Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΚΛΗΡΩΣΗ 27/12/2021 📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας χαρίζει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος "ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΣΙΚΟΡΣΚΙ" του συγγραφέα Βολοντίμιρ Ντανιλένκο προσφορά από τις Εκδόσεις Πνοή

 

ΚΛΗΡΩΣΗ 27/12/2021
📚📚📚 Το ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ σας χαρίζει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος
  "ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΣΙΚΟΡΣΚΙ" του συγγραφέα
Βολοντίμιρ Ντανιλένκο
 προσφορά από τις Εκδόσεις Πνοή
 
 Όροι συμμετοχής:
 Like στην σελίδα Εκδόσεις Πνοή
Like & ΣΧΟΛΙΟ στη φωτογραφία του διαγωνισμού
Like στη σελίδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!
 
Καλή επιτυχία σε όλους!


Οπισθόφυλλο:

Δύο άγνωστοι μεταξύ τους άντρες συναντιούνται τυχαία στο χιονισμένο αεροδρόμιο «Μπορίσπιλ» λόγω της καθυστέρησης των πτήσεών τους. Εκεί, ο ένας από τους δύο θα διηγηθεί μια απίστευτη ιστορία για το πώς μια γυναίκα κι ένα καπέλο οδήγησαν τον εξαιρετικό σχεδιαστή αεροσκαφών Ίγκορ Σικόρσκι στην επιτυχία. Πλούσιο σε πραγματικά γεγονότα, που αποκαλύπτουν τη ζωή μιας εξέχουσας προσωπικότητας και σκιαγραφούν εκείνη την εποχή, «Το καπέλο του Σικόρσκι» είναι μια ιστορία αγάπης που μετατράπηκε σε πάθος για την κατασκευή αεροσκαφών. Πρόκειται για μια άγνωστη σελίδα της κρυφής ερωτικής ζωής του σχεδιαστή με μια γυναίκα, στην οποία οφείλεται η εμφάνιση του ελικοπτέρου στον κόσμο. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στη φλογερή αγάπη του νεαρού Ίγκορ Σικόρσκι για την Καρολίνα Γκουλί, που κράτησε μια ολόκληρη ζωή, αλλά και στους Ουκρανούς που εγκατέλειψαν την κατεχόμενη πατρίδα τους και πρόσφεραν το ταλέντο και τις γνώσεις τους στις χώρες όπου εγκαταστάθηκαν.

Βιογραφικό:

Ο Βολοντίμιρ Ντανιλένκο (1959) είναι ένας από τους πιο λαμπρούς σύγχρονους Ουκρανούς συγγραφείς. Ανήκει στη σχολή πεζογραφίας της πόλης Ζιτόμηρ. Τα έργα του, διαποτισμένα με αισθησιασμό, απόγνωση, μοναξιά και διείσδυση στην ανθρώπινη ψυχολογία, βραβεύτηκαν με εθνικά λογοτεχνικά βραβεία, και έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.Έχει γράψει δώδεκα μυθιστορήματα μεταξύ αυτών και «Το καπέλο του Σικόρσκι» που είναι το πρώτο του βιβλίο που μεταφράζεται στα ελληνικά από την Οκσάνα Τερέσενκο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου