Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ» όταν η κουζίνα γίνεται παιχνίδι! Γιώργος Ευγενειάδης, εκδόσεις πεδίο, με την ματιά της ΕΥΑΣ ΝΑΤΣΗ!




Αν πιστεύεις πως δεν το΄χεις με την κουζίνα γιατί όσες φορές κι’αν το προσπάθησες οι δημιουργίες σου κατέληγαν στον κάδο απορριμμάτων, έφτασε η στιγμή να σου αποδείξω ότι κι εσύ μπορείς. Και όχι απλά μπορείς αλλά σου υπόσχομαι πως θα τους καταπλήξεις όλους με τα εύγευστα πιάτα σου! Και επειδή όπως λέει και η παροιμία «Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο…» σου έχω τον καλύτερο βοηθό στην κουζίνα!




 Ο Γιώργος Ευγενειάδης ανέλαβε τον ρόλο αυτό, και αντικαθιστώντας τις θέσεις στην κουζίνα, μας
βάζει στο ρόλο του Σεφ και εκείνος σε ρόλο βοηθού, μας παρουσιάζει τις πιο όμορφες αλλά και τις πιο γευστικές συνταγές με πολύ απλά και εύκολα βήματα. Έχοντας ως οδηγό το νέο βιβλίο «ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ» βασιζόμενο σε συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής σε διαφορετική διάσταση και με πυξίδα απλά καθημερινά προϊόντα που υπάρχουν στο ντουλάπι κάθε νοικοκυράς, στήνει στον πάγκο της κουζίνας μας απίθανα και γευστικά εδέσματα.

Το ΑΠΛΑ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, είναι ένα βιβλίο που όταν το πιάσεις στα χέρια σου και το ξεφυλλίσεις, σε ξεσηκώνει να μπεις στην κουζίνα και να μαγειρέψεις. Σύγχρονο στο σχεδιασμό, έχει διακοσμηθεί με σκίτσα στο κάθε βήμα σε όλες τις συνταγές. Περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες και εικόνες, βήμα-βήμα, ενώ εξηγεί λεπτομερώς τα στάδια για τις παρασκευές. Με πρακτικές και απλές συμβουλές θα καταφέρεις να αποκωδικοποιήσεις σημεία που δημιουργούν συχνά δυσκολίες. Παράλληλα το φωτογραφικό υλικό που τις συνοδεύει σού ανοίγει την διάθεση, ακόμα και τις μέρες που βαριέσαι να βράσεις νερό.


Ένα πολύτιμος βοηθός στην κουζίνα σου που θα σε ενθουσιάσει και είναι βέβαιο ότι θα αδημονείς να καλέσεις τους φίλους σου να δοκιμάσου τα απίστευτα, γευστικά εδέσματα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου