Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 01/7/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου «ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» από τον συγγραφέα ΚΟΥΛΑΝΗΣ Ι. ΙΩΑΝΝΗΣ, προσφορά από τις Εκδόσεις Καμηλοπάρδαλη

 

ΚΛΗΡΩΣΗ  01/7/2021 

📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου 

«ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» από τον συγγραφέα ΚΟΥΛΑΝΗΣ Ι. ΙΩΑΝΝΗΣ,

 προσφορά από τις Εκδόσεις Καμηλοπάρδαλη

Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα

Εκδόσεις Καμηλοπάρδαλη

Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!



Ο Ιωάννης Ι. Κουλάνης είναι ένας πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας με το βιβλίο – εγχειρίδιο «Αναζητητής Θαυμάτων».

Ένα λογοτεχνικό ταξίδι ξεκινάει από ένα παγκάκι κάπου στην Αθήνα και προχωράει ανάμέσα από διάφορες χώρες του κόσμου με βασικούς σταθμούς ναούς, μοναστήρια και ανθρώπινες σχέσεις. Ένα βιβλίο που βοηθάει τον αναγνώστη σε μεγάλο βαθμό να έρθει σε επαφή με τον ίδιο του τον εαυτό, με την ηθική του, τις αξίες του και την ίδια του την ύπαρξη.

Ένας φάρος που μας θυμίζει που βρίσκεται το λιμάνι μας, καθώς έχουμε χαθεί λίγο στις φουρτουνιασμένη θάλασσα του σύγχρονου καταναλωτικού κόσμου. Ένα βιβλίο που μας θυμίζει να κάνουμε συνειδητά αυτό που θεωρούμε αυτονόητο …να αναπνέουμε και να ΖΟΥΜΕ.

Νανού Νικολά

 

Τι είναι πολυτιμότερο στον άνθρωπο; Πως αντιμετωπίζουμε τις χαρές και τις λύπες της ζωής; Τι μας κάνει ευτυχισμένους και που θα το βρούμε;

Οι ιστορίες ενός ταξιδευτή του κόσμου και της ψυχής, μέσα από τα μάτια ενός Αναζητητή Θαυμάτων.

Αληθινές ιστορίες που θα αγγίξουν την ψυχή σας μέσα από περιπλανήσεις σε Ινδία, Βενεζουέλα, Μαρόκο και πολλές άλλες χώρες. Αποστάγματα εμπειριών, διδάγματα που αφυπνίζουν την συνειδητότητα μας και θα ταρακουνήσουν τον αναγνώστη σαν μια ισχυρή σιεσμική δόνηση αναπροσδιορισμού των αξιών για τον αστικό μας πολιτισμό.

Το βιβλίο αυτό βοηθάει τον αναγνώστη να βρίσκει μόνος του τις απαντήσεις στους υπαρξιακούς του προβληματισμούς. Είναι ένα «Τι θέλω» και «Τι κάνω» στο «Ποιος πραγματικά είμαι!», «Τι ειλικρινά έχω ανάγκη!» και «Ποια αληθινά είναι η αποστολή μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου