Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 25/5/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΗΓΕΡΙΑ» από την συγγραφέα ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ !

ΚΛΗΡΩΣΗ 25/5/2021
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ  χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου 
«ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΗΓΕΡΙΑ» από την συγγραφέα ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ !
Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι τελετές θα συνοδεύονται από τραγούδια και χορούς γύρω από τους βωμούς των θεών και θα ολοκληρώνονται με αθλητικούς αγώνες, στους οποίους θα
βραβεύεις τον νικητή. ∆είχνεις έτσι ότι αναγνωρίζεις την αξία τους. Θα προσεύχεσαι μαζί τους. Θα χορεύεις, θα τραγουδάς και θα παίρνεις μέρος στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθουν ότι είσαι ένας από αυτούς, ενώ ταυτόχρονα στέκεσαι ψηλότερα από όλους. Θρησκεία, άρτος και θεάματα θα στηρίζουν την εξουσία σου. Αν το τρίπτυχο αυτό λειτουργήσει αρμονικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ

Η Χρύσα Χρονοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της.
Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ∆ιδάκτωρ Φιλοσοφίας στον τομέα των Παιδαγωγικών και συγγραφέας.
Ως καθηγήτρια φιλόλογος υπηρέτησε σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Παράλληλα, δίδαξε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α ́ έδρα των Παιδαγωγικών, Γενική διδακτική των μαθημάτων και Ειδική διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών από το πρωτότυπο. ∆ίδαξε επίσης παιδαγωγικά στο ΑΤΕΙ Αθήνας και στην Μετεκπαίδευση των εκπαιδευτικών. Από το 2012 ως το 2015 σε συνεργασία με
επιστημονική ομάδα λειτούργησαν στον ∆ήμο
Αγίων Αναργύρων Καματερού λαϊκό Πανεπιστήμιο με την ονομασία Ακαδημία Πολιτών. Στην Ακαδημία προσκλήθηκαν και μίλησαν επιστήμονες από τον χώρο της επιστήμης και της τέχνης.
Ως συγγραφέας έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά παιδαγωγικά και ιστορικά και έχει εκδώσει 11 βιβλία
Από το 2009 διατηρεί Ιστολόγιο, στο οποίο έχει δημοσιεύσει πάνω από 370 άρθρα ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά, φιλολογικά, παιδαγωγικά.
∆ιεύθυνση ιστολογίου:
Chryssablog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου