Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΆΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΟΙ ΠΈΝΤΕ ΔΡΌΜΟΙ ΤΟΥ ΈΡΩΤΑ" ΓΕΩΡΓΊΑ ΜΠΑΚΛΗ-ΓΟΥΛΑ, με την ματιά της Βάσως Παραμπάτη!


Έρωτας, Αίμα, Θάνατος και πέντε δρόμοι που θα καταλήξουν σε έναν...
Ένα βιβλίο που συνδυάζει μυστήριο, έγκλημα και πάθος και με ένα εξώφυλλο που σε ελκύει να το διαβάσεις.
Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ο έρωτας???

Η Μαντώ μετά από μία νεανική προδοσία θα αλλάξει τελείως χαρακτήρα.Θα μεταμορφωθεί σε σκληρή, αδυσώπητη, μοιραία γυναίκα, κενή από κάθε συναίσθημα.Αυτό που την οδηγεί είναι μόνο το συμφέρον.Εχει πληγωθεί και την ικανοποιεί να πληγώνει τους άλλους.Οταν θα βρεθεί άγρια δολοφονημένη σ'ένα ξενοδοχείο, πέντε άνδρες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή της,θα βρεθούν στο στόχαστρο ως κύριοι ύποπτοι.
Βασίλης, Στέφανος, Ορέστης, Γιώργος και Εμμανουήλ.
Ένας παράνομος εραστής, ένας παρολίγο σύζυγος, ένας ξάδερφος που δεν τρέφει ο ένας τα καλύτερα συναισθήματα για τον άλλον,ο σύντροφος της αδελφής της που η Μαντώ αντιπαθεί και ένας τζογαδόρος.Ολοι έχουν κίνητρο και ο καθένας έχει αφήσει στον τόπο του εγκλήματος και ένα προσωπικό του αντικείμενο που τους ενοχοποιεί.
Θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι όταν ο θάνατος μπει ανάμεσά τους?Θα αντέξει η φιλία τους όταν ξέρουν πως ίσως ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος?Θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία ή θα χαθούν μέσα στους φόβους τους?
Ένα βιβλίο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές που σου κρατάει το ενδιαφέρον! Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να ανακαλύψω τον ένοχο...
Ένα ταξίδι για την ανακάλυψη του ενόχου που θα μας ταξιδέψει σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Πράγα, Ζυρίχη και Λονδίνο.
Μία ιστορία γεμάτη εναλλαγές με το αστυνομικό στοιχείο να κυριαρχεί έναντι του αισθηματικού,με έρωτα, θάνατο και πολύ μυστήριο.
Ελισάβετ, Αντώνης, Μαρίνα, Χρυσηίδα, Καλυψώ, Λευτέρης, Θάλεια: ποιός ο ρόλος τους στις μετέπειτα εξελίξεις?
Η πρώτη συγγραφική προσπάθεια της Γεωργίας Μπακλή ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.Το μόνο αρνητικό αν θα μπορούσα να το πω έτσι ήταν τα πολλά ονόματα μέχρι να τα ξεχωρίσω και να καταλάβω το ρόλο του καθενός.
Αν πέσει στα χέρια σας,μην το προσπεράσετε, αξίζει να το διαβάσετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου