Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 07/11/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες- Purple από τον συγγραφέα Φώτης Παπαναστασίου προσφορά από τις Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ - PEDIO Publishing

 
ΚΛΗΡΩΣΗ 07/11/2021
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας χαρίζει ένα αντίτυπο του βιβλίου 
 προσφορά από τις Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ - PEDIO PublishingΌροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ - PEDIO Publishing
Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 

Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο µε εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να σου πει τι πρέπει να κάνεις ως γονέας και τι όχι. Βασιζόµενο στη θετική ανατροφή, µια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να χτίσουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσµούς µε το παιδί σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας, το βιβλίο 365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ηµέρες διαρθρώνεται σε 12 µήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωµένος σε έναν τοµέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσεις. Κάθε τοµέας-στόχος, που παρουσιάζεται µε τρόπο αναλυτικό και εύληπτο, κρίνεται εξίσου σηµαντικός για την ανατροφή του παιδιού.

Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει ορισµένες ιδέες και να σου προσφέρει συµβουλές που θα σε βοηθήσουν στη διαµόρφωση συναισθηµατικά υγιών και υπεύθυνων παιδιών. Απώτατος σκοπός είναι η οικοδόµηση µιας δεµένης και υγιούς οικογένειας, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δηµιουργικά µέλη της.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει ένα πολύτιµο εργαλείο, µια πυξίδα απαραίτητη στο µοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το µεγάλωµα υγιών και ευτυχισµένων παιδιών.

 

Ο Φώτης Παπαναστασίου είναι ειδικός παιδαγωγός, αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας. Έχει πραγµατοποιήσει µεταπτυχιακές σπουδές στη σχολική ψυχολογία και έχει µετεκπαιδευτεί στη γονεϊκή δέσµευση στο Πανεπιστήµιο Harvard. Eίναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστηµίου Frederick.

Στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και της ενηµέρωσης για τις εξελίξεις στον επιστηµονικό χώρο της ειδικής αγωγής, έχει παρακολουθήσει εξειδικευµένα workshops, συνέδρια, ηµερίδες και σεµινάρια από κορυφαία πανεπιστήµια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Είναι ο συγγραφέας των best sellers Μαθησιακές Ευκολίες, ∆ΕΠΥράζει και Dyslexia Box, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πεδίο.

Από το 2006 εργάζεται ως ειδικός παιδαγωγός σε τµήµατα ένταξης και ειδικά δηµοτικά σχολεία. Έχει δουλέψει µε τα παιδιά σε διαγνωστικό και θεραπευτικό πλαίσιο σε ένα ευρύ φάσµα δυσκολιών, όπως µαθησιακές δυσκολίες, ∆ΕΠΥ, αυτισµός κ.λπ.

Έχει συµµετάσχει σε συνέδρια και ηµερίδες ως οµιλητής µε θέµατα που αφορούν την ειδική αγωγή και εκπαίδευση, καθώς και τη σχολική ψυχολογία. Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δηµοσιευτεί σε πλήθος εφηµερίδων, διεθνών επιστηµονικών περιοδικών, ιστότοπων και τηλεοπτικών εκποµπών.

Official website: eidikospaidagogos.gr

Instagram: fotis_papanastasiou_official & eidikos_paidagogos

YouTube: Ειδικός Παιδαγωγός

Facebook Page: Eidikos Paidagogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου