Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΚΛΉΡΩΣΗ 14/11/2019 Πάρτε μέρος στην κλήρωση για 1 αντίτυπο του βιβλίου "ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΕΛΛΥ" της ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑ που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις "ΦΥΛΑΤΟΣ"!


ΚΛΉΡΩΣΗ 14/11/2019
Πάρτε μέρος στην κλήρωση για  1 αντίτυπο του βιβλίου

"ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΕΛΛΥ"

της ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑ
που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις "ΦΥΛΑΤΟΣ"!
Συγγραφέας: Bandi  
    Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθηστε τα βήματα:
1. Εγγραφείτε ως ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ στο ιστολόγιο μας vivliopareas.blogspot.com
2. Γράψτε μας ΣΧΟΛΙΟ στην αντίστοιχη ανάρτηση του διαγωνισμού μας!
3. Πατήστε ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ στις σελίδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
4. Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας https://www.youtube.com/channel
 5. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμου μας!


Μια εξομολόγηση με ευαισθησία, μια κατάθεση ψυχής μιας μητέρας, για το δεκάχρονο ταξίδι της κόρης της με τον σακχαρώδη διαβήτη.
Εμπειρίες, βιώματα, σκέψεις και συναισθήματα ζωντανεύουν μέσα από μια τρυφερή αφήγηση, χωρίς ιατρικούς όρους. Στο τέλος της αφήγησης υπάρχουν λίγες σελίδες γραμμένες από την κόρη, έτσι όπως η ίδια ένιωσε μεγαλώνοντας με τη γλυκιά νόσο.
Φιλοδοξία του βιβλίου είναι να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους γονείς που προσπαθούν να συμβιώσουν με τον διαβήτη και να διευκολύνει το έργο τους. Ίσως, τελικά, να συνειδητοποιήσουν πως ο διαβήτης είναι απλά ένας τρόπος ζωής, ότι μπορούν να συνεχίσουν φυσιολογικά τη ζωή τους και να πιστέψουν στη δύναμη που κρύβεται μέσα τους.
Καλή ανάγνωση!


Το βιβλίο “Γλυκιά μου Κέλλυ” η Μαριάννα Μεταξά το αφιερώνει, με περίσσια αγάπη, στους γονείς που ζουν με τον Νεανικό Διαβήτη, στους γονείς που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας με τα παιδιά τους, είτε μικρότερο είτε μεγαλύτερο. Στους γονείς που καρδιοχτυπούν καθημερινά για τη ζωή των παιδιών τους και που πολλές φορές νιώθουν την ελπίδα και το κουράγιο να τους εγκαταλείπει. Ίσως μέσα από τη δική της αληθινή ιστορία, που τη γράφει έτσι όπως τη βίωσε – ως μητέρα – και την αποτυπώνει ως μητέρα, να αναγνωρίσουν δικές τους σκέψεις, να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι τους στον προσωπικό τους Γολγοθά, να πάρουν μια ανάσα αισιοδοξίας και πίστης για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους. Γιατί, αυτοί οι γονείς είναι δυο φορές γονείς και αξίζουν δυο φορές την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου