Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 12/4/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα μοντέρνο σημειωματάριο «Life is a bitch» από την συγγραφέα και σεναριογράφο Στέλλα Καραμπακάκη, προσφορά από τις Eκδόσεις Λυκόφως !


ΚΛΗΡΩΣΗ 12/4/2021
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα μοντέρνο σημειωματάριο
«Life is a bitch» από την συγγραφέα και σεναριογράφο Στέλλα Καραμπακάκη,
 προσφορά από τις Eκδόσεις Λυκόφως
Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδαEκδόσεις Λυκόφως
Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!

 Ένα μοντέρνο σημειωματάριο –και όχι μόνο. Στις εκατόν εβδομήντα έξι σελίδες του περιλαμβάνει σαράντα σύντομες, κατά βάση σατιρικές, φράσεις, γραμμένες από τη συγγραφέα και σεναριογράφο Στέλλα Καραμπακάκη. 

Το σκληρόδετο σημειωματάριο, τυπωμένο σε εξαιρετικής ποιότητας χαρτί, περιέχει φράσεις σκωπτικές, χιουμοριστικές, σαρκαστικές, για τον εαυτό μας, τον άλλον, τις σχέσεις, τη μοναξιά, φράσεις που θα σου θυμίσουν αυτά που σίγουρα έχεις σκεφτεί και ίσως ποτέ δεν είπες φωναχτά αλλά κράτησες μέσα σου. Φράσεις που γράφουν την ιστορία του σύγχρονου τρόπου ζωής. 

Για να πάρετε μία γεύση: «Και τι θέλουμε τελικά σ’ αυτήν τη ζωή; Ας μου πει κάποιος κι εμένα, γιατί δεν έχω ιδέα». Φυσικά, το σημειωματάριο διαθέτει χώρο για να επιτελέσει έναν άλλον από τους βασικούς σκοπούς της ύπαρξής του, εκτός από την ψυχαγωγία: αφήνει χώρο για σημειώσεις, για σκέψεις, για λίστες, για στίχους, για να μην ξεχνάς… 

Ένα σημειωματάριο διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει και χρησιμοποιήσει. Ένα σημειωματάριο κατάλληλο για να το έχεις πάντα μαζί σου, στην τσάντα, στο γραφείο, στο κομοδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου