Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 16/5/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - Το πρώτο πέταγμα» από την συγγραφέα ΜΕΛΊΝΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ, προσφορά από τις Εκδόσεις Ενάλιος Ωκεανός


ΚΛΗΡΩΣΗ 16/5/2021
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ  χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου 
«ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - Το πρώτο πέταγμα» από την συγγραφέα ΜΕΛΊΝΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ,
 προσφορά από τις Εκδόσεις Ενάλιος Ωκεανός
Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα Εκδόσεις Ενάλιος Ωκεανός
Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Άγριες Μέλισσες: Η ιστορία των Σταμίρηδων και των Σεβαστών

 Μια ευχάριστη έκπληξη έρχεται για τους «φαν» των «Άγριων μελισσών», οι οποίοι θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να μάθουν πολύ περισσότερα για τους ήρωες της αγαπημένης τους σειράς μέσα από το ολοκαίνουριο βιβλίο από την Μελίνα Τσαμπάνη – εκ των σεναριογράφων των «Άγριων Μελισσών» – που φέρει το τίτλο: «Άγριες Μέλισσες, το πρώτο πέταγμα»!

Η ιστορία των Σταμίρηδων και των Σεβαστών, που το μίσος και η βεντέτα που ξέσπασε ανάμεσά τους, κλόνισε το Διαφάνι, ένα ήσυχο χωριό της Θεσσαλίας, ξεδιπλώνεται στις σελίδες αυτού του βιβλίου, πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Στη γέννηση της Ελένης. Μέσα από τη δική της ζωή, βλέπουμε την πορεία των μοιραίων γεγονότων που έφεραν αντιμέτωπες  τις δυο οικογένειες. Και σε μυστικά που ακόμα και οι πρωταγωνιστές αυτής της βεντέτας δε θα μάθουν ποτέ.

Το νέο αυτό βιβλίο που είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά των δημιουργών Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου