Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΟΛΕΘΡΙΟ ΠΑΘΟΣ", Νικόλ - Αννα Μανιάτη, με την ματιά της Βασω Π.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ 1978: Δύο φοιτητές,η Χαρά Προκοπίου από την Αθήνα και ο Τάσος Αναγνώστου από τη Λάρισα ερωτεύονται παράφορα.Τα όνειρα τους για κοινό μέλλον γεμίζουν την ζωή τους.Ομως στην πορεία όλα ανατρέπονται.Ο αγαπημένος της εξαφανίζεται χωρίς εξηγήσεις.. Μάταια περιμένει ένα μήνυμα του και τα όνειρα της γκρεμίζονται και η δύσκολη επιβίωση της την αναγκάζει να ξενιτευτεί.
Μερικά χρόνια αργότερα,με τον γάμο της θα σβήσει από τη ζωή της την Χαρά Προκοπίου και τις οδυνηρές αναμνήσεις της πρώτης αγάπης.
Τώρα είναι η Τζόις Ντρεναν στην ηλικία των 50χρονων, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας,απρόσιτη , απόμακρη και χωρίς αγάπη στη ζωή της.
Όμως στη ζωή της θα εισβάλλει ο κατά πολύ νεότερος της Άρης Μπριλης.Η έντονη έλξη που θα νιώσει θα την κάνει να υποκύψει και να αφεθεί για λίγο όμως οι ανατροπές θα είναι καταιγιστικες...Η ζήλια μιας παλιάς ερωμένης του Άρη θα προκαλέσει καταστροφικές εξελίξεις στην ζωή 4 ανθρώπων.
Ποιο αόρατο νήμα συνδέει αυτούς τους τραγικούς ανθρώπους??


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

 
Η πρώτη μου επαφή με την συγγραφέα σε ένα βιβλίο που δυστυχώς δεν κατάφερε να με συνεπάρει και να με ταξιδέψει...δεν μου "έβγαλε" τα συναισθήματα που περίμενα...
Το τέλος λίγο απότομο για μένα...
Σίγουρα θα δώσω και άλλη ευκαιρία στη συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου