άγγελμα της φιλολόγου στο ιδιόκτητο φροντιστήριο θεωρητικών σπουδών «Πρωτοπορία», στη γενέτειρα πόλη της.

Ασχολείται παράλληλα με τη συγγραφή σχολικών βιβλίων, βιβλίων ποίησης και λογοτεχνίας. Έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο ποίησης στον Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό «Κρητών Λόγος» 2019, για το ποίημα «Άλωση ψυχής». Παράλληλα, έχει διακριθεί στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης της βιβλιοθήκης Σπάρτου 2019, με το ποίημα Σκοτεινές Σκεπές.

Το «Η Οργή του Τυφλού ποταμού» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, γραμμένο με σεβασμό και εκτίμηση στο αναγνωστικό κοινό.

Έργα της ίδιας:

«Λεκτικά αρώματα», ποιητική συλλογή.
«Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου