Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ONLINE συνεντευξη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ ΣΥΡΜΟΥ στην ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 31/05/2017




Eva Natsi ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. EΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ Konstantinos Syrmos ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ. ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ, "ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΕΤΡΑΔΙΟ". ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!! KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ?


Konstantinos Syrmos Καλησπέρα σε όλους. Εδώ είμαι Εύα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια
Eva Natsi ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ


Λενα Ντιβερη Όταν ήσασταν παιδί, ποιο βιβλίο είχατε αγαπήσει πολύ και ποιόν συγγραφέα;
Konstantinos Syrmos Ξεκίνησα να διαβάζω πριν μερικά χρόνια, το άργησα λίγο αλλά μπήκα στο ταξίδι αυτό δυναμικά. Αγαπώ πολύ τον Ντοστογιέφσκι και το Έγκλημα και τιμωρία.

Argiro Theodossiou Γράφατε τις σκέψεις σας από μικρό παιδί ή σας προέκυψε ξαφνικά στην ενήλικη ζωή σας;
Konstantinos Syrmos Κάπου εκεί στα 17-18 ξεκίνησα το γράψιμο το στίχων. Την συγγραφή πριν 2 χρόνια.

Eleni Chamilaki Πως αποφασίσατε να εκδώσετε αυτο το βιβλιο?
Konstantinos Syrmos Γιατί πιστεύω πως έχω κάποια πράγματα σημαντικά για 'μένα να πω μέσα από τις σελίδες του.


Eva Natsi Με το γεμάτο ανατροπές και απρόοπτα ψυχολογικό θρίλερ "Το μπλε τετράδιο", κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον τομέα του μυθιστορήματος ο Κωνσταντίνος Σύρμος.
Ο Σταύρος είναι ένας τριανταπεντάχρονος ζωγράφος, γεμάτος πληγές: τα τραύματα των αναμνήσεων από
τον αυταρχικό του πατέρα και ο αβάσταχτος πόνος της εγκατάλειψής του από την Άννα, την γυναίκα της ζωής του, αποτυπώνονται στους γεμάτους θλίψη πίνακές του και ξυπνούν από τον λήθαργο την ψύχωσή του. Γιατί τον παράτησε η Άννα, που στο σημειωματάριό της περιγράφει τον απόλυτο έρωτά της για εκείνον; Το ερώτημα αυτό τον τσακίζει. Όλα πια τον μπερδεύουν και τον οδηγούν μεθοδικά στην παράνοια.
Αδυνατώντας να ξεχωρίσει την αλήθεια από την ψευδαίσθηση, ο Σταύρος μεταμορφώνεται σε έναν νέο, μοχθηρό εαυτό και δημιουργεί μία άλλη, σαθρή πραγματικότητα, στην οποία, εκτός από τον ίδιο, ακροβατούν επικίνδυνα ο Νίκος, ο μοναδικός άνθρωπος που τον νοιάζεται, η αγαπημένη του Άννα και ο Δημήτρης, ο δυναμικός ψυχίατρος που προσπαθεί να τον σώσει. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό περιβάλλον, τον κατακλύζουν και ενοχές για τον θάνατο μίας γεμάτης μυστήριο γυναίκας, της Φωτεινής, την οποία ελάχιστα γνώριζε.
Θα μπορέσει ο Σταύρος να βρει την διέξοδο από την ψύχωσή του; Θα γυρίσει κοντά του η Άννα; Θα καταφέρουν ο Νίκος και ο ψυχίατρος να τον σώσουν;
Ή, τελικά, θα επικρατήσει ο νοσηρός εαυτός του;

Eva Natsi ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
Ποιο το έναυσμα που είχες για να ξεκινήσεις να γράφεις;
Konstantinos Syrmos Μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα πράγματα και με αφορμή την ιδέα δύο φίλων μου να γράψουν μια δική τους ιστορία, σκέφτηκα γιατί όχι; Έτσι ξεκίνησα να το κάνω και εγώ με το «Μπλε τετράδιο». Είχα τριβή με το γράψιμο μέσα από τους στίχους και τα ποιήματα που γράφω κι η πρόκληση να γράψω ένα βιβλίο ήταν συναρπαστική!

Adonis Rodousakis Καλησπέρα Κωνσταντίνε, η χαρά μου μεγάλη αφού είσαι και εσύ από το Ηράκλειο μας! Καλοτάξιδο να είναι το πρώτο σου βιβλίο..και μακάρι να το διαβάσω και εγώ κάποια στιγμή, πραγματικά θα το ήθελα πολύ!
θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο εύκολη ήταν η έκδοση του
βιβλίου σου, αν αντιμετώπισες δυσπιστία στο συγγραφικό έργο σου ή σε στήριξαν από την αρχή για την έκδοση του; και επίσης ποια είναι η δική σου άποψη για την πληθώρα των συγγραφέων στην Ελλάδα και αν είναι εύκολο για έναν αναγνώστη να ρισκάρει συνεχώς και να εμπιστεύεται έναν καινούργιο συγγραφέα ξεφεύγοντας από τους ποιο 'εμπορικούς' ... 
Konstantinos Syrmos Αφού έστειλα σε πολλούς οίκους και περίμενα αρκετούς μήνες με μικτά αποτελέσματα μιας και ήμουν πρωτάρης, βρήκα τον ιδανικό οίκο,το "Λυκόφως" που έκανε την όλη διαδικασία άκρως ευχάριστη.
Konstantinos Syrmos Ο αναγνώστης βομβαρδίζεται από νέα βιβλία. Θέλει υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνει ο νέος συγγραφέας. Γεια σου Ηράκλειο!

Eva Natsi Ένα εξαιρετικό βιβλίο στις βιτρίνες διαφόρων βιβλιοπωλείων, ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα είναι ''Το μπλε τετράδιο'' του Κωνσταντίνου Σύρμου (Κωνσταντίνος Σύρμος,Konstantinos Syrmos) Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε! Πλέον και στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.
Eva Natsi Σε εμπνέει κάτι ιδιαίτερα για να γράφεις;
Konstantinos Syrmos Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, υποσυνείδητα μου έρχονται οι εικόνες κι εικόνες γίνονται λέξεις.
Argiro Theodossiou Τι νομίζετε είναι αυτό που κάνει ένα βιβλίο να ξεχωρίζει;
Konstantinos Syrmos Θεωρώ σημαντικό να έχει ένα προσωπικό ύφος. Να βγάζει την ξεχωριστή προσωπικότητα του συγγραφέα.

Eva Natsi Πες μας λίγα λόγια για το βιβλίο σου "ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΕΤΡΆΔΙΟ".
Konstantinos Syrmos Το «Μπλε τετράδιο» είναι η ιστορία ενός τριανταπεντάχρονου ζωγράφου, του Σταύρου. Η ψυχολογική βία στην παιδική του ηλικία και η ξαφνική εξαφάνιση από την ζωή του της γυναίκα που ερωτεύθηκε, της Άννας. Τον οδηγούν μέρα με την μέρα στην ψυχολογική κατάρρευση. Η σύγχυση μεταξύ ψευδαίσθησης και πραγματικότητας δεν αργεί. Όλα όσα έθαβε μέσα του επιμελώς παίρνουν πλέον μορφή και τον καταδιώκουν.

Eva Natsi Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις μέσα από το βιβλίο σου?
Konstantinos Syrmos Με το βιβλίο αυτό θέλω να ευαισθητοποιήσω τους αναγνώστες για το πόσο εύθραυστοι είμαστε. Για την ενδοοικογενειακή βία, για την καταπίεση, τα ψυχολογικά/ψυχιατρικά νοσήματα, τον ρατσισμό, την φοβική μας κοινωνία, την δύναμη του έρωτα, του ανθρώπου, της φιλίας. Η σειρά είναι τυχαία, όλα αυτά τα βρίσκω εξίσου σημαντικά.

Ιωαννα Γαλανη Αν η οικογένεια σου γνωρίζε τιν έκδοση του βιβλίου σου από την αρχή και πόσο έκανε ς να γράψεις το βιβλίο σου
Konstantinos Syrmos Δεν το γνώριζε, αφότου το έγραφα, τους το ανακοίνωσα. Δύο μήνες μου πήρε.

Eva Natsi Υπάρχει κάποιο άτομο που θα ήθελες να διαβάσει πρώτο το βιβλίο σου;
Konstantinos Syrmos Υπάρχουν 2-3 άτομα που τα εμπιστεύομαι ναι, ένα από αυτά είναι κι η επιμελήτρια του βιβλίου μου.

Eva Natsi Ποιο θα έλεγες πως είναι το «στίγμα» σου; Αυτό που σε χαρακτηρίζει...
Konstantinos Syrmos Ότι αυτά που γράφω δημιουργούν έντονες εικόνες. Έτσι μου λένε. Επίσης, δεν μου αρέσουν οι κανόνες γραφής, σκέψης, τρόπου. Ως άνθρωπο, με χαρακτηρίζει η δεκτικότητα προς όλους και όλα.
Eva Natsi Απόστολος Ρίζος - Θέλω
Μουσική: Γρηγόρης Πολύζος, Στίχοι: Κωνσταντίνος Σύρμος Ερμηνεία: Απόστολος Ρίζος Δίσκος: Σε τόπους που δεν ξέρω (Εκδόσεις Γαβριηλίδης 2012)

Nektarios Anifantakis Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!
Όταν ξεκινάς να γράφεις, έχεις υλοποιήσει όλη την υπόθεση στο μυαλό σου ή στην πορεία γράφοντας σε καθοδηγεί κάπως και κινεισαι ανάλογα;
Konstantinos Syrmos Είμαι λίγο παράξενος σε αυτό... δεν κάνω πλάνο υπόθεσης και χαρακτήρων. Μου έρχονται όλα εκείνη την στιγμή που γράφω.

Eva Natsi Πότε έχεις περισσότερο ανάγκη να γράψεις; Σε ποια ψυχολογική ή συναισθηματική κατάσταση νιώθεις την ηρωίνη της γραφής να σου τρυπά την ευαισθησία της ψυχής σου ώστε να αποζητήσεις την αγαλλίαση στην γραφή;
Konstantinos Syrmos Κάθε δευτερόλεπτο μέρας και νύχτας.
Η γραφή είναι η απάντηση του νου στην ανημπόρια των σωμάτων. Είμαι σε μία μονίμως τέτοια κατάσταση. Πολλές φορές, όταν τελειώνω ένα ποίημα ή μια παράγραφο, νιώθω πως οι προηγούμενες ώρες ή οι μέρες που πέρασαν δίχως να γράψω λέξη, υπήρξαν μόνο για να έρθει η στιγμή της «έμπνευσης».

Αφροδίτη Κρεμμύδα Πώς πέρασε από την ποίηση στο θρίλερ και μάλιστα το ψυχολογικό!?
Konstantinos Syrmos Η ποίηση που γράφω έχει άμεση σχέση με θέματα ψυχής και ύπαρξης. Αυτό που φάνταζε δύσκολο και τελικά δεν ήταν. Ήταν το να γράψω μια ολόκληρη ιστορία.
Αφροδίτη Κρεμμύδα Ευχαριστώ πολύ!


Ευαγγελία Κυργιάκου Καλησπερα! Μπορει να εχει γινει η ερωτηση... Υπαρχει καποιο ατομο που διαβασε πρωτο το βιβλιο σας?
Konstantinos Syrmos Η φίλη και επιμελήτρια του βιβλίου.
Ευαγγελία Κυργιάκου Ευχαριστω πολυυυ...Καλοταξιδο!!

Eva Natsi Έχεις κάποιον άνθρωπο σαν πρότυπο σου; Και αν ναι ποιος είναι αυτός και γιατί τον θεωρείς πρότυπο;
Konstantinos Syrmos Τον Θάνο Ανεστόπουλο, ήταν τραγουδιστής και ποιητής. Τον θεωρώ πρότυπο γιατί μέσα από τα βιώματα του κατάφερε να κρατήσει μια ακέραιη ιδεολογία και έκφραση. Τόσο σε όσα πίστευε και πρέσβευε αλλά και υπηρετώντας πιστά την τέχνη του.

Sidiropoulou Haidy Ποιος είναι ο άνθρωπος που διάβασε πρώτος το βιβλίο σας πριν τυπωθεί;ευχαριστώ

Konstantinos Syrmos Η φίλη και επιμελήτρια του βιβλίου. Κι εγώ σε ευχαριστώ





 
Μουσική: Γρηγόρης Πολύζος Στίχοι: Κωνσταντίνος Σύρμος Ερμηνεία: Απόστολος Ρίζος Δίσκος: Σε τόπους που δεν…
youtube.com


Μουσική: Γρηγόρης Πολύζος Στίχοι:…
youtube.com

Kasiani Kosmidou Καλησπερα σας,αφου διαβασα ολα τα γραφεντα,ηρθε η σειρα να κανω κι εγω μια ερωτηση!Εχετε γραψει παιδικα βιβλια?Στον τομεα του μυθιστορηματος κανετε την πρωτη σας εμφανιση!Ειστε ευχαριστημενος με την πορεια του βιβλιου?Εχετε την θερμη ανταποδωση που περιμενατε..σκεφτοσασταν..Ευχαριστουμε πολυ!
Konstantinos Syrmos Παιδικά όχι, αλλά με περιτριγυρίζει η σκέψη. Ναι, δεν είμαι απλώς ευχαριστημένος είμαι χαρούμενος! Εγώ σε ευχαριστώ!

Eva Natsi Πως βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στο διαδίκτυο; Σε ενοχλεί που υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που γράφουν; Σε ενοχλεί η αντιγραφή και η παραποίηση των στίχων , δικών σου η και άλλων ατόμων που γράφουν; Ακόμα χειρότερα έχεις δει δικά σου κομμάτια να έχουν άλλο όνομα ή χωρίς το όνομα σου και πόσο σε ενοχλεί αυτό?
Konstantinos Syrmos Η παραποίηση ή η οικειοποίηση του έργου κάποιου είναι κάτι φτηνό, δείχνει πολλά για όποιον το κάνει. Σε δικά μου γραπτά δεν ξέρω αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν με ενοχλεί που γράφουν οι άνθρωποι, ξέρω τι σπουδαίο είναι να εξωτερικεύεσαι γράφοντας και χαίρομαι που το κάνουν.

Vivi Theo Καλησπερα και απο εμενα!!
Αν και ειναι ακομα πολυ νωρις να μιλαμε για δευτερο βιβλιο υπαρχει υλικο στη σκεψη σας ωστε να ξεκινησετε αργα αργα για το επομενο?
Konstantinos Syrmos Γράφω ήδη το δεύτερο, με πολύ ενθουσιασμό! Καλησπέρα
Vivi Theo Ευχομαι παντα επιτυχιες

Maria Belibasaki καλησπέρα κι από μένα, να πω με τη σειρά μου ότι το βιβλίο είναι υπέροχο και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχεις ένα μότο που σε εκφράζει και ποιο είναι αυτό;
Konstantinos Syrmos Καλησπέρα Μαρία! -Χτίσε έναν εαυτό που θα θεωρείς άξιο του σεβασμού σου- Αυτό είναι το μότο μου.


Eva Natsi Πες μας ένα σου όνειρο που αξιώθηκες να το δεις να πραγματοποιείται
Konstantinos Syrmos Το cd που βγήκε και συμμετείχα στιχουργικά το 2012, ήταν ένα τέτοιο όνειρο. Φυσικά ακολούθησε κι η πραγματοποίηση ενός δεύτερου ονείρου. Τον Φεβρουάριο του 2017, φέτος δηλαδή. Με την έκδοση του «Μπλε τετραδίου» από τις εκδόσεις «Λυκόφως».



Eva Natsi Πια έκφραση χρησιμοποιείς συχνά και σε εκφράζει;
Konstantinos Syrmos Την φράση: «Αλήθεια τώρα»; Γιατί όλο με εκπλήσσει ο κόσμος που ζούμε, αρνητικά συνήθως...

Eva Natsi Πες μας αν αληθεύει πως οι στιχουργοί γράφουν πάντα για μια Μούσα.
Konstantinos Syrmos Αυτά είναι ψεύδη που διαδίδουν οι Μούσες χαχα. Έχουν μεγάλο μερίδιο αλλά όχι πάντα!
 Eva Natsi ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΛΑΒΡΑΚΙ ΑΠΟΨΕ
Konstantinos Syrmos χαχα θα είσαι η πρώτη που θα μάθει το όποιο λαβράκι για να σε αποζημιώσω!

Eva Natsi Είναι γνωστό τόσα χρόνια ότι εκτός από το συγγραφικό σου ταλέντο ασχολείσαι και με το στίχο έχοντας ήδη στο ενεργητικό σού τραγούδια σε δισκογραφικές δουλειές!!! Επειδή μιλάμε για κάτι διαφορετικό, μπορείς να μας πεις αν σε έχει επηρεάσει η καλύτερα σε μπερδεύει το να κάνεις αυτές τις "εναλλαγές" στο μυαλό σου ώστε να συμβιβαστείς εύκολα σε οτιδήποτε επιλέγεις να κάνεις;
Konstantinos Syrmos Ναι. Το 2012 συμμετείχα στο cd του μουσικού Γρηγόρη Πολύζου, με τίτλο «Σε τόπους που δεν ξέρω» Περιείχε εννέα τραγούδια εκ των οποίων τα τέσσερα κομμάτια ήταν σε στίχους μου και τα ερμήνευσαν η Φωτεινή Δάρρα, ο Απόστολος Ριζος κι ο Νίκος Ζούδιαρης. Φέτος θα συμμετέχω στιχουργικά σε κάτι καινούριο.

Eva Natsi Πως αισθάνεσαι που το βιβλίο σου διακοσμεί τις βιτρίνες μεγάλων βιβλιοπωλείων όπως το PUBLIC, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ στο Ηρακλειο, και αλλα?
Konstantinos Syrmos Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί έτσι φτάνει ευκολότερα στον κόσμο. Να συμπληρώσω πως διατίθεται στην Αθήνα πέραν των PUBLIC και στα βιβλιοπωλεία ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΝΑΚΚΑΣ, ΠΑΤΑΚΗ, ΠΑΡ 'ΗΜΙΝ κ.α.


Eva Natsi Το βιβλίο "ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΕΤΡΑΔΙΟ" δεν είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά μια προσπάθεια απεικόνισης των καταιγιστικών εξελίξεων που σαρώνουν την ψυχή ενός παιδιού και επιδρούν καταλυτικά στην μετέπειτα ζωή του. Είναι ένα δυνατό βιβλίο που συναρπάζει τη σκέψη και την καρδιά από την παιδική αφέλεια του ήρωά του.
Eva Natsi ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ



Eva Natsi Διαβάζεις αυτό το διάστημα κάποιο βιβλίο?
Konstantinos Syrmos Σήμερα ξεκίνησα. Το πρώτο μου από Λέων Τολστόι "Η σονάτα Κρόϊτσερ"

Maria Belibasaki κερδίζεις το νόμπελ λογοτεχνίας και πρέπει να πεις δυο λόγια. τι σου ρχεται στο μυαλό να πεις?
Konstantinos Syrmos Χμ... "Είστε σίγουροι για αυτό που πάτε να κάνετε";
Eva Natsi Ωραια ερωτηση Μαρια

Γιώτα Αδιαφορω Λαμπροπούλου Καλησπέρα κι απο εμένα!
Εχεις ιδιαίτερη προτίμηση στο είδος του μυθιστορήματος που θέλεις να γράψεις?
Είναι δύσκολο για εσένα να "παίξεις" με την θεματολογία?
Konstantinos Syrmos Καλησπέρα! Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία είναι κάτι που με γεμίζει και θέλω σε αυτά που γράφω να είναι το κέντρο. Γύρω όμως από αυτό μπορώ να "παίξω" με την θεματολογία.

Rena Alexopoulou Καλησπέρα κι από μένα! Δεν ξέρω αν ειπώθηκε παραπάνω η ερώτηση, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλη την συνέντευξη, τώρα τη διαβάζω...Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο βιβλίο που το προτείνετε σε όλους να το διαβάσουν, αλλά και κάποιο βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα και σας συγκλόνισε. Ευχαριστώ.
Konstantinos Syrmos Το ακριβώς προηγούμενο που διάβασα. Από Γκαλεάνο "Ένας κόσμος ανάποδα". Εγώ σε ευχαριστώ.

Maria Belibasaki Τους στιχους σε ποιο τραγούδι θα ήθελες να είχες γράψει;
Konstantinos Syrmos Αν το βρεις - Διάφανα κρίνα

Αντζελα Δεμ Καλησπέρα Ποιός είναι ο/η αγαπημένος/η σας συγγραφέας;
Konstantinos Syrmos Καλησπέρα. Ο Ντοστογιέφσκι και μετά ο Νίτσε, ο Γιάλομ

Eva Natsi Υπάρχουν αρκετές στιγμές που η ιστορία σου γίνεται σκληρή. Αυτό οφείλεται στο ότι ένα μυθιστόρημα είναι πιο ενδιαφέρον όσο πιο πολλά εμπόδια βάζουμε στους ήρωες, ή επειδή πιστεύεις πως έτσι είναι και η ίδια η ζωή;
Konstantinos Syrmos Η ζωή είναι σκληρή. Ίσως ακόμη περισσότερο από το όποιο βιβλίο ή φιλμ.

Eva Natsi Σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο έγινε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου σου, Πες μας πως ένοιωσες εισπράττοντας την τόση μεγάλη αγάπη του κόσμου. Εγώ πραγματικά θα τα είχα λίγο χαμένα οφείλω να ομολογήσω
 Konstantinos Syrmos Ήταν αξέχαστη βραδιά!

 Eva Natsi Κωνσταντίνε ειλικρινα απο την ωρα που διαβασα το βιβλίο σου και μετα εψαξα να δω ποιος ειναι αυτος ο ανθρωπος που με μαγεψε με την γραφη του, σου το ομολογώ απεκτησες θαυμαστρια. Εγω δεν θελω να σε κουρασουμε αλλο. Λιγο πριν κλεισουμε θα ηθελα να μας πεις εσυ την τελευταια λεξη οσο εγω ετοιμαζω την λιστα για την κληρωση του βιβλιου που μας προσφερει ο εκδοτικος οικος ΛΥΚΟΦΩΣ και φυσικα εσυ!
Konstantinos Syrmos Σε ευχαριστώ πολύ Εύα, όπως και όσες/όσους ήταν εδώ. Ήταν μεγάλη η χαρά μου που μιλήσαμε και χαίρομαι που έχω τέτοια θαυμάστρια

Maria Belibasaki αν σου έλεγαν να γράψεις στίχους για ένα εμπορικό κομμάτι που θα σου αποφέρει κέρδη θα το έκανες?
Konstantinos Syrmos Όχι, δεν θα μου έβγαινε να γράψω επί παραγγελία.

Μάρω Γεωργιλαδάκη ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΕΥΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΑΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Konstantinos Syrmos Σε ευχαριστώ πολύ

Maria Belibasaki καλοτάξιδο και περιμένουμε και το επόμενο!
Konstantinos Syrmos Δημιουργείται. Σε ευχαριστώ Μαρία!

Eva Natsi Κωνσταντινε να ευχηθώ και πάλι καλοτάξιδο το βιβλίο γιατί πραγματικά είναι ένα βιβλίο που αξίζει. Ευχαριστούμε τον εκδοτικό οίκο ΛΥΚΟΦΩΣ για την προσφορα του βιβλίου καθως και ολους εσας που εισασταν αποψε κοντα μας.
Konstantinos Syrmos Σε ευχαριστώ για όλα Εύα και πάλι. Ήταν τιμή μου.

Mika Kefalogianni Καλοτάξιδο Κωνσταντίνε!!!Το μπλε τετράδιο πιστεύω ότι περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τον κάθε άνθρωπο...να δίνει σημασία και να ακούει τον εσωτερικό του εαυτό...να μην τον καταπιέζει...να ζει χωρίς να φοβάται την κρίση των άλλων...να είναι ευτυχισμένος πρώτα από όλα μέσα του. Συγχαρητήρια και στο επόμενο αναμένουμε με αγωνία!!!
Konstantinos Syrmos Μίκα σε ευχαριστώ πολύ! Ο μόνος που ξέρει ακριβώς πως να μας φροντίζει είναι ο εαυτός μας, το μέσα μας. Όσο αυτό αφήνουμε να το δηλητηριάζουν οι άλλοι, τόσο δεν θα γινόμαστε ουσιαστικά ευτυχισμένοι! Έρχεται και το επόμενο
Konstantinos Syrmos Σας ευχαριστώ πολύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου