Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 22/07/2021 Oι Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος και το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ προσφέρουν την ευκαιρία σε ΕΝΑΝ τυχερό να κερδίσει τους τίτλους των βιβλίων "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ" & "ΗΡΑΚΛΗΣ" του ΠΕΤΡΟΥ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ!


ΚΛΗΡΩΣΗ 22/07/2021

 προσφέρουν την ευκαιρία σε ΕΝΑΝ τυχερό να κερδίσει τους τίτλους των βιβλίων
"ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ" & "ΗΡΑΚΛΗΣ" της σειράς

"Το βουνό των Κενταύρων"

του ΠΕΤΡΟΥ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ!
Βήματα συμμετοχής στην κλήρωση:
1. Κάντε LIKE στην σελίδα Fylatos Publishing / Εκδόσεις Φυλάτος
2. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
3. Σχόλιο στον σύνδεσμο του διαγωνισμού μας!
4. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σύνοψη του βιβλίου "Tο βουνό των Κενταύρων - Ηρακλής "

Ο κόσμος είναι υπό απειλή. Η Σκοτεινή Τριάδα, έχοντας στην κατοχή της τον Μαίανδρο και πλαισιωμένη από τον Νέσσο και τους Κενταύρους, επιδιώκει να κυριαρχήσει και να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους. Οι σύμμαχοι των Βασιλείων της Ελλάδας, όντας πρώτη φορά ενωμένοι, προσπαθούν μαζί να βρουν τρόπο να σταματήσουν την ορμώμενη καταστροφή. Έχοντας χάσει ήδη από το πλευρό τους, τους ισχυρούς Θεούς του Ολύμπου, όλα μοιάζουν να είναι μάταια και αναποτελεσματικά. Τότε, μέσα στην απόλυτη ταραχή και αναρχία, εμφανίζεται ο παντοδύναμος Ηρακλής, φέρνοντας ξανά την ελπίδα στους υπερασπιστές της ελευθερίας. Θα καταφέρει ο ημίθεος να βοηθήσει τους συμμάχους ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά; Μήπως το σκοτάδι έχει ήδη κυριαρχήσει; Ή μήπως μια ελάχιστη ακτίνα φωτός είναι αρκετή για να το διαλύσει; Οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο δύσκολες και αντίξοες καταστάσεις. Πρέπει να δώσουν την ύστατη μάχη για την ελευθερία. Θα τα καταφέρουν; Ο πόλεμος συνεχίζεται. Η μάχη μαίνεται. Η συνέχεια της τριλογίας είναι εδώ για να σας καθηλώσει. Είστε έτοιμοι για τη μάχη;

 

Σύνοψη του βιβλίου "Μαίανδρος-Το βουνό των Κενταύρων"

Ένας γάμος ενώνει δύο βασίλεια, όμως πολύ σύντομα η χαρά της γιορτής θα μετατραπεί σε βαριά θλίψη.

Όταν ο βασιλιάς Ιξίωνας παραβιάζει τον νόμο του Ξένιου Διός και σκοτώνει τον πεθερό του, τότε από κυρίαρχος γίνεται κυνηγημένος. Ο μεγαλόψυχος Δίας επιλέγει να τον βοηθήσει, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η ματαιοδοξία του δεν έσβησε ποτέ.

Πώς ένας κοινός θνητός μπορεί να τα βάλει με τους θεούς; Πού μπορεί να τον οδηγήσει η αλαζονεία του;

Ο Μαίανδρος είναι το μόνο όπλο που μπορεί να αποδυναμώσει τους θεούς και ο Ιξίωνας θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Αποπλανώντας δύο θεούς και παίρνοντας με το μέρος του τον Κένταυρο Νέσσο, που βρίσκεται στο Πήλιο με τον στρατό του, ο Ιξίωνας φαίνεται να γίνεται μία σοβαρή απειλή για όλους.

Μπροστά στην απόλυτη καταστροφή, θεοί και θνητοί ενώνονται για να αντιμετωπίσουν Κενταύρους και νεκρούς.

Γεμάτο μάχες και ανατροπές, το πρώτο μέρος μιας τριλογίας μάς μεταφέρει σε μία αρχαία Ελλάδα που, μέχρι τώρα, μάς ήταν άγνωστη…

2 σχόλια: